Hayır bir konu olsa neler neler dicem de oda yok uzak mesafe birbirimizi tanıdık 7 ay oldu
2 ay
Sevgilimle konuşurken aklıma hiçbir şey gelmiyor. Bunu nasıl aşarım?

Böyle durumlarda hazır cevap olmak, esprili olmak ya da ne bileyim sana o anda boş gelse bile bir şeyler demen insanların hoşuna gider. Sonuçta her insan sadece kendisinin konuşmasından hoşlanmaz, cevap bekler ya da sustuğunda diğeri tarafından muhabbetin ilerletilmesini ister.
Demek istediğim konuşmak için konuşmak değil. Boş boş hayalet gibi yürümek yerine insanların sizden sıkılmamasını sağlamak. Anlatıldığı kadar kolay olmaz bu pratikte. Eğer bu tür durumlarda suskun kalmamak istiyorsan genel kültürünü geliştir, genel kültür geliştikçe her konuda illa ki bir yorum oluşur kafanda.
bende uzak mesafe ilişkisindeyim ama yani o kadarda değil. Yani kendine zaman ayırmalısın yani hep onu düşünmekle gitmez bu iş en iyisi birazda kendine odaklan sonuçta bilemeyiz kim kim olduğunu. Yani demek istediğim kendinle ilgilenirsen bişey kaybetmezsin aksine kazanırsında ama eğer ona çok değer veriyosan veya kendini yıpratıyosan o ilişkide. O zaman o ilişki ilişki olmaktan çoktaaan geçmiş.. bu hayata 1 defa geliyon yahu en iyisini ve en güzelini hakkediyorsun. Birisini düşünmekle zamanını harcama
ya kız dünyadan kopuk ya da ikiniz de kopuk olabilirsiniz 😄 insanların zevkleri hobileri olmalı vakit ayırdıkları şeyler olmalı , gününü boş geçirsen , kafeye oturup story atıp boş muhabbetlerle o zaman tabiki konuşulacak şeyler olmaz. spor, tarih, politika , ekonomi vs vs bir sürü şey var konuşulacak en azından sen başlatırsın , bir konu diğerini açıyor zaten zira bazı insanlar utangaç olabiliyor ya da nasıl sohbet edeceğini bilmiyor bu da olabilir normaldir ama galiba konuşacak şeyleriniz yok 👀😄
Ben de aynı şeyden muzdariptim konu bulamıyorum sanıyordum ayrıldıktan sonra gördüm ki aslında bulduğum konular beğenilmiyor ya da eleştiriliyormuş, bir şekilde susturuluyormuşum. Hatta üstüne hiçbir şey paylaşmayan değer vermeyen olarak suçlandım.
Cevap
20Cevap
Bütün hayatın sevgilin olmuş çünkü konuşacak başka bir şey o yüzden yok gece gündüz sesini goruntusunu konuşmalarını düşünmüyor olsan hayatinda yapacak özel hayatinla kendi yasaminla yani yaoacagin çok şey olacaktin ve paylaşacağım da çok şey olacaktı. O kişiyi hayatının merkezine koymaktan vazgeç merkez sensin hayatını. Dengesinin bozulmasını istemiyorsan geliştir kendini en üst versiyonun neyse o ol. Akıllı ol...
Çokkk güzel yorum ve aydınlandım cidden evet merkezde biraz tamamdır biraz kendi hayatıma bakmam lazım evet çok teşekkür ederim
Herhangi bir konu veya gündem üzerinden konuşabilirsiniz. Konu konuyu açar sohbetinizde hiç kısır döngüye girmeden devam eder. Planlı bir şekilde konuşmak sohbetin ömrünü kısaltır. Spontane takışırsanız sohbetin ömrü uzar.
Sık konuşmak, konuşacak konuları daraltır. Özellikle karşılıklı monoton bir hayat varsa maalesef bu kaçınılmaz olur. Uzaktan ilişki zordur. Ortak ilgi alanları yaratırsınız daha sağlıklı iletişim kurabilir ve ilişkiyi canlı tutabilirsiniz.
Aranızdaki bağda bı problem olmalı konu bulmaya çalışılmaz zaten gün içinde olanlar konuşlunca konu konu açar sohbet uzar gider sırf konuşmak için konu bulmak ilestisiminizin uyumlu olmadığını gösterir
Artık buluşma zamanınız gelmişte geçiyor bile.. sözler artık kifayetsiz kaldığında gözler ve ten konuşmalı.
Doğruda zor şu an sınav senesi mezunum sınavdan önce bizimkiler izin vermez sınav sonrası olsa illa bir şekilde giderim yanına ama
Hadi hayırlısı..
Eyw abim
Benim de uzak mesafe ilişkim oldu gün boyu mesajlaşıp üzerine 3 saat kesintisiz telefonda konuşuyorduk. Konuya gerek yok anılarını anlatabilirsin onun da anlattığın şeyle ilgili aklına bir şey gelir anlatır
Tamamdır teşekkürler :))
Karşı taraf kendini acarsa hacı akışına bırak canın ne demek istiyosa onu söyle her şey olcagina varır boş ver
Ben değer verdiğim biriyle konuşmayı severim ama konu hoşlandığım birine gelince bütün herşeyi unutuyorum bunu da nasıl çözerim hiç bilmiyorum.
Konu olmasina gerek yok biz saatlerce hergün telefonda konusabiliyoruz hep farkli konular konusmuyoruz cogu zaman bos yapiyoruz..
Rahat olmaniz lazim fazla samimi olursaniz konusmak icin konuya gerek kalmiyor zaten
İçinden geldiği gibi konuş mantıklı olmak zorunda değilsin
Bence onunla sıkılıyosunda olayi konu bulamamaya bağlıyosun gibi
Konu aramakla uğraşma. Hiçbir şey yoksa sinema, spor, sanat, medya, siyaset, haberler, diziler var. Hayatı kategorize et.. Konu çok.
Kanki konudan bol ne var müzik siyaset din film ekonomi sallapati karışık kuruşuk konuşun işte
Zamanla samileşince konular çıkıyor sürekli
İşte uzak mesafe den dolayı yad artık bi noktanız yok
Noktamız çok var neyse belkide bunu kafayı taktığımdanda olabilir teşekkürler cevap için
Günlük şeyleri konuşun örneğin işyerinden okuldan vs.. ne oldu ne bitti hafasonu ne yapiyorsun gibi. Birde ona ne sevdigini sorun sevdikleriniz ve sevmediklerinizden konuşun
Numarasını ver ben konuşurum senin yerine 😉
Saçmalayacaksın çocuklaşacaksın sürekli ciddiyet sıkar
methiyeler düz be gizli
E boşverin o zaman konuşmayın
En İyi Cevap