Bence durmaz ama kafam karıştı
2 ay
1.78 erkek ve 1.60 kız yan yana absürt durur mu?

Selamlar,
Bence boyun hiç bir önemi yoktur siz sevdikten sonra yani kimin ne dediğini umursamayın bence. zaten 178 boy kötü değil ki 160 boy da normal arada 18 fark var sadece. burada önemli olan kalplerin birbirini sevmesidir her zaman için. yani boy takılmasına gerek yok bence. yani ne boylar gördüm eşit bile olup da çok mutlu olan hatta erkeğin kısa olduğu ilişkilerde var önemli olan sizin sevmeniz bence. kafanız karışmasın bu yüzden yani siz aşıksanız gerisi hiç bir şekilde önemli olmamalı sizin için. her şey gönlünüze göre olmasını diliyorum ve mutluluklar diliyorum umarım her şey iyi olur sizin için..
Selamlar,
Hayır arada altı üstü 18 santimlik bir fark var. Hiç de Absürt duracağını zannetmiyorum zaten ülkemizde kadın ve erkek boy orantıları genelde birbirlerini çok zıttı olduğu için etrafınızda bu şekilde çift çok fazla görebilirsiniz. Bu aradaki fark öyle kafaya takacak büyüklükte bir fark değil emin olabilirsiniz.
Merhaba, bence absürt durmaz yani çok büyük bir sıkıntı teşkil edeceğini sanmıyorum. Eğer iyi anlaşıyorsanız, iletişiminiz kuvvetliyse ve birbirnizi gerçekten seviyorsanız bu aranızdaki boy farkının hiçbir önemi yok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Abartılacak kadar fark yok arada, o yüzden çok absürt duracağını zannetmiyorum. Önemli olan zaten iki kişinin birbirini sevmesi, boyun posun pekte önemi kalmıyor. Düşünme bunları, mutlu olmaya bak.
Cevap
6Cevap
Merhaba
Senin de dediğin gibi tabii ki Durmaz yani çok uçuk bir boy farkı yok ki absürt Dursun kafanın karışmasına gerek yok gayet normal bir boy farkı
Yok, gayet güzel bir görüntü oluşur. Aranızda o kadar çok bir boy farkı yok. 18 cm önemli bir fark değildir. Erkeğin kızdan uzun olması her zaman daha iyidir.
Genelde uzun erkek kısa kız ilişkikeri absürt gözüküyor
Öyle ahım şahım bir boy farkı yok arada.. Bu duruma eğer sen takılmıyorsan zaten başkalarının da ne düşündüğünün önemi yoktur.. Önemli olan ona karşı bir şeyler hissediyor olmandır..
Millet absürt buluyor diye ayrılacak mısın?
Durmaz normal gayet
Hayır
20 cm çok gibi
Cm takintin var mı
Durur
Ten renkleri nedir
En İyi Cevap