Aşk İlişkileri Selam olgun beyler bakar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Ben 19 yaşındayım 30 ve üstü beyler genç kız sever misiniz Yoksa yaşıtınız bayanlar mi tercihiniz Selam olgun beyler bakar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Takılmak için ideal yaştasın ama evlenmek için değil (35 yaşındaki herhangi birinin düşüncesi bu olur aklı başında biriyse)Ayrıca bu yaş farkı ilerki dönemlerde seni de yorar yıpratır üzülürsün diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bence yaşla çok alakası yok. Tamamen kafa yapısı ve iki tarafın ilişkideki istekleriyle oluşan, gelişen bir durum. 0 0 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ben dediğin gibi 30 yaş üstü değilim ama sanırım olgun sayılırım ve ben aslında genç küçük çıtır biriji severim isterim 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl 32 yaşındayım ve 29 yaşında çok değerli birisiyle tanıştıktan sonra anladım ki ne kadar yaşıtım olursa o kadar iyiymiş. 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl yani bana yakın olsa iyi olur inan o yastakı gencleerin ne enerjisine ne kafasına ne tavırlarına ayauydurumam 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Yani elbette beni anlayan biri. Ama kadının yaşının küçük olması daha iyi 0 0 Yorumla
Spartanyus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 33 yaşındayım bugüne kafar 9 kızla yattim en büyüğü 21 idi. Düşün ne kadar sevdigimj 0 0 Yorumla
Alfaaa0 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Selam önemli olan yaşın bi önemi yok ama aşkım tutkunun bi önemi var 🔥 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. severim.. ddgl zevki olan ve sanal olmayanlarla... 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl çocuk avutmayı kimse istemez bu sebeple evlenecekse olgun takılacaksa küçük ararlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevismek icin genc.Ama sohbet etmek, karsilikli yemek yemek, tatil ve gezi icin olgun bir kadını tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 37 yaşındayım 25 yaş üstü daha olgun oluyor, bunun aşağısı çocuksu. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende olgun seviyorum ne yapayımVallahi yasitim belki 1 2 erkekle sohbet etmisligim varZevk te almıyorum konuşurkenOlgunun herşeyi apayrı güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet biz erkekler geç olgunlaşıyoruz. ama güzel seviyoruz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen yine de dikkat et. yaşa takılma, aldatıcı olabilir Yorumla
bgminnak Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Vurmak icin mi yoksa yaninda gezdirmek icin mi sahsen ben 2000 dogumlu gorunce yaklasmiyorum bile 0 0 Yorumla
TrQy123 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Genç her zaman iyidir tabi orta yaşa geldiğimiz zaman 0 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Halay performansına bakarım senin 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Halay ne alaka Yorumla seficisleri +1 yıl Çok alaka Yorumla Soran +1 yıl Kesin 30 altı sin belli Hiç ilgimi çekmiyor sunuzHer taraf bu y kuşağı dolsa da gözümüz gönlümüz şenlensee 🤣 Yorumla seficisleri +1 yıl İnanki 39 yaşındayım ama içimdeki çocuk ölmüyo Yorumla Soran +1 yıl Konuşma tarzından bile belli sen 39 olamazsin Yorumla Soran +1 yıl Olgunlarin konuşması tavırları yokmuuu🤤🤤 eriyorum bitiyorum Yorumla seficisleri +1 yıl Nüfus cüzdanımı atarım inanki 39. Ama içimdeki çocuk dipdiri Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım Yorumla seficisleri +1 yıl İyi halaylar sana Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Tercihim 16/35 arası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa guzell Yorumla Macera0707 +1 yıl Aynen. Takibe doğru Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu yaştan sonra çoluk, çocukla uğraşamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam amca Yorumla OrtaSehpa +1 yıl Eyvallah yeğenim 😂 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. çoluk çocukla uğraşamam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 30 ve üstü dedim zaten Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl hadi abisi git dersine çalış Yorumla Soran +1 yıl İlgimi cekmiyorsun Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl tamam Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. 27 yaşındayım 23 yaş altı kızlardan hoşlanmıyorum 0 0 Yorumla
Cagdaskartal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkeğin büyük olması her zaman iyidir. 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. ayyy canım sevmezler mipeşinden ayrılmazlar 0 1 Yorumla Macera0707 +1 yıl Profil resmi ne güzel öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 19 bayanlar hoş ben size bakabilirim 29 ben arkadaş olabilirmiyiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sübyancılar onlar dfgsdfgdf 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sus ya 24 yaşında bide 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl napiyim 30 yaşında kırışık mı olmamı isterdin dsfdşligsdfi Yorumla Soran +1 yıl 30 yaş kırışık olmuyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl llhtdlhğ, şdhgdfgh Yorumla Soran +1 yıl İşte bu yüzden olgun3 cümleye random atmayın artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş yapma çık çekil şurdan sdfşögdfg Yorumla Soran +1 yıl Al işte Olgun erkeğe can kurban cann❤️ Yorumla Soran +1 yıl Ergen çoluk çocukla uğraşacağima olgun erkeğe çocukluk yaparim daha iyi Yorumla
Girlllssss Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Sever onlar genç kıız 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim Yorumla FatihSoruyor12345 +1 yıl E haksız mıyız Yorumla
eysanyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl aynen bana da baksınlar 3 5 Yorumla FatihSoruyor12345 +1 yıl seviyor muydun olgun? Yorumla yelizece +1 yıl buraya yazdınya peşini bırakmazlar Yorumla FatihSoruyor12345 +1 yıl @yelizece Seninde pesini birakmazlar yeliz Yorumla yelizece +1 yıl @FatihSoruyor12345 bırakmıyorlar merak etme Yorumla FatihSoruyor12345 +1 yıl @yelizece zamanı gelince birakirlar arayisa dusersin Yorumla
Drumutsuzz34 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Gençler tercihim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 30 üstü Yorumla Soran +1 yıl 30 yaş altı erkekler ilgimi çekmiyor Yorumla Drumutsuzz34 +1 yıl Cidden bi şey sorcam sadece Yorumla Soran +1 yıl Malesff Yorumla Drumutsuzz34 +1 yıl 32 yaşındayım Yorumla
ME_TE_HAN Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Severiz ama koynumuzda 😂😂 0 1 Yorumla ME_TE_HAN +1 yıl 38yas sevmezmisin Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı. Cevap sence ne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olguncu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Efendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olguncusun belli oluyor demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Ee çok mu zekisin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet :)) Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kafa dengimse evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Takılmak için ideal yaştasın ama evlenmek için değil (35 yaşındaki herhangi birinin düşüncesi bu olur aklı başında biriyse)
Ayrıca bu yaş farkı ilerki dönemlerde seni de yorar yıpratır üzülürsün diye düşünüyorum
Bence yaşla çok alakası yok. Tamamen kafa yapısı ve iki tarafın ilişkideki istekleriyle oluşan, gelişen bir durum.
Ben dediğin gibi 30 yaş üstü değilim ama sanırım olgun sayılırım ve ben aslında genç küçük çıtır biriji severim isterim
32 yaşındayım ve 29 yaşında çok değerli birisiyle tanıştıktan sonra anladım ki ne kadar yaşıtım olursa o kadar iyiymiş.
yani bana yakın olsa iyi olur inan o yastakı gencleerin ne enerjisine ne kafasına ne tavırlarına ayauydurumam
Yani elbette beni anlayan biri. Ama kadının yaşının küçük olması daha iyi
33 yaşındayım bugüne kafar 9 kızla yattim en büyüğü 21 idi. Düşün ne kadar sevdigimj
Selam önemli olan yaşın bi önemi yok ama aşkım tutkunun bi önemi var 🔥
severim.. ddgl zevki olan ve sanal olmayanlarla...
çocuk avutmayı kimse istemez bu sebeple evlenecekse olgun takılacaksa küçük ararlar
Sevismek icin genc.
Ama sohbet etmek, karsilikli yemek yemek, tatil ve gezi icin olgun bir kadını tercih ederim
37 yaşındayım 25 yaş üstü daha olgun oluyor, bunun aşağısı çocuksu.
Bende olgun seviyorum ne yapayım
Vallahi yasitim belki 1 2 erkekle sohbet etmisligim var
Zevk te almıyorum konuşurken
Olgunun herşeyi apayrı güzel
evet biz erkekler geç olgunlaşıyoruz. ama güzel seviyoruz.
sen yine de dikkat et. yaşa takılma, aldatıcı olabilir
Tam sevdiğim çıtır ama ruhu olgun ne istediğini bilen kadın
Vurmak icin mi yoksa yaninda gezdirmek icin mi sahsen ben 2000 dogumlu gorunce yaklasmiyorum bile
Genç her zaman iyidir tabi orta yaşa geldiğimiz zaman
Halay performansına bakarım senin
Halay ne alaka
Çok alaka
Kesin 30 altı sin belli
Hiç ilgimi çekmiyor sunuz
Her taraf bu y kuşağı dolsa da gözümüz gönlümüz şenlensee 🤣
İnanki 39 yaşındayım ama içimdeki çocuk ölmüyo
Konuşma tarzından bile belli sen 39 olamazsin
Olgunlarin konuşması tavırları yokmuuu🤤🤤 eriyorum bitiyorum
Nüfus cüzdanımı atarım inanki 39. Ama içimdeki çocuk dipdiri
Tamam canım