Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun aynısını yaşadım ki, kavga etmiştik ağlayarak bağırıp çağırdım tam döndüm gidiyorum tuttu kolumdan başımdan öptü. Sinirliydim ben o da vur istediğin gibi dedi bende yumruk attım göğsüne sarılarak özür diledi aslında suçlu değildi bile :D ben ota b. ka sinirleniyodum:D
410 Yorumla- +1 yıl
Ahaha ıta boka sinirleniyordum :D :D çık romantikmil :))
Cevap sahibi+1 yılaslında çok yaşadım bunu. ama o da sinir etmesin kıskanmaktan bıktım salak kızların ona yavşamasından bıktım valla :D
- +1 yıl
Kıskançlıkda ayrı güzel bir duygu :)
Cevap sahibi+1 yılben o kadar kıskanç değilim, sevgilim de normalden çok daha fazla kıskanç. bir ikimizde normal olamadık :D
- +1 yıl
Erkeklerin kıskanmasu hoşuma gider hep yaa :))
Cevap sahibi+1 yılkıskanması güzelde abartması güzel değil. Biriyle konuşuyorum bir erkekle mesela arkadaşımız onla konuşurken beni çağırmış çok kez bakmamışım (duymadım) Koluma vurdu kıskanmış baya onla konuşuyon beni iplemiyorsun diyo. bende duymadığımı söyledim yanında yırtındım nasıl duymuyosun diyo. Bende sinirlendim bişe demeden çektim gittim yanından arkamdan geldi tuttu sarıldı başımdan öptü kıskandım diyo :)
- +1 yıl
Ahaha çok romantik yaa :))
Cevap sahibi+1 yılAma zorlukları var. Herşeye karışıyor. Kıskançlıktan sinirliyken bana güvenmediği oluyor. Çok sinir bozucu
- +1 yıl
evet aşırı kıskançlık kötü biraz ama olsun :D
Cevap sahibi+1 yılbiraz değil çok kötü :D
En İyi Cevaplar
- https://m.youtube.com/watch?v=7ubAaaP9cdc#
Muhtemelen bu:))76 Yorumla- +1 yıl
Bu kadarda demedim :D :D ayy yazık çocuğa
- +1 yıl
3. tokat tam komedi :D
- +1 yıl
Yuhh :D
Sevdiğim bir kızsa beni öpen; önce öpüşmeye devam ederim, sonra sarılırım bayan...
www.google.com.tr/imgres
www.google.com.tr/imgres00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl42 Yorumla- +1 yıl
Haha :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Samimi bulmuyorum. Eğer o kadar değer veriyorsan neden arkamı dönebileceğim bir tartışma içerisine girdik?
21 Yorumla- +1 yıl
Gızel :)
Çok film izleme eninde sonunda bir öküze varacaksın :D
81 Yorumla- +1 yıl
Olmadı yaaa :(( :D
+1 yılBence erkeklerin en güçlü silahı bu kadınlar çok çabuk kanıyor bu romantizm durumuna ki aşırı etkileyici kimse inkar edemez ama anca filmlerde biz anca gurur yapmasını biliriz :D
21 Yorumla- +1 yıl
Of evet. :\
+1 yılhayalin güzelmişşş. güzel olurdu yaa :) çok tatlıı lann :D dur düşündükçe fena oldum :((
41 Yorumla- +1 yıl
Bendee :)) duşunmeyelim en iyisi :F
+1 yılBen senin bildigin erkeklerden diilim deyip agliyarak eve kosardim.
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha iyiymiş :D
+1 yılSevgili veya herhangibi erkek değil de. Kocam yapsa çok sevinirdim. Tabi öptüğü için değil de, kavgayı uzatıp ileri gideceğine. Orda nokta koymasına sevinirdim :)
01 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş :))
şu an ki sevgilimle çok yaşadım bu durumu ve her seferinde hoşuma gitmesine rağmen bırak beni bırak diye yumrukladım onu çok değişik bir insanım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Evet karşılık verince de olmaz.. Kolay lokma değiliz :D
Yeni moda da birinin aniden opmesi oldu her gun kac tane soruluyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Hiç görmedim ama dizilerin etkisi bunlar :D
Öptüğü yere bağlı yalnızsak kimse yoksa tartışma biter ve karşılık veririm ama Seviyorsam. okadar milletin içinde böyle bişeye kalkışıyorsa yer TOKATI..
00 Yorumla
+1 yılkıza bir şaplak atarım kendine gelir ve derim ki burası Türkiye kuzum akıllı ol :D :D :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D iyiymiş
- +1 yıl
zaten bunu kızın yapması onun adına doğru değil bence -.-
- +1 yıl
Bencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim biriyse önce naza çekerim iterim falan o bırakmıyorsa sarıldıysa bende karşılık veririm. :)
Off yaaa sorunu bu sabah okudum , sabah sabahta böyle hayal olurmu yaa :(12 Yorumla- +1 yıl
Keşke olsa dimi yaa :(
Cevap sahibi+1 yılEvet yaaa :(
Ayyy cok iyi olurdu iyi karsilik verirseler eger... ama odunlar vermezler onlar sadece filmlerde oluyo maalesef..
00 Yorumla
+1 yılNerde yaptigina gore degisir :) yani sokakta falan yapiyosa ittirirdim bide ustune kafasina cantayi yerdi. Ama evdeysek falan tartisma biterdi. :)
00 Yorumla
+1 yılayyy ne romantik kolurdu ama ya bide sevdiğinse daha da güzelolur
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen.. Sevmediğimse zaten olmaz cık :D
- +1 yıl
hele çirkinse cıkk olmaz
- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
sokacaksa yakısıklı soksun dimi
of ya yine hayallerimle birlikte suya düştüm sayende :/
06 Yorumla- +1 yıl
Ozur dilerim :(( :D
- +1 yıl
Bende çok hayal kurarım.. Biri gerçekleşsseydi bari :₺
- +1 yıl
Evet güzel oldu :))
+1 yılburada kızların çoğu o öpseydi yok naza çekerdim yok karşılık verirdim feln diyor emin olun 10 kişiden 8 tanesi bizi kovalar.
10 YorumlaHırçın ve hardcore aşk islerine nede kolay inaniyosunuz yahu. d sen agzina s. ç s. ç sonra benimsin dercesine kolundan cekip öpunce. Yedigin lafları unut. Bumu len? . d sorunun varsa konusursun ne gerek var fake entrikalara. d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. önce yerden bir kaldırım taşı sökerdim sonra onu çantama koyardım, en sonda çantayı onun kafasına geçirirdim
10 Yorumla
+1 yılŞu bilmem hangi dizide gelen sahneden esinlerek mi sordun? :)
Hoşuma giderdi.02 Yorumla- +1 yıl
Her dizide oluyo aslında aşk dizilerinde.. Evet dizilerden etkilenerek sordum :₺ benimde hoşuma giderdi şttirirsim tokat falan atardım heralde.. Refleks bu :D
- +1 yıl
Ah ah :( İçim gitti şimdi
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sinirliysem iterim, hakaret ederim...
Değilsem yumulurum :D01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılkore dizilerinde aaşk denilen şey tam olarak bu onlara cok romantik geliyor. bizimkilere de öyle ama gına geldi bu senaryo.
02 Yorumla- +1 yıl
Ay evet Kore manyağıyım ah şu dizsiler.. Hayal kurdurtypr biz kızlara :))
- +1 yıl
:dd hangi diziyi izliyosun mearak ettim :d kurma yok türkiye de öylesii :(( :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. '' * nabıyon l*n milletin içinde'' derim. Şaka l*n şaka, ben de öperim tutar elinden yürür nereye gitceksek gideriz.
03 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D yavaş olalım biraz bnce :D
- +1 yıl
Tamam abi :DD
Hep istemisimdir sadece giderken kolumdan tutup sarilmisti eski sevgilim o anda tartışma son bulmuştu..
00 YorumlaÇok güzel olurdu zaten hep hayalını kurmusumdur bunun :D nerde böyle erkek?
15 Yorumla- +1 yıl
Nerdee turkiyede bulunur mu :D
- +1 yıl
Ben xd
- +1 yıl
Burdaa uzat yanagini opmeyen senin gbi olsun :-)
+1 yılhopp şiiiiişt hey. Noluyo aile var :)
@buzlukalp first 50 kiss00 YorumlaBole adami bulmusuz nalacgz kiz adamin boynuna kulagina yapisirimmmmm:))))
00 Yorumla
+1 yılÇok kızmışsam iterim değilsem kıyamam ya bende öperim
01 Yorumla- +1 yıl
Imm şöyle olsun bu soru sevgili deilde hoşlandığın biri ama o senin kendisinden hoşlandığını bilmiyor aea sıra bakışıyorsunuz? :D
O an yelkenler suya iniyor yaa. Biraz önce tartışan, sinirden bağıran insanlar, birbirlerine dayanamadıkları için birden sakinleşiyorlar. Ben sevgilime yapmıştım, aşırı sinirliydi ama öpünce geçti :)
00 Yorumla
+1 yılOf çok mutlu olurum kavganın üstüne tekrar kalbim yumusar sinirim yatışır ama kavga edilen konu ne oda önemli yinede mutlu olurum
01 Yorumla- +1 yıl
Herkesin birazda olsa kalbi yumuşar zaten :D
+1 yılanama babama kolay öptürmüyom muhtemelen tartışma alevlenir :PP
00 Yorumla
+1 yılValla hemen oturtuğum gibi masanın üstüne veririm kutsalı ne olacak
20 Yorumla
+1 yılwattpad mi okuyon amuakodumun oglu der kafasına vururum.
00 Yorumla
+1 yılTartışma bencede bıter :D zaten o kızgınlıgı başka ne geçırebılır guzel dılle konuşmayı denesen tersler ama dırekman opersen dayanamaz
00 Yorumladüşünemiyorum, hayalimi bile aşan bişey, ben ve beni tutup çekip öpecek bir kız... çok imkansız, hatta ultra imkansız :D
00 Yorumlaağzını burnunu kırarım :O erkek adam öpülmez öper annem ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur :D ama ağzını burnunu kırmak aşırı bnce :₺
- +1 yıl
Peki anladım :D
Ben tam tarif ettiğin gibi yaptım hiç bir şey olmadı. Öyle o da beni öptü sonra da görüşürüz dedim evine bıraktım.
01 Yorumla- +1 yıl
Sakin helişmiş olay :D
@Alemonia02 genelde her gün başıma gelebilio bu durum kızlar yolda adeta üstüm atlarcasına öpmek istiolar. çok sıkıldım bu durumdan.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBurnunu kırar çıkarım ordan kimse beni ben istemediğim dürece öpendz buna jennifer lopez de dahil
20 Yorumla
+1 yılilla dizilerdeki gibi olacak. hayatınız özenti üzerine kurulu.
30 YorumlaKız erkeği öpse romantikdir. Erkek kızı öperse sapıktır... ( Don't Adalet)
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru :))
- +1 yıl
Ama kız erkeği opmesinide tavsiye etmem ben
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Eeeee tatlilardanda ne alirdin? Romantizim hayaline bak ee sonra :(
04 Yorumla- +1 yıl
Ya gerçekte olmazmk yaa şu kızların hayalini bir gerçekleştirin :\
- +1 yıl
+1 yılYillardir aşkta tartismayla ilgili en cok konusjlan sey bu herhalde
010 Yorumla- +1 yıl
Ama insan bir garip hisseditor. Bunlar hep dizilerden :D
- +1 yıl
Vala dedigin gbi hep dizilerin yuzunden. Beklentiyi yukseltiolar arkadas. Birakn rahat rahap kapişalim :)
- +1 yıl
E sizde dizilere göre hareket edip şu hayalş bir gerçekleştiremezmisiniz arkadaş :D
- +1 yıl
Erkek adam aşk dizisi mi izler :) kardes payinda oyle bir sahne olsa ypardm belki :)
- +1 yıl
Aşk filmleri süper yaa. Keşke dizilerdeki gibi olsa :D
- +1 yıl
Filminide izlemem. En son sevgilimle bir kere izlediydk o da bir tane :) ask filmlrri sıkıci yaa :)
- +1 yıl
Sıkıcımı? Duymamış olim :D
- +1 yıl
Vallaha oyle ama ister duy ister duyma :) o ne oyle vicik vicik. Hele turk ask filmlerinde ya kiz kor olur ya oglan sakat. Ya biri zengin olur ya biri gakir olur. Birbirlerine aciyarak asik olanlarda var. La adam akilli aşk yaşayinsana :)
- +1 yıl
:D ben en çok Kore izlerim ana kız erkek anlayışları farklı tabi.. Saygı duymak lazım
- +1 yıl
Yok yok sen git adam akilli tartis sevgilinle oyle birden tutup opsun aksama istemeye gelioz falan desn bekleme :) kore more bosver
Tartisma sebebine bagli... Aldatmissa bide piskin piskin opuyosa.. yumrugu caktigim gibi o surati dumduz ederim
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru aldatmışssa bende vururum
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılağlarım heralde... çok romantik çünkü :( şu an bile duygulandım :(
01 Yorumla- +1 yıl
:D dimi yaa ama yinede bir şey yapmadan opmek bana göre yanlı. Ben çekilip napıyorsun be die falan iterdim heralde :D
+1 yılsinirli olduğum için ilk önce şaşırır tepki veremem sonra sakin leşir karşılık veririm
00 YorumlaNe izledin sen beuu ben yapsam butun gun 5 parmagin izini yuzumde tasirim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. komedı olur gulerım ben ((: sonra da sıgara yakarım
10 Yorumla
+1 yılSevgilim olsa anlarımda sevgilim olmayan biri böyle yapsa yapıştırırım bir tane.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi öpüşüyorsa ve yakışıklıysa karşılık verir sonra kasılkarına tekme atıp giderim eğer tipi yoksa ve kötü öpüşüyorsa kasıklarına tekme atıp tekme tokat kavga ederim
00 Yorumla
+1 yılSeviyosam bozuntuya vermem :D sevmiyosam şoka girer giderim. bim de olur.
00 Yorumla
+1 yılİnsan yavas sakince oper vahşi olmaya ne gerek var :/
00 YorumlaSinirimin geçebileceğini hiç sanmıyorum. O filmlerdeki sahne emin ol hiçbir yerde canlanmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Olmadk şimd ya.. Her kız o sahneyi bekleyip erkeğe tokat atmayı bekliyor :D bazıları harim tabi.
İlla ki tartışmamızmı gerekiyor bunun için derdim :p
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yıla. q mun orspusu milletin arasında yaptığına bak bu şeylerden hoşlanmadığımı bilmiyor gibisin der ve ağzına bir tane çakarım :)))
00 YorumlaOmuzlarından tutup iterim. Heralde. Sinirliyken romantik felan olmaz o.
03 Yorumla- +1 yıl
Kuçuk tartışma olsa :D zaten bir kızın öyle opmesi bana göre utanç verici
- +1 yıl
Galiba
Birde yamur yağıyo olsa adamında yakınlarda şömüneli bir çiftlik evi olsa... hoooop dur bakalim nerde izledim la ben o filmi:)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok hayalci :D
- +1 yıl
Kemal sunal, dilaver ağa ;)
+1 yılHopss ne oluyo derim sanırım agzinin ortasına cakarim
00 Yorumlakimi kandırıyosun ki öyle bişey yapsak oha hmle kldm slk sy. s. s dersiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben senın bıldıgın erkeklerden degılım... yok l*n oda olmaz
00 Yorumla
+1 yılBen o bildiğin erkeklerden değilim ne sanior o beni agzinin ortasına tokati çarpar giderm :)
00 Yorumla- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar