• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkeklerin aşık olma süreleri max ne kadarı bulur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
Erkeklerin aşık olma süreleri max ne kadarı bulur?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • gazipolis2346
    gazipolis2346 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Bunun erkeği kizi yok aşka dediğin her iki cinsiyet için de ömürlük olur aşık olursan bir ömür seversin mesela benim eski eşim dönmediği hani hiç aşık olmamış bunu görmüş olduk yaralak kslmadigin halde falan bile bir kaza geçirdin biraz sağlık yönünden sıkıntılarım var oluyor diye bıraktı gitti aynı durumda ben kalsaydım yahu aynı duruma o düşseydi beni tanıyan ailem sülalem komşular tanıdıklar fala söylüyor gerekirse mesleğinden bile istifa eder bir ömür yanında olurdun onun ama neyse bizim de imtihanımız buymuş ne yapalım öbür dünyada dahi görüşmeyelim bu idi bu hesabı inşallah artık benden uzak olsun 🤣

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kumori
    Kumori Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin aşık olma süreleri kişiden kişiye değişebilir ve genelleme yapmak doğru olmaz. Kimi erkekler hızlıca aşık olabilirken, kimileri için bu süre daha uzun olabilir. Ayrıca, aşık olmanın süresi de aşık olunan kişi ve ilişkinin niteliği gibi faktörlere bağlıdır. Önemli olan, sağlıklı bir ilişkinin oluşması için aşık olma süresinin uzun veya kısa olması değil, karşılıklı saygı, güven ve anlayışa dayalı bir ilişkinin geliştirilmesidir.

0
    0 Yorumla
  • matador3444
    matador3444 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bunu bir cinsiyet üzerinden temellendiremezsin sonuç olarak herkes insandır ve her şey görecelidir kişiden kişiye değişir deneyimlerimiz tecrübelerimiz herkes farklı tecrübe eder hayata farklı bakar vesaire vesaire yani bu sorduğun sorunun bir anlamı yok bir cevabı da yok herkes kendine göre yorum yapar sadece

0
    0 Yorumla
  • Bi_Sus
    Bi_Sus Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aynı cinsiyette olduğum için hemcinslerimle aynı karakterde aynı bakış açılarına sahip olduğum anlamına gelmez kimileri hiç aşık olmaz kimileri ölene kadar kimileri kısa sürede bitebilir kişiden kişiye değişir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

56

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.

En geç 2 ay mı desem bilemedim bazısı vardır bir haftada aşık olur iki günde unutur

2
    0 Yorumla
  • deneme112
    deneme112 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

ben hic asik olmadim bos is ama saplantili tiplerin isi olsada Turkiyedeki erkeklerin asik olma suresi 10 saniyeye kadar falan olmali.. bi opucuk yap asik olur zaten sipsevdi saplantili fakir ama gurursuz cogu...

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Bazen bir an bazen ömür boyu

1
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Blue Pillci erkekler sevildiklerini sandıkça sever, Red Pillci erkekler işlerini görünceye kadar sever, biz Black Pillciler ise aşkın sevginin yalan olduğunu bilip masallara kanmayız.

0
    2 Yorumla
    • ismimdensananee2
      ismimdensananee2
      +1 yıl

🤣🤣🤣😂 pembe pillci olanlar da ev hanımlıgı yapıyor sanırım

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

@ismimdensananee2 onu hiç duymadım

Yorumla
  • alminagümüş50
    alminagümüş50 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Bir erkek duygularını ilk günden çok belli eder sanki sana sırıl sıklam aşıkmış gibi aradan 2 ay geçsin yazmamalar soğuk tavırlar falan fistan ama bir erkeğin aşım olma süresi 1 2 ay falan eğer ilk dediğim olmazsa hayırlı olsun

2
    0 Yorumla
  • Kamboçyagülü
    Kamboçyagülü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler aşık olmuyor. Erkekler tek cinsellik istiyor. Bu yüzden erkekleri ciddiye almayı keseli uzun zaman oldu

1
    44 Yorumla
    • mühendissbiraşık
      mühendissbiraşık
      +1 yıl

Bence bu konuda genelleme yapmayın derim , sessizce seven adamlara haksızlık yapmış olursunuz😊

Yorumla
    • 1ACIMASIZBİRİ
      1ACIMASIZBİRİ
      +1 yıl

Kadınlar da sadece paraya aşık oluyor

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

@mühendissbiraşık erkek dedim adam, beyefendi demedim! Biliyorum merak etme

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

@1ACIMASIZBİRİ Doğanızı neden reddediyorsunuz ki? Kadınların doğasında para harcamak yok ama sizlerde cinsellik var hem bu benim görüşüm.

Yorumla
    • mühendissbiraşık
      mühendissbiraşık
      +1 yıl

@Kamboçyagülü kusura bakmayın niyetim sizin bilmediğinizi ima etmek değildi 😊🙏🏻

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

@mühendissbiraşık estağfurullah kaba şekilde değil gülerek yazmıştım aslında erkek ve adamlık farklıdır ☺️ iyi y

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

İyi günler

Yorumla
    • mühendissbiraşık
      mühendissbiraşık
      +1 yıl

@Kamboçyagülü sanırım bende kızdığınızı sandım bir iletişim karmaşası oldu, huzurlu günler dikkat edin kendinize 🙋🏻‍♂️😊

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

@mühendissbiraşık özür dilerim. Size de sağlıklı huzurlu günler 🌸

Yorumla
    • mühendissbiraşık
      mühendissbiraşık
      +1 yıl

@Kamboçyagülü estağfurullah ne özrü, yanlış anladık birbirimizi 🤭.. hoşça kalın 😊🙏🏻🌸

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

🌸🌸🌸

Yorumla
    • şahinn1
      şahinn1
      +1 yıl

Daha 20 yaşında erkeklerin doğasını çözmüş hesapta

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Zoruna mı gitti? Neden? Gerçek değilse neden?

Yorumla
    • şahinn1
      şahinn1
      +1 yıl

Zoruma gitmedi de senin yersiz kendine olan güvenin ve gereksiz bi şekilde kendinden emin olman tuhafıma gitti çünkü ben herşeyi seks te aramam şahsen başka aktiviteler de yaparız sevgilimle gezeriz dolaşırız yemek yeriz canlı müzik dinlemeye gideriz kahve içmeye gideriz ve ben aşığım da ona senin dediğin gibi aşık olmaz tek istekleri seks diye bi konu yok kardeşim benim

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Beyefendi bunu ben kendim uydurmadım sizin hemcinsleriniz diyor kadınlar tek seks ve üreme için var diye

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Katılmasak gerçeği reddediyoruz kabul etsek suçlu oluyoruz erkek düşmanı oluyoruz erkekler tek cinsellik ister diye düşünüyor oluyoruz

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Gerçekten bazen erkeklerin ne istediğini anlamakta güçlük çekiyorum

Yorumla
    • şahinn1
      şahinn1
      +1 yıl

Öyle yazmamışsın ama tek cinsellik istiyor yazmışsın senin gibi düşünen erkekler de yok değil var tabi ama aşık olan seven erkekler de var hepsi seks bagimlisi değil yani

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Onlar erkek değil , onlar beyefendi adam gibi adamlar. Erkeklik ve adamlık başka şeyler

Yorumla
    • şahinn1
      şahinn1
      +1 yıl

Her erkek bir değildir bende kadinlari anlamakta güçlük çekiyorum ne düşündükleri ne yaşadıkları ne istedikleri hiçbir zaman belli olmayacak

Yorumla
    • Weapon101
      Weapon101
      +1 yıl

Erkeklik ve adamlık farklı şeyler diyorsun ama ikisi bir arada olmaz diye bir şey yok var. Heteroseksüel olan erkeklerin doğasında var yani cinsellik evet. Çoğumuz heteroseksüeliz zaten. Normal bişey bu.

Yorumla
    • TheCursedCake_
      TheCursedCake_
      +1 yıl

Neden kadınların doğasında cinsellik yokmuş gibi konuşuyorsun? Erkek ve kadınların libidosu eşit. Erkeklerin libidodunun daha fazla olduğu ataerkil toplumun, bir erkeğin aldatmasını normal kılmak için bahane olarak uydurduğu bir yalan. Ve sende yiyorsun bunu. Şu an sen ataerkil toplumun asıl düşünmeni istediği şeyi düşünüyorsun haberin yok, istedikleri şey zaten aldatma vs gibi durumlarda erkeğin doğasında var diyip geçmen ancak kadının doğasında olduğunu neden söyleyemiyorsun mesela, cinsellik kadın için normal değil mi? Erkektir yapar sözünden farkı yok söylediklerinin, erkeği aşağılamaya çalışırken aslında kadınları aşağılıyorsun farkında değilsin.

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Kadınları aşağıllamaya girmez bu bir ikincisi testesteron hormonu yapıyor bunu biraz araştırsaydın keşke . Hiçbir erkek istediğini yapamaz. Gerçekler neden zorunuza gidiyor anlamıyorum. Ben erkektir yapar diye bir şey mi yazdım? Uzun uzadıya yazmışsın bir de. Kadının doğasında yeteri kadar cinsellik var ancak BAZI erkekler gibi yenik düşmezler. Ayriyeten ben hakim olabiliyorum kendime bu bir ikincisi ben lezbiyen değilim. Bu yüzden erkeklerden bahsedeceğim tabi ki. Uçkuruna yenik düşüp kendini pazarlayan da çok kadın var bilmiyorum mu zannediyorsun? Ama yine kimin suçu? Bu işe para veren erkeklerin. Salt gerçekler 1 tanedir ve BUNLARI KABUL ETMEK ZORUNDASINIZ.

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Ve yukarıda da yazdım. Erkeklik ve adamlık farklı şeyler. Niçin üstüne alındın? Her kadın bir değil her erkekte bir değil

Yorumla
    • TheCursedCake_
      TheCursedCake_
      +1 yıl

Kadınlarda da bu farklı hormonlar ile sağlanıyor, pek bir fark yok arada. Ben uçkuruma hiç bir zaman yenik düşmedim bir erkek olarak, o kadar zor bir şey değil bu, kontrol edilemez bir şeyse ben nasıl kontrol ediyorum? Sen yemeye devam et bu yalanları, dediğin şeyler erkektir yapara çıkıyor her ne kadar farkında olmasanda. Bir kadın bir erkeği aldattığında kendine hakim olamamıştır diyip affedebiliyor bu yalanlara kanıp, bir erkek cinsel ilişkiye girdiğinde övgüler toplarken cinsel ilişkiye giren bir kadına neler söylendiğini söylememe bile gerek yok bence. Kendine şunu sor, sen cinsel duygularına hakim olabilmeyi becerebildiğin için mi hakim oluyorsun, hakim olmak zorunda bırakıldığın için mi? Bir kadın nasıl bunu kontrol edebilirse bir erkekte aynı şekilde kontrol edebilir ama bir çok erkeğin işine gelmediği için erkekler üzerinde bu zorunluluk daha alt seviyedr tutuluyor. Cinsellik erkek için iyi, kadın için kötü olarak karşılanıyor. Biraz geniş düşün, bunların hepsi bir erkek manipilasyonu, yersin yemezsin sana kalmış. Son olarak, üzerime alınmadım sadece bunun bir manipülasyon olduğuna dair seni uyarmak istedim.

Yorumla
    • TheCursedCake_
      TheCursedCake_
      +1 yıl

Çoğu kadın bu konuda bana fazlasıyla hak verirken senin hak vermemen ilginç geldi, umarım erkeklerin kadınları asıl bu düşünceler ile kuklalaştırdığını fark edersin.

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Yalanlara inanmıyorum kardeşim az buz erkekle konuşmadım onlardan duyuyorum. Babam bile dahil annemi aldattı evet çevremde aldatan kadında oldu lakin erkeklerin hormonları daha müsait bunu söyledim

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Sen kontrol edebilirsin ama edeceğini de var bunu da inkar etmemen gerekiyor

Yorumla
    • TheCursedCake_
      TheCursedCake_
      +1 yıl

Aslında değil işte, deminden beri ne anlatıyorum ben? Neyse neye inanmak istiyorsan ona inanmaya devam et ne diyim. Söylediğin her şeye tek tek açıklama yapmama rağmen dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemeye devam ediyorsun zaten.

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Çoğu kadının size katılması benim de katılacağımı göstermez. Madem öyle niçin en çok bu işe erkekler para veriyor açıklar mısın? Bu arada kadınlar cinsel ilişkiden zevk alır* o kısmı düzeltelim. Yani ben seks sırasında bir erkekten daha çok zevk alırım. Bu yüzden libidom var. Beni tutan bir şey yok. Sıfır birisini istiyorsam temiz olmalıyım. Dini inançlarım gereği de etik bulmuyorum. Evet zorunda bırakıldık ama kadınları cinselliğe girdi diye aşağılamayanı da var. Buda bir manipülasyon işte sende buna inanmışsın. Ben aldatıp hakim olamamıştır diye bir kadının affedildiğini hiç duymadım. Erkeğinde duymadım. Siz bir kaç kişiden duydunuz diye yaflatalayamazsınız bunu. Çok fazla cinselliğe giren erkeğin övgü olmasını gene erkekler yapıyor. Bazı kadınlar tecrübeli erkek istiyor ve bunu yanlış bir unsur olarak görmüyorlar. Bende durum böyle değil. Tecrübeli deneyimli bol zevkli bir seks yaşayacağıma bana özel adamla evlenip bu tecrübeyi birlikte edinirim ;)

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Bilim açıklıyor bunu beyefendi sana neden inanayım yok mok diyorsun ya gidip testosteronu da araştır bir zahmet

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Sen çünkü erkek olduğun için ağırına gidiyor doğanı kabullenmek. Bana da neler dediler bilsen kadının beyni küçük yok doğanızda başarı yok kadınlara tek seks ve üreme için ihtiyaç var falan fistan ben erkeklerin genel olarak yaptığı şeyi yazınca mı suçlu oluyorum? Tecavüzü işleyen gene hangi cinsiyet bırak Allah aşkına

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

O hayat kadınlarını libidosu yüksek olduğu için mi yapıyor zannediyorsunuz siz? Ve yukarıda demişsin ki erkekler kadınları cinsellik yaşadı diye ucuz görüyor , kadında o erkeği görüyordur inan buna. Evlenip yapacağımdan bahsediyorum ben… kendinle çelişmişsin bir tık

Yorumla
    • TheCursedCake_
      TheCursedCake_
      +1 yıl

Ağrıma giden bir durum yok, ben sana durunu söyledim, neye inanıp inanmayacağın sana kalmış. Libidoyu tetikleyen tek hormon Testestoron değil, bence yeterli araştırma yapmayan sensin. Dinim gereği dediğin kısımdan sonra benim zaten sana açıklayabileceğim bir şey olmadığını anladım zaten, orada tamamen ayrıştık, benim dini inancım yok. Benim gözümde din zaten kadınları asıl kısıtlayan ve köleleştiren şey, zina olayının her iki cins içinde geçerli bir kural olduğuna inanıyor musun cidden? Neyse neye inanıyorsan ona inan, bana göre farkında olmasanda erkeklerin kuklasısın ama hayat senin, ne istiyorsan onu düşün. Zaten yazdığın cevaplardan söylediklerimin tek kelimesini bile dinlemediğini, dinlediğin olduysa da çok alakasız anlamlar çıkardığını görüyorum.

Yorumla
    • TheCursedCake_
      TheCursedCake_
      +1 yıl

Ve bu arada tecavüzü karakter, onur ve şeref meselesine değilde libidoya mı bağlıyorsun cidden? Farkında mısın bilmiyorum ama şu an resmen tecavüzcülerin haklı sebepleri olduğunu idda ediyorsun, sonuç oraya varıyor yani, Çok kötüsün. Boşa demiyorlar kadının en büyük düşmanı kadınır diye.

Yorumla
    • TheCursedCake_
      TheCursedCake_
      +1 yıl

İğrrençsin (çok kötüsün yazmadım site değiştirdi)

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Dini inançlarım seni ilgilendirmez. Din kadını değil erkeği de kısıtlar doğal olanıda budur? Biz hayvan değil insanız önümüze gelenle seks yapamayız.

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Erkeklerin kuklası olsam giderim seks yapardım. Diyorsun ya erkekler tarafından uydurulmuş normal gösterilmeye çalışılıyor ama ben yapmıyorum neyin kafasını yaşıyorsun

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Seks iki insanın içerisinde yaşanıyor ya? İkisi de işlemiş oluyor 😃 şaka mısın

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Ben erkeklerin libidosunun yüksek olduğunu kanıtlamak için tecavüzcü var dedim. Erkektir yapar demedim haklı sebepleri mi var diyorum ne okuduğunu anlamayan sensin tam bir pick me olduğunu düşünmüyorum direkt öylesin hatta. Ben kadınların ve erkeklerin isterlerse seks yapabileceğini savunuyorum. Erkeklerin de bu sebeple yaklaşıp yararlanıp attıklarını söylüyorum. Kadınları küçümseyici bir şey yazmadım ufaklık büyü biraz

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Feminist misin maskülist mi belli bile değil. Herhangi gerçekleri es geçip manipülasyon adı altında reddediyorsun. Umarım bu hastalığın bir tedavisi vardır. Ben bu cehalete daha fazla dayanamayacağım

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

O hayat kadınlarını libidosu yüksek olduğu için mi yapıyor zannediyorsunuz siz? Ve yukarıda demişsin ki erkekler kadınları cinsellik yaşadı diye ucuz görüyor , kadında o erkeği görüyordur inan buna. Evlenip yapacağımdan bahsediyorum ben… kendinle çelişmişsin bir tık
      BU YORUMUMDAN ANLAMAN GEREKİYORDU KADINLARI AYRIŞTIRMADIĞIM AKSİNE KADINLARIN LİBİDOSU YOK DEMİYORUM İSTEĞİ İLE YAPAR İSTEMEDİĞİ İLE YAPMAZ. ERKEK GİBİ ÖNÜNE GELENLE YATMAZ. BU ASLINDA DAHA İYİDİR DİYORUM KADIN SEÇER VE HAKKI VAR ERKEK BULDUĞU NİMETİ SEÇEMEZ ;))))

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Birde libidosu yokmuş şuna bak. Takip ettiği hesaplar hep pembe

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Kaç tane tecavüze uğramış kadına Yardımcı oldun desem umursamazsın. Haberlere de bakmadığına eminim. Özelden de bana erkekler destek verdi yazdıklarımla ilgili. İstediğinizi vermiyorum diye kendimi kısıtlamış olmuyorum benim için seks köle bir erkek ile olur beni meta olarak görmeyeni ile yaparım diyorum! Kendine yenik düşeniyle yapmam kudursun bana ne

Yorumla
  • ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Erkek şıp diye aşık olmaz, tanıdıkça ısınır. Sonrasını da belirler.

2
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Sevme süresi değişkendir. Birkaç ay, birkaç yıl...

Aşık olma süresi bir veya birkaç salise!!! 🤭😂

0
    0 Yorumla
  • thesilenttt35
    thesilenttt35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Erkeğine göre değişir tabi karşısındaki kadında önemli şahsen benim sürem yok çünkü aşk meşk bana göre değil

0
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

1. İlk görüşte aşk,

2. Tanıyarak (maksimum 1 ay) aşk.

Başka bir aşık olma durumu yok erkeklerin.

0
    0 Yorumla
  • Salihydnxyz
    Salihydnxyz Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

2 gün de olabilir 2 ay da ben şimdiken 5 6 ay da aşık oldum aynı siniftayiz ve dersler online kafayı yiyorum ne yapacağım bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Darker_
    Darker_ Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

biz basit düşünüyoruz böyle konularda. Kadınlardan çok daha çabuk aşık olabiliyoruz

1
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

İçimiz ısınıverir ya böyle tamam lan deriz benim hatunum bu

1
    0 Yorumla
  • sinsinsin
    sinsinsin Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.

Sözlü olarak hemen aşık olurlar. Seni elde ettikten sonra da gerçek yüzünü görürsün ;)

1
    4 Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      +1 yıl

Dürüstlük abidesi😂

Yorumla
    • sinsinsin
      sinsinsin
      +1 yıl

@Firu_Zen 🤣🤣 sabah sabah iyi güldürdün beni Valla.
      Dürüst olurken, kaybetmeyi de göze alırsın, çunku %20 şansin vardir. Bu buda durust olursan kaybedeceksin demektir Çünkü yalancılar her zaman kazanan taraf olur. Sen hiç, yalancının idama mahkum edildiğini gördün mü 😉 ben dün %20lik şansımı denedim olmadı 😅

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      +1 yıl

Olmayan ne?

Yorumla
    • sinsinsin
      sinsinsin
      +1 yıl

@Firu_Zen cevap :)

Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Hoşlanirim fakat kolay aşik olmam
    Kişiden kişiye değişir
    10 dk de olur 6 ayda olabilir

1
    0 Yorumla
  • darkone
    darkone Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Aynısının tıpkısının farklısı sorular
    Erkekler daha çabuk alışırlar

0
    0 Yorumla
  • RaistlinMajere_
    RaistlinMajere_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Erkek ya da kadın diye süre yoktur ama aşkın devamlılığını aşık olunan kişi belirler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Asik olunacak kiza ilk saniyeden asik oluruz. Asik olunmayacak kiz ise birkac ayda asik edebilirler ama bir gun bir herde asik olacagimiz bir kiz ile karsilasana kadar surer bu ask.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Genelde erkek türü bu konuda cok cabuk geliyor erken bitiyor yani , yalancının mumu yatsiya kadar yanar muhabbeti ama yatsıyı bile bulmuyor bu konuda belgeseller izleyebilirsiniz 😅😅

0
    0 Yorumla
  • guzelseverim34
    guzelseverim34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

5 dk da aşık olabilir , sevişene kadar da aşık kalabilir ler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Onun la tanıştıktan bir buçuk sene sonra ona aşık olmuştum.

1
    0 Yorumla
  • İronngirll
    İronngirll Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Ya erkekler Varya aboo aboo diyorlar ki aşık oldum ama gerçek sanıyorsun o da gerçek sanıyor sonra ortamı değişiyor pufff başka biri böyle işte erkekler bence onlar aşık olmuyor

0
    0 Yorumla
  • DonQuijotee
    DonQuijotee Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

3.5 milyar erkek var her biriyle ilgili analiz yapamayacağımıza göre bir şey diyemem, buradaki erkekler kızlar gibi sorulara inanmayın genellemeler doğru değildir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadınlar para içinse 1 saniye erkekler sadece yatmak içinse 2 saniye

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kişiden kişiye değişir. genelleme yapamazsın ne erkek ne de kadın hakkında

0
    0 Yorumla
  • Adençokmeraklı
    Adençokmeraklı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir gibi

2
    0 Yorumla
  • parnasos
    parnasos Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.

Aşk yok ilgi var , o ilgi de hemen bitebilir kızın yaklaşımına gòre , uzun ilişkiler sıkıyor en iyisi Carpe Diem 😉

0
    0 Yorumla
  • Çatapatagelbro
    Çatapatagelbro Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Aşık olmak kolay değil bence

1
    0 Yorumla
  • İsimsiz3447
    İsimsiz3447 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Aşk olduğunu sanmıyorum zaman geçirme, heves atma peşinde olduklarını düşünüyorum artık.

1
    0 Yorumla
  • Bay_Roketci
    Bay_Roketci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Vall sana bağlı belkide hiç olmas seni elde edip kacar

0
    0 Yorumla
  • Ruhsuzdişi
    Ruhsuzdişi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Yatağa girene kadar

1
    1 Yorumla
    • Yagmurcini44
      Yagmurcini44
      +1 yıl

Alkış 👏

Yorumla
  • KaraMizah34
    KaraMizah34 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Sevgili olana kadar kanka 😅

0
    0 Yorumla
  • Larisse
    Larisse Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

yarısı yalan olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • filinta001
    filinta001 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.

Bunun süresi mi varmış kfkff

0
    0 Yorumla
  • Benchbas
    Benchbas Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

1 ay dolu dolu

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Kişiden kişiye göre değişir

0
    0 Yorumla
  • Potdemiel
    Potdemiel Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 97%
    +1 yıl

Sabun köpüğü diyeyim.

0
    0 Yorumla
  • gokdeniz3452
    gokdeniz3452 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Üzerinde kıyafet yoksa çok kısa sürebilir:)

0
    0 Yorumla
  • buessrraaa
    buessrraaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler aşık mı oluyomuş

0
    0 Yorumla
  • GorkyT
    GorkyT Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek neyi gösterirsen ona aşık olur.

0
    0 Yorumla
  • Alpagu16
    Alpagu16 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kişiliğe göre değişir

0
    0 Yorumla
  • J0KKeR
    J0KKeR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Gerçekten seviyorsa ilk günden itibaren olur.

0
    0 Yorumla
  • BirGençŞair
    BirGençŞair Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Artık aşık olmam, diyeceğim kadar uzun.

0
    0 Yorumla
  • Nazikbirbeyefendi
    Nazikbirbeyefendi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.

Aşka olan inancımı kaybedeli çok oldu

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Çok çok uzun kızlar daha kolay aşık oluyor

0
    0 Yorumla
  • Amanyabosver
    Amanyabosver Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Erkeklerin asik olma gibi bi duygulari varmiymis

0
    0 Yorumla
  • kitapsevenlerevi
    kitapsevenlerevi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 65%
    +1 yıl

Bu değişken bir süredir

0
    0 Yorumla
  • bağlaçolandee
    bağlaçolandee Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.

Ne saçma bir soru Kişiden kişiye değişir bu

0
    0 Yorumla
  • beyazatlikeko
    beyazatlikeko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Max merhaba demen yeter ayran gönüllüyum sjsjsj

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Erken kapılır erken kaçarlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Nude atarsan anında aşık olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Olmazlar aşık taklidi yaparlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

belki birakç saniye, belki birkaç yüz yıl

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hemen pat diye duserler

0
    7 Yorumla
    • izm_hkn
      izm_hkn
      +1 yıl

Aynen ben geldim mesela 😅😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😅😅👏🏼👏🏼

Yorumla
    • izm_hkn
      izm_hkn
      +1 yıl

😅😅😅 nasil düştüm ama pat diye saniye de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Demi😅😅😅🤭🤭

Yorumla
    • izm_hkn
      izm_hkn
      +1 yıl

Aynen maksat tezin çürümesin diye yaptım 😅😎

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sagol ya😎🤭😅😅😅

Yorumla
    • izm_hkn
      izm_hkn
      +1 yıl

Sen de

Yorumla
  • sevalm5566
    sevalm5566 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Aşık olmazlar erkekler beklemeyin

1
    0 Yorumla
  • Senarwen
    Senarwen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Aşık olmazlar

1
    0 Yorumla
  • allhhaan
    allhhaan Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

Geç bosaldigim için bir iki saat sürer

0
    0 Yorumla
  • phpreal
    phpreal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Beş bilemedin altı sene

0
    0 Yorumla
  • dagci29
    dagci29 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Yatağa atana kadar

0
    0 Yorumla
  • Yusufaktas1995
    Yusufaktas1995 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir erkeğin aşık olması 6'lı ganyan gibidir.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerin aşık olma süreleri max ne kadarı bulur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek ne kadar sürede aşık olur? 15 cevap verildi
Erkekler kaç günde aşık olur? 20 cevap verildi
Sevgililik süresi ne kadar olmalı? 6 cevap verildi
Sevgililik süresi ne kadar olmalı? 5 cevap verildi
Aşk ilişki süresi ne kadar olmalı? 7 cevap verildi
Sevgili Olma Süresi Ortalama Olarak Ne Kadardır? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨