Çok sevgilisi var ve sende yazdıklarına inanıyosun? Çocum kahvaltında bol miktarda folik asit ve b12 al oldu mu evladım? Beyinde sindirme sorunu var sanki!
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düğünümuz için kopek gibi çalışan adamdanmi bahsediyorsunuz? Yoksa benim mi beynimde anlama sorunu var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Daha önce aşık olmadığını, kimseye böyle bakmadığını iddia etmiş. çok sevgilisi olmuştur ama onlara aşık olmamıştır. onu en iyi siz tanırsınız
Çok sevgilisi var ve sende yazdıklarına inanıyosun? Çocum kahvaltında bol miktarda folik asit ve b12 al oldu mu evladım? Beyinde sindirme sorunu var sanki!
Düğünümuz için kopek gibi çalışan adamdanmi bahsediyorsunuz? Yoksa benim mi beynimde anlama sorunu var
Ne diyosun sen evladım? Bir sürü sevgilisi var diyosun, hala düğünden bahsediyosun? Gebert o çocuğu bence hiç mi kıskanmıyosun?
Siz soruyu yanlış anladiniz çok sevgilisi var derken geçmişte çok sevgilisi oldu
Yemin ediyorum düzelmiş ise eğer gerçekten evlen bu çocukla, bu konuda çok ciddiyim evladım
Sana baktıkça bakıyorum doyamıyorum demek istemiş şair bu kısımda
Geçmişte çok sevgilisi olmuş birisinin maymun iştahlı olduğunu düşünürüm. Umarım bu hoş söylemleri sadece bir dönemle sınırlı kalmaz mutluluklar 🥺
Numunelik mal bu kız öğkk ilişkinin cıvıklığına bak
Düzgün konuş yoksa ben seni numunelik mal olarak diktiririm.. sen ayiktin ne demek istedigimi
@HicranYıldız sanane lan kendi mutsuz hayatını millete empoze etme senin yok diye kudurma yarma
@sjsiso alnından öpüyorum
Doğru benim böyle mal bir sevgilim yok adam olanından var. d
O adam olanı sen mal edersin awsu yarma karı
Millete çok laf etme o elindeki de uçar gider benden söylemesi:)
Bunu asosyal sanaldan başka dünyası olmamış bir ergen mi söylüyor : ) sanalcı erkeklerin seni bekler naş naşşş engel
@HicranYıldız kizim sik. tir git başka yerde kudurr sen sevilmekten ne anlarsin senin gibi puştlar kıskanç köpek 🐕
Aşık olunca insanın bakışı oluyor onu demek istemiş
Sen gercekten sevgiline LEN diye mi hitap ediyorsun? baskşaxn sskşszkiasşaşdmizm
Evet de niye
Cok erkeksi a. mk baksiaskşaajmaşzkNkjşsnaif
şu an senin şu tarz konusman ne kadar kadınsı? Karşımda mahalle abisi agziyla konuşan birimi söylüyor bunu
Ama ben seninle konusuyorum sevgilimle degil hayatıımmmm okey?
Hiç tanımadığı insana bu sekilde hitap eden birinden normal bişey beklenmez zaten
Ahahasjdkskdşsk len diyerek cocugun libidosunu da yerle bir etmişsindir sen
görünen köy kılavuz istemiyor hayatım iyi oku😉😘
Cok kotu ya hakslakaiaskiakaiasadkiaksşaksaisjiadkaiskiaskidkajaşdmaidm
Kimeee goreee neye göre neyse hayatım iyi sahurlar
Bence Rusya’ya gönder bu mesajları bir incelesinler. Özel ajanlık eğitimi gerektiriyor ne dediğini çözmek
Benim gibi birisi sana bakıyor, değerini bil demiş
Demiş zaten diyeceğini
Geçmişte çok ilişkisi olması sizleri etkiliyor mu
Geçmişin nasıl olmasına bağlı değişir
Kalabalık bir geçmişi olan uzak olsun
Eğer sizin alabalık bir geçmişiniz yoksa kendiniz gibi birini istemek hakkınızdır.
Yok bizde alabalık değil anca minnacık balık olur
Kaç tane balık?😁
1 tane
1 taneyse olur, izin veriyorum.
Teşekkürler
Fotoğraf ta sana bakiyosa onu söylüyo çocuk
Erkek yalanları işte
Şifreli mesajlar vermiş anlaması epey zor
sağlam hormonlara oynuyor adam
Halay uyumumuz var demiş
Adam yalancılıkta belge felan almıştır kral proff
Ohoooo bunu senden başka 10 kıza daha yazmıştır