+1 yılDaha yolun başındasın bence bir ilişki için yani daha bu yaşta umudu kesmeli miyim diye düşünce içine girdiysen gerçekten sosyal yaşantında büyük sorunlar var demektir bunları çözmeye çalış bence daha sonra bakış açın değişecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin sorun Hürriyet'e bir hoca vardı sözde hoca 😂adı aklıma gelmedi rahmetlinin , tam ona sorulacak soru olmuş 😂 neyse tertemiz bir defter yaprağıyım diyorsun madem. Beklemelisin sabırla, istemesende elbet çıkar karşına , seni senden alan bir yiğit
00 Yorumla
+1 yılBende 20 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı hiç aşıkta olmadım, doğru kişi karşıma çıkacak bir gün hissediyorum:D kafana takma bunları zamanı gelince olur zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılİnsanlardan umudunu kes
Bağlantı, beklenti, iyilik anlamında
Hayatında insanlar konusunda seçici davran ( dost arkadaş sevgili vs )
Ancak ilişki için beklentiyi kesim mi
Öyle bir konuştun ki
Sanki dunyanin sonuna, hayatın sonuna gelmissin.
Önce bir
Eğitimine
Geleceğine
Mesleğine
Kişisel yasantina
Hayallerine
Hedeflerine
Sağlığına
Sporuna vücuduna
Hayatına odaklan.
ilişki ya da ilişkiler seni hayata bağlamak için bir sebep neden olmasın sadece
Hakkında hayırlısı olsun12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yolun başındasın diyenlerin hepsinin de onlarca münasebeti olduğuna eminim siz hayırdır bi insanin kalbi azamaz mı heh kablinin azgınlığı başına vuramazmı tabi siz zamanın da iyi oynaştığınız için bu durumun ciddiyetini anlayamazsınız gelelim senin soruna arkadaş ilk adımı karşı taraftan bekliosan tam tersini yap ilk adımı sen at sen karşı taraf Depar atar merak etme
10 Yorumla Bende 21 yaşındayım benimde hiç olmadı 5 defa reddedildim kızlardan uzaklaştım artık aşık olma duygusu bende yok oldu artık aşık olamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hiç sevgilisi olmayan kızlar neden bana hiç denk gelmiyor anlamıyorum. Şimdi bu kız p*için birine denk gelecek ve ilk sevgilisi olduğu için k*öpek gibi bağlanacak o cocukta bu kızı güzelce bozacak kullanacak sonra bi kenara atacak. Gerçekten kızı seven erkek bu kıza gidince de, ne verecek ne sevecek ne de evlenmek isteyecek. Adaletini s*ikeyim bu imkansizligin.
135 Yorumla- +1 yıl
Senin hiç sevgilin olmadi mi
Cevap sahibi+1 yılOlmadı
- +1 yıl
Umarım denk gelir
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum. Denk gelse de artık kızların beklentileri çok farklı. Ayrangönüllü hepsi. Senin var mı sevgilin?
- +1 yıl
Sevgilim yok ama eskiden olmuştu. Hepsi değil ama günümüzde güzel seven insan azaldı.
- +1 yıl
Çok doğru benimde hiç sevgilim yoktu * biri hayatımı mahvetti
- +1 yıl
Bir arayısım yok ama istersen takipleşebiliriz
Cevap sahibi+1 yılBenim de arayışım yok. Fakat mesaj kutunu açıkken kapatmissin. Takpleşmeye de gerek yok. Sohbet için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Siyahbiri28 hatayı yapan kızlar.
- +1 yıl
Mesaj kutum hiçbir zaman açık değildi. İlk mesajı attıklarım ya da takip ettiklerim yazabiliyor sadece. Ayrıca bazen kadın, bazen erkek hatalıdır.
Cevap sahibi+1 yılErkek her zaman hatalıdır zaten. Kızı kandırmaya odaklanır onu kullanabilmek için. Çok seviyorum modunda evlilik vaatleriyle kızı kandırır kullanır ve kenara atar. Fakat kız, kendi yanında çevresinde buna benzer onlarca örnek olmasına rağmen, bile bile gider ve o erkeğe kanar. Bilerek ve isteyerek. Bu yüzden hatayı yapan kızlardır. Ayrıca mesaj kutunuz siz ilk yorum yaptığınızda acıktı. Sonra dan kapandı.
- +1 yıl
Evlenmeden Seksi doğru bulmuyorum ama erkek de kandirdıgi icin hatalidir. Bazen mesaj kısmi emojisi falan anlık kayboluyor. Siteyle ilgilidir, ben dokunmadım.
Cevap sahibi+1 yılErkeğin kandiracagi zaten kesin. Kız bunu biliyor. Bile bile yapıp sonra ağlıyor. Fakat sen de seksi bir kızsın gerçekten. Güzellik farklı, seksilik farklı. Seksi olmak daha önemli. Mesajlaşmak zorunda değiliz zaten. Yazmak istesem mesaj kutun ilk açıkken yakaladığım zaman yazardım. İzin istedim senden. Vermedin. O kadar.
- +1 yıl
Tüm erkekler kandırmadığı için bir intimal inanan kadın oluyor. Tüm erkekler s*refsiz algisindaysan, lafin ucu sana da gider.
Cevap sahibi+1 yılVaat veren erkeğin niyeti kandırmaktır. Buna kanan kızlar da aşırı fazla. Ben bir kızla konuşurken Vaat verip kandirmam. Açıkça söylerim. O yüzden şeref konusunda sıkıntım yok. Açık konuşan erkeği tercih etmeyip, kandirilarak birşeylerini kaybedip orta da kalan kızlar için şeref konusunu konuşabilirsin.
- +1 yıl
Kardeşim açık olduğun sürece kaybeden sen olursun. Devir öyle bir devir ki üzen kazanıyor ben de senin gibi çok kırıldım ama bil ki kıramadım bu saatten sonra hakedene hakettiği gibi davranacağım sen belki de en masum şekilde duygularını açıklarsın o seni bir çöpmüşsün gibi kenara fırlatır. Duygusal olduğun sürece hep üzülen sen olursun.
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın kardeşim esasında anlatmaya çalıştığım asıl konu bu... Ben kimseyi suçlamak haklı ya da haksız çıkarma derdinde değilim. Sistem şu an bu. Kandirirsan onu istediğin gibi hevesin geçene kadar kullanabiliyorsun. Seviyorum dediğin an yok oluyorlar. Kızlarin da istediği sevilmek değil taktik üzerine kurulu bir seks ilişkisinden ibaret. Şu meşhur söz varya hani; "seven s*ikilir, s*iken sevilir." Çok doğru bir söz ve bu döneme çok yakışan bir söz.
- +1 yıl
Günümüzde iki cinsiyette de toxic olan çok elbette. Ama erkekler de genelde onun üzerine titreyeni değil de ona parası için gelecek askolari secer bu mantikla.
Sadece sevilmek isteyen kizlar cok ama onlar da genelde terk ediliyor sevismedigi icin. Yani aslinda denk gelme meselesi 😐
Cevap sahibi+1 yıl@Alpagu16 çok doğru
- +1 yıl
Sen de iyice bozma çocuğu yaa @alpagu16
Her kız da öcü değil
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven ben burdan bir kızla konuştum. Uzunca konuştum. Kız, sevgili olduğu erkeğin onu çok ilgiye bogdugunu çok sevdiğini söyleyip bundan rahatsız olduğunu ifade etti. Aralarında cinsel anlamda bırak yaşamak sohbet bile geçmiyor. Fakat kızın istediği şey, taktiksel bir ilişki. Yani o adam onu iplemesin, sürekli gidecekmiş gibi kaybetme korkusu yaşatsın kıza. Yani demek istediğim kızlar kendisini ne kadar çok severse sevsin bir erkek buna tahammül edemiyor. Kızların asil istediği şey, başka kızlar tarafından da beğenilen erkeğin, kendilerini tercih etmesi. Yani bir erkek tamamen sana ait olduğunu sadece sen olduğunu hissettirince kızlar o erkeği terkediyor. Bu kadar basit ve asıl mevzu veya sıkıntı bu
- +1 yıl
- +1 yıl
@alpagu16 Orada dur! Anlasamiyorsa ayrilsin adam, aldatma yok.
Cevap sahibi+1 yılİlgiyle baglaniyorsun ama bir süre sonra sıkıldım diyip gidiyorsun.
- +1 yıl
Hiçbir zaman ilgiden sıkılmadım. Sevdigim adamsa bunu yapan, zaten sıkılmam
Cevap sahibi+1 yılO sıkılan kızlar demek ki sevmedigi adamlarla ilişki kuruyor. Neyse
- +1 yıl
@alpagu16 hayir yanlis kisilere denk geldigin icin böyle. Ben de dahil, bazi kizlar sevgi ve ilgiyle bağlanır. Yalniz aldatma kimseyi, değmezse ayril
- +1 yıl
- +1 yıl
🙂🙂
Bence bu soru çok karamsar.
20. yasinda olmak işin var mı okulun bitti mi ideallerini başladın mı hayattan zevk alıyormusun kitaplar okudun mu
Bunlar olmalı elbet olacak
Merak etme
Elbet olacak00 YorumlaTabiki kesmemelisin. 20 çok minnak bi yas , dur daha neler çıkar karşına.
ama şunu söylerim hep, efendi dyzgün, ya da hanım bi kız bulunca çok vakit harcama diye. İyiler hemen kapiliyor çünkü genelde.
Senin içinde en güzeli olsun00 Yorumla
+1 yılSevgiyi yaratanda kalbe yerleştirende allahtır nasibin er geç senin olacak erkeklerden umudumu kesmeli miyim nasıl bir sorudur erkeksiz mi kaldın beklentin ne biri artık sana aşık olsun seni ilgi manyağı yapsın hemen sende ondan hoşlan cilve yap tiksinçsiniz geç kalmadınız bir şeyler için sakin birde 20 yaşımdayım diyo şaşırmamızı aa nasıl olur dememizi mi bekliyon madda bi bok
00 YorumlaSanki dersin yaş 40. Sevgilin olur eger sen istersen. Umut kesmek istiyorsanda sen bilirsin. Hersey senin istegine bagli armuda saplı üzüme çöplü dersen hic bir baltaya sap olamazsin.
00 YorumlaNasıl birisin. dis görünüş ve karekter olarak.
Bı erkekten beklentin nedir sence hayatındaki seni seven değer veren erkek nasıl olmalı?10 YorumlaYani emin değilim. Benim oldu ama maalesef ihanet etti. Ben kızlardan ümidi kestim o yüzden. İleride de ne sevmek isterim ne de evlenmek.
00 Yorumlacanım benim sen benim gibi 34 yaşına gel ondan sonra umudunu kes bence... sen daha yolun başındasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılben ilk sevgilimi aylar oncesinde yaptim sonra yine bir ay sonra falan ayrildim gec kalmadin uygun bir an olacaktir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha gençsin yavru ceylan hayatinin baharindasin akisina birak
00 Yorumla
+1 yılÇok genç yaş bu yaşlar. Nasipte varsa zaten gelir sizi bulur çok düşünmemek lazım.
00 YorumlaErkeklerden niye umudu kesiyorsun en kezban kızs bile milyonlar yürüyor 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır tabiki elbet çıkar doğru kişi karşına. Henüz cookk erken
00 YorumlaOlmadı için üzülme hakkında belki böylesi daha hayırlı
00 YorumlaDaha yolun başındasın, ne bu acele? İlk önce kendini tanı, geliştir.. aşk karşına çıkar.
00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilinin olmaması hiç sevgilin olmayacağı anlamına gelmiyor 👀
00 Yorumla
+1 yılUmudunu kesmemen için sana hunharca deprem yardımı gibi erkeklerimiz gelmiş bak abim😃
00 Yorumla
+1 yılBence sen bir arayış içerisine girme olması gereken bir şekilde oluyor akışına bırak kendi hayatına odaklan derim hayat karşına düzgün birini çıkarırsa devam edersin olmazsada olmaz önemli olan kendinsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük bir sorunun sonucuysa o neden ortadan kalkmazsa evet belki hiç eş olmayacak, ama yine dünyanın sonu değil. Bende öyleyim 😔😔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kesmelisin. 20 yaşına kadar çok fazla ilgi görmüş olman lazımdı. Bu yaşa kadar sap kalmayı becerdiysen büyük başarı
00 YorumlaBu iş kısmet işi bu yüzden asla umudunuz kesme hem senin için çok daha güzel olabilir düşünsene ilk tanıdığın sevgilin ile evleniyorsun çok güzel bi duygu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 21 benimde olmadı. Umudum ise çok çok az.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhıc gercek anlamda acılan veya teklıf eden olmadımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyetin ciddi ise olabiliriz tanışmak isterim dogrusu
00 Yorumla
+1 yılAşk öyle umulacak veya umudun kesileceği bisey diilki biri çıkar karşına ve mal olursunn. Aramayla olacak bisey diil
00 YorumlaAslında sevgili olma tam zamani 20 ve daha ilerisi ☺️
10 Yorumladaha dur bakalım. yanlış kişi olacağına geç olsun doğru insan olsun
00 Yorumla
+1 yılHiç beklemediğin anda olacak inan :) belki de lezbiyensindir?
00 YorumlaDaha yolun çok başındasın. illa kafana göre biri karşına çıkar dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz daha olgunlaş zamanı var. Sonra çiçeğini sulamak için sıraya girecekler merak etme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Kes, ama kısa kes..
10 Yorumla
+1 yılBacım sen daha gençsin beyaa
00 Yorumla
+1 yılDaha çok gencsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla olur relax
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah korumuş seni slk
00 Yorumla
+1 yılHiç asılanda olmadı mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu soruları sormaktan artık vazgeçin ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende 21 im bende kestim khjk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kesme çok düzgün erkekler de var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayacağı anlamına gelmiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendinden de kesebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok gençsin
00 Yorumla
+1 yılDaha dur bakalım ohoo neler çıkar karşına neler
00 Yorumla
+1 yılDaha çok zamanın var
00 Yorumla
+1 yılHayır gerek yok buna
00 YorumlaBenim de hiç olmadı 24 yaşındayım yani normal
00 YorumlaGuzelmisin karakterin nasil
00 Yorumla
+1 yılbulursun birini zamanın var
00 YorumlaYa çok cirkinsin ya da yalan atıyorsun
00 Yorumla
+1 yılumudu kesmek yerine sosyalleşmeye ne dersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanırsın 30 yaşındasın ne bu karamsarlık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPek inanmam sevgilisi olmayan kiza
05 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKeske boyle bir kiz bulsam
Soran+1 yılniye fark ne
Cevap sahibi+1 yılBenimde olmadi ilkim olsun isterim
Cevap sahibi+1 yılBide ilki olim
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok
20 yaş umudu kesmek için çok erken00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkolardan kesebilirsin umudunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin sana zarar verecekse hiç olmasın daha iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Zamanı gelince olur elbet
00 Yorumla
+1 yılSen erkek bulamıyorsun biz kız bulamiyoz
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım