3 ay önce bitti. Bitmesi de gerekiyordu. Ama yinele özlüyor ve istiyorum. 😞
2 ay
Eski sevgilimi çok özlüyor ve istiyorum. Olur olmaz aklıma geliyor. Nasıl geçecek bu durum?

Merhaba
Gerçekten dünyanın çok berbat bir duygusu özlemek hele ki görmen imkansızsa görme şansım yoksa bir şeyleri kabullenmek zorundaysan gerçekten çok zor Neden erittiğini sen biliyorsun bitmesi gerektiğini de sen söylüyorsun bunları düşünüp bu durumu kabullenmek özlemi de zamanla azalacaktır bir şeyleri kabullendikçe beyin duygular da ona göre yavaş yavaş hareket edecektir
Bu özlem, bu sevgi ve bu istemek kolayına bitmiyor. Ki birde bitmesi gereken bir durum olduğunda o mecbur kalınmışlık insanı daha da yaralıyor. Ama klişe olacak ama tek deva zaman. Zamanı gelmeyen hiç bir yara kabuk bağlamıyor.
Umarım her şey gönlünce olur..
Engin görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. Ağrı kesici bi yara bandı yok mudur?
Cevap
4Cevap
Eyer çok büyük sebeplerden dolayı bitmediyse bir şekilde gönlünü almaya bak derim. O da zaten hala seni seviyorsa dayanamaz barışır diye düşünüyorum. 3 ay olmuş gerçi biteli. Bilemiyorum ama barışırsınız inşallah.
Kısaca kesin bitmesi gerekti. Ki bu saatten sonra olmamalı
Hayırlısı olsun hakkınızda o zaman. Önünüze bakmaya çalışın, durumu kabullenin. Üzücü ama yapcak bir şey yok, aklınıza geldiğinde kafanızı başka şeylerle meşgul edin.
Deniyorum ama…
zaman herşeyin ilacı zamanala
Her insan eski sevgilisini yeni ayrıldığı zamanlarda özler. Bu süre 3 ila 6 ay içinde değişir. Kimisinin ki bir yıl dahi sürebilir. Evet bu zorlu bir süreç olacak ama zamanla özlenen kişi değerini yitirip unutulacaktır. Hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Herkes belli bir zaman sonra unutulur. En büyük aşklar bile zamana yenik düşer...
Teşekkür ediyorum hanımefendi
Rica ederim :)
Yazı yazarak unutmaya çalış yazmak çok etkili oluyor
Neden bitti kaç senelik ilişki. Kim ayrıldı? Sevgiliyken kim daha cok seviyordu kim üzüyor kırıyordu?
Artık unutmanız ve önünüze bakmanız gerekiyor zaman her şeyin ilacıdır
buyur kardeşim iyi dinlemeler
Avradin peşini bırakma knk en iyi taktik budur
Sebep
Knk avratları bir kere bırakınca geriye toplaması zor nereden biliyorsun diye sorma
Sormazsam olmaz ki
Yaşadım kardeşim oradan biliyorum avrada sürekli kendini hatırlatcan
En İyi Cevap