Hoslandigim kisi benden 11 yas buyuk ve herseyi gorup gecirmis biri?

Selam ben 18 yasindayim hoslandigim kisi 28 kendisi madde bagimlisi ve herseyi gorup gecirmis biri bende onla tanismadan once bagimliydim ve uzun psikolojik yardimlar sayesinde zar zor biraktim simdi hergun yanina gidebilmek icin deli gibi para harciyorum cunku esyalar ucuz degil :) benden hoslaniyo mu ya da hoslandigimin farkinda mi bilmiyorum ama konusmadigimizda kafayi yiyecek gibi hissediyorum tekrardan bi arkadasim yuzunden bu bataga geri girdim ve onunla bu sayede tanistik gercekten napacagim hakkinda hic bir fikrim yok cevremde cok fazla erkek var ve beni bi tik k@s@r olarak goruyor olabilir bilmiyorum benden hoslanmasini nasil saglarim hic bir fikrim yok delirmek üzereyim lütfen yardim edin veya olur olmaz seklinde saygi çerçevesinde aciklayin caresizim

Güncellemeler
+1 yıl
Su sekilde soyleyeyim 9 yasinda annem vefat etti babam 1 yil sonrasinda evlendi ve hapsursam bile uvey annem sayesinde dayak yiyordum 13 14 civarinda tanistigim erkek arkadasim sayesinde eroine basladim oturdugum mahalle bunlarin kaynagi gibi bi yerdeydi o zamab ki sevgilim ise sehrin en elit kolejinde okuyan eli yuzu duzgun iyi aile çocuğuydu ve beni baslatan oydu babam evde ki siringayi bulunca beni oldurcekti o gece ben olmemek icin evden kactim ve sevgilimle yasamaya basladim
Güncellemeler
+1 yıl
2 bucuk yil sonra yuksek do? dan o oldu sonrasinda devlet tarafindan babama geri verildim babamda aldatilmisti ve alkol bagimlisi haline gelmisti ikimiz yeni bi hayata baslamaya calistik turkiyede ne var ne yoksa sattik ve yurt disinda ikimizde yeni bi sayfa actik sonrasinda turkiyeye geri geldik ben birakmayi basardim ama babam ayni degildi surei olmeyi hedefleyen seyler soyluyor ve paylasiyordu 18 yasima bastiktan 2 hafta sonra babam intihar etti kendi basimayim yakinda 19. Yasima basicam
Hoslandigim kisi benden 11 yas buyuk ve herseyi gorup gecirmis biri?