O kadar aptalım ki.. Bana akıl verebilir misiniz lütfen?

İşe girdiğim yerde biriyle tanıştım samimi yakın davranıyordu arkadaş gibi başlayıp çok ani şekilde ilerledi. Bana eski sevgilisiyle yeni ayrıldığını söylemişti bir gün iş çıkışı beraber bi yere gittik ve yakınlaştık öpüştük sadece ve seni seviyorum dedi kendimi kaptırmamam lazım farkındaydım ona göre ilerledim pek yakın davranmıyordum ama bu mevzu açılıyordu ben onu istemiyorum beni çok yordu vs dedi. Sürekli sarılıyor öpüyordu ciddiye almıyordum ama aradan 1 ay geçince yavaş yavaş bir şeyler hissetmeye başladım ve ikna etti resmen eski sevgilisine karşı bir şeyler hissetmediğini. Evlenme teklifi bile etmiş bahsetti bunlardan. Bir kere bana onun adıyla seslendi trip attım elinden geleni yaptı affettirmek için sonra zamanla uzaklaşma demeyim de hissediyordum bi şeyler konusu açılınca çok açık konuştu hemen unutmam mümkün değil birinin bitip birinin başlaması benim kafamı karıştırıyor dedi. Güzel insansın iyi insansın seviyorum ama aşık değilim dedi. Fakat bu konuşmadan bir kaç hafta önce sana aşık oldum demişti. Sonra birden döndü araya mesafe koydum konuşmamaya başladım en kötüsü de aynı yerde çalışıyoruz her gün görüyorum… Sürekli bi laf atmalar iltifat etmeler bi süreden sonra arkadaşça yaklaşıcam dedim fakat işten gece 1’de çıktığım gün gece evden kalkıp yanıma geldi beni eve götürmeye ve öptü beni bir kez daha aşık oldum dedi.. Az önce görüntülü konuşurken ciddi bir ilişkiye hazır hissetmiyorum eskisinden çok darbe yedim korkuyorum dedi iyi insansın seviyorum dedi. Sen beni diğer iş arkadaşlarını sevdiğin gibi seviyorsun dedim kalben bir sevgi değil dedim evet dedi ve çulsuzca da gülüyor. Beni oyaladı ama bende çok aptalım ona karşı hislerim oluşmuştu. Nasıl unutucam ne yapıcam sırf bir aptal yüzünden de işten çıkamam şu an olmaz ama belki de ileride beraber oluruz diyor. Bana akıl verin içim çok daralıyor tek isteğim sevilmekti.. Hiç mi sevilmicem ben herkes çok iyisin diyip yan çiziyor
O kadar aptalım ki.. Bana akıl verebilir misiniz lütfen?