Aşk İlişkileri 2 ay İnsan sevgilisiyle Instagram'dan takipleşmez mi ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 bana sevgilim dediği kızla arkadaşım ortak arkadaştı baktı ve karşılıklı takip etmiyorlar birbirlerini Güncellemeler2 ay Enterasan değil mi İnsan sevgilisiyle Instagram'dan takipleşmez mi ? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 74,6b cevap paylaştı. Takipleşebilir tabi ki de zaten olması gereken bu yani sevgilim olsa tüm sosyal medya hesaplarından takip ederdim şifremizi de paylaşırdık 0 0 Yorumla
MiyavMelek Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 97% 2 ay Benim sevgilim İnstagram kullanmıyor bile :D 0 0 Yorumla
King_Leonidas Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 69% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Hayır değil. Mantıklı olan yanları var kişilere göre. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Bende ayrılmıştım sevgilimden sonra engelledim tabi. Tekrar barıştık ama takip etme gereği duymadım yani olabilir böyle şeyler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Kızım ne rolü ya ayrılsınlar istiyorsun dimi sen varya sen. Tartışmıştır rakipten çıkmıştır düşünemiyorsun bunu he? 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gerçekten enteresan bir durum 0 3 Yorumla Soran 2 ay Sevgili rolü yaptigi için olabilir mi Yorumla özgürrkiizz 2 ay O zaman arkadaş bile değiller Yorumla Soran 2 ay Hayır normalde sevgili olmasa bile arkadaşlar kız beni görünce bunun koluna girdi buda utandı daha sonra kızı birdaha görmedim Yorumla
İzmitlionur Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Takipleşmemesi lazım kabahatlerini yakalar 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Çok saçma ayrilmislardir 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Takipleşmeli yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takipleşebilir tabi ki de zaten olması gereken bu yani sevgilim olsa tüm sosyal medya hesaplarından takip ederdim şifremizi de paylaşırdık
Benim sevgilim İnstagram kullanmıyor bile :D
Hayır değil. Mantıklı olan yanları var kişilere göre.
Bende ayrılmıştım sevgilimden sonra engelledim tabi. Tekrar barıştık ama takip etme gereği duymadım yani olabilir böyle şeyler
Kızım ne rolü ya ayrılsınlar istiyorsun dimi sen varya sen. Tartışmıştır rakipten çıkmıştır düşünemiyorsun bunu he?
Gerçekten enteresan bir durum
Sevgili rolü yaptigi için olabilir mi
O zaman arkadaş bile değiller
Hayır normalde sevgili olmasa bile arkadaşlar kız beni görünce bunun koluna girdi buda utandı daha sonra kızı birdaha görmedim
Takipleşmemesi lazım kabahatlerini yakalar
Değişik bir durum
Cidden enteresan
Çok saçma ayrilmislardir
Takipleşmeli yani