165 boyundayım biraz uzun biri istiyorum ama karşıma hep 170 175 denk geliyor hemde hep. Artık uzun boylu istemiyim mi napiyim boy takıntım var biraz? 😂😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kötü yorum yapmasanız herkesin istediği bir şey vardır karşı taraftan sadece o şekil de beğeniyorum illa öyle olsun demiyorum
Ben öyle sanmıyorum. Gerçekleri söylüyorum. Siz erkekleri istediğiniz gibi aşağılayan iyi dimi. Kuzenim 1.73. 1.70 boyunda sarışın mavi gözlü karısı var.
163 boyundayım ve hiçbirsevgilim 180 altı olmadı. Boyu uzun olmayan erkeklerin yakışıklılığı falan dikkati mi evt çekmiyo. Çünkü topuksuz dolaşamıyorum yanımdaki adamın uzun durması daha çok çekici duruyo şahsen kendi görüşüm
Arkadaşlae niye tartışıyoruz gülmekten öldüm 😂😂 herkesi güzel yapan farklı fiiziksel özellikler vardır uzun diye yakışıklı değil mavi gözlü fiyr güzel değildir
Tersine bir arkadaşım 1.79. Bugüne kadar birsürü kız arkadaşı oldu. Kendisi gayette yakışıklı. Yani nasıl bir kadının güzel olması için sarışın mavi gözlü olması şart değilse bir erkeğinde yakışıklı olması için 1.83 den uzun olması şart değildir. Ben spor yapıyorum. Geçen sene 1.71 dim. Şu an 1.75 oldum. Hedefim 1.80 olmak. Ama boyum uzasada ben hala aynı ben. Aşırı kibirli veya kendini beğenmiş bir insan değilim. Çok yakışıklı olduğumu söyleyemem ama çokta çirkin değilim. Ortalama bir tipim var. Yani dediğim gibi kadında sarı saç mavi göz güzellik için şart değilse, erkektede 1.83+ boy şart değildir. Ha sen dersen ki erkek dediğin en az 1.83+ olur o zaman bende sana derim ki kız dediğin illa sarışın mavi gözlü olur.
Amacım tartışmak değil. Ama her kim beni veya benim gibileri fiziksel özelliklerinden dolayı aşağılarsa kadın olsun erkek olsun ona haddini bildiririm. (Soran kişiye söylüyorum)
+ 183 diye bir şey olamaz zaten kimse kısa boylu diye birini istememezlik yapamaz benim bunca zaman kısa boylu oldu sadece biraz daha uzun boylu olmasını belirttim herkesin nasıl istediği bir şey varsa
Anladım. Aslında kadınlara bu konuda hak vermiyor da değilim. Nasıl biz erkekler yanımızda güzel bir kadın olsun istiyorsak, kadınlarda yanlarında yakışıklı ve yapılı bir erkek isteyebilir. Ancak şu da bir gerçektir ki her kadın çok güzel olmadığı gibi her erkekte uzun boylu ve yapılı olmayabilir. Keza biz Türkiye de yaşıyoruz. Bu bir aşağılama değil sadece bir analizdir. Elbette ben kendi vatanımı ve milletimi severim. Ancak şu da bir gerçek ki Türk kızları genel olarak Rus, Ukraynalı ve Alman kızları kadar fiziksel açıdan güzel değildir (genel manada, istisnalar kaideyi bozmaz). Aynı şekilde Türk erkekleride İskandinav ülkelerindeki, Hollanda'daki ve eski Yugoslav ülkelerinde erkekler kadar uzun boylu ve kalıplı değildir. O yüzden gerçekçi olamamız ve bu konuda aşırı seçici olmamamız gerekiyor. Ha şansımız yaver giderse uzun boylusunuda, güzelinide buluruz inşallah. Benim tepki verdiğim asıl konu ise bazı kızların erkek dediğin en az 1.80 olur v. b laflardır. Keza 1.75 bir erkek olarak bundan çok alınmaktayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkes önemli falan der şimdi ama o kadar takmayın boy meselesine
Evet takmak istemiyorum karşıma iyi insanlar da çıkıyor çünkü
Ooo iyiyse sen boş ver bana yolla alföwşcls
Hahahaj uzunler hep pişman djsjsj
Gayet normal ben de 1.72yim uzun tiplerden hoşlanamam 1.57m civarı beni benden alıyor mesela yerim lan <3
Gerçekten seni mutlu edebilecekse sana değer verecek biriyse ve sende aşık olmuşsan 170 lik kişi sana 180 lik biri gibi gelir zaten 😄
boy takıntısında boğulacaksınız. senden uzun işte nedir
Boy önemli mesele. Ben de 165 altı kadınlardan hoşlanmıyorum mesela.
Tabi tabi. Sadece kızların istediği şey vardır. Erkekler bir şey isteyemez seçemez dimi. Hele 1.80 altı erkekler.
Kişiye bağlı bence, herkesin kendi isteği vardır. Benim için fark etmez pek
182 yim yeter mi sana
Sevdiginnin boyu kisami knk
Erkek dediğin +183 olmalı
O zaman kız dediğin de sarışın mavi gözlü olmalı.
Ne alaka
Kumral allahtan da sarışın değilim beğenmiyorum
Sarışının adı esmerin tadı demişler sarı ciyanlari sevmiyoruz
Ayn öyle öyle bacım
Orası beni bağlamaz. Bende sarışın mavi gözlü kadınlardan hoşlanırım.
Erkek dediğin en az 1.83 oluyorsa kadın dediğin de sarışın mavi gözlü olur.
Sarış esmer vs. tartışılır ama bi erkekte boy asla bi erkeğin net +183 olmalı
Kesinlikle sarışın ve mavi gözlü kadınlar diğer kadınlardan tartışmasız olarak her zaman daha güzeldirler.
:djajahhshsjj sesli güldüm
Her mavi gözlü sarışın güzel anlamına gelmez. Jjjajajkzlşş
Bir erkek 1.83+ olmak zorudaysa bir kadında sarışın mavi gözlü olmak zorunda.
Tamam sen öyle san by
Ben öyle sanmıyorum. Gerçekleri söylüyorum. Siz erkekleri istediğiniz gibi aşağılayan iyi dimi. Kuzenim 1.73.
1.70 boyunda sarışın mavi gözlü karısı var.
Esas ben sana daha sesli güldüm. Her sarışın mavi gözlü güzel anlamına gelmezse her uzun boylu kalıplı erkekte güçlü yakışıklı anlamına gelmez.
163 boyundayım ve hiçbirsevgilim 180 altı olmadı. Boyu uzun olmayan erkeklerin yakışıklılığı falan dikkati mi evt çekmiyo. Çünkü topuksuz dolaşamıyorum yanımdaki adamın uzun durması daha çok çekici duruyo şahsen kendi görüşüm
Arkadaşlae niye tartışıyoruz gülmekten öldüm 😂😂 herkesi güzel yapan farklı fiiziksel özellikler vardır uzun diye yakışıklı değil mavi gözlü fiyr güzel değildir
En sert rüzgarlar yüksek dağlarda esermiş
Tersine bir arkadaşım 1.79. Bugüne kadar birsürü kız arkadaşı oldu. Kendisi gayette yakışıklı. Yani nasıl bir kadının güzel olması için sarışın mavi gözlü olması şart değilse bir erkeğinde yakışıklı olması için 1.83 den uzun olması şart değildir. Ben spor yapıyorum. Geçen sene 1.71 dim. Şu an 1.75 oldum. Hedefim 1.80 olmak. Ama boyum uzasada ben hala aynı ben. Aşırı kibirli veya kendini beğenmiş bir insan değilim. Çok yakışıklı olduğumu söyleyemem ama çokta çirkin değilim. Ortalama bir tipim var. Yani dediğim gibi kadında sarı saç mavi göz güzellik için şart değilse, erkektede 1.83+ boy şart değildir. Ha sen dersen ki erkek dediğin en az 1.83+ olur o zaman bende sana derim ki kız dediğin illa sarışın mavi gözlü olur.
En sert rüzgarlar yüksek dağlarda esermiş. 😆😆😆. Ayı Aslandan daha uzun ve daha iridir. Ama Aslan ormanların kralıdır.
Amacım tartışmak değil. Ama her kim beni veya benim gibileri fiziksel özelliklerinden dolayı aşağılarsa kadın olsun erkek olsun ona haddini bildiririm. (Soran kişiye söylüyorum)
Kardeş ben sana kötü bir şey mi dedim soran kişi demişsin manyak mısın karşıma hep kısa boylu den geliyor dedim hakaret mi ettim?
Senin için demedim userkişisi adlı kullanıcı için dedim. Ama yorumu sana yazdım.
+ 183 diye bir şey olamaz zaten kimse kısa boylu diye birini istememezlik yapamaz benim bunca zaman kısa boylu oldu sadece biraz daha uzun boylu olmasını belirttim herkesin nasıl istediği bir şey varsa
Anladım. Aslında kadınlara bu konuda hak vermiyor da değilim. Nasıl biz erkekler yanımızda güzel bir kadın olsun istiyorsak, kadınlarda yanlarında yakışıklı ve yapılı bir erkek isteyebilir. Ancak şu da bir gerçektir ki her kadın çok güzel olmadığı gibi her erkekte uzun boylu ve yapılı olmayabilir. Keza biz Türkiye de yaşıyoruz. Bu bir aşağılama değil sadece bir analizdir. Elbette ben kendi vatanımı ve milletimi severim. Ancak şu da bir gerçek ki Türk kızları genel olarak Rus, Ukraynalı ve Alman kızları kadar fiziksel açıdan güzel değildir (genel manada, istisnalar kaideyi bozmaz). Aynı şekilde Türk erkekleride İskandinav ülkelerindeki, Hollanda'daki ve eski Yugoslav ülkelerinde erkekler kadar uzun boylu ve kalıplı değildir. O yüzden gerçekçi olamamız ve bu konuda aşırı seçici olmamamız gerekiyor. Ha şansımız yaver giderse uzun boylusunuda, güzelinide buluruz inşallah.
Benim tepki verdiğim asıl konu ise bazı kızların erkek dediğin en az 1.80 olur v. b laflardır. Keza 1.75 bir erkek olarak bundan çok alınmaktayım.
Kesinlikle öyle 175 gayet iyi bu arada takma sakin kafana 170 sadece sevmiyorum
Sonuna kadar istiyorum uzun boylu erkekler bebeklerimmmm l loveee
@userkişisi Sana isteme diyen yok. Ama bizide aşağılamaya hakkın yok.
@userkisisi ben erkekliğime laf söyletmem. Ve erkeğim.
@türk5561 sendeki eksiklik sadece boy değil anlaşılan sjsjdhsjj
Boy açısından eksiğim olabilir keza herkesin belli başlı eksiklikleri olabilir ama senin gibi zeka açısından eksik değilim Allaha şükür.
Allah akıl versin
İnsan olsun yeter
186 yım
Bende 1.70‘ama kizlar sikkinti yapmadi hic
178 gayet memnunum