+1 yılBunun erkeği kizi yok aşka dediğin her iki cinsiyet için de ömürlük olur aşık olursan bir ömür seversin mesela benim eski eşim dönmediği hani hiç aşık olmamış bunu görmüş olduk yaralak kslmadigin halde falan bile bir kaza geçirdin biraz sağlık yönünden sıkıntılarım var oluyor diye bıraktı gitti aynı durumda ben kalsaydım yahu aynı duruma o düşseydi beni tanıyan ailem sülalem komşular tanıdıklar fala söylüyor gerekirse mesleğinden bile istifa eder bir ömür yanında olurdun onun ama neyse bizim de imtihanımız buymuş ne yapalım öbür dünyada dahi görüşmeyelim bu idi bu hesabı inşallah artık benden uzak olsun 🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkeklerin aşık olma süreleri kişiden kişiye değişebilir ve genelleme yapmak doğru olmaz. Kimi erkekler hızlıca aşık olabilirken, kimileri için bu süre daha uzun olabilir. Ayrıca, aşık olmanın süresi de aşık olunan kişi ve ilişkinin niteliği gibi faktörlere bağlıdır. Önemli olan, sağlıklı bir ilişkinin oluşması için aşık olma süresinin uzun veya kısa olması değil, karşılıklı saygı, güven ve anlayışa dayalı bir ilişkinin geliştirilmesidir.
00 Yorumla
+1 yılBunu bir cinsiyet üzerinden temellendiremezsin sonuç olarak herkes insandır ve her şey görecelidir kişiden kişiye değişir deneyimlerimiz tecrübelerimiz herkes farklı tecrübe eder hayata farklı bakar vesaire vesaire yani bu sorduğun sorunun bir anlamı yok bir cevabı da yok herkes kendine göre yorum yapar sadece
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynı cinsiyette olduğum için hemcinslerimle aynı karakterde aynı bakış açılarına sahip olduğum anlamına gelmez kimileri hiç aşık olmaz kimileri ölene kadar kimileri kısa sürede bitebilir kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn geç 2 ay mı desem bilemedim bazısı vardır bir haftada aşık olur iki günde unutur
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben hic asik olmadim bos is ama saplantili tiplerin isi olsada Turkiyedeki erkeklerin asik olma suresi 10 saniyeye kadar falan olmali.. bi opucuk yap asik olur zaten sipsevdi saplantili fakir ama gurursuz cogu...
00 Yorumla
+1 yılBazen bir an bazen ömür boyu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBlue Pillci erkekler sevildiklerini sandıkça sever, Red Pillci erkekler işlerini görünceye kadar sever, biz Black Pillciler ise aşkın sevginin yalan olduğunu bilip masallara kanmayız.
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣😂 pembe pillci olanlar da ev hanımlıgı yapıyor sanırım
- +1 yıl
@ismimdensananee2 onu hiç duymadım
+1 yılBir erkek duygularını ilk günden çok belli eder sanki sana sırıl sıklam aşıkmış gibi aradan 2 ay geçsin yazmamalar soğuk tavırlar falan fistan ama bir erkeğin aşım olma süresi 1 2 ay falan eğer ilk dediğim olmazsa hayırlı olsun
20 Yorumla
+1 yılErkekler aşık olmuyor. Erkekler tek cinsellik istiyor. Bu yüzden erkekleri ciddiye almayı keseli uzun zaman oldu
144 Yorumla- +1 yıl
Bence bu konuda genelleme yapmayın derim , sessizce seven adamlara haksızlık yapmış olursunuz😊
- +1 yıl
Kadınlar da sadece paraya aşık oluyor
- +1 yıl
@mühendissbiraşık erkek dedim adam, beyefendi demedim! Biliyorum merak etme
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Doğanızı neden reddediyorsunuz ki? Kadınların doğasında para harcamak yok ama sizlerde cinsellik var hem bu benim görüşüm.
- +1 yıl
@Kamboçyagülü kusura bakmayın niyetim sizin bilmediğinizi ima etmek değildi 😊🙏🏻
- +1 yıl
@mühendissbiraşık estağfurullah kaba şekilde değil gülerek yazmıştım aslında erkek ve adamlık farklıdır ☺️ iyi y
- +1 yıl
İyi günler
- +1 yıl
@Kamboçyagülü sanırım bende kızdığınızı sandım bir iletişim karmaşası oldu, huzurlu günler dikkat edin kendinize 🙋🏻♂️😊
- +1 yıl
@mühendissbiraşık özür dilerim. Size de sağlıklı huzurlu günler 🌸
- +1 yıl
@Kamboçyagülü estağfurullah ne özrü, yanlış anladık birbirimizi 🤭.. hoşça kalın 😊🙏🏻🌸
- +1 yıl
🌸🌸🌸
- +1 yıl
Zoruna mı gitti? Neden? Gerçek değilse neden?
- +1 yıl
Zoruma gitmedi de senin yersiz kendine olan güvenin ve gereksiz bi şekilde kendinden emin olman tuhafıma gitti çünkü ben herşeyi seks te aramam şahsen başka aktiviteler de yaparız sevgilimle gezeriz dolaşırız yemek yeriz canlı müzik dinlemeye gideriz kahve içmeye gideriz ve ben aşığım da ona senin dediğin gibi aşık olmaz tek istekleri seks diye bi konu yok kardeşim benim
- +1 yıl
Beyefendi bunu ben kendim uydurmadım sizin hemcinsleriniz diyor kadınlar tek seks ve üreme için var diye
- +1 yıl
Katılmasak gerçeği reddediyoruz kabul etsek suçlu oluyoruz erkek düşmanı oluyoruz erkekler tek cinsellik ister diye düşünüyor oluyoruz
- +1 yıl
Gerçekten bazen erkeklerin ne istediğini anlamakta güçlük çekiyorum
- +1 yıl
Onlar erkek değil , onlar beyefendi adam gibi adamlar. Erkeklik ve adamlık başka şeyler
- +1 yıl
Neden kadınların doğasında cinsellik yokmuş gibi konuşuyorsun? Erkek ve kadınların libidosu eşit. Erkeklerin libidodunun daha fazla olduğu ataerkil toplumun, bir erkeğin aldatmasını normal kılmak için bahane olarak uydurduğu bir yalan. Ve sende yiyorsun bunu. Şu an sen ataerkil toplumun asıl düşünmeni istediği şeyi düşünüyorsun haberin yok, istedikleri şey zaten aldatma vs gibi durumlarda erkeğin doğasında var diyip geçmen ancak kadının doğasında olduğunu neden söyleyemiyorsun mesela, cinsellik kadın için normal değil mi? Erkektir yapar sözünden farkı yok söylediklerinin, erkeği aşağılamaya çalışırken aslında kadınları aşağılıyorsun farkında değilsin.
- +1 yıl
Kadınları aşağıllamaya girmez bu bir ikincisi testesteron hormonu yapıyor bunu biraz araştırsaydın keşke . Hiçbir erkek istediğini yapamaz. Gerçekler neden zorunuza gidiyor anlamıyorum. Ben erkektir yapar diye bir şey mi yazdım? Uzun uzadıya yazmışsın bir de. Kadının doğasında yeteri kadar cinsellik var ancak BAZI erkekler gibi yenik düşmezler. Ayriyeten ben hakim olabiliyorum kendime bu bir ikincisi ben lezbiyen değilim. Bu yüzden erkeklerden bahsedeceğim tabi ki. Uçkuruna yenik düşüp kendini pazarlayan da çok kadın var bilmiyorum mu zannediyorsun? Ama yine kimin suçu? Bu işe para veren erkeklerin. Salt gerçekler 1 tanedir ve BUNLARI KABUL ETMEK ZORUNDASINIZ.
- +1 yıl
Ve yukarıda da yazdım. Erkeklik ve adamlık farklı şeyler. Niçin üstüne alındın? Her kadın bir değil her erkekte bir değil
- +1 yıl
Kadınlarda da bu farklı hormonlar ile sağlanıyor, pek bir fark yok arada. Ben uçkuruma hiç bir zaman yenik düşmedim bir erkek olarak, o kadar zor bir şey değil bu, kontrol edilemez bir şeyse ben nasıl kontrol ediyorum? Sen yemeye devam et bu yalanları, dediğin şeyler erkektir yapara çıkıyor her ne kadar farkında olmasanda. Bir kadın bir erkeği aldattığında kendine hakim olamamıştır diyip affedebiliyor bu yalanlara kanıp, bir erkek cinsel ilişkiye girdiğinde övgüler toplarken cinsel ilişkiye giren bir kadına neler söylendiğini söylememe bile gerek yok bence. Kendine şunu sor, sen cinsel duygularına hakim olabilmeyi becerebildiğin için mi hakim oluyorsun, hakim olmak zorunda bırakıldığın için mi? Bir kadın nasıl bunu kontrol edebilirse bir erkekte aynı şekilde kontrol edebilir ama bir çok erkeğin işine gelmediği için erkekler üzerinde bu zorunluluk daha alt seviyedr tutuluyor. Cinsellik erkek için iyi, kadın için kötü olarak karşılanıyor. Biraz geniş düşün, bunların hepsi bir erkek manipilasyonu, yersin yemezsin sana kalmış. Son olarak, üzerime alınmadım sadece bunun bir manipülasyon olduğuna dair seni uyarmak istedim.
- +1 yıl
Çoğu kadın bu konuda bana fazlasıyla hak verirken senin hak vermemen ilginç geldi, umarım erkeklerin kadınları asıl bu düşünceler ile kuklalaştırdığını fark edersin.
- +1 yıl
Yalanlara inanmıyorum kardeşim az buz erkekle konuşmadım onlardan duyuyorum. Babam bile dahil annemi aldattı evet çevremde aldatan kadında oldu lakin erkeklerin hormonları daha müsait bunu söyledim
- +1 yıl
Sen kontrol edebilirsin ama edeceğini de var bunu da inkar etmemen gerekiyor
- +1 yıl
Aslında değil işte, deminden beri ne anlatıyorum ben? Neyse neye inanmak istiyorsan ona inanmaya devam et ne diyim. Söylediğin her şeye tek tek açıklama yapmama rağmen dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemeye devam ediyorsun zaten.
- +1 yıl
Çoğu kadının size katılması benim de katılacağımı göstermez. Madem öyle niçin en çok bu işe erkekler para veriyor açıklar mısın? Bu arada kadınlar cinsel ilişkiden zevk alır* o kısmı düzeltelim. Yani ben seks sırasında bir erkekten daha çok zevk alırım. Bu yüzden libidom var. Beni tutan bir şey yok. Sıfır birisini istiyorsam temiz olmalıyım. Dini inançlarım gereği de etik bulmuyorum. Evet zorunda bırakıldık ama kadınları cinselliğe girdi diye aşağılamayanı da var. Buda bir manipülasyon işte sende buna inanmışsın. Ben aldatıp hakim olamamıştır diye bir kadının affedildiğini hiç duymadım. Erkeğinde duymadım. Siz bir kaç kişiden duydunuz diye yaflatalayamazsınız bunu. Çok fazla cinselliğe giren erkeğin övgü olmasını gene erkekler yapıyor. Bazı kadınlar tecrübeli erkek istiyor ve bunu yanlış bir unsur olarak görmüyorlar. Bende durum böyle değil. Tecrübeli deneyimli bol zevkli bir seks yaşayacağıma bana özel adamla evlenip bu tecrübeyi birlikte edinirim ;)
- +1 yıl
Bilim açıklıyor bunu beyefendi sana neden inanayım yok mok diyorsun ya gidip testosteronu da araştır bir zahmet
- +1 yıl
Sen çünkü erkek olduğun için ağırına gidiyor doğanı kabullenmek. Bana da neler dediler bilsen kadının beyni küçük yok doğanızda başarı yok kadınlara tek seks ve üreme için ihtiyaç var falan fistan ben erkeklerin genel olarak yaptığı şeyi yazınca mı suçlu oluyorum? Tecavüzü işleyen gene hangi cinsiyet bırak Allah aşkına
- +1 yıl
O hayat kadınlarını libidosu yüksek olduğu için mi yapıyor zannediyorsunuz siz? Ve yukarıda demişsin ki erkekler kadınları cinsellik yaşadı diye ucuz görüyor , kadında o erkeği görüyordur inan buna. Evlenip yapacağımdan bahsediyorum ben… kendinle çelişmişsin bir tık
- +1 yıl
Ağrıma giden bir durum yok, ben sana durunu söyledim, neye inanıp inanmayacağın sana kalmış. Libidoyu tetikleyen tek hormon Testestoron değil, bence yeterli araştırma yapmayan sensin. Dinim gereği dediğin kısımdan sonra benim zaten sana açıklayabileceğim bir şey olmadığını anladım zaten, orada tamamen ayrıştık, benim dini inancım yok. Benim gözümde din zaten kadınları asıl kısıtlayan ve köleleştiren şey, zina olayının her iki cins içinde geçerli bir kural olduğuna inanıyor musun cidden? Neyse neye inanıyorsan ona inan, bana göre farkında olmasanda erkeklerin kuklasısın ama hayat senin, ne istiyorsan onu düşün. Zaten yazdığın cevaplardan söylediklerimin tek kelimesini bile dinlemediğini, dinlediğin olduysa da çok alakasız anlamlar çıkardığını görüyorum.
- +1 yıl
Ve bu arada tecavüzü karakter, onur ve şeref meselesine değilde libidoya mı bağlıyorsun cidden? Farkında mısın bilmiyorum ama şu an resmen tecavüzcülerin haklı sebepleri olduğunu idda ediyorsun, sonuç oraya varıyor yani, Çok kötüsün. Boşa demiyorlar kadının en büyük düşmanı kadınır diye.
- +1 yıl
İğrrençsin (çok kötüsün yazmadım site değiştirdi)
- +1 yıl
Dini inançlarım seni ilgilendirmez. Din kadını değil erkeği de kısıtlar doğal olanıda budur? Biz hayvan değil insanız önümüze gelenle seks yapamayız.
- +1 yıl
Erkeklerin kuklası olsam giderim seks yapardım. Diyorsun ya erkekler tarafından uydurulmuş normal gösterilmeye çalışılıyor ama ben yapmıyorum neyin kafasını yaşıyorsun
- +1 yıl
Seks iki insanın içerisinde yaşanıyor ya? İkisi de işlemiş oluyor 😃 şaka mısın
- +1 yıl
Ben erkeklerin libidosunun yüksek olduğunu kanıtlamak için tecavüzcü var dedim. Erkektir yapar demedim haklı sebepleri mi var diyorum ne okuduğunu anlamayan sensin tam bir pick me olduğunu düşünmüyorum direkt öylesin hatta. Ben kadınların ve erkeklerin isterlerse seks yapabileceğini savunuyorum. Erkeklerin de bu sebeple yaklaşıp yararlanıp attıklarını söylüyorum. Kadınları küçümseyici bir şey yazmadım ufaklık büyü biraz
- +1 yıl
Feminist misin maskülist mi belli bile değil. Herhangi gerçekleri es geçip manipülasyon adı altında reddediyorsun. Umarım bu hastalığın bir tedavisi vardır. Ben bu cehalete daha fazla dayanamayacağım
- +1 yıl
O hayat kadınlarını libidosu yüksek olduğu için mi yapıyor zannediyorsunuz siz? Ve yukarıda demişsin ki erkekler kadınları cinsellik yaşadı diye ucuz görüyor , kadında o erkeği görüyordur inan buna. Evlenip yapacağımdan bahsediyorum ben… kendinle çelişmişsin bir tık
BU YORUMUMDAN ANLAMAN GEREKİYORDU KADINLARI AYRIŞTIRMADIĞIM AKSİNE KADINLARIN LİBİDOSU YOK DEMİYORUM İSTEĞİ İLE YAPAR İSTEMEDİĞİ İLE YAPMAZ. ERKEK GİBİ ÖNÜNE GELENLE YATMAZ. BU ASLINDA DAHA İYİDİR DİYORUM KADIN SEÇER VE HAKKI VAR ERKEK BULDUĞU NİMETİ SEÇEMEZ ;)))) - +1 yıl
Birde libidosu yokmuş şuna bak. Takip ettiği hesaplar hep pembe
- +1 yıl
Kaç tane tecavüze uğramış kadına Yardımcı oldun desem umursamazsın. Haberlere de bakmadığına eminim. Özelden de bana erkekler destek verdi yazdıklarımla ilgili. İstediğinizi vermiyorum diye kendimi kısıtlamış olmuyorum benim için seks köle bir erkek ile olur beni meta olarak görmeyeni ile yaparım diyorum! Kendine yenik düşeniyle yapmam kudursun bana ne
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek şıp diye aşık olmaz, tanıdıkça ısınır. Sonrasını da belirler.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevme süresi değişkendir. Birkaç ay, birkaç yıl...
Aşık olma süresi bir veya birkaç salise!!! 🤭😂
00 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir tabi karşısındaki kadında önemli şahsen benim sürem yok çünkü aşk meşk bana göre değil
00 Yorumla1. İlk görüşte aşk,
2. Tanıyarak (maksimum 1 ay) aşk.
Başka bir aşık olma durumu yok erkeklerin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 gün de olabilir 2 ay da ben şimdiken 5 6 ay da aşık oldum aynı siniftayiz ve dersler online kafayı yiyorum ne yapacağım bilmiyorum
00 Yorumla biz basit düşünüyoruz böyle konularda. Kadınlardan çok daha çabuk aşık olabiliyoruz
10 Yorumla
+1 yılİçimiz ısınıverir ya böyle tamam lan deriz benim hatunum bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Sözlü olarak hemen aşık olurlar. Seni elde ettikten sonra da gerçek yüzünü görürsün ;)
14 Yorumla- +1 yıl
@Firu_Zen 🤣🤣 sabah sabah iyi güldürdün beni Valla.
Dürüst olurken, kaybetmeyi de göze alırsın, çunku %20 şansin vardir. Bu buda durust olursan kaybedeceksin demektir Çünkü yalancılar her zaman kazanan taraf olur. Sen hiç, yalancının idama mahkum edildiğini gördün mü 😉 ben dün %20lik şansımı denedim olmadı 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanirim fakat kolay aşik olmam
Kişiden kişiye değişir
10 dk de olur 6 ayda olabilir10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynısının tıpkısının farklısı sorular
Erkekler daha çabuk alışırlar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ya da kadın diye süre yoktur ama aşkın devamlılığını aşık olunan kişi belirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsik olunacak kiza ilk saniyeden asik oluruz. Asik olunmayacak kiz ise birkac ayda asik edebilirler ama bir gun bir herde asik olacagimiz bir kiz ile karsilasana kadar surer bu ask.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde erkek türü bu konuda cok cabuk geliyor erken bitiyor yani , yalancının mumu yatsiya kadar yanar muhabbeti ama yatsıyı bile bulmuyor bu konuda belgeseller izleyebilirsiniz 😅😅
00 Yorumla
+1 yıl5 dk da aşık olabilir , sevişene kadar da aşık kalabilir ler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun la tanıştıktan bir buçuk sene sonra ona aşık olmuştum.
10 Yorumla
+1 yılYa erkekler Varya aboo aboo diyorlar ki aşık oldum ama gerçek sanıyorsun o da gerçek sanıyor sonra ortamı değişiyor pufff başka biri böyle işte erkekler bence onlar aşık olmuyor
00 Yorumla
+1 yıl3.5 milyar erkek var her biriyle ilgili analiz yapamayacağımıza göre bir şey diyemem, buradaki erkekler kızlar gibi sorulara inanmayın genellemeler doğru değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar para içinse 1 saniye erkekler sadece yatmak içinse 2 saniye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişiden kişiye değişir. genelleme yapamazsın ne erkek ne de kadın hakkında
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir gibi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Aşk yok ilgi var , o ilgi de hemen bitebilir kızın yaklaşımına gòre , uzun ilişkiler sıkıyor en iyisi Carpe Diem 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak kolay değil bence
10 Yorumla
+1 yılAşk olduğunu sanmıyorum zaman geçirme, heves atma peşinde olduklarını düşünüyorum artık.
10 Yorumla
+1 yılVall sana bağlı belkide hiç olmas seni elde edip kacar
00 Yorumla
+1 yılYatağa girene kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Alkış 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olana kadar kanka 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yarısı yalan olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılBunun süresi mi varmış kfkff
00 Yorumla 1 ay dolu dolu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye göre değişir
00 Yorumla Sabun köpüğü diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılÜzerinde kıyafet yoksa çok kısa sürebilir:)
00 Yorumla
+1 yılErkekler aşık mı oluyomuş
00 YorumlaErkek neyi gösterirsen ona aşık olur.
00 YorumlaKişiliğe göre değişir
00 YorumlaGerçekten seviyorsa ilk günden itibaren olur.
00 Yorumla
+1 yılArtık aşık olmam, diyeceğim kadar uzun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAşka olan inancımı kaybedeli çok oldu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çok uzun kızlar daha kolay aşık oluyor
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin asik olma gibi bi duygulari varmiymis
00 Yorumla
+1 yılBu değişken bir süredir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma bir soru Kişiden kişiye değişir bu
00 Yorumla
+1 yılMax merhaba demen yeter ayran gönüllüyum sjsjsj
00 YorumlaErken kapılır erken kaçarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atarsan anında aşık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmazlar aşık taklidi yaparlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelki birakç saniye, belki birkaç yüz yıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen pat diye duserler
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😅😅👏🏼👏🏼
Cevap sahibi+1 yılDemi😅😅😅🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılSagol ya😎🤭😅😅😅
+1 yılAşık olmazlar erkekler beklemeyin
10 YorumlaAşık olmazlar
10 YorumlaGeç bosaldigim için bir iki saat sürer
00 YorumlaBeş bilemedin altı sene
00 YorumlaYatağa atana kadar
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin aşık olması 6'lı ganyan gibidir.
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat