Sevgilim evli ve 2 çocuk babası.

Pek uzatmak istemiyorum.. 10 aydır bir birliktelik yaşadım, ilk 6 güzel geçti.. Yavaş yavaş yalanları ortaya çıktı.. ilk önce yaşı sonra medeni hali birden iki çocuk da oldu... ve ben bundan 4 kere ayrıldım... sonra yine yalvardı yakardı, zaman ver lütfen ayrılacağım, ama oğularıma nasıl kabullendireceğim, onu bilmiyorum yalanıyla yine oyaladı... Sonra ani cevap bekleyince cevab vermedi bende gittim... 1 gün sonra karşı telefon açtı beni azarladı ve sadece küfür saydı, beni bir kere dahi dinlemedi... bende telefonu kapatım... bundan 1 ay sonra yine ayrıldık.. buda son ayılmamız oldu... ben artık dayanamaz oldum... bu arada karısı benden olan önceki flirt/ metresslerini biliormuş ve herşeyi affet mis.. bende karına SÖYLERİM tehditimden sonra sakin deme felan demye başlyinca beni tamamen kandırdığına inandım... çünkü bana hep karşının beni bildiği için aralarında birşeyin olmadığna dahi hep yemin etti... şimdi ise hiç bir şekilde muhattab değildız, belkide benim için en iyisi, ama unutamıyorum... ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... bir yandan karısına herşeyi söylemek istiyorum, bir yandanda yuva yıkmak istemiyorum.. sonuçta kadın herşeyini zaten aff ediyor...
Sevgilim evli ve 2 çocuk babası.