bir sorun var aslında neden böyle yani aram neden bu duruma geldi bunu sorgulamam gerekiyor o halde kendi içimde derim bir kendimi sorgularım bakarım ben eskisi gibimiyim ona karşı hem davranış olarak hem hissiyat açısında
bende bir sorun yoksa onu sorgularım bakalım o ne durumda bir şekilde bir sorun yoksa o zaman var olan durum alışkanlık garanti görme havasıdır ki bu ilişkinin bittiğine işarettir tehlikeli bir durum konuşmak bu durumu dağıtmak lazım yoksa zaten doğal akışında devam edecek ilişki biter
Benim için sevdiğim insan ile aram neden eskisi gibi değil ben buna bakardım sadece. yani bir sorun varsa ya da birbirimizi bir nedenden olayı kırdıysak uzak kaldıysak tabi ki de ilk önce düzeltirdim ya da bunu denerdim sevgilimi kaybetmemek için. ama aram eskisi gibi olmuyorsa orada zaten sevgi bitmiş demektir ya da aşamadığımız şeyler var demektir o zaman da maalesef kendi yoluma bakardım ben yani ilerisini düşünürdüm ve ayrılırdım çünkü bu ikimiz için daha iyi olurdu
Elimden geldiğince çaba sarf ederim yeni heyecan tebdil-i mekan tatil v. s ama yine de olmuyorsa yapacak bir şey yok tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Genelde ben ilişkilerde ilk zamanki konumun zaten uzun süre korunabileceğine inanmıyorum. En çok bu konudaki suçu en az çaba sarf edene ve en çok hata yapanda ararım. Diğer taraf ilişkiye odaklıysa ve monotonluk olmaması için çaba sarf ediyorsa sorun onda değildir
Hiç bir zaman tek taraf suçlu olamaz.. İki tarafında eksik ya da fazla yaptığı bir şeyler vardır.. Monotonlaşan ilişkiyi tekrar canlandırmak için bir çok farklı aktivite denenebilir..