Aleyna Tilki maço erkek seviyormuş, sizin tercihiniz maço erkek mi kibar erkek mi olur?
Maço erkek
Kibar erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aleyna Tilki maço erkek seviyormuş, sizin tercihiniz maço erkek mi kibar erkek mi olur?
türk kızlarının %80 ni maço sever aklı başında eğitimli kız sayısı %20dir bunlar güce ayılığa tav olmazlar medeni zeki erkeklere tav olurlar çünkü kendileride zekidir.. türk kızlarının %80ni ap. taldır mazoşisttir eğitim diplomayla olacak değil eğitimden kastım diploma değil.. akılsız bu kızlar serseri tüm erkekliği kaba kuvvet ile gösteren sağa sola korku salan keko tipleri erkek gibi görüler fakat asıl erkekler elinde güç varken bunu göstermemektir asıl iş herşeyin çözümünü medenice çözmek medenice davranmakta bulmaktadır... maço hayranı bu kızlar sevgilileri ve kocaları tarafından katledilip doğal seleksiyona biraz uğruyorda nesilleri biraz daha yavaş büyüyor çok şükür...
Genel kapalı toplumdan sivrilmiş, ancak temelde yatan dürtüleri aşamamış kadın profili. Aleyna hanım kızım, sen maço erkek değil; sert seks seviyorsun. Cinsel ilişki sırasında sert davranan erkeği, normal hayatta sertmiş gibi davranan maço ile özleştirmişsin. Oysa normal hayatta olağandışı seviyede agresif olanlar, ya da görünenler, mutlaka ama mutlaka psikolojik bir iz taşırlar. Erkekte bu psikolojik yaralar, cinsel performans üzerinde çok büyük bir etkiye sahiptir. Modern kültürde "small dick energy" olarak tanımlanan oldunun işaret ettiği de tam olarak budur.
Uzun lafın kısası, toplumun dogmalarından sıyrılıp, "Çok fazla cinsel partnerim oldu, o neden artık normal bir cinsel yaşam ile doyuma ulaşamıyorum, bu nedenle de, böyle yönelimleri olan erkek arıyorum." derseniz, daha doğrucul bir yaklaşımda bulunmuş olursunuz...
Erkek dediğin maço olur, elinde tesbihi ile gezer, döşü kıllı olur, sevdiceğinin kafasından tuttum mu kendine çevirir, telefonda konuşurken telefonu işaret parmağıyla tutar, arada apış arasını düzeltir, bacağını yaya yaya oturur, arada bıyıklarını okşar, takım elbisesiyle gezer her yerde, konuşurken iddaalı konuşur ama sözünde durmaz, kadınını aldatır ama umursamaz, kadınını evden dışarı çıkartmaz vs vs
😂😂😂😂😂
Ozaman biz erkek değilmiyiz
Cevap
37Cevap
Sağlam duruşlu, adam gibi adam benim sevdiğim erkek.
Maço ve kibar algısı insanlarda çok arızalı.
Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum gerçekten.
Ve benim burada bunları anlatacak vaktim yok cidden 😄
Ben erkek tercih etmiyorum artık yani demeye çalıştığım şey rahibe oldum 🤦♀️ erkekler eq erkekler pis
Kibarlık ve zerafet her zaman kazanır. En azından ben öyle düşünüyorum. Türk kadınlarının bir bölümü maço seviyor çünkü kendi ailesinden öyle görmüşler. Dışarı çıkamazsın, arkadaşın olamaz, yere bakarak yürü, giyimine aşırı dikkat et, az konuş, gülme, hizmet et... Bu şekilde büyüyen kızlar ya kendisine böyle davranacak bir erkek arıyor ya da ailesinde gördüğü baskıyı göstermeyecek kibar birini arıyor. Kaba saba recep ivedik gibi adamlar bana hoş gelemiyor. İnsanlar sinemada gülüyor ama gerçekte o tarz birine denk gelse kavga ederler. Özetle kibarlık hep bir adım öne geçirir. Kadın için de erkek için de.
Maçoyu nasıl tanımladığımız önemli
Kabalık höt hötlük se hayır ama yerine göre sert kararlarının arkasında duran yönlendiren yöneten bi erkek her zaman naif kibar görünen erkeğe göre bi tık öndedir benim için
Türk kızları zaten maço severler. serseri sevdikleri için de sürekli ağlıyorlar zaten. çünkü dışa göre seçerler kalplerine bakmazlar bu yüzden de hislerine göre değil kriterlerine göre seçerler. türk kızının erkek tanımında şiddet yatar çünkü
Maço nedir kızlar ya, kadına değer veren naif insanları sevin.
Sonra dövüyorlar diye ağlıyorsunuz. Bizimkiler maçoyu hanzoluk olarak anlayabiliyor
yani neye göre maça neye göre kibar tek basına hepsi eksik kalır. her durujmda kedi gibi gitmez. her zaman adamın efendisi iyidir * bazen insa n yırtıcı birini de ister karısısnda adamın duruma göre davranması lazım
Türkiye de kadınların aşık olduğu tipler böyle genelde. Sert, kendilerine hakaret eden VS vs...
Şimdi yok falan diyecekler ama hepsinin hayatın da bunlardan birer adet var
Hep aynı şeyler. Pekii öyle olsun
%50 Kürt %40 Türk %10 Zazayım ama asla maço, keko erkek istemem hatta her türlü muhabbetten kaçınırım çünkü tiksiniyorum o tür erkeklerden zaten zeki olduklarını düşünmüyorum.
Maço erkeği ancak anneleri sever. Erkek dediğin kibar ve nazik olmalı.
Parasız erkegide annesi sevier de mi
Kızlar maço seviyorsa onların sorunu ben sevmem sonra niye şiddet oluyor diye sorun oluşturuyorlar maçoyu tercih eden her şeyi bile bile tercih ediyordur o zaman
Yerine göre maço , yerine göre kibar beyefendi 👍🏻
ben mal tipsizim dış görünüş herşeydir çünkü karakter önemsiz insanlar dış görünüşe bakıyor çünkü
Ben eşimin kibar ve nazik olmasını tercih ederim. O bana 1 kez nazik olsun ben 10 defa olurum. Bunlar aşk değil. Bu çağın insanı değilim bunu anladım.
Bende aynı senin gibiyim nasıl ayak uydurucam hiç bilmiyorum bu çağ çok enteresan geliyor
@CCaptainPPrice İnanın sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Aldatmayı normal karşılayan bir nesil var. Anlamıyorum ben birisiyle konuşurken başka bir erkeği bile düşünemiyorum
At hırsızlarıyla ömrünüzün baharını tüketip, bitmiş moralle düzgün insanları yoruyorsunuz
Aklım yerinde çok şükür eve hayvan almıyorum yanıma eş adayı alıyorum
Arabaların önüne koyulan hani sallanan köpekler varya oyuncak neden konuşurken öyle hareket ediyo ki bu :S
Ben kadınların ne istediğini düşünmüyorum. Kadınlar ne istediğinin farkında da değil bence. En iyisi olan hangisi ise onu isterler.
Türk kızı maço ve maskülen olan erkekten hoşlanır. O yüzden sonra terkedildiğinde ağlarlar. :)
Aleyndan beklenmeyecek bir itiraf şaşırdım doğrusu doğru söyelmiş türk kızlarının %99u maço erkek sever
En İyi Cevap