Aile & Toplum Ay bana küsmüş mü? _karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu gece görüş açımda değil oysaki iki gün önce yatağımı onun için cam kenarına almıştım : ( Güncellemeler+1 yıl Şimdi gelse de ben ona küstüm Güncellemeler+1 yıl Geldiii ama biraz tuhaf duruyor Ay bana küsmüş mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bildiginbekar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Ya ayı kurtlar çok sever... ben sanırım size aşık oldum😂😂😂😂 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Cidden şüpheleniyorum wokslak stalklıyorsun Yorumla
xCrysix Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bende ay burcuyumŞu aralar pek uğramıyor banaKüsmüş olabilir ama geri dönecektir 0 16 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Ay burcu, ilk defa duydum Yorumla xCrysix +1 yıl Yengeç burcunun yönetici gezegeni aydırAy burcu da denir Yorumla xCrysix +1 yıl www.sabah.com.tr/.../yengec-burcu-ozellikleri Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl h anladım Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Geldii baksana Yorumla xCrysix +1 yıl tamam o naz yapmıştır biraz daha bekle eğer gitmezse yanında kalır Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Beni bir şekilde gerçekten mutlu ediyor güvende hissettiriyor Yorumla xCrysix +1 yıl aynen onun ışığı sana güven verir güzel bir uydu yani böyle heybetli :)Sena sevgi verdiğini de hissedersinİyi ki ay burcuyum hislerim kuvvetli Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Senin adına sevindim 😊 Yorumla xCrysix +1 yıl elementim su olduğu için ay ışığı suya yansıdığında görürsem enerji geliyor bana Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Woa güzel yetenek keşke ben de ay burcundan olsaydım acaba ben neyim ahsjsh Yorumla xCrysix +1 yıl sen biliyorsundur doğum gününe göre oluyor zaten troll yapma :) Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Hiç araştırmadım : d Yorumla xCrysix +1 yıl tamam araştırırsın o zmn :P Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Evet 😀 iyi geceler Yorumla xCrysix +1 yıl iyi geceler hanımefendi Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yok ben aldım ayı ordan 0 0 Yorumla
nisenseix Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. küsmüş :( 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl : / Yorumla
04032021 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl ay dünyaya küstü artık 0 2 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Ama beni yine de seviyordu : / Yorumla 04032021 +1 yıl üzdün 😥 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Küstü 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Bir şey yapmadım ki Yorumla
beylerbyanlr Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bariştiralim seni 0 2 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Bana sebepsiz gere küstüğü için ben de ona küsme kararı aldım Yorumla beylerbyanlr +1 yıl Akraba arasına girmeyelim biz😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya ayı kurtlar çok sever... ben sanırım size aşık oldum😂😂😂😂
Cidden şüpheleniyorum wokslak stalklıyorsun
Bende ay burcuyum
Şu aralar pek uğramıyor bana
Küsmüş olabilir ama geri dönecektir
Ay burcu, ilk defa duydum
Yengeç burcunun yönetici gezegeni aydır
Ay burcu da denir
www.sabah.com.tr/.../yengec-burcu-ozellikleri
h anladım
Geldii baksana
tamam o naz yapmıştır biraz daha bekle eğer gitmezse yanında kalır
Beni bir şekilde gerçekten mutlu ediyor güvende hissettiriyor
aynen onun ışığı sana güven verir güzel bir uydu yani böyle heybetli :)
Sena sevgi verdiğini de hissedersin
İyi ki ay burcuyum hislerim kuvvetli
Senin adına sevindim 😊
elementim su olduğu için ay ışığı suya yansıdığında görürsem enerji geliyor bana
Woa güzel yetenek keşke ben de ay burcundan olsaydım acaba ben neyim ahsjsh
sen biliyorsundur doğum gününe göre oluyor zaten troll yapma :)
Hiç araştırmadım : d
tamam araştırırsın o zmn :P
Evet 😀 iyi geceler
iyi geceler hanımefendi
Hayır, cilve yapmayı sever, bilirim..
Yok ben aldım ayı ordan
küsmüş :(
: /
ay dünyaya küstü artık
Ama beni yine de seviyordu : /
üzdün 😥
Küstü