Nefret aşka döner mi?

Herkese merhaba.20 yaşındayım. Üniversiteye gidiyorum. Kampüste bir çocuk var, çok gıcık ve kimle düşüp kaltığı belli olmayan bir tip. Ayrıca biz de birbirimize gıcık oluruz. Hatta daha önce laf dalaşına girdiğimizde, bana "sen işine bak sürtük" demişti. Bu laf bana nasıl koydu anlatamam. Zaten her şey ondan sonra başladı.

Okul çıkışı metroyu doğru yürürken arkama bir kaç serseri takıldı. Yaşları küçüktü, liseye gidiyorlardı belli ki. Çok önemsemedim açıkçası. Fakat onlar bana çok yaklaşınca bende adımlarımı sıklaştırdım. Ardından içlerinden biri gelip kolumu tuttu. Elinden kurtulmaya çalıştım ancak çok güçlüydü. Ve bir anda o geldi, çocuğa sıkı bir yumruk geçirdi. Sonra kolumdan tutup beni arabasına bindirdi. Dediğim gibi, zaten bir birimize gıcık oluyoduk, bağırmaya başladım "Sen ne hadle bana karışıyorsun, ben kendi başımın çaresine bakabilirim" diye. O da "Bıraksaydım da o çocuklar seni becersemiydi, bunu mu istiyodun?" dedi. Öyle deyince sakin bir sesle arabadan inmek istediğimi söyledim. Tabiki indirmedi. Evime bıraktı.

Ben arabadan inerken kolumu tutup beni öptü. Çok nazik ve kısaydı. Ben hiç bir şey söylemeden eve doğru yürüdüm. Ertesi gün beni aradı ancak telefonlarına cevap vermedim. Çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu durum karşısında ne tepki vermeliyim?

Nefret aşka döner mi?