Kız, bana tek arkadaşımın ben olduğunu söylüyor. Benimde tek kız arkadaşım o.
Belki bi yardımınız olur diye burada hesap acip paylasmak istedim
Kız, bana tek arkadaşımın ben olduğunu söylüyor. Benimde tek kız arkadaşım o.
Belki bi yardımınız olur diye burada hesap acip paylasmak istedim
Merhaba, bence zor da olsa onu unutma yoluna gitmelisiniz yani ben olsam arkadaşlığı da bitirirdim çünkü o hiç etkilenmemiş olsa bile ben etkilenmiş olacağım bu durumdan. Dolayısıyla artık sağlıklı bir şekilde arkadaşlık yapabilmem mümkün değil kendisiyle. O yüzden ona iyi dileklerde bulunup önünüze bakmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Henüz sevgili olmak için aranızdaki bağı yeterli görmüyor olabilir. Eğer onunla gerçekten sağlam bir temel üzerine ilişki kurmak istiyorsan zaman tanımalısın. Bu süreçte onu sevgili olalım diye sık boğaz etmemelisin. Arkadaşlığınıza kaldığınız yerden devam etmelisiniz. İnan bana belli bir süre sonra o da sana karşı bir şeyler hissetmeye başlayacaktır. Benim ilişkimde bu şekilde başlamıştı. Başta yoğun duygularım yoktu ama zamanla onu çok sevdim. Deli gibi aşık olmuştum.
Bence hoşlandığın birisiyle arkadaşlık ilişkini sürdüremezsin ya şimdi sana gelse flörtünden bahsetse sen de yapmacık yapmacık aa sevindim desen o kızın egosu yükselecek. İletişimi koparman lazım
Cevap
7Cevap
Sana umut vermek istemiyorum ama bende öyle bir durum yasadim gecen sene. Gecen Sene bir Arkadasim benden Hoslandigini söyledi ben ne yazik ki saka yaptini sandim cünkü birden beklemedim ve bana iki defa acilmak zorunda kaldi. Ben biri benden Hoslaninca anlamiyorum maalesef😅. Ama önce ona hayir dedim ve sonra duygularim karisti degisti bende hala ne oldugunu anlamadim ama bu durum da ne diyecegimi bilemedim😅😁😊Iki yol var biri Sabr etmek ve denemek ikincisi de unutmak olani öyle kabul etmek ve baska bir Yol dan yürümek🦋
Ah o mervelerin gözü kör olsun kimleri yakmadılar ki
Açık kapı bırakmak istemiş. İletişi kesmen daha doğru olacaktır bence.
Sen kendini geri çek, bu şekilde arkadaş kalamam de bağı ve iletişimi kes sonra bak gör neler oluyor. 😄
Duygularını açtığın halde arkadaş kalmak istiyorsa ve sen bununla başa çıkamıyorsan aranıza biraz mesafe koymanız iyi olur
Bağını kesmen lazım arkadaşlık sizin için daha zarar verici olur
Eğer bu seni rahatsız ediyorsa söyle ona konuşmasın senle
Tavsiyem arkadaş ta kalma. Kız bencillik yapıp, seni duygusal tatmin için kullanıyor.
İlerde duyguları değişebilir arkadaş kalmaya devam et işi ilerlet
Bir daha görüşme bence. Belki bu sefer oda senin yokluğunda seni özler.
Bekle zamana bırak devam bir daha yüklen ama bu sefer önce mutlu et dopamin patlaması yaşasın sonra bi daha teklif et ama basit değil etkili konuş
Kız sevgili olupta arkadaşlığınız bozulsun istememiş
Tek erkek arkadaşımsın diyor , muhtemelen seninle sadece zaman geçiriyor bi duygusu olsaydı yaklaşımına bu şekilde cevap vermezdi. Dikkat et
Kafanı karıştırıp senin kötü hissetmene sebep oluyorsa uzak durman daha doğru olur. Sadece ilgini seviyor da olabilir
Daha samimi ol onu jestlerinle şaşırt ileride mutlaka sensiz bişey yapmayacaktır
o kadar süre arkadaş olmak
Hislerini söyle onu arkadas gormedigini
Yapacak bir şey yok
Sen de kiz misin anlamadım
Haklı soru
Kes bağını
Kız güzel galiba ondan bu kadar süründürüyor
Samimi olma
ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?