8 aydır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 2 buçuk ay telefon üzerinden görüştük sonra yanıma geldi 2 gün bende kaldı. Herşeyini çok beğendim, onunda çok sevdiğini farkındaydım, çok güzel geçti yanyanayken. Gitti ve bir hafta 10 gün sonra ortadan kayboldu naaptıysam ulaşamadım. 2-3 ay sonra döndü, ailesinin öğrendiğini, karşı çıktıklarını ve kendisini vazgeçirdiklerini söyledi. Ama ben sensiz yapamayacağımı farkettim döndüm sana dedi çok özledim dedi ikna oldum. Neyse 2 ay falan sonra yanıma geldi yine. Artık ciddi konular evlilik falan konuşuyoduk ve bana dediki "ben ortadan kaybolduğum süreçte eşimden boşandım, ben evliydim, senin için boşandım, sana geldim" ben şok naapacığımı şaşırdım ve bunu kabul edemeyeceğimi vicdan azabı yaşayacağımı söyleyerek bunu kovdum. Şimdi başladı senin için değil zaten boşanacaktık falan diyerek kıvırmaya. İnanın bende çok sevdim ama bu hareketi hem beni çok korkuttu hem vicdanen beni yıktı. Naapmalıyım lütfen fikir verin.
Yok artık siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuğu yok 4 yıllık evliymiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yuh artık okurken şok oldum
Bunu bide yaşayan var.
Defet başından
Öyle yaptım şu an o konumudayız. Ama üzülüyorum da ona. Ortada kaldı gibi, kendimi sebep olmuş gibi hissediyorum
:o Allah korusun :( kurtulmussun kardes boş ver
Dogru olani yapmissin siz evlenseniz bile bir daha aynisini sana ve baskasina yapmayacagi ne malum?
Şöyle bişey oldu bende. Çok seviyordum. Devam etsem o adama vicdanım sızlıyo, sonlandırsam sanki bunu yarı yolda bırakmışım gibi hissediyorum vicdanım sızlıyo. Çok zor durumdayım inanın hiç naapacağımı bilmiyorum
Bence ne yapacaginizi cok iyi biliyorsunuz kendinizi kandirmayin. Ayrica kadinin yaptigi sadakatsizlik yani siz evlenseniz size de yapar yapmayacagini mi saniyorsunuz? Ikinizi de kandirmis. Ikinizi de aldatmis ama esas esini aldatmis ve omlarin iliskisi sizi baglamaz. Bosandim demesine de niye inandiniz anlamadim kanit veya belge gosterdi mi bosandigina dair. Bosansa bile sizle alakasi olmayadabilir, her turlu boyle bir kadinla olursaniz hayatinizi bombok edersiniz tercih sizin.
Evet e devletten gösterdi boşanmış. Yok cesaret edemem haklısınız
Aldatmak huydur yine yapar. Kadının burcu ne
Yengeç
Ayyyy sana inanmıyorum benim yeni ayrıldığım sevgilimde öyle gitti hemen ilişkiye başladı. Su grubu burçları böyle her şeye yukardan başlarlar önce seni çok sevdiklerine ikna ederler inandırırlar manipüle ederler sonra duygudurumları değişir uzak dur benim ağzım yandı
Kaç yaşındasın sen bide
34
Bak önüne ya cidden bak hikaye bu olvak yaşayıp görmek istiyosan gör ama bu cümlelerimi hatırlarsın
Yani bunun için değil çünkü bu ilişki devam etmeyecek gibi cesaret edemem. Ama daha önce çok emek verdiğim bir ilişkim olmuştu, çok çokkk sevmişti açıkçası bende onun duygularının yüceliğine emeklerine ve fedakarlıklarına aşık olmuştum, böyle seveni nerden bulurum diyerek. Çok yüksekten başladı evet ve sonra hakaretler küçük görmeler beğenmemeler sürekli eleştirip akıl vermeler. Sonra sktrrdi gitti. Ben onda çok yıkıldım işte toparlayamadım çok uzun bir süre. Çok manipüle etti, bildiğin benim görevim buraya kadardı dedi ve gitti. Oda YENGEÇ di
Bahsettiğin ilişki benim ilişkim resmen. Yengeç burcu böyle. Burcuda bırak her zaman bu böyledir bişeyi başkasına yapan sanada yapar. Bişeyde sende baskı kuruyorsa aslında onu kendinden bildiği içindir
Yemin ederim yorumlarını okudukça şok oluyorum. İlişkinin ilk zamanları hep bu bana derdi ki sen benden sıkılıcan bu heves geçecek benden ayrılıcan falan, çok korkardı böyle şeylerden bende anlam veremezdim beni ne kadar tanıyor niye böyle korkuları var diye, hep geçmiş yaşadıklarına bağladım. Ama şimdi anlıyorum ki kişi kendinden bilir işi. Benden beklediği herşeyi kendisi yaptı.
Aynı aynı evet kendilerini yansıtıyolar. Ben burçları çok severim ve ilgiliyimdirde ondan da uyuşuyofur yorumlar 😂
Hiç inanmadım hiçte araştırmadım burçları. Bilmiyorum eğer böyleyse tesadüf değildir herhalde. Başka hangi burçlardan kaçalım. ya da şundan olur dediğin burç var mı.
Ahhahahahaah bilmiyorum ama en sadık burç oğlaktır mesela. Ben oğlak burcu bi kadınım gerçekrende inanılmaz sadığımdır iki kişiyle aynı anda konusamam vs
Yanlış anlamada. İki kişiyle aynı anda konuşmamak takdir edilecek bir şey olmuşsa vay halimize.
Peki böyle bir düzende ne bileyim susuyorum
Konuşamam yazdım zaten. Çoğu kız ve erkek konusuyo ama ben asla yapamıyorum biriyle tanışıp flört ediyosam diğer herkese set koyarım. Günümüzde bunu yapan çok az kişi bar
Olması gereken o zaten. Tebrikler bu arada 👏