+1 yılBuna yakınmak dünyanın en saçma şeyi olabilir. Yargılama yapmıyorum, empati kurdum. Ben yakışıklıyım ama sevilmiyorum. Bi beklenti var, sevgi beklentisi. Neden kendimi sevmem varken başkasının sevgisine muhtaçmış gibi bekleyeyim ki? Bana ne sevmezlerse sevmesinler, ben kendimin ne kadar değerli olduğunu biliyor muyum? Biliyorum. E durum böyleyken kimin sevgisine ihtiyacım var, kimsenin yok. Başkalarından bir şeyler beklemek, bu özellikle sevgi saygı güven olur, bizi her zaman yoracaktır. Ancak bunları kendimizden beklersek o zaman gerçek huzuru yakalamış olacağız
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gibi olmaktan , herkes gibi giyinmekten , herkes gibi davranmaktan vazgeçin.
Kendiniz olun.
Kendinize özgü olun.
Bakın o zaman neler olacak.
Bu zamana kadar böyle olmuş bende aynısını yaptım demeyin.
İstisna yapın.
Mucizeyi belki kovalamaniz gerekir ama imkansız olan güzel olur, değerli ve kıymetli olur.00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. güzel olmak ayrı bi bela zaten cok bakanın edenin olur çoğuda öyle aval aval bakar geçer gider, asıl mühim olan insanların tipleri güzellikleri değil birbirlerine olan ilgi alakalaridir, Hepimiz vitrinde bekleyen ürünler gibiyiz ve hepimizin bi sırası var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlama. pp resmine göre kötü giyiniyorsun bu renk sana gitmiyor beyaz slim fit thsirt giyin. kot rengin lacivert olmalı gri renk demode. kendini salmış bir görüntü var dış görünüşün iyi kıyafet konusunda seçim yanlış. Erkekler diş görünüşe çok takıntılı buna dikkat edin. Sorry
05 Yorumla- +1 yıl
Yalnız pantalon gri değil
- +1 yıl
Teşekkürler 👸
Cevap sahibi+1 yılgri değilmiş gözlüğümü taktım. net canlı renkler giyin. çekiciliğin var belli olmuyor. yine kızma. bir arkadaşımda böyleydi dinledi ve evli şu anda ne giyecekse sordu bana. trafik işaretleri gibi düşün insan beyni canlı renklere daha çok odaklanıyor. kafelere hafta sonu gidin biraz oturun. iyi beyfendiler geliyor
- +1 yıl
Hahha yok kızmadım da blah blah blah yani
Cevap sahibi+1 yıliyi niyetli biri olmasan yazmazdım zaten. ayzitt'e evlenme onunla çok asabi dedim ayrıldılar. nirhamm çok iyi kız fazla takıyor olumsuz bir şey olursa yenisine başlamaya çekiniyor. fazla kişi yazmayayım. çok kişiye içimden gelerek yardım ediyorum sanki içime o his geliyor gibi oluyor. bu yorumu isterseniz kaldırın. inşallah bundan sonra olur. yaşın evlenebilir durumda olduğu için maddi güç olarak evlenecek biriyle başlayın ilişkinize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviliyoruz ya da sevilmiyoruz finalde geberiyoruz ahdh
10 Yorumla
+1 yılİnsanın sevesi gelmiyordur normal şeyler bunlar bir nedeni yoktur. Doğanın kanunu bu.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel olanların seveni çok oluyor hep
00 Yorumla
+1 yılTavırların yüzünden olabilir. Mesela toksik ve aşırı kıskanç biriysen... Ya da şöyle olabilir sen seviyorsun, kendinden ödün veriyorsun, sürekli arayıp yazıp darlıyorsun adamı.. erkekler ulaşamadıkları kadınları severler.
210 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Anaç ruhlu kadınları da pek sevmezler yani şımarırlar evet onlara.. belki evlenirler de ama ilerde evliliklerinde anne kutsaldır tabiriyle eşine cinsellik anlamında isteklerini yapmazlar ve bu yüzden gider aldatırlar.
- +1 yıl
Denge lazım o yüzden sen onun annesi değil sevgilisisin🥲ayrıca dediğim gibi biraz kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadın ol, yoğun gözük, nereye gittiğini bile pek bilmesin bırak seni merak etsin.. ha bir de sıcak soğuk taktiği var kuzum🤣yani biraz sıcak davranıp sonrasında soğuk buz gibi olmak ve sonra tekrar sıcacık olmak.. bunlar aşık etmede net taktikler 🙈denendi onaylandı 😂
- +1 yıl
Adil yıldırımımı dinliyon sen 😂😂
- +1 yıl
Ya şu ilk taktiği ben de uyguladım yoğunum zaten öyle de gözüktüm okuyorum hem çalışıyorum ama olmadı yine de şu ikinci taktiği hiç kimsede hiç yapmadım ama bir gün onuda yaparım 😂
- +1 yıl
Adil Yıldırım'ı dinlemiyorum bana biri demişti sıcak soğuk taktiğini.. diğeri de yani yoğun gözükmek olayını kendim düşündüm buldum 🤣nasıl desem bana devamlı yazan birini ben sevmem 🙈 peşinde koşturan herifler daha çok dikkatimi çekiyor napayım 😂
- +1 yıl
Yoğun gözükmekten kastım hayatının merkezine onu koyduğunu düşünmesin
- +1 yıl
Ben başta onu düşündürttüm cepte gibi gözüktüm sonra taktikler uyguladım ama olmadı neyse önümüzdeki maçlara bakiciz
- +1 yıl
Kaçan kovalanır hesabı öyle olunca sürükleyici oluyor aynen 😂
- +1 yıl
Kaçan kovalanır kendimden biliyorum yüzüne bile bakmadığım çocuk sevgili yaptı öyle bir zoruma gitti ki ahahahah çok çektim çok 🤣🤣
+1 yılGüzelliğinin kıymetini bil öyle yaşa takma 🌼
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öyle deme be haberlerde bi habere denk geldim 90 yaşında amca ile 77 yaşında teyze evlenmişler daha yeni 😅 sen düşün artık
14 Yorumla- +1 yıl
Hahaha onu ben de gördüm altta da bir ömür boyu evet dedi yazıyordu ay ne güldüm ya
- +1 yıl
Aynen ben de aynı öyle söyledim ömür mü kalmış 🤣🤣
+1 yılSövüyosun ondan olabilir. Geçen bende soğudum senden mk görünce 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Ya hayır hahaha erkeklerle konuşurken öyle küfür etmiyorum sadece burada görüşlerde
Güzelliğin için sevilmek yerine umarım her halinle kabul edene denk gelirsin geç olsun güc olmasın diyelim
10 Yorumla
+1 yılVitrine neyi koyarsaniz alicisi ona gore gelir. Vitrini degistirin. Guzellik yerine baska seyleri hayatinizda onceleyin.
(Sorunuzdan yola cikarak bu sekilde yazdim, guzelim ama sevilmiyorum dediginiz icin.)
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar belki seviliyorsunuzdur ama farkında değilsinizdir örneğin sizden çekiniyor olabilirler ya da sevgilisi var diye gelmiyor olabilirler onlara güven verin ve cesaretlendirin.
20 YorumlaHer şey dış güzellik değil ki. Belki karakter olarak uyumlu değilsindir şu ana kadar konuştuklarınla. Hem dış güzellik sevilmez, beğenilir aşık olunur. Karakter de hem sevilir hem aşık olunur.
10 Yorumla
+1 yılBu yaşta bunları düşünmen için erken.. Çok zaman var önünde..
00 Yorumla
+1 yılKalplerini masallardaki devler yemiştir belkii😂
Şaka bir yana bende biri tarafından gerçekten sevilebileceğime inanmıyorum. Belki seni seviyorlardır ama sen anlamıyorsundur.00 Yorumla
+1 yılBöyle diyen insanlar aslında sevilmediğinden değil sevgi arsızı olduğundan, yetmediğinden, herkes beni sevsinciliğinden kaynaklanıyor bu hissiyat... Yaaaaaniiiii bencillik ve narsistlik vardır.😏
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sadece güzelliğin yetersiz olduğunu biliyor olman gerekiyordu. Her şey güzellik, fizik, bir saç rengi olmuyor.
Mesela kişilik karakter dediğimiz bir kavram var.00 YorumlaYani böyle düşünmen hiç iyi değil kendin için, benim de hiç kız arkadaşım olmadı bazen bende düşünüyorum ama düşününce ele bir şey geçmiyor bahtsızız biraz sanırım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kimbilir o doğru kişi nerde? Binmediğin trende, kaçırdığın vapurda veya gitmediğin arkadaşının doğum gününde olabilir...
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz çok gençsin bi dur yahu... 50 yaşında gibi sormuşsun. Elbet karşılaşırsın sevecek biriyle.
02 Yorumla- +1 yıl
Ruhum 50 olabilir mi acaba
- +1 yıl
Olmaması gerekir
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılMüsade etmiyoruzdur, korkuyoruzdur, istemiyoruzdur, kararsızızdır🙄😏
311 Yorumla- +1 yıl
Çok bilmiş
- +1 yıl
dedi sevimsiz hayalet🙄😂
- +1 yıl
Sevimliyim ben
Yani kısmen - +1 yıl
çok çok az minnacık bir gramın binde biri kadar evet😂🤣
- +1 yıl
Atomik Ghost? Yeeeeeyyyyyy
- +1 yıl
🙄🙄
No no no sensin o - +1 yıl
E benim zaten
Sen bir hayalet değilsin... - +1 yıl
bana dediydin sandım dı
- +1 yıl
Hayalet olasın var galiba
- +1 yıl
🙄🙄😬
- +1 yıl
Kolaylık sağlarım
Egolu kibirli burnu havada biriysen o yüzden sevilmiyorsundur 😅
05 Yorumla- +1 yıl
Değilim kibrin ne olduğunu bile bilmiyorum cidden :)
- +1 yıl
Beni tanıyor musun yoksa dışardan bakıldığında öyle gözüktüğüm için mi böyle diyorsun 😂
- +1 yıl
Bence tanımıyorsun tanısan böyle demezdin
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmeyen de ne bileyim beee püüüü rezil herifler ne kaçırdıklarını bilmiyorlar :D
01 Yorumla- +1 yıl
Övövöv çok komik
+1 yılErkeklerin kör zihniyetine ver hanımefendi 😀
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. şu sıralar sitedeki fenomenler yalnızlıktan yakınıyo, bi yerlerde bişileri ters yapıyosunuz muhtemelen millet aşk böcüü gibi cırcırcır ediyo sizde tek bi cır bile yok 😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. guzelligin 10 para etmez bu bendeki ask olmasa demis :)
00 Yorumla
+1 yılbizde sevilmiyok
kapalı bir kutuyuz kimse bizi açmıyor00 Yorumla
+1 yılCanım sigara istedi, fotoya bakınca. Cevaba gelince kendini sev gerisi gelir bence
00 YorumlaGüzelsen sıkıntı yok illaki sevenin çıkar. Ya çirkinler napsın
00 Yorumla
+1 yılGüzelsiniz diye sevilcekseniz hiç sevilmeyin zaten önemli olan iç güzellik
00 Yorumla
+1 yılHuysuz inatçı bir antilop olduğun içindir
14 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ceylan olacak kadar çıtı pıtı değilsin, etine dolgun sağlam işe koyuldun mu evde sağlam eşya bırakmayan hırçın ve nadir görülen beyaz umman antilopusun
- +1 yıl
🌷🌹
- +1 yıl
Ya seni yerim 😄🌸
- +1 yıl
Afiyet Olsun
Seni sevmeyen ölsün 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa harbi mi diyon 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim bu söz motive etti beni pamuk gibi oldum 🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de benim gibi yalnızlıktan muzdaripsin anlaşılan 😂 Cidden yalnızlık çok kötü bir şey ya 😓😢
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBı dk yalnız değilsin sen şimdi gördüm Pp'de ilişki içinde yazıyor sorry 😃🙃
Sevgilin sevmiyor mu yoksa seni 🤔
Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Davranışlarını insanlara yaklaşımını insanlara verdiğin izlenimleri gözden geçir
00 YorumlaSevilmek için güzel olmak yeterli değil bu arada profiline baktım pek te güzel gibi durmuyon 🤔
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılseviliyorsundur ama sen begenmiyorsundur görmezden geliyorsundur. o yüzden buna asla inanmam
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru evet olabilir buda
- +1 yıl
böyle çü, nkü
+1 yılBiz güzel olanı sevmeyiz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞanssızsındır, ya da ortamın yanlıştır, değerini bilmiyorlardır
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sana beğendikleri için yaklaşıyorlsr sevdikleri için değil. Seçici olacaksin kendi değerini bil. Herkese şans verme
05 Yorumla- +1 yıl
Ama kız şans verir gibi duruyo o da kalmış. En azından ben kaliteli iş yapıyorum
- +1 yıl
Evde oturmuyorum benim bı kariyerim var illa hemen bulmama gerek yok. Ben deneme tahtası değilim. Benim bı kalitem var..
Olamaz böyle bir şey, huy olarak bir eksiklik vardır belkide 🤷♂️
00 YorumlaBende çirkinim ve sevilmiyorum sebebi direk çirkinlik heralde
00 Yorumla
+1 yılGuzelligin disinda ters olan birseyler vardir huy gibi
00 YorumlaBen de bunu her gün sorguluyorum özgüven düşüyor git gide
09 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevilmeyi hakediyo musun peki sence?
015 Yorumla- +1 yıl
Bence hakediyorum sadık bir insanım vefalıyım dürüsttüm bebeğim gibi seviyorum sahipleniyorum
- +1 yıl
Sanırım evet
- +1 yıl
Sağ ol çat çat söyledin her şeyi
- +1 yıl
Çok iyi oldu bu yorumu yapman 😂😂
- +1 yıl
Ney neden iyi oldu
- +1 yıl
İroni yaptım ya 😂
- +1 yıl
Neye sevindin
- +1 yıl
Ne yapabilirim söyle lütfen
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl beddua ettilerse sana sjsıs
03 Yorumla- +1 yıl
Onlardan biri sensin zaten
- +1 yıl
Estağfurullah düşmanına bile beddua etmem benim seninle herhangi Bi problemim yok neden edeyim
- +1 yıl
Ondan sorularıma gelip saçma sapan görüşler yapardın, anlıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzellerin kaderi derim.
00 YorumlaKendini beğenmiş burnu havada birisisin
00 Yorumla
+1 yılSevilmediğin bir ilişki içinde misin? 🥴🥴
00 Yorumla
+1 yılkibirli olmandan
00 Yorumla
+1 yılİlgi or*s*usu olduğun icin olabilir
00 Yorumla
+1 yılSeni sevenleri sen sevmiyorsundur 😉
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEgolusundur.
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü her güzel sevilmez.
00 Yorumla Sevmek güzelliğe bakmıyor
00 Yorumla
+1 yılguzelim derken karekterini kast ettin sanirim 😊
00 Yorumla
+1 yılBunun güzellikle alakası yok ki. Bu nasip.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik sevgiyi aşkı getirmiyor ki
00 Yorumla Göreydik eyiydi bak
00 YorumlaSevilirsin daha yaşın 23
00 YorumlaNe kadar güzelsin
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeksiyim ama s! kilmiyorm ben de aynı dert
13 Yorumla- +1 yıl
Bu mümkün değil
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?