Aptal durumuna düşmek mi? olur?

3 Ay önce biriyle tanıştım sanal ortamda flört falan fistan 2 ay sevgili olduk çok seviyorduk zor bir hayatı vardı. Bana çok anlatmadı ama farkındaydım işi çevresi ailesi herkese tepkiliydi. 4 duvarın arasında tek başınaydı hep ilk kez hayatına beni aldı. İlk başlarda alışamadı ben her koşulda yanında oldum. Bir süre sonra alıştı. İlişki gerçekten mükemmeldi 0 sorun 0 problem gidiyorduk. Bana eğer çok zor bir durumda kalmazsam seni bırakmam çiçeğim demişti. 5 gündür ulaşamıyorum. Nasıl unuturum bana bu über inanılmaz bir durum olarak geliyor. İçim artık kimseyi almaz kii bu kadar sevmişken sevilmişken kimse demek ki sevmemiş demesin cidden çok seviyordu. Yüksek ihtimal zor bir durumda kaldı. Ve benim onu bırakmayacağımı ısrar edeceğimi bildiği için bu şekilde gnitti. Benim üniversite sınavıın bitmesini bir an önce birlikte hayatı yaşamayı istiyorduk. Benim sınava 5 ay var nerede yaşadığını şirketini falan biliyorum gitsem deli gibi özür dileyecek onu da biliyorum sizce karşısına çıkayım mı efsane tutuldum çünkü

Aptal durumuna düşmek mi? olur?