Aşk İlişkileri Bir erkek bir kıza neden kızım diye seslenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Mesala neyin Bir erkek bir kıza neden kızım diye seslenir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Paten34 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bir çok sebebi olabilir ağız alışkanlığı vesayre ama çok hoş değil bana sorarsan 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl eğitim almamış seviyesiz olduğundan değer vermyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Öyle çünkü Yorumla Soran +1 yıl Ögrendiğimde nasıl yıkıldim abi Yorumla kanka35 +1 yıl bene sende onu önemseme kendine değer ver Yorumla Soran +1 yıl tamam abi sizin dediğinizi yapicam Yorumla kanka35 +1 yıl mutluluklar Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evladı gibi görüyordur. 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Lan 22 yaşinda bende 17 yim ha Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Çocuksun. Yorumla Soran +1 yıl Çocukmuyum Yorumla Soran +1 yıl Allahım siz beni siniyorsunuz Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Evet 18 yaş altı herkes çocuktur. Yorumla Soran +1 yıl tamam sus sus ay Yorumla Soran +1 yıl Çok biliyon sen başimiza bilge kesildi Yorumla CptSimonRiley +1 yıl TCK'yi oku bence. Yorumla Soran +1 yıl tamam tamam kizma Yorumla Soran +1 yıl Biraz benim sinirlerim bozuk pardon kusuura bakma Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Kızmadım ancak abilerine karşı saygılı ol bence. Yorumla Soran +1 yıl tamam abi Yorumla CptSimonRiley +1 yıl TCK gereği 18 yaş altı çocuk kabul ediliyor demek istedim bu arada. Yorumla Soran +1 yıl tamam pardon Yorumla Soran +1 yıl Benim biraz kafam karışikta Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Sanırım sana dava açacağımı falan sandın öyle bir durum yok ayrıca bir suç da işlemedin ki 😅 Yorumla Soran +1 yıl Abi hayir oyle sanmadım Yorumla CptSimonRiley +1 yıl O halde erdemin için teşekkür ve tebrik ederim seni. Yorumla Soran +1 yıl Tesekur ederim abi Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Babasıdır. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl He babasi dun titokta konustugum bir cocuk ha oda 22 yasinda Yorumla Potdemiel +1 yıl Bir erkek dedin. Ben de soruna cevap verdim. Yorumla
sefaaa92 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Babasiysa seslenir 0 13 Yorumla Soran +1 yıl He benim babam 22 yaşinda Yorumla sefaaa92 +1 yıl Hmm gencmiş ven senin dedenim o zaman Yorumla Soran +1 yıl Swn benimle dalgamı geciyon abi Yorumla sefaaa92 +1 yıl Yok ya ne dalgasi Yorumla Soran +1 yıl Abi ya kalbim çok aciyo ya Yorumla Soran +1 yıl Bana bir yol goster Yorumla sefaaa92 +1 yıl Sorun ne ki tam olarak. Acimasin kalbin. Kucucuk daha Yorumla Soran +1 yıl Abi bir adam sevdim oda benim duygularımla oyunadı Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecti benimle ve kendiside biliyordu Yorumla sefaaa92 +1 yıl Bu hayatinda hep olabilecek bir şey. Mantikli davran. Hata yaptin oyle birini sevmekle. Şimdi bu hatan sana bir sonraki seni dhaa büyük yikacak bir şeyin onune gececek Yorumla Soran +1 yıl Sevdigimi Yorumla Soran +1 yıl Neyin Yorumla sefaaa92 +1 yıl Yanlis birini sevmenin mesela. Baslangicta yaptigi ayni hareketler sayesinde bilincaltin uyaracak tanidik gelecek Yorumla
Gayserilikötçü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yaş farki 0 20 Yorumla Soran +1 yıl 22 ben 17 yim aramızda 5 yaş var Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl O zaman senden hoşlanıyor kızarsın diye öyle diyor işte Yorumla Soran +1 yıl Kızarmıyım adam gibi soylesen ne kizicam. kendisine dovecek degilim herhalde Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl Ne biliyim kızım nasıl söylediğini dalga geçer gibi mi diyor Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Mesala ornek veryim sen benimle dalgamı geciyorsun kızım Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl Tam kanka söylenmesi Yorumla Soran +1 yıl Demi Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl Evet olmaz ondan başkasını bul Yorumla Soran +1 yıl Hım anladim benim aslinda bir sevdigim varda oda benimle dalga gecti duygularimla oyunadı Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl Çirkinler in kaderi bu işte Yorumla Soran +1 yıl Belki ben guzelim nerden biliyon Yorumla Soran +1 yıl Belki ben çirkin değilimdir nerden biliyon sen karşiyi abi Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl Genelde çirkinler kanka olur erkeklerke Yorumla Soran +1 yıl Him anldim oyle çunku hep etrafinda çirkin kizlar vardı Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl Evet Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl Muhatap olma araya mesafe koy Yorumla Soran +1 yıl Him anldım Yorumla Soran +1 yıl Ee kendisi konüsmaya çalısirsa Yorumla Gayserilikötçü +1 yıl Yüz verme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bir çok sebebi olabilir ağız alışkanlığı vesayre ama çok hoş değil bana sorarsan
eğitim almamış seviyesiz olduğundan değer vermyor
Öyle çünkü
Ögrendiğimde nasıl yıkıldim abi
bene sende onu önemseme kendine değer ver
tamam abi sizin dediğinizi yapicam
mutluluklar
Evladı gibi görüyordur.
Lan 22 yaşinda bende 17 yim ha
Çocuksun.
Çocukmuyum
Allahım siz beni siniyorsunuz
Evet 18 yaş altı herkes çocuktur.
tamam sus sus ay
Çok biliyon sen başimiza bilge kesildi
TCK'yi oku bence.
tamam tamam kizma
Biraz benim sinirlerim bozuk pardon kusuura bakma
Kızmadım ancak abilerine karşı saygılı ol bence.
tamam abi
TCK gereği 18 yaş altı çocuk kabul ediliyor demek istedim bu arada.
tamam pardon
Benim biraz kafam karışikta
Sanırım sana dava açacağımı falan sandın öyle bir durum yok ayrıca bir suç da işlemedin ki 😅
Abi hayir oyle sanmadım
O halde erdemin için teşekkür ve tebrik ederim seni.
Tesekur ederim abi
Rica ederim.
Ağız alışkanlığı bazen bende söylüyorum
lafın gelişi ağız alışkanlığı.
Babasıdır.
He babasi dun titokta konustugum bir cocuk ha oda 22 yasinda
Bir erkek dedin. Ben de soruna cevap verdim.
Babasiysa seslenir
He benim babam 22 yaşinda
Hmm gencmiş ven senin dedenim o zaman
Swn benimle dalgamı geciyon abi
Yok ya ne dalgasi
Abi ya kalbim çok aciyo ya
Bana bir yol goster
Sorun ne ki tam olarak. Acimasin kalbin. Kucucuk daha
Abi bir adam sevdim oda benim duygularımla oyunadı
Dalga gecti benimle ve kendiside biliyordu
Bu hayatinda hep olabilecek bir şey. Mantikli davran. Hata yaptin oyle birini sevmekle. Şimdi bu hatan sana bir sonraki seni dhaa büyük yikacak bir şeyin onune gececek
Sevdigimi
Neyin
Yanlis birini sevmenin mesela. Baslangicta yaptigi ayni hareketler sayesinde bilincaltin uyaracak tanidik gelecek
Yaş farki
22 ben 17 yim aramızda 5 yaş var
O zaman senden hoşlanıyor kızarsın diye öyle diyor işte
Kızarmıyım adam gibi soylesen ne kizicam. kendisine dovecek degilim herhalde
Ne biliyim kızım nasıl söylediğini dalga geçer gibi mi diyor
Hayır
Mesala ornek veryim sen benimle dalgamı geciyorsun kızım
Tam kanka söylenmesi
Demi
Evet olmaz ondan başkasını bul
Hım anladim benim aslinda bir sevdigim varda oda benimle dalga gecti duygularimla oyunadı
Çirkinler in kaderi bu işte
Belki ben guzelim nerden biliyon
Belki ben çirkin değilimdir nerden biliyon sen karşiyi abi
Genelde çirkinler kanka olur erkeklerke
Him anldim oyle çunku hep etrafinda çirkin kizlar vardı
Evet
Muhatap olma araya mesafe koy
Him anldım
Ee kendisi konüsmaya çalısirsa
Yüz verme
oğlummu desin