Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde Ülkücüyüz...
Eğer bayrak gibi bir kız var ise VATAN gibi severiz sevmezsek namerdizdir ! Bayrak gibi olursa VATANIMIZ gibi sahipleniriz ! Tarihini iyi bilmesi lazım, VATANI, BAYRAĞI korumasını bilmeli, gerekirse ölümü göze almalı !
Aslında Asenamız olduğunda kimsenin bilmesini istemeyiz, VATAN'dan başka bir şey düşünemeyiz, Allah korusun yarın öbür gün bir olay çıktığında Asenamızı göze alırlar, o zaman yıkarız her yeri. Ama bildiğim tek şey var ilk başta söylediğim gibi BAYRAK gibi kız ise VATAN gibi sevmezsek namerdiz !
TANRI TÜRKÜ KORUSUN !40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ulkucu degilsen ulkucu numarasi yapma anlarlar has ulkucu olup olmadigini komik duruma dusersin. Has ulkucuysen yapman gereken bisey yok her ulkucu gencin hayali bir Asenaya bozkurt olmaktir :)
21 Yorumla
Soran+1 yılBozkurtumu ariyorum 😊
+1 yılBende ülkücüyüm, ağır başlı olursan biraz da siyasi görüşleri kavrayıp sağcı ve milliyetçi kitapları okursan tamamdır o iş.
Atsız okumanı tavsiye ederim, Atsız şiirleri vazgeçilmezdir..02 Yorumla- +1 yıl
harika bı anlatım
+1 yılBenim arkadas cevremdeki erkeklerin nerdeyse hepsi ulkucu veriyim birinin numarasini 😂😜
03 Yorumla
Soran+1 yılHakiki ulkucu olmali
- +1 yıl
E tamam iste hepsi ocaktan
- +1 yıl
Sanki numara vercek gibi oldum hakkaten he sakaydi 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılBacım sen burdaki andavalların yorumlarına kulak asma, en delikanlı adam Ülkücülerden çıkar. Ağır başlı, oturup kalkmasını bilen, namuslu, milliyetçi kız isen ilgin karşılıksız kalkmaz.
25 Yorumla
Soran+1 yılKendi halimdeyim onlar bunu nasil farkederler
- +1 yıl
Sevdiğin çocuk okuldan mı?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Siyasetten konu açılınca milliyetçi bir duruş sergile, Ülkücüleri öv mesela bu onun dikkatini çekeceğini umuyorum. Sert ama tedbirli yorumlar yap. Ona sık sık bak, dikkatini böyle çekmeye çalış, eğer o da bakıyor ama açılmıyorsa ya çekingendir ya da düşünüyordur. Bakmazsa sevdiği biri var demektir.
Soran+1 yılMuhabbetimiz yok erkeklerle konusan biri degilim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Emin ol gerçek ülkücü ise öyle kolay değil anca helali olabilirsin
115 Yorumla
Soran+1 yılBende onu istiyorum cok hosuma gidiyor efendi olmalari
Soran+1 yılNasil bulurum onu de
Soran+1 yılSen ulkucu musun
Soran+1 yılOnlari tanirsin nasil kizlardan hoslanirlar
- +1 yıl
@xArslan34 gardaş sen tam bizden olmuşsun :) adamsın...
Soran+1 yılBuldum seni 😊
- +1 yıl
eyvallah reis :)
Soran+1 yılHangi sehir 😀
Tebrik ederim delikanlı hepsi kardeşlerimin doğru seçim.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil etkilerim
Ben Türkçüyüm. Ülkücülerde adam gibi adamdır. Vatan severleri seviyorsun en azından. Türkçüler daha katıdır ülkücülerden ve din üzerinden gidilmez Türkçülükte
10 Yorumla
+1 yılnihal atsızı oku Başbuğu oku osman yükseli oku her daim edepli ol ülkücülüğü benmse gor bak çevrendeki herkes senden hoşlanır. ayrıca bize fasişt diyenler.. '' kişi karşındakini kendi gibi sanarmış''
10 YorumlaÜlkücü bir erkegi etkilemek kolay olmaz...
Agir basli olman lazim, herkesten farkli olman lazim.
TÜRKcü olman lazim, Avrupalilara benzememen lazim onlar gibi davranmaman lazim iste ozmn...10 Yorumla
+1 yılbaşboğanın mezarına git kurt gibi ula dur. elbet bir ülkücü dudaklarına yapışacaktır
21 Yorumla
Soran+1 yılHaddini bil
Ülkücülerin önceliği vatandır. bir asenanin özelliklerini tasiman gerek ki buda birini tavlamak için yapılacak birşey değil içinden gelmiyorsa yaklasma
00 Yorumla
+1 yılbende ülkücüyüm... ülkücünün kanına vatan millet sakaya dan girersen bir daha çıkmazsın ;)
10 Yorumla
+1 yılsürekli vatan millet sakarya gelibolu artık bildiğin tüm sloganları at
sen onun ilahı olursun o zaman00 YorumlaEtkileyemezsin ancak görüş bilgi almak istersen sana bunlar aktarılır onun dışında birşey olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım bırak faşist zihniyetliler. Bir öğrenmişler vatan millet sakarya teraneleri. Her türlü ayak var. Sigara, alkol, uyuşturucu, kadın, kız ayakları, kavga, dövüş, tehdit.
12 Yorumla
SoranHakiki ulkuculere denk gelmemissin sen
Cevap sahibi+1 yılBenim babam, amcam, okudğum okuldaki arkadaşlarım çoğu, tanıdığım esnaf arkadaşlardan hepsi mi yamuktu, sen git o teraneleri başkasına anlat.
Türklüğü iyi bil ve yaşamaya çalış. İyi bir asena ol :)
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle işe yaracaktır;
https://www.youtube.com/watch?v=z0DmDEeXzlU00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTarih bilgin iyi olsun kitap da çok okuyorsan biraz erkeğe tabi bir hayat yaşamak istersen olabilir.
10 Yorumla Onların neresi ülkücü korkak hep sırf hava olsun diye geziniyorlar gel dağa çıkıp savaşalım desen kaçarlar..
42 Yorumla
+1 yılşimdi bu nasıl soru? ben hiç birşey anlamıyorum. bu ülkü dediğiniz şeyide anlamıyorum. Ülkücü erkek nasıl oluyor. ya da nasıl anlıyorsun birinin ülkücü olduğunu
00 Yorumla
+1 yılbozkurt işaretli yüzük al. Baktıkca beni hatırlarsın de;)
00 YorumlaMesela beni 2 Ekimde vizyona giren '' Kafes'' filmine davet edebilirsin..
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ahmet şafak konserine biletim var birlikte gidelim mi de, ya da gök girsin kızıl çıksın şarkısını söyle bağıra bağıra 😂😂 ya erkek erkektir bir farkı olmaz bence 😊
00 YorumlaÜlkücü olarak... Alparslan Türkeş'i araştır biraz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPkk yanlisi oldugunu söyle. O sadece seni degil sülalenide s. k.. r
20 Yorumla
+1 yılÜlkü ocağının önünden geçerken auuuuvv diye güzelce ulu. Aşağı inerler zaten. Oradan seçersin.
22 Yorumla- +1 yıl
bak bu arkadaş kendine erkeği böyle seçiyor ki çok tecrübeli...
- +1 yıl
Valla birader meraklı olan senmişsin ki nickini bile öyle koymuşsun :) zoruna gitmesin kardeş.
ülkücüyüm ali kınık dinle ne bileyim kurtlar sofrasını ac :D koca reisi ac yanında kimi etkilemek istiyorsan :D
00 YorumlaOnlari gorunce kurt isareti yap ve tekbir getir. Ne kadar asena bir kiz diceklerdir 👍👍
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfaşist ol / ırk ayrımı yap / muhafazakar görünüp mafya triplerine gir senden hoşlanır
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılulku ocaklarının onune git it gibi ulu, auuuuuuuuuuuw falan de.
00 Yorumla Ülkücülerin alayı boş adam ama sonuçta begenmissin olabilir yani soyle ona kabul eder
32 Yorumla
Soran+1 yılAdam gormek istiyorsan tani onlari derim
+1 yılSen normal ol. Sadik birisi hanım hanımcık ol etkilersin.. #D
00 Yorumla
+1 yılKurt gibi ulu, çiftleşme melodisini ulu ama, neo belgesellerinden araştır bul.
00 Yorumla
+1 yılSende yürekten bir asena ol bacım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercekden ulkucuyse, onlara yazik olur senin gibi birisiyle olmak. Insallah kabul etmez, etkilenmez.
Etkileyebilirim nedir ya.02 Yorumla
Soran+1 yılBunu gizli soylemesene erkeksen
Cevap sahibi+1 yılHayir yani erkegimde gizliden ciksam ne olucak? Ben soruma karsilik gorusumu bildirdim. Erkeksen sen gizliden cik.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkücü erkek istiyorsan ASENA olucaksın.
10 Yorumla Öncelikle kürt olmamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
Asena olman gerekir (:
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen git partiye üye ol :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil olunur 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber mum ışığında hdpli dövün :D
20 Yorumla Vatanına aşık olmalısın önce.
02 Yorumla- +1 yıl
helalın varr.)
İlçendeki Mhp gençlik kollarına üye ol ozaman :D
01 Yorumla- +1 yıl
hıhı :)
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. biz senın zekandakı kadınlara bakmıyoz
01 Yorumla
Soran+1 yılMumkunse sen bakma zaten
giyimine kuşamına dikkat et edepli adaplı ol
03 Yorumla
Soran+1 yılOyleyim zaten
- +1 yıl
ben sadece tavsiye veririm sanada burdan kardeşim derim.. bende bir ülkücüyüm bu sitede takılma amacımda farklı.. benim hatunum dediğim insan böyle pislik sitelerde takılmıcak söz dinlicek ben gibi ağır başlı olucak öyle erkek arkadaşmış falan dünyası olmucak.. senin işin zor yabni hadi eyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. @otkafa bizede talip çıktı :D
04 Yorumla
Soran+1 yılLa yuruyun gidin
+1 yılönce vatanını çok sevmelisin, çooook...
14 Yorumla
Soran+1 yılVatanimi sevmesem onu sevenleri neden seviyim 😀
- +1 yıl
bu tutumun seni öne geçirir... yobaz ateist/sosyalistlerden olma da yeter...
Soran+1 yılAma onlara kendimi farkettirmek istiyorum
- +1 yıl
derdi vatan ise bu zor...
+1 yılOh be iyi ki kürdüm :D
67 Yorumla
Soran+1 yılYalvarsan bile almam su tipe bak😀
- +1 yıl
Ülkücülerin içinde kürtler de vardır kardeşim.
- +1 yıl
Yorum atanlar ve eskileyenler umarım bu görüşümü okuyorsunuzdur. Benim o görüşte bahsettiğim iyiki ülkücü değilim ki bu soruyu soran kezolet benden uzak dursun anlamında paylaştım.
ocağa git yavru kurt bulursun :)
00 YorumlaVatansever ol yeter:D
03 Yorumla- +1 yıl
:) yaniii dimii
- +1 yıl
@kimyager43 di:)
- +1 yıl
o nee kızz.)
ülkücü bıyığı bırak onlar seni bulur...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGercek ulkucunun ancak helali olabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılOnu istiyorum bende
- +1 yıl
Sen baya ciddisin
- +1 yıl
mesaj atarmisin
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bende bir ulkucuyum simdiye kadar konustugum kiz olmadi helal olacak birini aradim simdiye kadar nasip te olmadi sen de kendini gercek bir asenayim diyosan tanimak isterim
Soran+1 yılKalsin
- +1 yıl
Sadece bir soru. Ulkucu Inanmadinmi yoksa netten birini mi istemiyosun
Soran+1 yılİkiside
- +1 yıl
Neti anlarim milliyetciligim tartisilmaz
+1 yılo nasıl hoşlaşmadır ya :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamazsiniz 😀
- +1 yıl
o çocuğu anlarım ama seni anlayamam
+1 yılFaşist sevgin var demek enteresan
523 Yorumla- +1 yıl
Terörist mi sevsin?
Soran+1 yılHeeee gulum
- +1 yıl
Terörist ülkücü olmak zaten koç @ TATAR_BALA
- +1 yıl
@TATAR_BALA
- +1 yıl
Faşist guruh yol alın hemen ocağı gidin hemen uvvvvvvvv havlamayin
Soran+1 yılSenin gibi sozde devrimciler gozumde sokak
Hayvanindan farki yok tek derdiniz ulkenin huzurunu bozmak bir soz vardir hatirlarayim it isiri dikis atilir kurt isirir toprak atilir 😉- +1 yıl
Haydi git köpekler ile havlas ergen asena seni haydi uza
- +1 yıl
U uvvvvvvvv uvvvvvvv hav hav
Soran+1 yılAdamliktan nasibini alamamissin bir ara gel yanima ogretiyim
- +1 yıl
Beni ısırmayasin
- +1 yıl
Nasyonal Sosyalist toplumldaki insani düzene bakarsan gayet de birbirlerini seviyor insanlar ^^ Senin gibilerden nefret ediyorlar o kadar. Düzeni sevmeyen bir insanın neresi sevilir asıl?
- +1 yıl
Bende solcu devrimciyim terörist değilim kürt değilim nasıl olacak? çelişki çok sizin konuşmanızda gayet türk ve cumhuriyetçi insanım laiklik peşindeyim. her ülkücü faşist ırkçı olamayacağı gibi her devrimci de terörist değil. Ya bikere devrimcinin teröristle alakası ne onu hıc anlamadım
- +1 yıl
@AyyResmenDevrim bir sen kadın olman hasebiyle daha hafif konuşacam normalde bir kaç sert şey yazardım ama devrimci ruhuma yakışmaz hanımefendi benim kürt arap çerkez laz olmam mesele değil sen mi solcusun ırk kulllanan solcu ey tanrım sen akıl ver ben roboskide kürtüm çinde türküm filistinde arabım vietnamda amerikan zulmundaki vizigotluyum sen ilk önce git sosyalist manifestoyu oku hadi uza şimdi solcumuş cahil faşist kafa
- +1 yıl
@ErkeksiPenguen bak kardeşim senin gibi cahil kesim ile uğraşacak vaktim yok hadi git oku sonra gel cahil kavram teorisi zat
- +1 yıl
Ya kes ben türkün türkten başka dostu yok sözünü savunan bir insan değilim ama ne olduğumu da söylerim ayrıca benim mezhebim itibariyle de hümanistlik ruhumda ve kanımda var bir insanı türk laz olduğu için değil insan olduğu için sevenlerdenim. Solcuyum kemalistim atatürkün ilkelerini taşırım ben türküm milliyetçiyim ama o kürt bu çerkez diye insan ayırmam eşit severim. Sizin gibi insanlar yüzünden adımız kötüye çıktı asıl faşist sizlersiniz devrim ne demek devrimci ne demek sosyalistlik nasıl olur hiçbirşeyden haberiniz yok. Nerde ne kadar aykırı birşey varsa adına devrim dediniz toplumdan farklı olmaya çalışmak için yemediğiniz b*k kalmadı. Yavrum ben küçük moskovadan çıktım geldim bu zamana kimin solcu olduğunu tartışmayalım istersen haddini bil insanları kötü yönlendirme !
- +1 yıl
kemalist ve solcu sana şimdi diyorum ki sen faşistsin ha * ha * faşist sen hakettin bunu cahil kemalizm ve sol ahhahhahahhahha @AyyResmenDevrim
- +1 yıl
- +1 yıl
cahil kemalistler yazmayın uğraşamam sizler ile
- +1 yıl
1-) komunist olan sadece kürtler değildir
2-) ülkücüler faşisttir
3-) türkiyede tütk kürt ayrımı vardır
4-) komunizm adaletsizliğin trmelidir çalışmayan ile çalışan aynı maaşı alamaz bu yüzden komunizm tam bir aptal sistemidir
5-) kübadaki insanların ne kadar mutsuz olduğunu bilmiyorsun
6-) kapitalizm kötü bir şey deildir
7-) kürt deilim - +1 yıl
@devrimciche yazdığın tüm yorumlarda havlamışsın be gülüm... it olduğun her halinden belli... ülkücüyüz faşistiz... var mı ulan itirazın... Ankara kek ini boşver sen sivas ülkü ocaklarına gel... biz sana devrimci olmayı değil... adam olmayı bir güzel öğretiriz... haa iş devrime gelince gotüne güveniyorsan aha memleket... aha yönetim... aha halk... erkek gibi çıkacaksın gücün yetiyorsa devrimini yapacaksın... yapabiliyorsan eyvallah... ama uzaktan havlamak la devrim yapılmıyor be gülüm...
+1 yılUlkucu olunca farki ne oluyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Ben ölkücüyüm mesela.;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkücü bıyığı bırak sever seni :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUuUUuuu diye ulu cevap vereceklerdir sanırım :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYanından geçerken auuu de bakar o.
12 Yorumla- +1 yıl
peki siz anırınca eşekler dönüp bakıyormu acaba çok merak ettim şimdi?
- +1 yıl
Ben de mhpliyim hayırdır neyin gocunması bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılHavla
42 Yorumla- +1 yıl
Dengesiz
Soran+1 yılSen cok havlamissin yetmemis hala devam ediyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılNe desem bilemedim :D
00 Yorumla
+1 yılUlkucu olmasini kullanmani tavsiye etmem :D
01 Yorumla
+1 yıl:D :D uuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwuu diye ulu dişi kurt
00 Yorumlaismini ülkü olarak değiştir
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026