Boy, bir erkek için önemli bir faktör olabilir ancak bir kişinin karakteri, kişiliği ve becerileri kadar önemli değildir. Ayrıca boy, kişinin genetik faktörlere bağlı olarak değişir ve kişinin kontrolü dışındadır.
Her ülkenin, kültürün ve toplumun farklı boy standartları vardır. Ancak birçok insan için boyun ideal ölçüsü, genellikle ortalama boyun biraz üstüdür. Bu nedenle boyun kaç olması gerektiği, kişinin yaşına, cinsiyetine ve diğer faktörlere göre değişebilir.
Özetle, boy, bir kişinin kendine özgü bir özelliği olmakla birlikte, karakter, kişilik ve beceriler kadar önemli değildir ve herhangi bir ideal boy ölçüsü yoktur. Kendinizi olduğunuz gibi sevin ve kabul edin.
Gram önemi yok. Hayat komplike bir yapıya sahip. Boyla olsaydı... 1.88'im ama şu ana kadar sevgili vb. durumlara girmedim. Önemli olan senin isterlerini ve beklentilerini karşılayan ve senin kafandaki ideal eş profiline yakın insanın kafasındaki ideal eş profili ile uyuşabilmek. Boy gibi fiziksel beklentileri 1. öncül olarak gören insanlardan uzak durmak elzem ve iyidir ( erkek/kız farketmez )
Kardeş her şey boy değil,1.85-1.90 gibi vilada süpürgesi gibi durmak asla istemem iyi ki de değilim. Boyum 1.75 ve sağlam vücudum var kızlar boya bakmıyor vücuda bakıyor. Hatta o sırıklar bile bana bakıyor topluluğa girdiğimde 🤣
En İyi Cevap