Yani bende herkese vermiyorum numaramı adamına göre değişir.. Ama bazı kızlar hemcinslerine bile vermiyor numarasını.. Sebep ne yani? Max numaranı dağıtırlar ondada numaranı değiştirirsin... Nedir bu numara vermeme olayı? Ben cidden anlamıyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılTanimadigina ver. Oda luzumsuzluk yapip baskalarina versin oylece numaran virus gibi yayilsin.
Sacma sapan saatlerde telefon calmasiyla ugras , sapiklarla , mesaj atanlarla ugras dur. Hele bide aileyle vs yasiyorsan sacma durumlarda calar telefon ve aile kim o? Diye kurcalayip durur seni.01 Yorumla- +1 yıl
Çok düşük bir ihtimal ben yoldan geçen numaranı istediğinde ver demiyrmki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bence de bu kadar güvensizsen çevrene hiçkimseyle konuşma. Ben de anlamıyorum. Sanki millet sana sapıklık yapmak içşn sıraya girmiş
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle birde numara engelleme denen bir şey var :) max. Numaranı dağıtırlar ondanda numaranı değiştirirsin çok zor bir şey değil :)
kımın ne zaman arayacağı bılınmezki.. tutar saat beste arar densız! anatamaz derdını kimseye.. bencede ınsan bıraz secıcı olmalı bu konuda
03 Yorumla- +1 yıl
Numarayı engellersin sorun kalmaz.. Yanlış anlaşılma olmasın bende herkese vermiyrm numaramı ama aklıma eserse veririm çok tereddüt etmem yani
- +1 yıl
Annemle aynı odada yatmıyrz sonuçta haberleri bile olmaz
+1 yılDeli Deli sorular sorma kız :D
43 Yorumla- +1 yıl
Napim kafamda deli sorular var :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Çok saçma. Vermek zorunda değilki. Belli bir neden den dolayı vermek istemiyor olabilir. Gözü tutmamıştır belki başka bir şey olmuşur vermeyebilir yani
23 Yorumla- +1 yıl
İyide bnde herkese vermem ztn güvenmediğim birine neden nunaramı vereyim? :)
- +1 yıl
Ya işte bende onları diyorum ne olacak versen yani? Ben herkese versinler demiyrmki.. Ben numara konusunda rahatımdır ama bana yavşayan bir çocuğa numaramı vermedim misal.. Hemcinslerine bile numarasını vermeyen Kzılar var
- Aile & Toplum konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılGuvenmiyosa ve tanimiyosa vermez bende vermiyorum. Isim gucum yok bu yastan sonra telefon sapikliklariyla ugrascam
01 Yorumla- +1 yıl
Ben herkese numaranı ver demiyorum ki hemcinslerine bile vermeyenler var
Valla bende anlamiorumki nerdeyse herkese veriorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok sorun etmiyorum :)
+1 yılSevmediğiniz ya da güvenmediğiniz insanlara kimse numarada vermez günahınıda vermez :))
18 Yorumla- +1 yıl
Bende ilk bakışta güven vermeyen birine numaramı vermem o ayrı bir şey.. Ama bana itici gelen güven vermeyecek bir durumu olmadıysa sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Bize göre bir sıkıntı yoktur ancak karşı tarafın bakış açısı değiştiriyor bu olayı ne bileyim daha önceden sıkıntı yaşamış olabilir. ilk başta vermeye bilir ama ilerledikçe zaman içerisinde verir bence.
- +1 yıl
Zaman içinde herkes verir zaten :)
- +1 yıl
Kar ne zaman erir karı ne zaman verir sana bir soru? iki sorunun cevabı tek bir cevap tır.
- +1 yıl
Güneş çıkınca? :)
- +1 yıl
Cevaba yaklaştın Ama soğuktada verir kadın hadi devam
- +1 yıl
Bilemedmki :)
- +1 yıl
Bişey çözülünce ama ne çözülünce :))
- Aile & Toplum konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediğime vermem.
Durum bu.
Numaramı değiştirmek istemiyorum.
Sapıklarla
Saçma sakalarla muhatap olmak istemiyorum
Durumum bu yani.02 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı olabilir :)
- +1 yıl
Mantıklı.
Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. Öyle kizlar erkeklerin gozunde kolay kiz konumunda tahminimce
11 Yorumla- +1 yıl
numarasını verenler mi?
+1 yılCanim numarasini vermeyenleri sorguluyon da sen niye kendi resmini koymadin en fazla napabiliriz ki ;)))
14 Yorumla- +1 yıl
Bir şey yapamazsınız da neden resmimi koyayım?
- +1 yıl
E onlar da neden numarasini versin :)
- +1 yıl
İkisi aynı şey değil sonuçta ben konuştuğum insanlara resmimi gösteriyorum
- +1 yıl
Canim onlarda konustugu samimi oldugu kisilere numarasini veriyo iste niye amlamiyosun bilmiyrm ki empati yap
+1 yılSırf o nunarayı değiştirmemek için.
Yıllardır kullandıpı numarı neden değiştirsinki insan18 Yorumla- +1 yıl
değiştirince ne oluyor
- +1 yıl
Farzı misal İzmir ege üni. Hastanesinde numaram var ve haber bekliyorum. Önemli bir konuda numaram değişirse ulaşamazlar.
Yani önemli yerlerde nunaran varsa ve uzun yıllar aynı numarayı kullanıyorsan sakıncası büyük. - +1 yıl
o zaman başka tabi :) bende öyle bir haber beklesem dikkatli olurum :)
- +1 yıl
Birde sapıkların ileri gerisi belli olmuyor. Teledonla başlayan olay büyüyüp gidebiliyor.
Çoğu kız riske girmez
Ben senden numaranı istesem sen verirmisin? - +1 yıl
o kadarda değil internte ortamına güvenmem çok yani konuşurum zaman geçer veririm :) ben günlük hayttan bahsediyrdum :)
- +1 yıl
Günlük hayattada böyle. Hatta günlük hayatta daha tehlikeli olabiliyor. Uzaktan olunca engellersin silerain gider. Ama aynı şehirde aynı ortamda sakata gelinebilir.
- +1 yıl
haklı olabilirsin dikkatli olurum artk :)
- +1 yıl
İster dikkat et ister etme ☺ orası sana kalmış.
+1 yılOo tabi, en fazla numaranı herkese dağıtır gecenin üçünde sapıklarla uğraşırsın,
Ne var ki bunda?01 Yorumla- +1 yıl
Yani orası öyle ama sonuçta çözümü var
+1 yılBilmem vardir bir sebebi ismini solemeyen biliyorum ben kafa ole calisiyosa normal
01 Yorumla- +1 yıl
değişik :)
+1 yılYa sen daha profilini acamiyosun numarani mi veticen :D
11 Yorumla- +1 yıl
Oldu mu? :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ya ben bir kiz istedi mi guzelse mutlaka veriyorum ne olacak sanki :D
028 Yorumla- +1 yıl
Güzelse? :)
Cevap sahibi+1 yılYa guzel olmadigi zaman mesajlasmak falan eglenceli gelmiyor boyle bakiyorum hos ve bakimli bir kiz, hemen veriyorum numarani ve istedigin zaman arayabilirsin diyorum sonucta o arasin ya isi gucu birakip konusmak gerek :)
- +1 yıl
Bir şey derdimde neyse :))
Cevap sahibi+1 yılYa sovmesene tamam sovsen de haklisin ama sen de yakisikli erkeklere vermeyi daha cok istemiyor musun?
- +1 yıl
Ben dış görünüşe önem veririm şöyle önem veririm yakışıklılardan olabildiğince uzak duruyorum numaramı tipsiz birine verebilirm eğer kafa dengiyse :) ama bir yakışıklıya verirken kafa dengi bile olsa düşünürüm p. ç oluyorlar çünkü :)
Cevap sahibi+1 yılDaha once bu kadar zeki bir kizla karsilasmamistim dur toparlanip oyle konusayim :) aslinda bu kizlar icin de gecerli yani ne kadar guzel, o kadar ilgi odagi yani o kadar havali demektir. Cogunlukla guzel kizlarla konustugumda isleri gucleri beni parmaklarinda oynatmak oluyor ama yine de etkiliyorlar lanet olasicalar :D ha erkegin yakisiklisinda durum daha fenadir yani her guzel kiz erkek kullanir diye bir garanti yok ama yer yakisikli erkek p. c'tir :)
- +1 yıl
Her yakışıklı erkek p. çtir demek doğru değil öyle olmayanlarda vardır mutlaka ama sayıları oldukça az :) ama suç onlarda değil.. Onların bir tarafını kaldıran kızlarda.. Sonuçta bir kız kendisine asıldığında hangi erkek ben senin bildiğin erkeklerden değilim der ki? :))
Cevap sahibi+1 yılIstisnasi yok, hepsi p. ctir. Sadece disaridan cool gorunmek icin kizlarin karsisinda gevsek olmayanlari vardir. Erkek erkege kalindiginda artistligin, ozguvenin dibinr vurmayan yakisikli yoktur. Cunku sayilari fazla olmadigi icin kizlar tarafindan ilgi gormeyeni yoktur. Sen istisnalar ihtimali icin umut baglayip yakisiklilardan cekinme ozelligini sakin birakma. Yakisikli erkek uzer :)
- +1 yıl
Yok ben zaten o riske girmem bir kere üzüldüm bir daha tövbe yakışıklı mı? Benden uzak olsun :)
Cevap sahibi+1 yılAhaha zamaninda tavladin yakisikliyi ama uzdu seni dimi? Olsun tecrubenin iyisi kotusu olmaz ama icinde kaldiysa guclerimizi birlestirip dovelim onu :)
- +1 yıl
Yok öyle bir şey değil ben zaten tipe önem vermem akrabamızdı kendimi bildim bileli aşıktım söyledim bir beklentim bile yoktu olmayacağını biliyordum Tn sadece içimde kalmasını istemedm ama keşke içimde kalsaydı :)
Cevap sahibi+1 yılAkrabaymis ya keske icinde kalsaymis sonucta cocukluk seysi buyuyuncr gececekti :)
- +1 yıl
Hala geçmiş sayılmaz pek geçecek gibi durmuyor :)
Cevap sahibi+1 yılSacmalama akraban o senin ya tipini cok begenmissindir nolcak :)
- +1 yıl
Akrabaya aşık olunmaz diye bir kural mı var? :) uzak akraba zaten :) kuzenlere bile nikah düşüyr? :)
Cevap sahibi+1 yılAnnemle babam kuzen zaten bana anlatma ama ben karsiyim bu konulara ya tiksinc geliyor ama belki de tum kuzenler beraber kardes gibi buyudugumuz icindir :)
- +1 yıl
Olabilir benim kuzenlerimle aramda mesafe vardr siz kardeş gibi büyüdüğünüz için anormal geliyr :)
Cevap sahibi+1 yılOndandir heralde ama olmadiysa bitmis gitmistir onune bak ve cirkinlerle mutlu ol :)
- +1 yıl
Bende vageçtim zaten ama hala gördüğüm zaman heyecanlanıyrm :)
Cevap sahibi+1 yılValla seni alacak adama yazik ya :) benle birlikte olsan birak o kuzenini gormeyi, adini dahi anmani yasaklarim :D
- +1 yıl
neden ki :)
Cevap sahibi+1 yılSevdigini, heyecanlandigini bildigim biriyle yakin olmana izin verirsem evde etek giydirirsin heralde bana :)
- +1 yıl
yaa evlendikten sonrada böyle olmaz heralde diye düşünüyorum ben :)
Cevap sahibi+1 yılOlursa dovusuruz zaten evde ya iyi dovusemiyorsan yanarsin :D saka bir yana bence de gecer o ya hep oyle kalmaz :)
- +1 yıl
inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılO kadar seni alan icin zor durum dedim sansima bir gun bir yerde karsilasiriz benle evlenirsin sonra bunu ogrenir kafayi yerim :)
- +1 yıl
:) :)
Cevap sahibi+1 yılAhaha yok ya iyi biri oldugun belli korkacak bir sey yok :)
+1 yılKadınlar numarasını güvendiğine vermek ister ama istemeyi bilene verirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldağıtmasınlar diye :D herkese numaraısnı vermeyen tek kızlar değil
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerden de mi var? Yuhh :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bir samimiyet kurulmuşsa kız erkek farketmez verilir hatta sorulmaz bile kendiliğinde olur
02 Yorumla- +1 yıl
Samimiyet kurulduktan sonra herkes verir :)
Cevap sahibi+1 yılNe olmasını bekliyordun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı kızlar numara vermeyi kızlık vermek gibi gördükleri için onlara göre doğal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılmuhatap olmak istemiyor işte
11 Yorumla- +1 yıl
genel bir soru sordum muhattapla alakası yok bunun
senden 1 adım kaçana sen 2 adım kaç
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
+1 yılvermez vermez.. neyini anlamıyorsun ki?
15 Yorumla- +1 yıl
Ben herkese numarasını versin demiyorum bende herkese vermem ama hemcinslerine bile vermeyenler var ben bunu anlamıyrm
- +1 yıl
o halde yine aynı şeyi söyleyim.. vermez vermez.. benim kardeşimin dahi kaç defa hem cinsi salak arkadaşlarıyla tel nosunu paylaştı die sapıklarından kurtulamadı.. nie versin ki güvenmedigi birine bir insan numarasını.. olay hangi cinse verdigin değil , güvenip güvenemedigin..
- +1 yıl
Tlfn sapıkları çok düşük bir ihtimal :)
- +1 yıl
sen kız mısın?
- +1 yıl
Evet?
Al bendende o kadar sanirsin devlet sirri
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi yaa :)
- +1 yıl
Abartma :))
- Aile & Toplum konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılAklımda @deli-sorular ;-) :-)
010 Yorumla:) aynen öyle ne sorular var aklımda :))
- +1 yıl
Isteyen istediğine verir... Vardır bir bildiği ;-) :-)
Başka ne sorular var hem? :O :-) - +1 yıl
1- Bim gibi marketlerdeki poşetleri açarken kısa çaplı bir savaş yaşayan tek kişi ben miyim? :)))
2- bir insan üniversitede notlarını neden kimseye vermez? :)
3- neden bir kız numarasını hemen verdiğinde kaşar muamelesi görüyor.. Numaramı verirken tek tereddütüm yanlış anlaşılma korkusu.. - +1 yıl
A101 e git ;-)
Vermez vermez uğraşmış çaba sarf etmiş sen hazira kon 😡
Ben de şimdiye dek numara aldım hiç birini de kaşar diye düşünmedim... Senin numara vereceğin kişilikleri bozuk insanlar uzak dur :/ - +1 yıl
A101 e gidiyrm ztn :)
Sonuçta benim için uğraşmıyr :)
Numara vereceğim kişilerle alakalı değil genel anlamda toplum olarak yadırgıyorlar.. Mesela benim yanımda erkekler bir kız için herkese numarasını dağıtıyr kaşar falan demişlerdi - +1 yıl
Davranışları da dahilinde demiştir :S
Her önüne gelene verme sende canım. .. :( - +1 yıl
Yani orası öyle rahat bir kızdı :) herkese vermiyrm ztn ama biri istediğinde güven vermeyen biri değilse tereddüt etmem :)
- +1 yıl
Bak gördün mü rahat kızmış ;-) :-) Nerede okuyon ki sen?
- +1 yıl
Ne alaka :)
- +1 yıl
Tamam yok alakası iyi günler ;) :) yanlış anlaşılmak istemem... :(
Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Lez olabilir erkek olabilir gerek yok
07 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğim internet ortamı değil intrnet ortamında güven gerekli mutlaka
- +1 yıl
Ya aslında asıl olay şu: bir arkadaşımız için ünv. De not arıyorduk başka bir bölümde durumu açıklıyoruz kaç kızdan numara istedik vermediler sanki yicez
- +1 yıl
Yoo sonra not verdiler maksat numara vermemek ve ben cidden anlamadm hani sapıklık yapacak tipte yok :)
- +1 yıl
Sorma sinir krizi geçirdik resmen kaç defa gittik fakülteye :)
- Aile & Toplum konusunda 24,7b cevap paylaştı.
+1 yılNumarani degstirceksen herkese ver o zaman
116 Yorumla- +1 yıl
Mesele herkese numara vermek değilki.. Kızlar hemcinslerine bile numarasını vermiyor mantığı anlamıyrm
- +1 yıl
Iyide numara degistirmek kolaymi hetkese yeni numarani vercen
- +1 yıl
Herkese mesaj atarsn bu kadar basit :)
- +1 yıl
Zor iste :)
- +1 yıl
Bence değil :) ki ztn numaranın dağıtılması çok düşük bir ihtimal :)
- +1 yıl
Bilemem artik bana versene 😂
- +1 yıl
Abartmayalım :))
- +1 yıl
Eski kankanim 😂
- +1 yıl
Kankam olsan eskimezdin :)))
- +1 yıl
Fuocoyum:)
- +1 yıl
Derken? :)
- +1 yıl
Fuocoturco ;)
- +1 yıl
Benim dedigim uye sen degilmissin nickleriniz ayni @delisorular96
- +1 yıl
Haha :D
- +1 yıl
ahahaha :) bende diyorum kim bu :)))
- +1 yıl
Taklitcilet:)
Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. seviyorsan ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılNumarimi veriyorm 0541 23 ,45 67
04 Yorumla- +1 yıl
Kızlardan bahsediyrdm :)
- +1 yıl
:D banne g yaa
- +1 yıl
Hemen arayalım.
- +1 yıl
Ara ara
Zor kızı oynamalar rol yapmalar felan.
01 Yorumla- +1 yıl
Numarasını hemcinslerine bile vermeyenler var sadece zor kız oynama olayı değil yani
+1 yılBen de vermiyorum 😂
011 Yorumla- +1 yıl
Şaka mı? Yapma bunu :)))
- +1 yıl
Aramasınlar sormasinlar :)
- +1 yıl
Sebep? :)
- +1 yıl
Genelde işi olan arıyor :)
- +1 yıl
Evet var öyle işi düşünce arayanlar :)
- +1 yıl
En güzeli böylesi ;)
- +1 yıl
Ama arayan soran olmayıncada sıkıntı :)
- +1 yıl
Olunca da sıkıntı 😁
- +1 yıl
en güzeli olsun :)
- +1 yıl
Olsun tabi ya olmasın mı dedik :)
- +1 yıl
:) :)
Gel ben veriyim.
01 Yorumla- +1 yıl
İstemeden vermek oda iyimiş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNumarasını verirse ... oy olur:)
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir kız neden numarasını vermez? Numarasını verince ne oluyor yani?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler