- +1 yıl
O zaman reddedilme nasıl bir duygu tattırayım sana.. Beyaz tenli siyah saçlı kızlar hoşuma gidiyor. Hele hele saçı doğal sarı değilde boya ise kaşlar farklı saçlar sarı sarı çok itici geliyor. Boyu kısa ve kilolu hatunu zaten görmüyorum (göremiyorum) görüş alanıma girmiyor. Uzun lafın kısası sarışın için ölmeyen erkeklerde var. Benim gibi "f*ck you" diyende var. ;)
1422 Yorumla- +1 yıl
**Çakma sarışın yazacaktım otomatik düzeltme yaptı. Yanlış anlama olmasın
- +1 yıl
Ya ne istiyon sen bu sarılardan kızı yerle yeksan ettin 😁🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@oralardanbiri52 Sarışın sevmiyorum zorla mı yaw =))
- +1 yıl
Biliyoruz be 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@oralardanbiri52 yanlış mıyım ama =))
- +1 yıl
Bir sarı olarak diyorum Allahına kadar haklısın 😁😁😁
- Soran+1 yıl
Cevabıni bile tam okumadım. Reddedilme psikolojisi yazmış hey Allah'ım ya😂
- Soran+1 yıl
İsterse 100 olsun umrumdami sanıyorsun? Bu beni düşürmez aksine yüceltir
- Soran+1 yıl
@oralardanbiri52 kişi kendinden bilirmiş işi. Bahsettiğim kişilerden sana teklif gelse şu an evli 2 cocukluydun boş konuşmayalım
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja çıkalım şurdan ya fenomensin sen güzel yorumlarını baska yere sakla
- +1 yıl
- Soran+1 yıl
@Kawasaki_Ninja sen adam gibi adamlara denk gelmemişsin yazmış. Sanki benim hayatımı benden iyi biliyor. Dediğimde yanlış birşey yok doğru olanı söylüyorum. Adam gibi adam denk gelmemiş diyorya ona gelse şu an iki çocuklu olurdu. Bende isterdim ama bazı durumlardan dolayı şu an evlilige sıcak bakmıyorum
- +1 yıl
- Soran+1 yıl
@oralardanbiri52 tamam hadi iyi akşamlar. @Kawasaki_Ninja o dünya güzeli sanada iyi akşamlar
- +1 yıl
baya baya beni anlattin😢😢😢
- +1 yıl
@antilopcagla Amacım kimseyi üzüp kırmak değil ayrıca 20 yaşındasın bi zahmet seninle de aramızda bir şey olmasın yani =)
- +1 yıl
Bebeğim böyle işte bana yaptıgın yorumu kaldırtırım sen dua et ogün arkadas ısrar etti boşver ugrasma buldursnda ama muhattap olma diye
- +1 yıl
@oralardanbiri52 Aynen boş ver muhatap olmaya değecek kişilerle muhatap ol =) güzel olduğunu idaa edip perde arkasından millet bana ölüyor bitiyor diye ego kastıranları salla.
- +1 yıl
👌👏🏼👏🏼
- +1 yıl
iyi hos ama kıza reddedilme duygusunu tattırmadın ki su an eger kızdan sana bir teklif gelseydi ve sen istemeseydin bu reddetmek olurdu. Ha ama ego kasma konusunda biraz haklısın ne yani insanlar sadece sana sarısın oldugun icin mi yürüyor.
- +1 yıl
@Kirgincicek4 Orada erkekler diyor ve bende bir erkek olarak sarışınları sevmediğimi hatta f*ck off dediğimi ilettim kendilerine o anladı.
- +1 yıl
Yahu nenem gelmişsin 100 bilmem kaç yaşına karısma şu işlere ayrıca kawasaki haklı ki kendi kaşındı
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben ve arkadaşım çok iyi ikiliyiz her gün birileri ile buluşurdu kendisi. Sarı saçları vardı ve fiziği mükemmeldi. Yüzü de farklı bir güzellikteydi. Bronz tenliydi. Ben ise ne siyah saçlı, beyaz tenli bir kızdım. Çok güzel de bir fiziğe sahiptim. Yüzüm güzeldi ama ben makyaj felan yapmazdım. Bir de çok bakımlı değildim. Utangaç tiptim. Ne zaman birileri ile görüşsek bütün erkekler onunla ilgilendirdi. Sokaktakiler ona bakardı. Ama saçlarını siyah yapsa bile erkekler yine ona bakardı. Bu arkadaşım beni çok değiştirdi. Özgüvenimi yerine getirdi. Çünkü onun sayesinde ben güzelliğimi keşfettim. Saçlarıma sarı attırdım. Çok güzel makyaj stilleri öğrendim. Fiziğimi gösterecek kıyafetler giydim. Şimdi herkes bana bakıyor ve herkes numatamı istiyor. Bukart yüklediğim dükkandaki çocuk bile numaramı istiyor. Saçlarımı siyah yaptım yine aynı... Yani bu işler sarı olmakla alakalı değil... Mutlaka başka bir yerden vuruyorsun. Erkekler sarışın belalısı değil yani
712 Yorumla- Soran+1 yıl
Olabilir ama sendeki ilginin temelide sarisinliktan atılmış
- +1 yıl
kesinlikle, aslinda sen kendini bulunca zaten erkekler de seni farkediyor
- +1 yıl
ama platin sari olma cesareti de kolay degil
- Cevap sahibi+1 yıl
Sarışınlıkla alakası yok... Numaramı alan herkesi ertesi gün engelleyen bir tipim ben. Aynı insanlar barınamaz çevremde. Aynı insanlar olsa derdik ki sarı halimi gördü ve benden vazgeçemedi.. Ama durum böyle değil şu an saçlarım siyah 3 aydır ve hala ilgi çekici bulunuyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
@seda35_ksk aynen öyle bence özgüvenli bir kadın olmakta olay. Ya da uyanık izlenimi vermek. Uyanık duran kadınlar çok ilgi çekiyor.
- +1 yıl
uyanık durmaktan kastın sanırım etrafta olan bitene karsi farkinda olan, ince mesajlari anlayan kişi mi demek?
- Cevap sahibi+1 yıl
@seda35_ksk hem öyle hem de saf durmayan, yani mesela duygusal duramayan kızlar. Duygusal yandan güçlü duran kızlar. Böyle kızlar erkeklere çekici geliyor onu fark ettim. Çünkü böyle kızlarla güzel şeyler yaşayabileceğini düşünüyorlar... Oysa kız saf değilse zaten harcanan olmuyor harcayan oluyor😂
- +1 yıl
evet aslinda erkekler kendine güveni olan, güçlü duran ve karsisindaki erkeğe ben her şeyin farkindayim ve kendimin de farkindayimi verirse, erkek zaten etkileniyor, doğru. Güzel şeyler yaşayabilecegini düşünme kısmı da çok dogru erkekler onu hissetmek ister, hissederse zaten sana direkt kapilir :D
- Cevap sahibi+1 yıl
@seda35_ksk aynen öyle 😂😂😂😂
- +1 yıl
erkekler zaten sürekli detaylari inceliyor, bir ipucu yakalamaya calisiyor, her hareketin, tarzin kiyafetinden bile seni çözmek istiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
@seda35_ksk aynen ve erkekler ne yazık ki atıyorum kız kahkaha atsın "bu kıx çok rahat" diyorlar hemen onu tavlamaya çalışıyorlar karnı açık giysin "ne kadar bakarsam kardır" diyorlar 😂 şaka gibiler
- +1 yıl
haha ama o sekilde erkeklerin kafasini karistirmak ve boyle etkilemek de guzel ama, o konuda zayiflar çok :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı. Allah başka dert vermesin😃
cilvelisindir dikkat çekiyorsundur yüz buluyorlardır41 Yorumla- Soran+1 yıl
Cilveli felan değilim utangaçım
- +1 yıl
Olabilir, sarışın oldugundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Yüzün veya fiziğin güzel olabilir renkli gözlü isen görünüşünün güzel olduğunu düşünüyorum erkelerle konuşmayı keserek olabilir benimde aşırı güzel arkadaşlarım var kimse yapışmıyor tuhaf baya
26 Yorumla- +1 yıl
Bence alışmaya bak eğer bişey derlerse istemiyorsan red et yanına gelenler yüzünden saçını vs boyamak zorunda değilsin öyle demişler ama
- Soran+1 yıl
Arkadaşların sarışın mı? Evet renkli gözlü yeşil gözlerim. Boyum 173 kilo 53
- +1 yıl
Ben esmer olmama rağmen arabadan kafalarını çıkarıp bakana bile denk geldim ülkenin yarısı hasta takmamak lazım :(
- +1 yıl
Bir arkadasim sarışın evet
- +1 yıl
Boşver Allah güzellik vermiş ne güzel xjskdmfn ama dikkat et nazara falan bide böyle yorumdaki hasta gibilerini takma. Edebe dikkat et onlar kafayı yemiş zaten cinsellikle
- Soran+1 yıl
Sildim zaten yorumunu
arkadaş kimsenin saç rengine bakmazlar, sarışın ol kilolu olursan bakmazlar, veya sarışın ol bakımsız sivilceli olursan yine bakmazlar, sarışın ol dümdüz bir tipin olsun yine bakmazlar, ben anlamıyorum erkekler sarışın sever mantığını, gerçekten güzelsen kumral ol, sarışın ol, esmer ol yine dikkat çekersin, veya beğenilirsin. ha dış görünüste sac renginden öte fizik, göz rengi , dudak yapısı dikkat çeker daha cok. kimse sac rengi icin kimseye bakmaz, bir kadın cirkinse sacını sarıya boyasın değisen bir sey olmaz yani. ha erkeklerin ilgi odağı oluyorsan sürekli davranısların giriskendir, samimidir yanlıs anlasılıyorsundur, mesafeli veya cool bir insan sürekli odak noktası olmaz.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
türkiyede sarışın helede orjinal yok, genelde saçını sarıya boyatanlar kendilerini sarışın zannediyor sarışınım diye havalı havalı geziyorlar (bu şey gibi her izmirlinin kendisini güzel zannetmesi gibi) esmer biride soguk ülkelere gitse oda orada dikkat çeker ve begenilir
23 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
yani dikkat çekmiyorsun burası türkiye cins*l açlıgın afrikası
- Soran+1 yıl
Cinsellik için yapamazlar kimseyle o kadar samimi değilim.
- Cevap sahibi+1 yıl
resimag den yükle linkini güncellemeye at
Cevapları okudum niye bu kadar sinirli cevap verilmiş anlamıyorum eğer doğal sarışın ve renkli gozluysen yüz hatlarin da güzelse ki turkiye gibi bir yerdeyiz çok normal yani pesinden kosmalari. Bana kalırsa görmezden gel
32 Yorumla- Soran+1 yıl
Canım benim cahillik başka birşey. Teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Sarışın için dünya esmer için sarışın yakılır demişler çokta sizin tanıştıklarınız zevksizdir
51 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmiyorum ben bu lafın tamamen boş olduğuna eminim
- +1 yıl
Şu sarışın egosu nedir bilader ya? Bir bitmediniz hepiniz de ne hikmetse rahatsızsınız bu durumdan. Ben reddedip geçiyorum umrumda olmuyor aynısını yapmak çok mu zor? Yok illa ortalıkta dikkat çekiyorum diye yalancı timsah gözyaşları ile üzülmeler...
32 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ben koyu saçtan sarıya geçtim ve hiç de katılmıyorum. Esmer kadınlar ve erkekler daha popüler şu anda. Sarışın renkli gözlüler soğuk bulunuyor. Esmer seven daha çok var. O kadar esmeri kim beğenip alacak ben mi?
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Farkındamısın bilmiyorum ama esmerden kumraldan çok çakma sarışın var etrafta
- +1 yıl
Evet ve 10 numara küllü sarı yapıyor hepsi de 😂 Kuzeyli kadınların bile çoğuna yakışmıyor o kadar açık ve soğuk sarılar. Zevksizlik.
Bende sarışın kız hastasıyım. bizim ülkede esmerler daha ağırlıklı olduğu için farklı renkteki hanımefendiler daha ön plana çıkıyor üni demi okuyorsunuz yoksa iştemi çalışıyorsun ona göre yorum yapalım?
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Çalışıyorum
- Soran+1 yıl
Çalışan ilişkileri temsilcisiyim dediğine benzer
- +1 yıl
Önüne bakıp yürü kimse laf atmaz sana ya da ilgi odağıda olmazsın. Sorun senin kuyruk sallaman maaaalesef eösşsödldöd
42 Yorumla- Soran+1 yıl
Sen pislik insansın
- +1 yıl
yaw he he wşspsşdğdşdğşff
Daha çok tenle alakalı bence beyaz ten seviliyor ben siyah saçlıyım beyaz tenliyim saçlarım sarı değil ama benide beğeniyorlar erkeklere kadın olsun yeter😁
29 Yorumla- Soran+1 yıl
Senin sarışın halinde benim. 172 boy 54 kilo yeşil göz
- Soran+1 yıl
Sendemi 172?
- Soran+1 yıl
Senin boy kilo göz vs ne?
- Soran+1 yıl
Maşallah Allah nazardan saklasin. Teşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
evet fiziksel olarak dikkat cekiyorsan zaten erkekler sari sac, siyah sac diye cok takilmaz:)
- +1 yıl
Yüzün güzelse fiziğin güzelse ister esmer ol ister sarışın, hatta sadece kız olman bile yeter erkeklerin ilgi odağı olman için. Ben de sarışınımsı kumralım ama kapalıyım. Bu haldeyken bile erkekler koşuyorsa hiç şaşırmadım açıkçası senin söylediklerine...
24 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani çirkin değilim ortalamanın biraz üstü diyebilirim kendime
- +1 yıl
Önemli olan kendini sevmen, dışarıdaki insanları boşver Katya.
- +1 yıl
@burock123 doğrudur.
m
+1 yılErkekler minyon severim der uzunlara dibi düşer, esmer candır der sarışın görünce felekleri şaşar.. bence rahatsız olmamalısın bırak tadını çıkar
32 Yorumla- Soran+1 yıl
Esmer seviyorum olayı kesinlikle yalan. Anlamak zor bunlari
- +1 yıl
Kesinlikle 🤷♀️😶
- +1 yıl
Kendini bu kadar büyütme bence saçın kadar egon var saçı kessen egoist olmazsın bu kadar ayrıca sarışının adı esmerin tadı.
34 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya derim tabi egoist bi kıza ne yazmamı bekliyorsun?
- Soran+1 yıl
Sen gibi kıskanç değilim
- +1 yıl
Aynen çok kıskanıyorum seni
- +1 yıl
Ahahsjdnddbdndn
- +1 yıl
Sari dikkat ceken bir renk mesela taksiler o yuzden sarıdır hep mdldlskdls ama saclarini baska bir renge boyayabilirsin mesela
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Çevremdekilere boyayayım dedim saçmalama delimisin keşke senin saçların bende olsa gibisinden konuştular vazgeçtim
- +1 yıl
Sarışınlar daha gösterişli cafcaflı oluyor esmerler kumrallar daha ev kızı evlenmelik bi imaj çiziyor sanirim tam Anadolu kızları diye. Bundan kaynaklı olabilir belki
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmem olabilir. Aslında ben zaten ciddi ilişki insanıyım
- +1 yıl
Belki disaridan öyle bi izlenim veriyorsundur. Birde sacini siyaha boyatırsan 2 yıl akmaz onun rengi yani denemeni pek tavsiye etmem
- Soran+1 yıl
Ben utangaç bir insanım öyle bir izlenim veremem. Soruda bahsettiğim kişiler iyi insanlar. Sadece ben şu an ilişki düşünmüyorum
- +1 yıl
Ilk izlenimin o şekildedir bazilari da acayip iyi huylu hanim hanımcık durur ama tanıyınca tam tersidir. Utangaç olup olmamanla alakali bi durum degil bu herkesin mizaç yapısı farkli kisilik yapısı farkli ben sana bunu dedim. Ozguvenli girisken oldugunu söylemedim
- +1 yıl
Sorsan hepsi esmer seviyor ama gözler hep sarışınlarda. Bu iş böyle 😊
42 Yorumla- Soran+1 yıl
İnan arkadaşımla aynı güzellikteyiz ya da o benden daha güzel diyebilirim. Oda anlam veremiyor bu duruma rahatsız olmaya başladım bu sebepten soğur diye benden
- +1 yıl
Ne alakası var canım o yüzden soğuyacaksa arkadaşlık kuracağı insanları güzelliğine göre seçsin. Kaldı ki bazıları onu beğenir, bazıları onu. Konu edilecek bir şey bile değil
Arkadaşım boşver sarışını esmeri,
biraz kültür seviyeni arttır ki sarışınlar aptaldır söylemini hakkı çıkartmayalım.22 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben aksine çok zekiyim kendin deneyebilirsin zeka arttirmayi
- +1 yıl
Allah başka dert vermesin. Bizde derdimiz var sanıyoruz
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Yo ben esmer severim, sarışın çok az kız beni etkiler
32 Yorumla- Soran+1 yıl
Burda esmer sarışın sorusu sormadım ama
- +1 yıl
Yani senin çevrendekiler fazla aç olabilir, sende bir yanlış mesaj verme durumu olabilir
- +1 yıl
Ben saçımı boyatmıştım bu sorunu çözmek için, eskiye göre daha az dikkat çekiyor. Kotu tonlar tercih ediyorum.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Sarımıydın?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ciddi şimdi merak ettim seni. Bizim ülkede sarısın hastalığı var, İsveç gibi ülkelerde de esmer gözde.
111 Yorumla- Soran+1 yıl
Fotoğraf atacaktım site hata verdi. Seviyem yetmiyormuş
- +1 yıl
Bu arada kadınlar niye bu kadar tepki vermiş anlamiyorum sarışın olunca ortalama güzellikte hatta altı bile olsan bakıyorlar saçı Sarı diye zaten ülkemizde nefes alsın yeter zihniyeti var bide doğal sarışınsan yüz hatların da güzelse bakarlar bunun kuyruk sallamakla ilgisi yok
- +1 yıl
acikcasi bizim ülkede sarisin kadinlara ilgi var, ama bu sadece sarisinlik degil, ayni tarzi bir sarisin bir esmer yapsin, sarisin daha cok ilgi ceker, ama tek basina sari sac yeterli degil
- +1 yıl
@seda35_ksk yami doğal sarışın güzel
- +1 yıl
saclarimin rengini açmayi ben de denemiştim, ama olan ilgi konusunda etkisi oldu mu emin degilim o zamanlar :)
- +1 yıl
@seda35_ksk yami esmerim de farklı bir cazibesi var buğdayın da zaten güzel olan her tende güzeldir
- +1 yıl
evet guzel olmak ve bunun farkinda olmak onemli
- +1 yıl
@seda35_ksk aynen öyle
- +1 yıl
ama su da var, gencken kizlar genelde hep kendini baskasi ile karsilastirip çirkin buluyor, yas ilerledikce o mantik oturuyor :)
- +1 yıl
@seda35_ksk saçma bir şey aslında herkes kendine göre güzeldir
- +1 yıl
yani herkes begenmedigi yeri kafasina takar biraz da ondan dolayi bu sanirim
Senin adına sevindim beğeniliyor olmak güzeldir ve ülkemizde sarışın azdır bu sebepten ilgi görmen normal
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
Sarışınlar daha çok dikkat çekiyor bu net. Güzelliğin orta seviye hatta altında olsa bile İstemesen dahi ilgilenecekler. O yüzden çok takma kafana 😂
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Bunun farkındayım ama kızlar neden bu kadar tepkili yorum yapıyor onu anlayamadım
- +1 yıl
Çakma sarışın misin?
Ben çakma sarışınim ama hiç erkeklerin ilgi odağı olmadım ki olmakta istemem zaten senden kaynaklıdır o145 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğal sarışınım ama saç, kaş ten rengim çok iyi asla boya sürmedim. Bide gözlerim yeşil
- +1 yıl
Renkli göz ve sarışın olduğun için ilgi odağı olamazsın ki bence senden kaynakli
- Soran+1 yıl
İlgi odağı dediğim yanlış anlama sapık insanlar değil. Her ortamda 2 teklif alıyorum desem yeridir
- +1 yıl
- Soran+1 yıl
Senin kalbini pislik kaplamış.
- +1 yıl
- Soran+1 yıl
Yavrucum bahsettiğim insanlar tanışmak isteyen insanlar sapık gibimi bakıyorlar diyorum ben sana? Mesela arkadaşımın kuzenleri akrabaları iş yerimden vs vs.
- +1 yıl
ben sapıklar mı sana bakıyo diyorum? sen kuyruk salladığın sürece her çeşidi bulur seni merak etme
- Soran+1 yıl
Sen kendi derdine yan kuduruk
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa nasıl bir kafa yapısına sahipsin yazık kafana
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş "boyum fiziğim gerçekten iyi güzelim diyebilirim erkeklerden günde 288282 defa çıkma teklifi alıyorum" diyen bi beyinsize ağzının payını bildiriyorum, belliki sende kuyruk sallayan kajmerlerdensin. dd
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa sen ne ayaksın belli değil ur us pu
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa fake
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş bunu diyende 4xper yeni hesap açmış ahahahahahahahah
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa ge ri ze kalı trol özgecan aslan ceren Özdemir şule çet vs kuyruk salladığı için mi öldürüldü
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş ya beyinsiz misin onlar gelip böyle saçmaca bi soru başlığı mı açtılar ahahahahaha allahım kıyasladığı şeye bak eödpdödpdödpöf
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa beyin siz kim belli kexo
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş yaw hadi sen siteye çözmekle uğraş bebe aösğsödğdödpd
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa Allahın trolu kendini zik mete erkek mi aroyon
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş bu siteye niye kaydolduğunuda söylermiiş ahahahahaha yazmayı öğrenince konuşalım gülüm açsşdöpdld
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa allahın kıskanç trol tatlısı sana sormak lazım çirkin kezo fake
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş ahahahahah olmayan profil resmiyle güzelliğimi sorguluyo malak ahahahahaha
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa senin gibi başkasının resminin arkasına sığınmaktan iyidir fake kezo fskeyi atta gel
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş fake olabilecek kadar güzelim evet gülüm teşekkür ahahahahahah hadi şimdi olmayan beynine nakil yapmayaa yallah açsğödlsödld
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa haha faks olacak kadar güzelmiş dhlgclhdtl
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa resmi niye kaldırdın fake resmini doğru koyduğun fake güzel evet kezoş
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş yaw he he iki kelimeyi bi araya getirmeyi öğrenince gel ahahahahahahaha
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa kıskanlıpı bıraktığın zaman fake resim kullanmamayı öğrenince gel iki kelimeyi bir araya getiremeyen kim belli yalancı ezik
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa dip boyan gelmiş kezoş
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş ya ahahahaha bide üstüste hakaret edince kendini nimetten mi sayıyosun ya açsğsöspsö profil resmi olmayan mavicik benim bu güzelliğime tabi fake der hadi canım hadi bu yazdıklarını bi çevirmene göstericem bana çevirsin ezik ahahahahaahah
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa mavicik derken kezoş sana değil bu tipine kim güzel der ezik dip boyan gelmiş saçlar gızik gizik balina gibi kilolu ben çirkin yüzünü saklamak için önceki koyduğun resme fake dedim kapiş gozglypz
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş ay valla yazdıklarını okumaya üşendim iki kelimeyi bi araya getir derken mantıklı bi araya getir demiştim ahahahah afferim yinede bişeyler öğreniyosun ahajahajsndködl
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa tamam Kezbancım senin kadar olamasak ta 😄
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş ne ahahhajsjdh neyi nerde diceğinide bilmiyo kıyamam ya hahahnsnsmsks
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa teyze dip boyanı yaptır saçlarına bakım şart birazda az ye beynine gelince o bitmiş artık gelişmez bu zekayla bu kadar yaşaman bile mucize
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş yaw he gülüm he kendi çapında laf cambazlığı yapıyo kıyamam ama aahahahahahah
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa tamam Kezbancım
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş kezban diyeninde profil fotosu koymaya cesareti yok çirkinn sözpdödpdöldd
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa haha görmeden hemen çirkin udşudşuşf senin gibi fake koymaktan iyidir kıskanç kız güzelim ilgi üstümde dedi diye kudurdu
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş valla kuyruk sallayanlara ağzının payını bildiririm ahahahahah sende bu çirkinliğinle anca kuyruk sallayarak ilgi çekersin açsşsöldha hala fake diyo ınstagramımı veriyim gülüm dahada çatla ahaakhaajhaa
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa ay tamam sensin abla salaklar la fazla uğraşamam kıskanç
- Soran+1 yıl
@Qxgogoxixhş uğraşma şunla bunun yarası var
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş kıskanç diyene bak profil fotoğrafımı eleştiriyo kim kıskanç bellii eödpdödpdödpöf
- +1 yıl
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Doğal sarı ve renkli gözlüysen normal ilgi odağı olman.
32 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğal sarışın ve yeşil gözlüyüm
- +1 yıl
Arka fonda çubuklu yaşar sarışın bomba çalsııın 😀
- +1 yıl
Kanka giyimini çok kötü bir şekilde değiştir daha bol şeyler giy giyim görünümünü değiştirir
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Güzelim zaten bol giyiyorum. Pek trende uyduğum söylenemez. Teşekkür ederim
Sarisinlar daha çok ilgi çekiyo ortamda acik renk old icin
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Keşke herkes sizin gibi sorumla ilgili yorum yapsa. Ne kadar kıskanç varmış burda. Teşekkür ederim
- +1 yıl
bunu sosyoekonomik değerlere ilişkilendiriyorum. avrupai veya gelişmiş ülkelerin esintisini taşıyorsun kökenin orayı çağrıştırıyor. sugar mommy olur ya sen onun ileri plandaki getiricisisin. bu ülke sadece düşüşte. can yeleği görevi görüyor kahverengi siyah dışındaki renkler. bu çekim buradan kaynaklanıyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Dogal kumral dogal mavi göz alabaster kadar beyaz olan benim hiç umrumda olmadı bu zamana kadar bu tarz şeyler reddettigim insanların miktarı kim oldugu beni ilgilendirmiyor umrumda bile olmuyor ama sende bi trollük var be loçkam profile koysaydında görseydik gül cemalini o kadar güzeldiysen
00 Yorumla - +1 yıl
Sarışına ilgisi olup da ilgisi olmayıp esmer sevenler de var, sen galiba sarışın takıntısı olanlara denk gelmişsin. Bu durum aşırı rahatsız ediyorsa ciddiye almamak ya da saçlarını boyatmak ile kurtulabilirsin ama ben olsam uzak durur ve sınırlarıma almaz kafama takmazdım.
00 Yorumla Teklif edenin reddedilmeyi göze alması lazım bunu sen dert etme hiç saçma olur. Ayrıca güzel olanın seveni teklif edeni olmayacakta kimin olacak benim olacak hali yok 😄
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
u
+1 yılMerak konusu oldun sen şimdi bıze kendını borclandın
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Fotoğraf yüklemeye çalıştım hata verdi sürekli
- +1 yıl
Hım ozmaan sonra
- +1 yıl
Bacım benden sana tavsiye; Fotoğraf falan yükleme, nefes falan aldırmaz buradakiler..
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Gizliden sorduğum için sorun olmaz bence olurmu
- +1 yıl
Buradakiler profil dolaşır yine bulurlar.. 😂
Rahatsız olma umursama.
Bende direk cilveli misin diye soracaktım.
Aksine utangaçım demişsin.
Masumluğun hoşlarına gidiyordur.
Sarışınlar hep sevilir bilirsin...23 Yorumla- +1 yıl
sallıyo ya inanma her şeye
- +1 yıl
mal mısın
Valla bence erkeklerin ilgi odağı olabilecek kadar güzel bi sarışın olsaydın öncelikle soruyu gizli sormazdın. Her sarışın güzel değil ayrıca
50 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın. Erkekler esmer kadın severim diyip sarışınlara bakıyorlar. Nadir olduğu için bakıyorlar büyük ihtimalle. Ve gözlerim mavi. Ondandır
41 Yorumla- Soran+1 yıl
Esmerde seven var ama sarışına koşuyorlar resmen
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Elimi sallasam ellisi diyorsun. millette sevgilim yok diye yakınıyor
32 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevgilim yok diye dert yanan kız beyin yoksunudur
- Cevap sahibi+1 yıl
bende şaşırıyorum sevgilim yok denince bütün arkadaşlarımın var. resim 3 xper olunca yükleniyor
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Rahatsız oluyorsan saçlarını boyayabilirsin bebeğim bir de daha az dikkat çekicek şeyler yapabilirsin
16 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Ya kızım boş yapma şimdi benim de çevremde taş gibi sarışın kızlar var renkli gözlü fiziği mükemmel bakılır evet dikkat çeker ama yeri geldiğinde de hareketlerine duruşuna bakışına dikkat eder ki erkeklerin o davranışlarına maruz kalmasın ve işe de yarar. Sen ortama göre hareket etmezsen nerde it kopuk var gelir sana teklif eder sen de kendini mükemmel sanmaya devam edersin xknfodklzla ha güzelsindir olabilir ama bu kadar da olmaz ya çevrende erkekler çok abza kız peşinde önüne gelene teklif eden tipler seni de kaldırmışlar işte geç bunları
- Soran+1 yıl
Boş insansın açıklamamı oku
- Cevap sahibi+1 yıl
Açıklamanın ardından yazdım zaten bu yorumumu kusura bakma da sende de problem eminim vardır.. Şu ülkede ne güzeller var onlar senin kadar teklif almıyor sen nesin nerde yaşıyorsun küçük bir yer mi eğer öyleyse normal görmemişler vs seni de dünya güzeli sanarlar ama büyük şehirde sana böyle davranılması imkansız kızım her yer senin gibilerle hatta daha güzellere dolu kxkfpsld
- Soran+1 yıl
Off tamam öyle olsun. Sen sanki benim hayatımı benden daha iyi biliyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Tamam yanlış anlama bir şey demiyorum sana düşüncemi tahminim aktardım kendini en iyi sen biliyorsun tabi ki eğer yanlış hareketin varsa kendini gözden geçir daha fazla da rahatsız olma diye diyorum her şeyi
- +1 yıl
Kızı kıskandınız mı ne hşxypxduğf
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bir insan kendini neden anlatır ve ilgi duyulunca bunu nasıl anlamayıp sorar?
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bu ulkede ki sarisinlar hepsi boyali gercek sarisinlar rusya ukraynada
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende doğalım. Bizim ailenin yarısı doğal
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Zerre mütevazı değilsin tiksinç bir durum. Mütevazı olmayanlarda bahsettikleri gibi güzel çıkmıyorlar zaten orası ayrı xöbxmfjdönf güzel güzeldir kardeşim güzel bir esmerle yan yana koy kendini sor insanlara ilk tercihiniz kim olur diye bunun saçla tenle hiç ilgisi yok
00 Yorumla - +1 yıl
Sarisin az cunku, yasadigim yerde de cevremizde esmer az oldugu icin esmerler revacta
30 Yorumla - +1 yıl
Merak ettim cidden ahahah 😄 aslında ben genelde esmer kızlardan hoşlanıyorum bence bu biraz erkekten erkeğe değişiyor
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Valla foto yüklemek istedim olmadı defalarca
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sarışın kadınlar daha çekici çünkü sarışın yani goze daha çok hitap ediyor
12 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Kizlar fena linç etmiş acimiyorlar hic
- Soran+1 yıl
Umrumda bile değil çoğu yapıcı ama kıskançta çok yapacak birşey yok
Fazla egoistsin ondan böyle düşünüyorsun bence koçum
20 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim sen doğal sarışınmısın değilsin... doğal sarışın olsan anlayacağım ama bu soruya nasıl bir cevap arıyorsun anlayamadım birde gizliden sormuşsun. Sana bir haberim var türkiyede ki kuaförler saç boyayamıyor (boyayan sayısı çok az)
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ego tavan abla madem çok rahatsızsın al bi kutu boya saçını siyaha ya da kahveye boya
50 Yorumla - +1 yıl
Aynı sorunun benzeri geçen açıldı bir bitmediniz ya iyiki sarışın olmuşsunuz. Renklerin ne önemi var güzel olan her şekilde güzel oluyo.
31 Yorumla- +1 yıl
Hatta boyun 172 kilon 53 gibi bişeydi hukuk okuyosun kariyer yapmak istediğin için taliplerim reddediyosun seni doktorlar mühendisler istemişti dimi. Bu soruyu tekrar açmandaki amaç ne? Egonu bu şekilde mi tatmin ediyosubirde bilmiyormuş gibi xper ne felan diypsun resim yükleyemiyormuş da baya güldüm senin gibiler aptal taklidi yaptıkça sarışınların adı aptala çıktı. 😉Biraz da ben egonu tatmin ediyim mükemmel bir güzelliğin var tü tü nazar değmesin sen yoldan geçince inme iniyo insanlara herkes peşinde dolaşıyor dünyadaki en güzel kadın sensin. Seni 1 hafta idare eder bu 😂
- +1 yıl
Sarışın esmer fark etmiyor valla erkekler için kız olsun yeter bence çok da şey yapmamak gerekk
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğrudur
- +1 yıl
Kilo al saçlarını sıfıra vur erkeklerden kurtulursun
10 Yorumla - +1 yıl
sarisinlara karsi her zaman ilgim olmustur. sarisinlar dogal bir cekicile sahip. gozlerin ne renk?
11 Yorumla- +1 yıl
utanma ya sadece merak ettim
- +1 yıl
Bence saçlarının kıymetini bilmelisin sonuçta bir doğal sarışın olmak var bide sonradan boyatılan cırtlak sarılar var. Hemde bana biraz sarışın olduğun için hava atıyorsun gibi geliyor ilgi odağı olmak herkesin istediği şey. Eğer illa olmak istemiyorsan saçını boyat kurtul.
00 Yorumla - +1 yıl
xper puanın yükseldikçe yapabileceğin şeyler artıyor cm mesela ben şu an özel mesaj atamıyorum 2 xper sv isitiyor tamam mı
soruya gelince buna yapacak bişey yok çünkü çok güzelsin ve davet almaktan rahatsız oluyorum diyorsun sana kalkıpta kendini çirkinleştir diyemem deme :)00 Yorumla - +1 yıl
Konuya açıklık getiriyorum erkekler zeki kadın sevmiyor o yüzden sarışınlar forever djjd
13 Yorumla- +1 yıl
Ölüyom hasetimden ne diyorsun 😂
sırf sarışın olmandansa peruk tak çirkin yap kendini makyajla filan
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Mantıklı gelmedi ya😅 teşekkür ederim yorumun için
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ulan bir benim derdime bir kızın derdine bak fesüphanallah. Allah başka dert vermesin😒😒
20 Yorumla - +1 yıl00 Yorumla
- +1 yıl
Ben önceden sarisin hastasiydim ama simdi esmerlerin cunku esmerlerde guzelden ziyada o kadar tatli kizlar oluyoki bazen ilk goruste aşık olabiliyo insan
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. beyazlık etkiliyor. esmer tende farklı bi yönü etkiler
ama sarıı sürekli bi kaç adım öndedir10 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?