Aşk İlişkileri Kime trip atayım? Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Erkekler niye regl olmuyor ya aptal erkolar sizi😭😭😭😭 Güncellemeler+1 yıl Qwewqqqqqqqqqqhsjhdbdjdhdbejjdhsiejdvdhjejeudhd çok eğlendim şu an ya teşekkür ederim bebeklerim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kime trip atayım? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Bence sevmediğine at https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQM 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl mallığın doğuştan mı geliyo sonra mı böyle oldun? 6 6 Yorumla yasinnn22 +1 yıl hahahahaaa Yorumla Ruki_Mukami +1 yıl Iç sesim Yorumla Aynis_ +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 sonradan oldu insanlara ayak uydurmaya çalışırken oldu Yorumla miroveteene_ +1 yıl 😂😂😂knk kafasını vurdu sonradan böyle oldu Yorumla Ruki_Mukami +1 yıl @miroveteene_ hsgshsv Yorumla Aynis_ +1 yıl 🤣🤣🤣 Allah cezani vermesin Mami Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Şuanki modum bu. 0 5 Yorumla seficisleri +1 yıl @Cendere1910 duyma onu boş ver ben modumu ondan dedim ona😀 Yorumla Aynis_ +1 yıl Niye Yorumla Aynis_ +1 yıl Neden Yorumla seficisleri +1 yıl Sem krizdesin diye Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Anladım 😂 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden erkeklere hakaret ediyosun sana birisi aptal dese hoşuna gidermi 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl 😠😠😠 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Yani Beşiktaşlı belli Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yaziklar olsun yaziklar olsun Batsın bu dünya şarkisi sana gelsin Erkeklere laf etmeeeeee 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Sen hariç bebeğim Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Ayyy bir tanesin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni her gördüğümde fake olduğunu düşünüyorum 😄 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Ne alaka fake değilim fake olucak bir yerimde yok gizliden çıkarsan konuşuruz balim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yıllardır aynı pp ondan öyle geldi demek ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Daha beter ol desem de olmaaz zaten bulmussunaptal sensin senin derdin ne erkeklerle 🤫🤫🤫🤫🤭🤣 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bana atmada kime atar isen at. 1 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok ergence konuşuyorsun 3 6 Yorumla Aynis_ +1 yıl @Miroveteene_ ne diyo bu😭😭😭 Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl Ağla şikayet ettiğin kişi nerde hani Yorumla Aynis_ +1 yıl Miro neredesin Miro boyun posun devrilsin 😭😭😭😭 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kendisi ergen hanımefendi kusura bakmayın Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl @miroveteene_ kusura bakmadim beyfendi saolun Yorumla Aynis_ +1 yıl 😂😂😂 mamii Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler ruhsal olarak olurlar 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Böyle bir şey psikolojide var evet Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl He b.. k atacaksınız yine bize 😂 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ssjsjssjsjs bunu şerefine bir kadeh içilir. 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl 😂😂bir kadeh çay iç Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Çay kesmez ben en iyisi şarabı açayım :D Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hadi ordan bi gününüz diğerini tutmuyo 0 0 Yorumla
EnzamiKumi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her gün mastürbasyon yapmak zorundayız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bize sinirlenmenin sebebi regl olmamamızmı yani 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl 😭😭😭sus be sua Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Ağla zirla babba 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Bak çocuk delirtme beni 🤣🤣🤣 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 😂😂😂beni dellendirme bak nino Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Siri 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Hey siri Yorumla
devel-sixteen Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bizde sürekli yükseliyoz 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Pislikler Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. İskender ısmarlarsan 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Tamam ısmarlarum😭😭😭😭 canım çekti senin yüzünden Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Benimki 1.5 olsun Yorumla
Crazydonjuan Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Niye atalm 😀 0 1 Yorumla Crazydonjuan +1 yıl Niye olalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bence sevmediğine at
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQMmallığın doğuştan mı geliyo sonra mı böyle oldun?
hahahahaaa
Iç sesim
😂😂😂😂😂😂 sonradan oldu insanlara ayak uydurmaya çalışırken oldu
😂😂😂knk kafasını vurdu sonradan böyle oldu
@miroveteene_ hsgshsv
🤣🤣🤣 Allah cezani vermesin Mami
Şuanki modum bu.
@Cendere1910 duyma onu boş ver ben modumu ondan dedim ona😀
Niye
Neden
Sem krizdesin diye
Anladım 😂
Neden erkeklere hakaret ediyosun sana birisi aptal dese hoşuna gidermi
😠😠😠
Yani Beşiktaşlı belli
Yaziklar olsun yaziklar olsun
Batsın bu dünya şarkisi sana gelsin
Erkeklere laf etmeeeeee
Sen hariç bebeğim
Ayyy bir tanesin
Seni her gördüğümde fake olduğunu düşünüyorum 😄
Ne alaka fake değilim fake olucak bir yerimde yok gizliden çıkarsan konuşuruz balim
Yıllardır aynı pp ondan öyle geldi demek ki
Daha beter ol desem de olmaaz zaten bulmussunaptal sensin senin derdin ne erkeklerle 🤫🤫🤫🤫🤭🤣
😂😂😂😂😂
Bana atmada kime atar isen at.
Çok ergence konuşuyorsun
@Miroveteene_ ne diyo bu😭😭😭
Ağla şikayet ettiğin kişi nerde hani
Miro neredesin Miro boyun posun devrilsin 😭😭😭😭
Kendisi ergen hanımefendi kusura bakmayın
@miroveteene_ kusura bakmadim beyfendi saolun
😂😂😂 mamii
Erkekler ruhsal olarak olurlar
Böyle bir şey psikolojide var evet
He b.. k atacaksınız yine bize 😂
😂😂😂
Ssjsjssjsjs bunu şerefine bir kadeh içilir.
😂😂bir kadeh çay iç
Çay kesmez ben en iyisi şarabı açayım :D
Bugünde aptal olduk çok şükür
Hadi ordan bi gününüz diğerini tutmuyo
Her gün mastürbasyon yapmak zorundayız
Bize sinirlenmenin sebebi regl olmamamızmı yani
😭😭😭sus be sua
😂😂😂
ciddenn
Ağla zirla babba
Bak çocuk delirtme beni 🤣🤣🤣
😂😂😂beni dellendirme bak nino