Flörtüm çevremdeki sarışın erkekleri kıskanıyor, konuşmamı istemiyor nasıl onu bu huyundan döndürebilirim?

Selamm🥳🥳

Flörtüm geçmiş ilişkilerimi didikleyip araştırıp eski sevgilimin sarışın olduğunu öğrenmiş, hatta flört ettiğim kişilerin ortak özellik olarak sarışın olduklarını ve benim sarışınlardan hoşlandığımı iddia ediyor, durumun tam tersi sarışınlar bana itici geldiği için çok ilerletemiyorum diyorum yoo senin sarışınlara ilgin var diye diretip sarışın erkeklerle konuşmanı istemiyorum diyor. Başta şaka yapıyor falan sandım ama ciddi ciddi kafasında kurmuş sevdiğim oyuncuları sormuştu onuda bilerek sormuş sarışın mı diye, ben bunu boğazlamadan nasıl çözerim bu olayı. 🤦🏼‍♀️

Flörtüm çevremdeki sarışın erkekleri kıskanıyor, konuşmamı istemiyor nasıl onu bu huyundan döndürebilirim?

Sevdiğim erkek oyuncu kişisi sjs Joseph Morgan diyince iyice kudurdu ben adamın sadece gülüşünü seviyorum halbuki 🤦🏼‍♀️

Güncellemeler
+1 yıl
Yav o değilde soru troll olsun diye sordumdu hepiniz mi alıştınız kimse ciddili cevap vermemiş, ciddiye almıyonuz mu artık beni 🥺🥺