O zaman karşı tarafı etkiliycek bir endamin yok tek guzellle olmuyo benim kuzenim çok güzel ben onun gibi güzeli görmedim var veya yok kız köye gidiyo oradaki erkekler kapıya geliyodu düşün kimler buna yanaştı kimler sana yemin ederim ama annesi dışarı dahi cikarmak istemedi guzelik değil çekicilik ve endamin olması lazim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O zaman karşı tarafı etkiliycek bir endamin yok tek guzellle olmuyo benim kuzenim çok güzel ben onun gibi güzeli görmedim var veya yok kız köye gidiyo oradaki erkekler kapıya geliyodu düşün kimler buna yanaştı kimler sana yemin ederim ama annesi dışarı dahi cikarmak istemedi guzelik değil çekicilik ve endamin olması lazim
E kızın endamı mı yok yani nedir
Ne bilim gormedim
Hayır kızdan bahsediyorum örnek vermişsin ya
Endami var kuzenim mj
Güzellerin şansı olmaz derler. Çok güzelsen reddedersin diye pek yanaşmıyorlardır.
Belki insanlar karakterinden dolayı yanaşmıyorlardır. Eğer çok burnu havada ya da ne bileyim havalı davranıyorsan çekiniyor olabilirler.
aynısını yazacaktım aynen öyle valla
Bu bi ihtimal ama öyle bişey yok üzgünüm
o zaman sen çok güzel olduğun için senden utanıyorlardır bu kız benle konuşmaz bu kız bana bakmaz gibi şeyler düşünüyorlardır.
Yeterince sosyal degilsindir ya da sosyal medyaya yeterince onem gostermiyorsundur
Karakterinden olabilir