Aşk İlişkileri "Yaptığın hatalar kadar büyük olamadın." dediğiniz biri var mı? ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlişkilerde bazı hatalar insanın boyundan büyük olur. Sizin yaşadığınız ve bu şekilde düşündüğünüz biri var mı peki? Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler 👍☺️ "Yaptığın hatalar kadar büyük olamadın." dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. öyle birileri oldu 0 1 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Neler yaşandı?
albaym Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sagopa nakaratı geldi aklıma 0 1 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Onu dinlerken esti :)) Yorumla
zülfiye_asln_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hayır yok o kadarda büyük şeyler yapmam🤣🤣🤣🤣🤣 0 3 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Ne kadar büyük :)) Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Bilmiyorum 😅 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
seni_seviyorum21 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yok ya 0 2 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl İyi bari olmasın :)) Yorumla seni_seviyorum21 +1 yıl Aynen olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
öyle birileri oldu
Neler yaşandı?
Sagopa nakaratı geldi aklıma
Onu dinlerken esti :))
Hayır yok o kadarda büyük şeyler yapmam🤣🤣🤣🤣🤣
Ne kadar büyük :))
Bilmiyorum 😅
😁😁😁
Var evet