Hepiniz en az 1.9 erkek istiyorsunuz. Sayenizde 1.72 boyumla vira küfür ediyorum. (Size değil, kendi kendime.). Boyum kısa olduğu için lakabım Küfürbaz Haydo oldu.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
1.70 olup da sevgilisi olanlar da var aslında. Kime denk geldiğine ve denk geldiklerine nasıl davrandığına bağlı biraz da.
@sudesiyahseven
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur.
Alakası yok
Iki tane 1.65 sevgilim oldu. Sizi paraniza ya da boyunuza göre seçen kizlari seciyorsunuz siz
@sudesiyahseven
1.80 i bulunca ikisininde terk ettin dimi?
Hayır.
Bir tanesi "bu kız nasıl olsa ilgili ve anlayışlı. Sevmesem de cepte tutarım" algısıyla değişti. Diğeriyle de mesafe sorunları nedeniyle ortak karar ile bitirdik ve hala arkadaşız.
Aşko gerçekleri söyle bence 1.70 erkekle sevgili olan falan yok boşa umutlandırma kısa erkoları
Gayette var. Hem gördüm hem de kendim oldum. @Kraliçegosis
Valla aşko kısa erkekle sevgili olan tek kız sen olabilirsin korumaya alsınlar seni :d
Yok bee görüyorum arada 🙂 Elbette 1.80 civarı olsa daha iyi ama bu konu ince bel konusu gibi bir şey. Erkekler de ince bel ister ama sevdiği insan ince belli değil diye terk etmez. Ben de sevdiğim ve beni seven adamı 1.70 diye terk edemem
@sudesiyahseven Aşko erkekler aç zaten onlara delik olsa yeter hahahah fikrine saygı duyuyorum tabi ama biz kızlar erkolar kadar aç değiliz katı kriterlerimiz olabiliyor.
Günümüzdeki erkeklerin kriterleri daha fazlalaştı be güzellik, bizim triplerimiz 5 yıl eski de kaldı 😅
Şimdiki erkeklerin çoğu bizden daha nazlı ve daha kriterli. Biraz seçme şansı olan erkek hemen vajina renginden, gögüs bedeninden, ayak numarana kadar 20 madde sıralar. Sıralamaması için ya seni sevmesi gerek ya da çok seçeneğinin olmaması 😅
Aşko zaten seçeneği olan erkek çok az doğada kadının hepsi değerli ama erkeklerin çoğu çöp. Çoğu erkek seçimlerini büyük baskıyla yapıyor elemeye mağruz kalıyor bu yüzden önüne gelene yazmak durumunda kalıyorlar :d
Kadınların hepsi değil, kaliteli olanlar değerli.
Ama evet, bazı erkekler için haklısın. Kendisine hiç bakmayıp da 20 madde sıralayınca yalnız kalıp da tüm dişilere zombi gibi koşturabiliyorlar 😅😅
Günümüzde öyle değil erkolar aç oldukları için her kıza mutlaka talep oluyor çoğu erkonun nefes alsın yeter demekten başka çaresi yok. Biz kadınların çoğu birçok kişi tarafından yakışıklı olduğu tescillenmiş azınlık grubu hedef alıyoruz o azınlık grubu zaten mutlu ama geri kalan erkolar nadir tercih edildiği için kriter koyma şansı olmuyor. Ama bize talep hep olduğu için içlerinden en iyisi olsun diyoruz
Güzelim bize talep çok da iyisi az. Varlık içinde yokluk cekmiyor muyuz genel olarak? O senin dediğin zombi ruhlu aç erkekler gibi çoğunlukla bize gelen. Bize 1000 kişi geliyor ama içinde 1 tane adam olana rastlarsak sükür ediyoruz 😅
Aynen aşko uzun boy arıyoruz e türk erkeğinin yarısı kısa onları eledik e tek uzun boy da yetmiyor gerekli ama tek başına yeterli değil o uzun boyluların da başka özellikleri kötü çıkıyor karakter tip vs seçecek pek de bir şey kalmıyor ama seçen bizi erkek seçilen seçtiğimiz erkolar dışında kalanların pek kriter koyma lüksü olmuyor o yüzden ince belli olmayan kız bir ihtimal kendilere bakarsa şükrediyorlar.
Erkeklerin dış görünüse daha çok baktığını psikoloji kitabında bile okumuştum ama genelde seçen kız oluyor evet. Ama ilk bakılan yer karakter olmalı ki iki cinsiyet için de böyle olmalı. Zaten arada aşk olunca kadın da erkek de sevdiğine güzel görünmek için bakımına falan ekstra dikkat ettiği için en az 5/10 falan olur
Aşko günümüzde erkekler aç olduğu için dışa bakma lüksleri pek olmuyor seçim hakkı olan biri dışını beğenmiyorsa içini merak etmiyor ben mesela 1.80 altı erkekle ne kadar iyi olursa olsun sevgili olamıyorum kısa erkeği beğenmiyorum içini merak da etmiyorum. Seçim hakkım var çünkü ama erkeklerin yok kendini kabul eden kız ne olursa olsun kabul etmeye mecburlar
Erkeklerin de seçim hakkı var. Kadınlar daha duygusal ve detaycı olduğu icin ruhuna hitap eden erkeği seçme eğilimleri yüksek. Bu yüzden bakmaya doyamayacağın kızların yanında yakisıklı olmayan erkekleri gorebiliriz ama yakisiklinin yaninda guzel olmayan kızi nadiren goruruz. Bunu kabul edelim ki erkekler daha cok gorsel odakli. Kizlar genelde boy, genis omuza kadar sadece. Erkekler daha cok inceler.
Aşko erkekler incelese ne olacak ki kendileri kabul eden kız zaten nadir onları kabul etmek zorunda kalıyorlar. Kızlar kısa boylu ve dar omuzlu erkekle sevgili olmaz. Güzel kız çirkin erkek çiftleri de şehir efsanesi bence güzel kızlar gayet de dengi erkekle oluyorlar. Çirkin erkek 1.90 üstü boyu varsa tercih edilir sonuçta dış görünüş olarak baktığımız bir özelliği taşıyor dışına bakmadan olmuş demek pek de doğru değil.
Güzelim ben 1.75 olup da sevgilisi olan çok erkek gördüm. Yeri geliyor 1.90lık erkekler yalniz kaliyor. Adami tablo diye alip da duvara asip izlemeyeceğiz ki 😅 Sadece boy posla olmuyor o. Ha boyu uzun olsa daha iyi tabii. Ama yatağına kahvaltı getiren, özel günlerde hediyeye boğan, regl olunca tribini çeken, kıskanclığını laf sokarak değil de koruyarak gösteren, öperken belinden çeken, annesine bile seni ezdirmeyen bir erkek çogunlukla bir kadini yukseltebilecek potansiyeldedir diye dusunuyorum. Kendi yazdigima kendim düstum bir kiz olarak 😅😅
1.75 erkekle yakışıklıysa olabilir de 1.70 erkek hiç olmuyor ya o saydığın özellikler tabi güzel de erkekler de kısa boy diğer özelliklerini sıfırlıyor maalesef. 1.75 e kadar tipi falan iyiyse okey deriz de 1.75 altı erkekle sevgili olan kız olmaz pek.
Geçmiş olsun seni herşeyinle seven biri çıkar inşaAllah
1.85 altı sevgilin olmamıştır.
185 oldu o da beni çok seveceğini düşündüğüm için 180 altı da oldu çok sevdiğim için
@Woman_06
1.80 altı olan çok sevdiğin için değilde o esnada uzun boylu erkek bulamadığın için olmasın. Uzun erkeği bulunca terketmiş olmayasın.
O çocuğa da söyledim uzun erkek istemiyorum dedikçe uzun geliyor diye hatta başta çok takıyordum kafama ama anlaştıktan sonra bir önemi yok dedim hala da öyle uyum ve sevgi herkesde olmuyor olursa da geriye kalan hiçbir şeyin önemi de olmuyor bu bende böyle istediğinize inanın
Normal bence boyun
@Aaliya0Q
1.72 diye kaç tane erkeği reddetmişsindir.
Yani şu ana kadar sadece birini reddettim ve benden uzundu
Şu an sevdiğin adam 1.80 boyunda ben ise 175
Yani benden kısa olmadığı sürece boyu takmam