Kizin 1.5 yıllık sevgilisi var. İnstadan bana yazdı tanıştık. Her gece sevgilisiyle konusmuyo benimle 4 saat konusuyo 2 saat konusuyo ama iş numara vermeye gelince vermiyor. Amacı nedir?
Kesin şekilde beni bırakacak. Beni sakladığı sevgilisini asla bırakmaz.
İleride verebilir
İlgi hosuna gittiği için kullaniyor
Başka sebep ya da kararsizim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaman geçirebilmek için seni kullanıyor olabilir ve büyük ihtimalle sevgilisi seni görmesin diye numarasını vermiyordur Mesela sen ona wpden yazarsan veya ararsan sevgilisi bunu görür diye vermek istemiyordur
Evet öyle zaten ama dün sana ait olmak istiyorum, seni başkasıyla paylasamam filan diye ağladı başka kızla beraber olduğumu öğrenince ona ilgi vermem hoşuna gidiyo, sevgilim olmasa seninle sevgili olurdum diyor ama benim artık umrumda değil numara vermiosan ver vermiosan s. it moduna girdim
Kız tamamen boş yapıyor. Seni seviyorsa sevgilisinden ayrılabilirdi yani. Zaten sağlam biri olmadığı belli. Sevgilisi olduğu halde başka bir erkeğe bu şekilde yazıyorsa amacı tamamen farklıdır ve seninle beraber olsa bile yarın başkasına da aynı bu şekilde yazabilir. Böyleleri tamamen ilgi manyağı falanlar
Şimdide sana karşı boş değilim dün senin için ağlayan kıza böyle davraniyosun filan diyo numarayi isteme konusunda ısrar edince emir verme sçarım ağzına dedi bence kendi sevseydi küfür etmezdi durduk yere. Hayır bide madem bana boş değilsin sevgilini nie aldation mk yarın benle olsan benide aldatirsin
Evet aynen öyle. Çok uzatmadan engelle ki seni daha fazla kullanamasın
Tesekkurler
Sennle canının sıkıntısını geçiriyor işte , hiç bir zaman onun hayatında olamayacaksın dostum hayallere kapılma