Hayatım boyunca kimsenin egosunu tatmin etmedim. Bundan sonra da kimsenin egosunu tatmin edeceğimi düşünmüyorum. Evet insanlık hali ben de zaman zaman yanlış insanların peşine takıldım. Doğru insan olduğunu düşünerek bir zaman ayırdım ve bunun için mücadele ettim. Zararın neresinden dönersen kardır benim için. Baktım peşinden koştuğum insan benim için doğru insan değil hemen bıçak gibi kesebilirim. Bu benim için zor bir davranış değil.
Sevgi sevgidir doğruyu yanlışı ayırt edemez. ama yanlışa tepki verecek olan kişinin kendi karakteri değerleridir. Ne kadar seversem seveyim değerlerim ve karakterime ters gelecek tek söz hareket bırak sevgiliyi 20 yıllık karım olsa tek celsede boşanırım.
Açıkçası böyle bir şey yapıp vakit kaybetmek istemem vakit kaybını geçtim kendime yazık etmek istemem kendimi yormak istemem çünkü ben biraz kendini düşünen ve rahatına düşkün bir insanın böyle yapınca rahatım bozulacak biliyorum
Yanlış kişi adı üzerine yanlış kişi niye bile bile bir yanlışa gideyim ki bence bu aşk değil tamamen aptallık olur
Kimsenin peşinde koşmadım koşmam.. Kimsenin de peşimde koşmasını falan istemem.. Fedakarlık yapılacak meseleler olur ve karşılıklı birtakım şeylerden fedakarlık edilir ve yan yana yürünür bu başka olay.. Fakat ego tatmini için ilişki yaşamak bana saçma geliyor.. Keyifli günler..
1-yanlış birini ayırt etmek sanıldığı kadar zor değildir hiç bulaşmam böylece orta da sevgi falan da olmaz
2-inşallah koşacağım bir gün hiç gelmez rabbimden en büyük dileklerimden dir kimseye bağlamasın kimseye muhtaç etmesin rızkımı veren hüdadır kula minnet eylemem sözü hep mottom olmuştu bu 80 yaşına dahi gelsem (ki Allah korusun o kadar uzun ömür asla istemem en fazla 40-50 yaş o da en fazla) değişmez inşallah
Zamanında koştuğumuz oldu. Önemli olan daha sonradan yanlış kişinin peşinden koşmuşuz demek değil. Ders çıkarmak. Cidden ders çıkarmak lazım tecrübe bunlar. Bazı tecrübeleri para ile kazanamazsınız. Yaşamak lazım. Bazen ağır bazen hafif yaşarız ama emin olun o tecrübe çok işinize yarar.
Yanlış kişi olduğunu anladığım halde peşinden koşmam. Ama öncesinde de birinin peşinden koşacağımı sanmıyorum. Otobüsü bile kaçırsam peşinden koşmayan biriyken neden giden birinin peşinde kendimi harap edeyim? ☯
Çünkü narsisttin biriydi beni ondan başka kimsenin sevmeyecegini bilinç altına kazıdı. Kendine bağımlı hale getirdi kurtulmak istiyorum kurtulamıyorum.
Kırıyor tabii ne yapıyor ya. en çok da ne kırıyor beni biliyor musun hiç umudum kalmıyor tamam bu sefer bitti diyorum. O an yanına çekiyor sonra tam yaklaşıyorum oldu bu sefer diyorum öyle sert itiyor ki işkence gibi hep bu döngü