3 aylık sevgilim her şey normalken ghosting yaptı. Sorduğumdaysa samimiyetsiz olduğumu söyledi. Buna bir anda mı karar verdi?

3 aydır mükemmel bir ilişkim olan adam bana ghosting yaptı. Bir anda ortadan kayboldu üstüne gidip sebebini sorduğumda samimiyetsiz biri olduğumu söyledi ama daha düne kadar üstüme titriyordu bir problem yoktu bir anda mı samimiyetsiz olduğuma karar verdi gerçekten ruhen çok kırgınım ne yapmalıyım
İlişkiyi “mükemmel, çok iyi gidiyor” vs şeklinde tanımlarken mutlaka sorgulamak gerekiyor. Çünkü sağlıklı diyebileceğimiz bir ilişkide benzer cümleler kurulmaz. İlişkinin inişli çıkışlı olması icap eder
Ohoo kavga tabi ediyorduk ama geri barışııyorduk tam bu ara kavgalı da değildik ama
Sevmiyormuş gönül eğlendirmek sadece belki hevesini aldı belki baskasini buldu bilemeyiz ama kimse sevdiğine samimiyetsizsin diyerek ortadan kaybolmaz öyle adamlardan uzak olursun umarım hiç takma taktigina değmiyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama birkere yanlış bir ilişkim oldu benden 9 yaş büyüktü bilmeden başladım arada 5 yaş var sanıyordum aslinda çok seviyormuş gibi davraniyordu falan sonra aldatıp bıraktı ben canım gibi nerdeyse 1 sene ağladım ve artik kalitesiz insanları hayatıma almıyorum mutluyum gerçek sevgiyi dengimde buldum diyebilirim dengin olmayan kimseyle beraber olma kaliteli insanlar kaliteli insanlara göredir.
🙏🙏🥺
Başka birinin olması çok yüksek, ona ne kayıp ettiğini göster sen KADINSIN yani bir KRALİÇESİN o yüzden soytariya yüz verdin diye kral sanmasın kendini üzme bir hiç için kendini göreceksin kendini nasıl bir p*ç ettiğini (sevgilinden bahsediyorum) o yüzden üzülme bebiş
🙏🙏
burada 46 yorum var birkaç tanesini okudum çok profosyonel cevaplar verilmiş bu GHOSTİNG kelimesini ilk defa duyan tek kişi benmiyim. Ne demektir bu. burada insanların sorduğu her soruyu anlamak için Google dan yardım almak zorunda kalıyorum Allah aşkına bu kelimenin Türkçesi nedir
Cevap
17Cevap
Dengesiz biriymiş bence bundan sonra senin yapacağın şey yoluna bakmak olacak kendini üzme sana öyle dedi diye öyle olacaksın diye bir kaide yok benim tavsiyem unutup yoluna, hayatına devam et derim.
Ya senden bir şey gördü soğudu ya da kendisi samimiyetsizmiş. Böylelerinden Allah korusun ya kapatılsın bunlar kimsenin günahına giremesin. Allah'ım sen böylelerine fırsat verme Yarabbim.
Döndü
Kesinlikle bir daha bu adamla sevgili olma dönerse de kabul etme çünkü bunu yapan çevremde çok insan var ve aynısını ben de yaşadım ben de yaptım. Ya eskilerden biri döndü seni bıraktı ya da biriyle tanıştı başka seçenek yok. Kırgınlığını falan umursama sakın affetme.
Gel git dönemleri, dürüst birisine rast gelince kaçırma.
Gel git dönemleri nasıl oluyor
Yani hiç karışmayayım zaman vereyim kendisi geri döner yazar mı
Döndü
Başkasını bulmuş olabilir, amacı cinsellikti ama oraya varmayınca bırakmış olabilir, belki de gerçekten samimiyetsiz olduğunu düşünüyordu ama artık içinde tutamadı, kişilik bozukluğu da olabilir ya da g*tü kalktı bunlardan biri olabilir
Hemen çıkar hayatından. Hiç peşine düşme. Bunlar insanın hayatını da, psikolojisini de bozar, içine sı*çar gider. Sakın aman haa. Git hemen başkasını bul bir daha asla iletşime geçme
Yamuk birisiymiş demeki ondan kurtulduğum için şanslıyım diyip yoluna devam et ( bakış açısı her sey'dir).
Başkasını bulmuştur başka ayıklaması yok. 34 yasina gelmişsin ama karşıma çıkıp gidişinin gerçek sebebini söyleyecek kadar adam olamamışsın de
Döndü 1 haftada
Eksik olsun hayatından böyle bir karakter ne güzel işte
90 gün sonra mı samimiyetsiz olduğunu anlamışş. Boyle insanlardsn kaçın bence geri döner mutlaka peşinden koşma.
Birkaç gün öncesinr kadar aşkım aşkım diye peşimden koşuyordu beni sevdiğini söylüyordu bir anda ortadan kayboldu sonrasında da neymiş efendim beni samimiyetsiz bulmuş yok ya?
Yaşattığını yaşaması dileğiyle 🙏
Evet ghosting
bir anda karar vermemistir icten ice degismeni beklemistir ama sende degisim goremeyince sabri tasmistir
Tamam da söyleyebilirdi uyarabilirdi bir anda ortadan kayboldu
Bayılıyorum böyle erkeklere :) geçmiş bitmiş geçmiş olsun. bir şey yapma. İlişki bitmiş sen yinede denemeye devam etme istersen üzülürsün. Bak
Ya evli ya da bir başkası var. Başka açıklaması yok bunun.
Döndü
Niye gitmiş niye döndü? 1 haftada bence vardır yaptığı bir şey. Özel olarak yorum yapacaktım ama kapatılmış sanırım. Döndü yorumunuza ondan buradan cevap vermek istedim
@Pandauzgunnnn ben bir cümlede biraz onu gıcıktıracak bir cümle kurmuştum onu iplemediğimi önemsemedipimi düşündüğü için sinirlenip görüldü atmış. 1 hafta sonra dayanamadım deyip mesaj attı konuştuk hatta özür filan da diledi samimiyetsiz dediği için ama hala soğuk yapmaya devam ediyorum. 1-2 ay sonra dönseydi mesaj atsaydı aşırı sinirlenirdim ama 1 haftada tekrar yazdı özledim vs diye
O kadar kusursuz olmasına kalbi dayanamamış ne yapsın adam.
Döndü
O it geri döner ozaman ona ghosting nasil yapılırmış sen göster
🌼💪💪
Evli birine mi denk geldin, aklıma başka bir şey gelmiyor.
Değildi
Biraz sert olucak ama doğruyu söyleyim sıkılmıştır senden her erkek böyledir s
Döndü
Hevesini alınca döner ki zaten
1 haftada döndü kısa değil mi ben 1-2 ay sonra gelir sandım
Cinsel birliktelik yaşamadığınız veya gerçek hayatta evli olduğu için olabilir
Bunları çok görüyorum daha yeni yaşadım bir anda ortadan kayboldu kız arkadaşım 25 yaşında kendisinde saldım gitti bende kasamam kendimi
Degmezmis de hayatina bak
Pişman olur mu sonrasında
Olsada boş ver olmasada
Bitti zaten
En İyi Cevap