sanal üzerinden konuştuğunuz biriyle buluştuğunuzda beğenmediyseniz tekrar görüşür müsünüz?

sanal üzerinden konuştuğunuz biriyle buluştuğunuzda beğenmediyseniz tekrar görüşür müsünüz?
Buluşmadan önce altına giydiği dona kadar öğrenmişimdir :D öyle herkesle buluşma olmayacağına göre, sevdiğim adamla buluştum diyelim ben onu her bir şeyiyle kabul ederim. Onun gönlü gönlüme yakışmıştır bir kere. Topal da olsa severim, kör de olsa severim, kel de olsa severim.
Bu tamamen size ve görüşmenin nasıl geçtiğine bağlıdır. Eğer görüşme istediğiniz gibi gitmediyse, tekrar görüşmek isteyip istemediğinize karar vermek için biraz düşünmeniz gerekebilir. Ancak, bazı durumlarda, ilk görüşme sırasında bir kişi hakkında yanıltıcı bir ilk izlenim edinilebilir ve ikinci bir şans vermek iyi bir fikir olabilir. Bu nedenle, ikinci bir görüşmeye karar vermeden önce, birinci görüşme sırasında hissettiklerinizi analiz etmelisiniz. Eğer kişiyle bir bağlantı kuramadıysanız veya onunla başka konularda ortak bir zemin bulamadıysanız, tekrar görüşmek istemeyebilirsiniz. Ancak eğer kişi çekici geldi ve sadece konuşmada biraz rahatsız olduysanız, ikinci bir şans vererek bu rahatsızlığı aşabilirsiniz. Sonuç olarak, her insan farklıdır ve her durum kendine özgüdür. Bu nedenle, kişisel hislerinizi dikkate alarak ve anlamlı bir bağlantı kurmanın mümkün olup olmadığını belirleyerek tekrar görüşmek için karar verebilirsiniz.
Beğenmemezlik etmem ben bir insanı önce tanırım seversem eğer o da bana karşı bir duygu hissediyorsa zaten ilişkimiz başlamıştır
Ben insanın kalbini hissederim benim için dış görünüş önemli değil sadece sporu seven birisi olsun yeterli 😄
Sanal dünyada da görüntülü arama diye bir şey var. Beğenmeme ihtimali olmaz diye düşünüyorum. Yine de herşeye rağmen gözüme çirkin gelirse konu hissedip hissetmememe ve bende birliği izlenime göre değerlendiririm. Sırf görüntü için vazgeçmem
Cevap
18Cevap
Beğenmediğim biriyle konuşmam, buluşmayı geç...
Ben zaten buluşmadan önce hakkında her şeyi öğrenmişim demektir :D yani ben hiç görmeden ya da hiç tanımadan zaten biri ile buluşmazdım arkadaşım olan kişiyi bile baya iyi tanırım ilk önce. bu yüzden de beğenmemek gibi bir şey söz konusu olamaz. çünkü beğenip beğenmemek benim için başlangıç da önemlidir zaten yani başta sevmediğimi sonrada sevmem. ama başta beğendiysem sevdiysem o şekilde devam ederdim her zaman için.
Eğer ki sadece cinsel amaç ise olmaması doğal oalbilir. Fakat gerçekten sevmiş isem cemaradan ve fotolardan oldukça süzmüşümdür bir araya gelince kalp çarpıntım olumsuz olmaz daha fazla olur. Kendini saklamış ise karşıdaki bu da konuştuğu kişinin biraz saf olduğıunu gösterir
Buluşmadan önce görmüşümdür zaten nasıl biri olduğunu. Buluştuktan sonra öyle bir şey olmaz ama belki enerjim uymayabilir.
en azından resim veya görüntülü konuşma yapmış olmak lazım diye düşünüyorum :(
Görüntülü ve resimli zaten benim bahsettigim..
Öncesinde gördüklerimden farklı biriyse görüşmem.. Fotoğraflardakinden farklıysa tabii ki..
çok ağır olmaz mı o ya xd hani ssnaldan reale gecmeden bitse neyse de buluşunca görüşmeyi bırakmak falan direkt şey oluyo 'sen çirkinsin' xd öf cok berbat yapmayın öyle şeylerrr
Önceden gördüklerimden farklı ise beni kandırdığını düşünürüm. Tekrar görüşmem. Onun haricinde tipi çokta şeyapmam düzgün biri olsun nefes alsın kafi.
Şimdi her şey dış görünüş değil. Ama buluşma kararını kendi hür irademle almışsam kesin beğeniyorumdur.
Bu tiski kısaltmak için en kısa sürede yüzyüze güvenli ortamda buluşmak şart. Diğer türlü zaman kaybı
Muhtemelen dış görünüşünü bilerek görüşülür ve o seviyeye sadece tipi getirmez. Fikirleri aynıysa soğuma sebebi olmaz
Beğeni algımın büyük bir çoğunluğu ses tonu ve diksiyondan oluşuyor. Buluştuktan sonra görüşmeyelim demem için kokusunu beğenmemem lazım
Onu görene kadar görmek isteyene kadar çoğu şeyini öğrenmişimdir zaten.. o saatten sonra da bir bahanem. olmaz diye düşünüyorum
Görünüşüne göre seveceksek birbirimizi zaten hiç konuşmayalım. İnsan herşeyiyle sever sevecekse.
Arkadassak bunun bir anlami olmaz ama sevgili amaçlı ise görüşmeyiz
Sadece 1 kere yaşadım bir kaç sene sürdü ama devamı gelmedi bir halta yaramıyor
Ne maksatla tekrar görüşeceğim ki Amaç ne onu anlamadım
tuhaf soru dostluk konusunda evet ama duygusal ilişki sanmasa yaşanmaz zaten sanaldan bulunmazda
Tabi dışı önemli ama icide önemli huyu suyundan farklı çıkarsa o zmn ne olur
Sanalda gerçekleri çarpıtıyorsa ilk ve son buluşma olur?
Beğenmediysem karşı tarafın vaktini almamak adına açıkça ikinciye görüşmek istemediğimi söylerim.
Olmuştu bu dhdjf. Evet görüştüm ayıp olmasın diye sjgjh
Sanalda tanıştığım biriyle görüşmem heralde
Konuşurum ama eskisi gibi de yakın konuşmam. Boş yere umut vermeye gerek yok
Arkadaşça görüşmeye devam edebilirim ama dahası olmaz umutlandırmam yani.
Bir iki kere daha şans veririm ya hemen kestirip atmak iyi olmaz
Böyle bir buluşma olmayacağı için sıkıntı yok..
Yanı tipte bir sahtekarlık yoksa
Ve konuşması aynı ise sorun yök
Resim falan anlamam kanlı canlı görmem lazım
Şayet bu kişiler kameradan birbirini görmüyorsa zaten buluşmasın :)
Beğenme olmadıysa tekrar görüşmenin anlamı yok sanırım. Ses tonu, kullandığı kelimeler bile etkiler insanı. Bir de dürüst olmak gerek her konuda. Vakit kaybı olur her iki taraf için de.
Aşko adamı hördüm dedm bune eşşekyuzlu sulanmış minagara şelaleli hindistanlı işçi hayallerim eliteydi 😖
sanal ilişkiler saçma geldiği için buluşmam sanırım.
Görüşebilirim
Hayir acik acik derim tipim degilsin diye
Hangi anlamda buluştuğuma göre değişir...
Karakter olarak sevmişimki buluşuyorun
Buluşurum silip atmam insanlık ölmedi ya
Beğenip beğenmeyeceğimi anlamadan buluşmam
Hayır tekrar buluşmam…
Sanaldan hiç görüşmem olmadı 🤔
Beğenmediyse bir daha görüşmem
Aslaaaaaaa
Herkes dış görünüş demiş puff ne alakaya sadece o mu var? Hal ve tavırlar acik ara farkla dış görünüsten daha fazla hayal kırıklığına uğratır örnek vereyim sinemaya gittik oturmasını kalkmasini bilmiyor sinemada ilk buluşmada ayagini öndeki koltuklara yayılarak uzattı dağ ayısı gibi ya böyle cool olduğu falan saniyor bir de orada bi soğudum varyaa ıyykk
Görüşürüm
Hayır görüşmem
hayır
Bir şey hissetmiyorsam hayır
Ya tip bir yere kadar. Kalite önemli der susarım.
zorlamaya gerek var mı
neyi beğenmedıgımle alaklı
Yoooo
Hayır
Yok hayir
Görüşmem.
Hayır görüşmem
Hayır
Niye gorusiyim
Görüşmem
Ateşli ise görüşürüm
Girusmem