Erkeğin nefreti ne zaman geçer? Tekrar sevgiye dönme ihtimali olur mu Zamanla? Ne yapmak gerekir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle, her insanın duygusal süreçleri farklıdır ve dolayısıyla nefretin ne zaman geçeceği de kişiden kişiye değişebilir. Ancak, genellikle nefret duygusu, sebep olan olayın veya davranışın üzerinden zaman geçtikçe azalır ve sonunda yok olur.
Eğer bir erkeğin çok sevdiği bir kişiye nefret etmesi söz konusu ise, bu genellikle ayrılık, ihanet veya başka bir nedenle duygusal olarak yaralanması ile ilgilidir. Bu durumda, tekrar sevgiye dönme ihtimali olabilir, ancak bu süreç kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşmeyebilir. İlişkideki iki tarafın birbirine tekrar güven duyması, anlayışlı ve sabırlı olması, geçmişteki problemleri çözmeye ve ilişkiyi yeniden inşa etmeye çalışması gerekir.
Bunun yanı sıra, ilişkinin tekrar sevgiye dönmesi için ilişkideki problemlerin çözülmesi ve ilişkinin güçlendirilmesi için birçok farklı şey yapılabilir. Bunlar arasında, birbirini dinlemek, anlamaya çalışmak, iletişim kurmak, sorunları açık bir şekilde ele almak, güveni yeniden inşa etmek ve birlikte güzel zaman geçirmek gibi davranışlar yer alabilir.
Sonuç olarak, nefretin ne zaman geçeceği kişiden kişiye değişebilir ve tekrar sevgiye dönme süreci kolay olmayabilir. Ancak, anlayışlı ve sabırlı davranarak, geçmişteki problemleri çözerek ve birbirine destek olarak, ilişkinin yeniden inşa edilmesi mümkündür.14 Yorumla
Soran+1 yılBen onu kırdım tabi biraz biriktirmiş birden patladi ama ben evlenmek istemedim daha doğrusu erken buldum şu an için. Yok falan diyince oda hazırlık falan yapmıştı ayrıldı ve şimdi nefret ediyor. Beni 3 yıl oyaladı diyor
Cevap sahibi+1 yılBu durumda yapabileceğiniz en iyi şey, özür dilemek ve onu anladığınızı göstermek olacaktır. Onu dinleyin ve hissettiklerine saygı duyun. Ancak yine de kendinizi zorlamayın ve evlenmek istemediğiniz sürece bu konuda kararınızı değiştirmeyin. İlişkiniz sona erdiğinde, her iki tarafın da kararına saygı duyulması önemlidir. Belki zamanla ilişkinizi yeniden düşünebilirsiniz, ancak şimdilik kararınıza sadık kalın ve başka birine zarar vermemeye çalışın.
Soran+1 yılÇok denedim özür diledim djnlemedi bitti dedi benim için. Tekrar zamanla döner diye umutlaniyorum ama bilemiyorum. Hâlâ numaramı silmemiş
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilemek çok olumlu bir adım ve doğru bir davranıştır, ancak karşı tarafın tepkisi tamamen onların kontrolündedir. Eğer kişi sizin özürünüzü kabul etmediyse ve ilişkinin sona erdiğine karar verdiyse, onu zorlamak veya sürekli takip etmek yerine saygı duymak en doğrusu olacaktır. Tekrar dönüp dönmeyeceği tamamen onun tercihine bağlıdır ve sizin yapabileceğiniz en iyi şey, kendi hayatınıza odaklanmak ve gelecekteki ilişkilerinizde bu deneyimlerden ders çıkarmak olacaktır.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin durumunuzda çok yaşanmışlık var. Nefrete dönüşme ihtimali böyle yoğun duyguların ve yaşanmışlıkların, maalesef yüksek. Sanırım onu geri kazanmanızın yolu ancak ciddi olduğunuzu göstermek ve evlenmeyi kabul etmekten geçebilir. Diğer türlü sizin onu oyaladığınız düşüncesinden kurtulamaz ve size güvenmemeye devam ederken ilişkiye devam edemez.
Bir başka kötü ihtimal, evlilik bu kadar önem verdiği bir şey ise önüne çıkan, evlenmeye hazır ilk kızla bir anda evlenebilir bile bu hayal kırıklığına inat. Genelde uzun ilişkiden çıkan insanlar inanılmaz çabuk evlenirler, daha yeni ayrıldı, 3 ayda nasıl nişanlandı falan denir. Yıllardır arkadaş grubumla dikkatimizi çeken bir şey bu. Belki de tam da bu yüzdendir.
Yaşanmışlık olmasaydı nefret olmayabilir derdim. Mesela arkadaşlık bağı kurduğumuzu zannettiğim bir adamın bana açılması ve ben "arkadaş olduğumuzu zannediyordum" deyince de kızarak ona umut verdiğimi, ona ilgi gösterdiğimi söyleyip beni suçlayarak hayatından çıkarması gibi bir durum yaşadım yakın zamanda, 2 hafta kadar önce.
Beni suçladığı her şeyi yanlış hatırladı üstelik, buna rağmen kendimi savunmadım ve açıklama yapmadım, sadece "peki" yazdım cevaben.
Şu an nefret ediyor mudur, bilmiyorum ama nefret edecek bir durum olmadığı için sanmıyorum. Belki biraz kırgındır. Üstelik çapkın da birine benzediği için çabuk unuttuğunu, hatta belki söylediği şeylerde çok ciddi olmadığını bile düşünüyorum.
Tekrar o güzel sohbete ve arkadaşlığa dönmeyi isterdim belki ama ben de kızgınım. Arkadaşlığa devam etmek mümkün olur mu, ister mi, ben ister miyim; emin değilim.
Bu soru bu yüzden çok hoşuma gitti, tam yerini buldu, cevapları tek tek okuyacağım.011 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim barışmak için çok uğraştı ayrılalı 1 ay oluyor en son 2 hafta önce konuştuk birden değişme oldu onda herseye raziyim diyen biri birden herşeyi sıkıntı yapmaya başladı. belki birisinin aklına uydu diye düşünüyorum bilemiyorum. Çok değişti yani ama ayrılıncada konuştuk ilk 2 hafta iyi gidiyordy konuyu açtım birden yine soğudu tekrar denedim özür dilemeyi yine dahada kötü oldu engellerim yazma falan dedi bana. 2 gün önce arkadaşım benden habersiz yazmış ozamanda aynı şeyleri demiş oyaladi gibi şeyler nefret ettirdi kendinden diyor. Numarami hâlâ silmemiş tiktokda gizlide birkac videolarımz var silmemiş ama dedigm gibi asla olmazda diyor.
Cevap sahibi+1 yılGururu sevgisine ağır geliyordur belki. Ayrıldıktan sonra ilk iki hafta nasıl iyi konuşabildiniz? Yani konuyu açınca soğudu demişsiniz ama bu konuyu açmadan ne konuştunuz ki zaten başka, o kısmı anlamadım.
Soran+1 yılYa şöyle o ayrıldı 2 gün geçmedi ben dayanamadim onsuzluga yazdım özür diledim yok deid böyle nefretle yazdı baya sinirli sonra ama 1 gün geçti yumuşadı birkac derdi vardi borcu falan yaninda oldum her sabah yine günaydın yazardi azda olsa konuşurduk ne yapsa eskisi gibi haberde verirdi uyursa falan hatta arada kabus falan görünce arardi kendimi güvende hissetmek istiyorum derdi veya iyi ki varsin falan . 2 hafta geçti ben dayanamadim sordum oda icimde umut sevgi heves kalmadi dedi birden soğudu daralıyorm yazinca dedi birkaç gün yazmadım. Sonra tekrar yazdim dahada Soğukdu ondan beri. Umursamiyordy bile. Sonra uzun uzun özür diledim ve oda asla olmayacağını söyledi nefret ettiğini söyledi
Cevap sahibi+1 yılBu kadar özüre bu kadar nefret ve yumuşamama bana pek doğal gelmedi. Sanki bahane arıyormuş gibi. Karşındaki üç seneni paylaştığın insan sonuçta, düşmanın değil. Bir noktada kıyamaması lazım. Ya da pişmansın tamam ama yine de seni affetmem ve güvenmem ancak evlenmeyi kabul edersen mümkün olur, gibi bir şartla orta yol bile arayabilirdi. Pek çözüm ya da anlaşılacak bir orta yol aramak istemiyor gibi, barışmak ya da eskisi gibi olmak gibi bir niyeti yok sanki. Bilmiyorum, ben çok üstüne düşüp onu daha da şımartarak kendimi daha fazla hırpalamazdım. Bu kadar özürden sonra keyfi bilir derdim ya da diyemesem de öyle sanmasını sağlardım...
Soran+1 yılÇok özlüyorum yazmiyorum ama zorlaniyorumda umutlaniy belki affeder yazar diye çünkü cidden normal değil sanki birisi onu doldurdu gibi benim tanıdığım kişi değil o
Cevap sahibi+1 yılMümkün tabii, arkadaşları ya da ailesi bir şeyler söylemiş olabilir ve o da etkilenmiştir belki. Hayatına yeni biri girmiş bile olabilir. Bu kadar istememe ve tavır sizin evlenmek istememenizin ötesinde. Kendinizi suçlamayın bence. Dediğim gibi bu kadar çabanızdan sonra, bu onun kendi ayrılık isteği oluyor artık sizden bağımsız.
Burada odak noktası "sizinle evlenmek" değil de sadece "evlenmek" olmuş sanki. Aksi halde sizi kaybetmeyi göze alamazdı. Benim hazır olmadığımı bile bile böyle bir olay yaratan, ayrılan, özürlerimi kabul etmeyen biri için bunu bilerek yaptığını düşünürdüm. Ayrılmak için bahane aradığı için hayır diyeceğimi bile bile beklemek yerine olay yarattı derdim...
Soran+1 yılBüyük ihtimalle bende biyerden etkilendigini düşünüyorum. Çok severdi ysni beni. Yeni biri gireceğini sanmam. Onunda iyi olmadgni biliyorum sosyal medya falan girmiyor kizlari eklemiyor. Tiktok hesabına hâlâ giriş yapabiliyorum oradandan böyle aşk acısi şarkılar videolar beğeniyor ikimizin videolari duruyor gizlide. Başkası olsa silerdi bence en önemliside numaramoda silerdi yani engellerim dedi engellemedi arada bi durumlar paylaşıyordu zordu ama imkansız değildi gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ben sözlere ve davranışlara bakarım; böyle şeyler anlam ifade etmiyor benim için. Yani ben sosyal medyadaki tutum, paylaşım ve beğenilere bakıp umutlanmaz ya da olumlu düşünmezdim.
Soran+1 yılAnlıyorum evet sözleri öyle cok ağırdi. Eskiden ayrıldığımızdada 1 hafta ayrildik içimde sana karşı gram sevgi kalmadi demişti ama barismistik dahada çok bağlanmıştı
Cevap sahibi+1 yılBiraz fevri bir insan anlaşılan, sinirlenince ağzından çıkanı duymayan insanlardan belki de.
Ama bu durumda anlık bir sinir de yok, haftalar geçmiş üzerinden. Bence kendinizi geri çekin, üzüldüğünüzü belli dahi etmeyin, aksine görecekse paylaşım ve beğenilerinize de dikkat edin. Ya da başka seçenek, evlenmeye sıcak baktığınızı söyleyip tepkisine bakabilirsiniz. Hala istemiyorsa sorun sizde değil demektir.
Soran+1 yılÖyle bir şey demeyi düşünmüyorum ben cok denedim çok yazdum anlamıyor ama pişman olmasini isterum dediğin gibi bunalinca böyle davranır sinirlenince kırıcı olabilir. Busefer çok uzun sürdü. Sence mutluymus takmiyormus gibimi davranayim paylaşayim numarami silmemis durumlari görür yani
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSevgide, nefrete giden bir yol yoktur. O nedende eğer nefrete dönüşmüş bir his varsa yol ancak üçüncü bir kişi tarafından yapılmıştır. Bu noktada erkek kendi yoluna gider, ancak bu yolda karşına yeni bir partner çıkmazsa, bir süre sonra eski partneri ile ihtiyaç giderme noktasına dönebilir, ancak sevgi artık yok...
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden nefret ettiğine bağlı. Nefret kolay bir duygu değil. Ben birinden ya da birşeyden nefret edersem Dünya tersine dönse bir daha içim ısınmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası bende tam olarak anlamış değilim yani birden başladı bu nefret en son hatasi oldu kavga ettik ben ayrıldım barışmak için yalvardı yüz vermedim tam ben barışcaktm ben bitirdim bizden olmaz dedi. Bir günde değişti anlayacağın. Ondan sonra zaten bu nefreti başladı. Eskiden sorun yok dediği şeyleri şu an onun için sorun evlenmek istiyordum ben evlenmemek için bahane aramışım oyalamisim öyle diyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Erkeğin nefreti zaman ile geçer ama çok üstüne gider ve onu merak ederek davranmaya devam ederseniz nefreti perçinlesir
14 Yorumla
Soran+1 yılBende fark ettim onu çok denedim affettirmeye barışmaya daha kötü oldu.. tamamen onun için yok mu olacam nasıl yapacam? Hâlâ numaramı falan silmemiş
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Sürekli aklıma falan giriyor. Mutluymus gibimi davranmam gerekiyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılEğer birisi seninle tartışmaktan vazgeçiyorsa bir şey konuşmaya yeltenmiyorsa onun için bitmişsindir
025 Yorumla
Soran+1 yılPeki bitirdiyse neden hâlâ numarami silmiyordur? Görebildiğim birkac video var onları da silmiyor ikimizin. Ayrılığın ilk 2 haftası hâlâ konuşuyorduk bana çok umut vermişti konuyu açınca çok soğudu tekrar. Neden böyle yapar?
- +1 yıl
duygularo net değil demek ki, ya da yeni bir arayışta ve başkasını henüz bulamadı. bulunca bu anlattıklarının hiçbiri kalmayacak bence. bunlar tabi benim düşüncelerim
Soran+1 yılYani Instagram falan hiç kız takıp etmiyor eklemedi ondan beri. Tiktokda aşk acısı videoları beğeniyor ya da bi yandan çok aşıkmış gibi göndermeli videoler. Ne yapmaya çalıştığını hiç anlayamadım
- +1 yıl
bu nefretin çıkışı nasıl oldu peki. ne yaptın çocuğa çabuk söyle :)
Soran+1 yılBen bir şey yapmadım ki 3 yıldır beraberiz uzak mesafe ilişkisiydi buluşma falan oldu yani. Son zamanlarda çok kavga ediyorduj oda bana hep mesafeden sıkıldım evlenelim falan diyordu benim için çok zor karardi tabikide evlenecektim ama bukadar acele etmek istemedim. Beyaz eşya falan hepsini almıştı birden çok üstüme geldi kavga edincede başka konulardan dolayı bende sinriden ayrıldım güvenmiyorum evlenmicem dedim. En az 2 3 yıl beklicem dedim zaten bundan 1 2 gün sonra böyle değişti barışmak için yalvarırken birden kendisi gitti nefret ediyorum dedi
- +1 yıl
evlenmenize engel var mı?
Soran+1 yılVardi tabikide yanu ben kendimie tamamen hazır istemedim ve bi yandanda ben yurt dışındayım o Türkiye benim Türkiye'ye gelmemi istedi oda benim için çok zordu yqnu
- +1 yıl
e o zaman anlayışsız davranmış
Soran+1 yılEvet. Anlamiyor kaç kere anlatsamda çok acele ediyordy ben getirmek istesem iş yok iş bulcam az zamanımı alır dedim ya da kaçak gelceksin dedim yok hep aynı şeyler. Şimdide benim onu 3 yıl boyunca oyaladigimi söylüyor bahane aradığımı söylüyor
- +1 yıl
bence sen haklısın. ki erkek olan o. ne kaybetmiş 70 yaşına mı gelmiş. abartmasın
Soran+1 yılEvet tamam bende ağir konuştum bazı şeyleri büyüttüm ama oda dediğim gibi böyle yaptı hemen herşeyi aldı falan . Ben Türkiye'ye gitsem geçinemezdik ve burayada birdaha dönemezdim anlamıyor. Mecburiyetten bi ara evet dedim sonra kavga edince vazgeçtim diye böyle oldu
- +1 yıl
zaten yurt dışında türkiyeye gelmek mantıklı mı sence?
Soran+1 yılDeğil ama bunu anlamadı hiçbir zaman. Getirmemde zor ama olurdu zamanımı alırdı sadece. Şimdide nefret ediyor oldr uğraştım barışmak için ama yok yani istemiyor. şu an birgün geru dönmesemde pişman olmasni istiyorum
- +1 yıl
hangi ülke. ben boştayım zamanımda var :)
Soran+1 yılAlmanyadayim😂😂
- +1 yıl
ingilizce oluyo mu orada :) almanca yok ya. amannn onu da öğreniriz bea. yazılım uzmanıyım 180 boyunayım 90 kilo atletik yapılı yaş 35 uyar mı? :D
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum ki bsn😂 ingilizce konuşanlarda var evet ama iş için lazım yani almanya öğrenmrn gerekir
- +1 yıl
çağır mıyo musun yani bitti mi buraya kadar mı dile kolay 1 saattir yazılıyorum senle olmadı bu. o kadar insan bekletilir mi. napıcam ben şimdi :D :D
- +1 yıl
hAYIR BİLETLERİ DE ALMIŞTIM
Soran+1 yıl😂😂 benm yaşımda 19 beyfendi olmaz öyle şey 😂😂
- +1 yıl
bilmem ben umut verdin. beklettin. çaba harcattın. çamaşır makinesiyle yarın uçağa binip geliyorum. beni karşılamazsan ayıp edersin. :D
Soran+1 yıl😂😂 tm karşılariz
- +1 yıl
ALLAH razı olsun :)
Soran+1 yılGeldiğine haber edersin😂
- +1 yıl
yarın akşam saat 19.00 da uçağım inecek. gelip beni alın daha ne haberi :)
+1 yılNeden nefret ettiği çok önemli. Bazı şeyler çabuk unutulur ama bazı şeylerin acısı geçmez. Tabii nefretin sevgiye dönüşebileceğine inanıyorum ben.
11 Yorumla
Soran+1 yılKonu şu 3 yıllık ilişkiydi. O evlenmeye çok hevesliydi hemen evlenelim diye sıkıştırıyordu bende kendimi hazır hissetmedim ve zaten birkac sıkıntı vardi yok dedim biraz zamana bırakalım falan en son zaten onun hatasi oldu kavga ettik. Anlamadi hep kötü anladı benim onu oyaladigimi söylüyor sevgi kalmadı falan diyor nefret ettiğini söylüyor ama ne numarami sildi ne videoları falan
Neden nefret duyduğuna bağlı olarak değişir
00 Yorumla
+1 yılNefret ediyorsa seviyordur
19 Yorumla
Soran+1 yılAma içimde sana karşı sevgi kalmadida dedi nefret ettirdin dedi birdaha olmaz falan. Bi yandanda numarami silmiyor 😅
- +1 yıl
Ha o zaman dönmez
Soran+1 yılHiç mi ya. Yani uzun süreliydi bide çok severdi
- +1 yıl
Bilemedim ya salla
Soran+1 yılZor oluyor dua ediyorum artik sevmemek için yine olmuyor okdr kaba olsada sevmeyi bırakamıyorum
- +1 yıl
Cok boktan bir durum olmalı. Alttako yorumunu okudum da sana misilleme yapmış taktik yapiyor döner bence
Soran+1 yılBakalım inşallah bundan sonra yazmamda zaten arada bi laf sokarmis gibi sözler yapıyor durumuna. Arkadaşim. benden habersiz yazmis bidaha konuşmam benim için öyle biri yok demiş
- +1 yıl
Palavra palavra palavra
Soran+1 yılBiraz çocuk gibi davranıyor 😅 abartiyor belki döner bilmiyorum
+1 yılOlay ne anlamadan teşhis koyamam
08 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıllık ilişkimiz vardı uzakdan. İşte sürekli evlenelim diyordu bana ben yurt dışındayim Türkiye'ye gel diyorsu Hep ben istemedim. En son beyaz eşya tv falan almıştı hep sonra kavga edince ayrıldık bana karşı hissleri kalmadığını söyledi ben onu oyalamisim hep bahane aramışım falan. Benden nefret ediyormuş yani sıkmışım onu
- +1 yıl
Kafasına göre iş yapmış ve ayrıca uzaktan ilişkinin aşkla alakası yoktur zaten sevdişin kadınk yanında göremedikten sonra anlamı yok
Soran+1 yılBuluştuk yani çok güzel bakardi bana gerçekten seviyordu
- +1 yıl
Yurtdışıda bozmuş olayı yani ben bir kız için Türkiyeye dönmem zaten ekomomi malum
Soran+1 yılBende bu yüzden dedim zaten ekonomi sıkıntı geçinemeyiz dedim anlamıyor. Almanyaya getireyim desem şu an benim durumum sıkıntılı. Anlatiyom anlamıyor kaçak gel diyom yok kötü anlıyor. Ne desem kötüye çekiyor adı ben oyaladim onu oldu
- +1 yıl
Adamın maaşı 40 50 k ise rahat geçinirsiniz gerçi
Soran+1 yılYok ya a101 de çalışıyor 😅 ben dedim olmaz ama anlamiyorrr
- +1 yıl
O zaman mlsf üzüldüm
+1 yılNefret daha yoğun bi duygudur geçer mi bilemiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılYani bende bilemiyorum artık hayatımda sen yoksun diyor ama numaramı silmiyor yani hâlâ madem yokum niye silmiyorsun bazi fotoğraflarida silmiyor
- +1 yıl
Bir çıkmazda olabilir
Soran+1 yılArkadaşım benden habersiz yazmis ona 3 gün önce yani tamamen sildim diyor istemiyorum diyor beni oyaladi gibi şeyler dedi ben evlenmek istemedim diye.. bilmiyom yani umutlaniyorum sürekli
- +1 yıl
Neden istemedin
Soran+1 yılBen yurt dışındayim Türkiye'ye gel dedi bende annemi birakamadim bi yandanda erken buldum evliliği zamana bırakmak istedim bazi çözemedigimuz sorunlar vardi kendimi hazır hissedemedim
- +1 yıl
Erkekler bunu anlamıyor hazır hissetmiyosan o istedi diye olacak değil sevmiyorsun anlamına da gelmiyor
Soran+1 yılAnlamadı ama nekadar anlatsamda anlamiyor durumlarda sıkıntılıydi zaten benim. Hep dediklerimi kötüye çekti
+1 yılNefrete dönmüş aşktan hayır gelmez evladım
110 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıllık iliskiydi çok seviyorum unutamıyorum ki🥹
- +1 yıl
Nefret eden kim? Sen mi o mu?
Soran+1 yılO. Ben hâlâ çok seviyorum
- +1 yıl
Neden senden nefret ediyor?
Soran+1 yılUzun süreliydi ilişkimiz birde uzakdan yani hemen evlenelim diyordy banada çok erken geliyordu az zamana bırakalım dedim. Oda beyaz eşya falan aldi hepsini bende yok dedim en son kacga edince öyle ayrıldı icimdeki sevgi bitti dedi yani nefret ettiğini söyledi benim onu oyaladigimi düşünüyor
- +1 yıl
İçimdeki sevgi bitti dediyse bitmiştir. Evlenmek isteyen bir erkeği nasıl bu kıvama getirdin! Çünkü erkekler bu konuda daha zor karar verir evladım. Bittiyse bitmiştir
Soran+1 yılAçıkçası ben okadar nefret ettircek bir şey yapmadim birden böyle oldu. Bir günde değişti yani. Normalde önceden tamam olur dediği şeyleri Şu an sorun yapıyor.
- +1 yıl
Adın ne senin?
Soran+1 yılAdımı ne yapacaksin?😅
- +1 yıl
Söyle söyle merak ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanina gitmez isen gecmez
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor sakın gelme heryerden engellettirirm dedi
Cevap sahibi+1 yılSen git onu dinleme
Soran+1 yılYurt dışındayım ben gitsem daha kötü olurse ne yapacam
Cevap sahibi+1 yılOzaman gitme ağırdan al sende
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeğin nefreti ne zaman geçer, çok sevince nefrete dönen aşk tekrar sevgiye döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler