Arkadaşlar merhaba, kaynanamdan yana çok sıkıntı çekiyorum. Kendisi aşırı müdahaleci bir tip, bu nedenle kaç defa kendisini uyardım ama yok biraz düzelse sonra tekrar başa sarıyor. Evimin düzenine müdahale eder vs vs bir sürü şey. Sanki biz eşimle 5 yaşında çocuklarız ve onun bizi yönetmesi gerekiyormuş gibi davranıyor çok sinir bozucu. Ben şu anda hamileyim, eşim iş nedeniyle 1 hafta şehir dışında ve orada grip olmuş. Kaynanam da demez mi “aman sana bulaştırmasın geldiğinde hala hastaysa sana yaklaşmasına izin vermeyecem seni ayrı tutacam iyileşene kadar” . Sinirlerim öyle bir tepeme çıktı ki, sinirden ne diyeceğimi şaşırdım ve sıkıntı yok sen canını sıkma diyebildim anca. Yahu bu ne had bilmezlik? Sen kimsin de kocamı görmeme izin vermeyecekmişsin? Ben çocuk muyum? Kendimi gerektiğinde koruyamam mı ya da çocuğumu benden çok mu düşüneceksin sen? Gel de delirme ya. Napıcam bu had bilmez şahısla arkadaşlar?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kızların ayy demesi neden bu kadar komiik geliyor
ayy yeter be, senin saçını başını yolarım haaa fhfjhef
uuu en tehlikeli durum.. o kadın sizin hangi zamanda ne tür pozisyonda bile çocuk yapıp yapmayacağınıza ble karar verir.. ez cümle ayırır bile..
Hayır kibar bir şekilde dese ki kızım eşin hasta sen istersen bende kal falan dese yine tamam da sen kim oluyorsun da bana izin vermeyeceksin? Kimsin sen hadsiz? Görgüsüz hadsiz insan. Hamile hamile sinirlerimi tepeme zıplattı Allahından bulsun
salla fitsin. sinirlendiğini görünce ciddiye aldığını düşünür.. yöneten olmak isteyen tip.. konşu var aynı, kızıyla damadıda aynı binada. karı kızının ve damadının maaşlarını bile alıyor, onlara harçlık veriyor düşünsene.. damat kedi gibi...
Aynen yöneten olmak istiyor. Acayip sinirlerimi bozuyor ya, bize geldiğinde bile her şeyin yerini değiştiriyor, buzdolabını vs karıştırıyor sanki kendi evinde. Aşırı sinirimi bozuyor bide bu son dediği gerçekten sinirlerimi zıplattı hamile halimle hala sinirlerim geçmiyor hadsiz
sakin ol.. ama eşinle ciddi ciddi konuş.. ya da ayrı uzak biyere mutlaka taşının.. huyundan vazgeçmez çünkü.
Eşimle konuşmayı denedim annesi bizim iyiliğimizi düşünüyor ona göre. Kötü olan ben oluyorum. Başka şehire taşınma şansımız da pek yok. Eğer eşim geldiğinde cidden yine böyle saçma sapan konuşursa nasıl tepki vermeliyim?
karnındaki bebeği öne sür.. valla de dayanamıyorum fenaşaştım falan. biz çoculmıyuz bizim iyiliğinizi düşünüyosa de, bide kötülüğümüzü istese demekki boğar beni de.🤷♂️. ayrıca başka şehir değil aynı şehirde mesafeli bi yere.. illa gideceksin sonunda, yaşayamazsın o şekilde, delirirsin..
herşeynze karışır. çocuk doğsun hele yandın, bde anneliğini beğenmez.. öyle yılanmaz, şöyle ytır, onu giydir, bunu yedir. vs vs vs
Gerçekten şimdiden delirmeme ramak kaldı bu kadın yüzünden ya.. kaç kez laf soktum tavır aldım ama yok yine aynı. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle, sanki herkes aptal bi o akıllı. O yüzden kimse kendisini sevmiyor herkesin işine o burnunu soktuğu için
sabır.. ama bu iş onunla yürümez.. işin zor.. neyse hamilesin sakin ol.. bebek olduktan sonra bakarsın icabına. gerçi oluncada loğusa moğusa dinlemez beter eder, sütünü keser bu karı senin.
O zaman annem gelecek yanıma inşallah, annemle geçireceğim birkaç ayımı kısmetse. Kendisinin yüzünü görmek istemiyorum
annene sarmasın😂
Sararsa cevabını bir güzel alır. Gerçi akıllanmıyor da. Gerçekten herkesi bezdirmiş durumda, herkes sana ne diyor laf sokuyor ama yok kadın illa ki o burnunu sokacak insanların hayatlarıma. Sonra da böyle kendinde akıl kalmıyor işte, millete akıl sata sata
kayın baban erken ölmüştür bu kadın yüzünden.. düşman başına
Yok yaşıyor kendisi, ama o bile zor tahammül ediyor
😂😂😂yazıııkkkk
Gerçekten sinirim geçmiyor. L*n sen kimsin de izin vermicekmişsin eşimi görmeme? Hadsiz ya bu kadar da olmaz terbiyesiz. Nedense aşırı sinirlendim geçmiyor bir türlü
😂😂😂😂takma, sakin ol
Valla olamıyorum sinirden verecek cevap bile bulamadım o an sıkıntı yok sen rahat ol diyebildim sadece
çokta sert tersleme, haklıyken haksız duruma düşersin
Oda doğru birkaç kez haklıyken haksız duruma düştüğüm oldu sinirime yenilip. Ama napim kadın öyle bir sinir zıplatıyor ki sakin kalmak elde olmuyor
sakin ol.. bi bardak karışık bitki çayı yap kendine.. sinirin geçince rahatlarsın.. bebeği huzursuz etme🤷♂️hisseder o
Haklısınız vallahi bebeğim için sakin olmaya çalışacağım. Ömür törpüsü kadın ya
👍🙏🙏
Aslında kötü bir şey yok gibi, seni ve bebeğini düşünmüş. Ama başka durumlarda varsa bu bile gözüne batıyor olabilir tabi
Hayır sıkıntı her şeyi ben bilirim ben karar veririm havasında olması. Kibar bir şekilde dese ki “kızım eşin hasta istersen benimle kal iyileşene kadar, yine sen bilirsin” dese yine tamam diyeceğim ama sen kimsin bana izin vermeyecekmişsin? Görgüsüz hadsiz insan tipi
Seni kocandan kıskanıyor siz aynı evdemi yaşıyorsunuz kaynanayla
Aynı evde yaşamıyoruz. Kıskanma değil de yönetmek istiyor. Hadsiz
Evet bende hiç sevmem böyle karışanları peki eşinle ne kadar süredir evlisiniz ve eşin annesine bişey demiyormu sana karışıyor diye
Ohoo neler neler yapıyor ya. Evime müdahale etmeye calısıyor geldiğinde. Buzdolabını falan karıştırır dolaplardaki eşyaların yerini değiştirir say say bitmez. Eşime göre anası bizim iyiliğimizi istiyor. Ama bu son dediği beni çıldırttı sen kimsin de beni eşimle görüştürmeyecekmişsin? Ben çocuk muyum senden izin mi alacam had hudud bilmez kadın
Ohaa bu kadın sizin cinsel hayatınıza bile karışır ilerde
Benden söylemesi çok yüz verme
Ne kadar süredir evlisiniz
Eşim geldiğinde yine böyle hadsiz saçma sapan konuşmalar yaparsa ne demeliyim?
Burdn yazamam ki bişey derim ama burdan olmaz
İstk atsna ordn yazaym
Özelden konuşmuyorum teşekkürler
Sadece bişey yazacam sonra silersin
Eşinle alakalı