Bak seni çok iyi anlıyorum ben de aynısını yaşadım terk edildim 4 ay önce unuttun mu dersen hayır unutmadım ama acı geçiyor bi süreden sonra alışıyorsun gerçten. Ve şunu da unutma bak hiç kimse senden değerli değil. Sen kendine değer vermezsen inan kimse sana değer vermez
Ablacım Biz Bununla Birlikte Geçen Cumartesi Kahvaltı Yaptık Hediye Aldım Hatta Sonra Fotoğraf Çekildik Sinemaya Gittik Oturduk Falan Filan Aradan 1 Gün Geçti Her Neyse Ben Çekildiğimiz Fotoğrafı Instagramda Profil Fotoğrafi Olarak Koymuştum Ama Hemen Kaldıracaktım Oda Hemen Görmüş Sonra Kaldır Hoşlanmadım Dedi Aradım Daha Sonda Problem Yok Dimi Dedim Yok Dedi Sonraki Gün Ben Onun Gece 10.30 da Evinin Oraya Gittim Ama Yolum Ordan Geçiyordu Beni Görmezden Geldi Neyse Sonraki Gün Buluşalım Dedim Olayı Anlat Neden Böyle Davranıyorsun Diye Buluştuk Bana Hediye Almış Sorunmu Var Dedim Var Aslında Dedi Ama Söylemedi Bana Aldığı Hediye Kutunun İçinde Not Sen Çok Aceleci Davrandın Tarzı Cümleler Geçiyor Olay Bundan İbaret Ha Birde Seninle Heryerden İletişimi Kesiyorum Dedi Bu Kadar
Bak bana yardımcı ol dedin ama sen kafayı şu an onunla bozmuşsn sağlıklı düşünemiyorsn ve bununda farkında değilsin. Kız seni sevmiyor demekki değmez vallahi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Terkettiyse dönmez dönsede yine terkeder yalvarırsan geldiği gibi terkeder
Küçük Olayları Büyütmeyi Seviyor Sadece😔
Belkide sen verdin ona bu cesareti
Yok Be Ben Yapmadım 😔
Allah yardımcın olsun kardeş unutursun merak etme acı çeke çeke malesef😔
Amin Abi Herkes Unutursun Diyo Vallahi Billahi Ramazan Ayındayız Bak Unutamam 😔
Haklısın zor olacak ama alışıyorsun geçiyor unutmqsanda
Çok Seviyorum Be Abla Allah Şahidim Olsunki Canımı Bile Veririm 😔
Bak seni çok iyi anlıyorum ben de aynısını yaşadım terk edildim 4 ay önce unuttun mu dersen hayır unutmadım ama acı geçiyor bi süreden sonra alışıyorsun gerçten. Ve şunu da unutma bak hiç kimse senden değerli değil. Sen kendine değer vermezsen inan kimse sana değer vermez
Abla Sana Olayı Baştan Anlatayımmı Belki Yardımcı Olursun 😔
Anlat kardeşim dinlerim seni
Ablacım Biz Bununla Birlikte Geçen Cumartesi Kahvaltı Yaptık Hediye Aldım Hatta Sonra Fotoğraf Çekildik Sinemaya Gittik Oturduk Falan Filan Aradan 1 Gün Geçti Her Neyse Ben Çekildiğimiz Fotoğrafı Instagramda Profil Fotoğrafi Olarak Koymuştum Ama Hemen Kaldıracaktım Oda Hemen Görmüş Sonra Kaldır Hoşlanmadım Dedi Aradım Daha Sonda Problem Yok Dimi Dedim Yok Dedi Sonraki Gün Ben Onun Gece 10.30 da Evinin Oraya Gittim Ama Yolum Ordan Geçiyordu Beni Görmezden Geldi Neyse Sonraki Gün Buluşalım Dedim Olayı Anlat Neden Böyle Davranıyorsun Diye Buluştuk Bana Hediye Almış Sorunmu Var Dedim Var Aslında Dedi Ama Söylemedi Bana Aldığı Hediye Kutunun İçinde Not Sen Çok Aceleci Davrandın Tarzı Cümleler Geçiyor Olay Bundan İbaret Ha Birde Seninle Heryerden İletişimi Kesiyorum Dedi Bu Kadar
Ayrılırken Kafeyi Zaten Ayağı Kaldırdım Sinirlendim Hatta Ona O Gün Muhabbet Kuşu Almıştım Takı Terketti💔💔💔💔
Çok Kötüyüm Be Ablam Vallahi Billahi Uykularım Kaçıyor Yemek Yiyemiyorum
Bak bana yardımcı ol dedin ama sen kafayı şu an onunla bozmuşsn sağlıklı düşünemiyorsn ve bununda farkında değilsin. Kız seni sevmiyor demekki değmez vallahi
Abla Olumlu Diyodu Omuz Omuza Film Seyrettik Neden Umut Veriyor Ozaman
Dengesiz demek ki
Deliricem Abla Gözünü Seveyim Yardım Et Lütfen
Kendine gel sen ben ne yapabilirim
Tekrar Nasıl Geri Döner 😔💔
Dik dur takmıyormuş gibi davran mutlu görünmeye çalış o zmn döner belki
Yeri hazırlayıp gitmiştir boş ver dönmez.
S*ke S*ke Dönecek
Dönmesin Bak Ne Yapıyorum
Alış artık öyle birisi yok
Var Abi Var Ramazan Ayındayız Allah Çarpsın ki Unutamıyorum
soruna cok guldum yazik sana
Sebep Hayırdır Niye ki😔
Yaşlar kaçtı ikinizin
19.
O da mı 19
Aynı yaştasınız yani hm
Aynen 💔😔
Daha veletsiniz
Unutursunuz
bırak salla sende
Vallahi Billahi Unutamıyorum 😔
unutursun saçmalama bi kız için de bu kadar ağlama
Yaa Abi Herkes Unutursun Diyo Allah Belamı Versin ki Unutamam
Deli Gibi Aşığım
bak gör kızla konuşmayınca nasıl unutuyorsun ki zaten gelmeyeceği de belli çok istiyorsan git konuş ama kendini küçük düşürme bi gururun olsun
Her Yerden Engelledi 😔
Evinemi Gideyim 😔
Size Olayları Baştan Anlatayımmı
istenmediğini anla o zaman
Beni Dinleyecekseniz Anlatayım😔
yok sağol
Dönmez ins
Hadi Boş Yapma
Ramazan Ayındayız Ya Cahillerle Konuşmuyorum
Geri döndürme büyüsü
Sıkıntı Filan Çıkar Hiç Sokma Beni Büyü İşlerine 😔
Direkt bağlama yapsak yoksa geri döndürme büyüsü yapıp ondan sonra mı bağlamamı yapsak eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım maksat
@tekinaymelisa aynen önce geri döndürüp sonra bağlayalım üstüne bide köle büyüsü oh miss
Evwt yani bizimki mecburiyetten kimse kınamasın yani değil mi allah allah
Taş*k Geçmeyin * *
A*k.
Gel pisi pisi yap