Şiddete meyilli birisi elbette şiddet gösterir sana şimdiden bunu yansıtan biri aynı çatı altında kim bilir neler yapar iyi düşün derim. Ayrıca çocuk 17 yaşında falan mı? Konuşması çok ergence geldi.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bana hiç yansıtmadı. bana yaşadığı olayları anlattığından yazdım
bundan 3 ay önce bi araba yanından geçerken su sıçratmış mesela arabayı durdurup adamı dövmüş su geldi üstüme diye. bi kere de karşıdan 2 tane erkek geliyordu bana bakıyolarmış ben görmedim gitti yanlarına ne bakıyosunuz diye az daha kavga ediceklerdi. ben bunlar yüzünden meyilli dedim
Kimseyi tanımadan bir şey demek istemem ama burada bile hiç şiddet uygulamaz diyeceğin adamların karısına vurduğunu gördüm (kendileri yazıyorlar). meyilli biri ise o da yapabilir. buradaki kızlar vazgeç ondan diyebilir haklı olabilirler
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
bundan 3 ay önce bi araba yanından geçerken su sıçratmış mesela arabayı durdurup adamı dövmüş su geldi üstüme diye. bi kere de karşıdan 2 tane erkek geliyordu bana bakıyolarmış ben görmedim gitti yanlarına ne bakıyosunuz diye az daha kavga ediceklerdi. ben bunlar yüzünden meyilli dedim bana bişey yapmadı
hm biraz dengesizlik olabilir bazı insanlarda buna okey. bence kavga ettiğinizde (ettiniz mi bilmiyorum hiç büyük bir kavga) çok tehditvari konuşmalar yaptıysa belki ileride şiddet gösterebilir bence. ama yapmadıysa sanmıyorum yapacağını. bende kız arkadaşımın saçının teline zarar gelmesini istemem ama biri rahatsız ederse gereğini yaparım. gözüm döner o an.
Şiddete meyilli biri ile asla. Bak asla diyorum belkisi düzeliri ya da sana karşı sevdiği için sana şiddet göstermemek gibi seçenekleri bile olmaz. Kurtul şundan. Lafa gelince hepsi bunun aynısını hatta fazlasını söylüyor.
bundan 3 ay önce bi araba yanından geçerken su sıçratmış mesela arabayı durdurup adamı dövmüş su geldi üstüme diye. bi kere de karşıdan 2 tane erkek geliyordu bana bakıyolarmış ben görmedim gitti yanlarına ne bakıyosunuz diye az daha kavga ediceklerdi
Ama bunlar seni savunduğu için şiddete meyilli olduğu için değil ki yani ben öyle hissettim sana zararı dokunmuş olması lazım ileride şiddetten yana sorun yasaman için
Kendisine zarar vermesi ruhsal bı sıkıntısı olduğunu gösterir bu konuda hak veriyorum sana ruhsal tedavi olması gerekiyo sağlıklı insan bunu yapmaz çünkü kendisine daha temkinli yaklas ozaman
Korkardım şundan korkardım bugün kendisine zarar verecek derecede seviyorsa ki bu sevgi sağlıklı sevgi dehil yarında zarara uğrayabilirim bişey yapabilir. Kendisine benim yüzümden zarar verebilir diye hep düşünürüm. Bu sağlıklı sevgi değil onunla madem öyle daha mesafeli ol yani bu sevgi size çok zarar verir ben hep tetikte olurdum açıkçası
bundan 3 ay önce bi araba yanından geçerken su sıçratmış mesela arabayı durdurup adamı dövmüş su geldi üstüme diye. bi kere de karşıdan 2 tane erkek geliyordu bana bakıyolarmış ben görmedim gitti yanlarına ne bakıyosunuz diye az daha kavga ediceklerdi. ben bunlar yüzünden meyilli dedim bana bişey yapmadı
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1 yıllık birlikteliğimiz var beni çok sevdiğini söylüyor bende hissediyorum. Şiddete meyili var siz ne yapardınız yerimde olsanız?