Aşk İlişkileri 2 ay Seni seviyorum ama evlenmekten korkuyorum diyen bir erkeğin amacı ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Seviyorsa neden korkuyor geri duruyor. Evlenmek istemiyorsa neden ayrılmıyor? Seni seviyorum ama evlenmekten korkuyorum diyen bir erkeğin amacı ne? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 2 ay Oyalıyor olabilir benimkide böyleydi çok seviyordu, evlenmek istiyordu ama evliliğe dair somut bir şey yoktu. Birde cinsellik varsa tamam. 0 4 Yorumla Soran 2 ay Noldu sonra ayrıldı mı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet Yorumla Soran 2 ay Cinsellik var mıydı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tecrübelerimden dolayı sana tavsiye veriyorum zaten Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Soeumluluktan kaçıyor. Ayrca seni yeterince sevseydi bunu demezdi 0 1 Yorumla Soran 2 ay Bencede Yorumla
met96 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sorumluluğu paylaş evlenir 0 6 Yorumla Soran 2 ay Ne sorumluluğu Yorumla met96 2 ay Evlenirken altın isteme düğün masraflarının yarısını paylaş ev eşyalarının yarısını al evlenince çalışacağını söyle evlilik için ikna edici olur Yorumla Soran 2 ay Ben altın isterim demedim ki bi şey istediğimin konusu bile açılmadı Yorumla met96 2 ay Ne iş yapıyorsun şu an Yorumla Soran 2 ay Öğretmen Yorumla met96 2 ay Maaşın iyi aslında demek ki derdi ekonomik değil özgürlük şutla gitsin özgür özgür yaşasın Yorumla
Susidil Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ayrılmayan o değil sensin 0 0 Yorumla
tenedos Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. bi arkadaşa bakıp çıkacak 0 0 Yorumla
Kralsamsunlu1990 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 2 ay Kusura bakma ama sana yapistirmak istiyor olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyalıyor olabilir benimkide böyleydi çok seviyordu, evlenmek istiyordu ama evliliğe dair somut bir şey yoktu. Birde cinsellik varsa tamam.
Noldu sonra ayrıldı mı
Evet
Cinsellik var mıydı
Tecrübelerimden dolayı sana tavsiye veriyorum zaten
Soeumluluktan kaçıyor. Ayrca seni yeterince sevseydi bunu demezdi
Bencede
Sorumluluğu paylaş evlenir
Ne sorumluluğu
Evlenirken altın isteme düğün masraflarının yarısını paylaş ev eşyalarının yarısını al evlenince çalışacağını söyle evlilik için ikna edici olur
Ben altın isterim demedim ki bi şey istediğimin konusu bile açılmadı
Ne iş yapıyorsun şu an
Öğretmen
Maaşın iyi aslında demek ki derdi ekonomik değil özgürlük şutla gitsin özgür özgür yaşasın
Ayrılmayan o değil sensin
bi arkadaşa bakıp çıkacak
Kusura bakma ama sana yapistirmak istiyor olabilir