Aşk İlişkileri 2 ay Mesaj yazmaktan aciz erkeklere nasıl davranmalıyız? esmeralda1288 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Mesaj yazmaktan aciz erkeklere nasıl davranmalıyız? Mesaj yazmaktan aciz erkeklere nasıl davranmalıyız? Cevapla 41 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ManquerFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çekk … s.. rii ne uğraşıyorsun öylesiyle Ömrünü yer kanser eder 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmekFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. El parmaklarınız kırılmış gibi davranabilirsiniz 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmamalısın bende mesaj atmıyorum kimseye 0 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 44% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Rahat bırakmalısınız, Yazmıyorsa sizde yazmayın. 0 0 Yorumla
ImperialTurcicum Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay ne yani ben kimseye yazmıyorum niye aciz oluyorum ki 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 90% 2 ay Davranma boş ver, mesajlaşabilene vakit ayır senin için önemli bir kriterse. 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çoğunlukla sizin mesajlarınız saçma oluyor ama neyse :) 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Mesaj yazmaktan aciz kadınlara nasıl davranmalıyız 🤔 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazmaktan acizse yazmak istemiyor demektir.. öylelerine mesafe koyarak karşılık verebilirsin... 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Yukarıda 3 nokta var. Ona tıkla. Ardından da bu kişiyi engelle seçeneği çıkıyor. Ona bas onayla. 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 951 cevap paylaştı. Cok basit engel tusuna basman yeter yazismak cok zevkli bence 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. yazamıyoruz ki kapalı mesajın veya ben oalyı anlamadım. 0 0 Yorumla
Xandr34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay Vay arkadaş, sürekli mesaj atmayı sevmiyorum belkii 😂 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. Görüntülü konuşma seviyor mu 0 2 Yorumla esmeralda1288 2 ay Hayır Yorumla doganburak65 2 ay Ne seviyor bu adam Yorumla
HeadSh0t Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. O kadar aciz erkek mi var ya 😊 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onları yok saymalıyız 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yazarlar teyzecim yani o kadar da değil 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ilgisi olan erkek romanlar yazıyo.. 0 1 Yorumla HeadSh0t 2 ay Çok doğru Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. İşine ne geliyorsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Çekk … s.. rii ne uğraşıyorsun öylesiyle
Ömrünü yer kanser eder
El parmaklarınız kırılmış gibi davranabilirsiniz
Hiç bir şey yapmamalısın bende mesaj atmıyorum kimseye
Rahat bırakmalısınız, Yazmıyorsa sizde yazmayın.
ne yani ben kimseye yazmıyorum
niye aciz oluyorum ki
Davranma boş ver, mesajlaşabilene vakit ayır senin için önemli bir kriterse.
Çoğunlukla sizin mesajlarınız saçma oluyor ama neyse :)
Mesaj yazmaktan aciz kadınlara nasıl davranmalıyız 🤔
Yazmaktan acizse yazmak istemiyor demektir.. öylelerine mesafe koyarak karşılık verebilirsin...
Yukarıda 3 nokta var. Ona tıkla. Ardından da bu kişiyi engelle seçeneği çıkıyor. Ona bas onayla.
Cok basit engel tusuna basman yeter yazismak cok zevkli bence
yazamıyoruz ki kapalı mesajın veya ben oalyı anlamadım.
he ya ben de hep böyle kızlara denk geliyorum
Vay arkadaş, sürekli mesaj atmayı sevmiyorum belkii 😂
Görüntülü konuşma seviyor mu
Hayır
Ne seviyor bu adam
O kadar aciz erkek mi var ya 😊
Onları yok saymalıyız
Yazarlar teyzecim yani o kadar da değil
ilgisi olan erkek romanlar yazıyo..
Çok doğru
İşine ne geliyorsa