Her türlü / bakim / kilo / giyim / süslenmek / gezmek / iltifat
Bazi seyler birakiliyor neden
Her türlü / bakim / kilo / giyim / süslenmek / gezmek / iltifat
Bazi seyler birakiliyor neden
merhaba
benim fikrim bekarken ya da sevgilin yokken karşı cinse güzel görünmek etkilemek için kılık kıyafet saç traşı makyaj parfümler her biri ayrı detay çiftler evlenince öncelikleri değişiyor işi var evinin sorumluluğu var çocukları oluyor onunla ilgilenmek okulu vs varda var yani kadın kime süslensin evde cinselliği herkesin var
Dogru
senin alacağın şekil de bu yönde kaçınılmaz son
Aralarında tutku fantezi yok çünkü evleniyorlar beta bir adam en fazla 6 ay ilişki sonra hamile kalıyor sonra fanteziler temizlik bezi oluyor iş güç çocuk çok sıkıcı 50 yaşına gelsende o gecelikler olmalı o tutku olmalı sonra senin annen böyle yaptı benim ailem şöyle diye diye ilişki diye bişey kalmıyor
Dogru
Kesinlikle haklısın kadınlar hele evlendikten 1 yıl sonra taniyamiyorsun resmen
Maalesef
Cevap
12Cevap
Sanırım yoruldukları için kendi bakımlarına zaman ayıramıyorlar
Çünkü evlendi işte cevap bu. Alan aldı nasıl olsa. Ama yanlış tam tersine kendine daha dikkat etmen gerekir her konuda...
Surekli bakimli suslu puslu olunamaz çunku evde. Olunmasina da gerek yok. Pis olmayi kastetmiyorum. Bekarken ne halde uyaniyorsam evliyken de oyle uyanicam mesela yani normali bu zaten
Ama bazisi 10 yil sonra cok saliyo
10 yil salmak icin gayet yeterli bir süre zaten. 10 yil ne demek bi zahmet canım yani. Ayrica erkeklerin rahatliği ve bakimsizliği yaninda kadininkinin lafi olmaz
Ben ztn kadin demedim ikisi
22 de evlense 32 de bitti hiccte normal degil
Seven her türlü sever salsın karım her şeyiyle aşığım ona ben
Beğenen beğendi zaten triplerine giriyorlar büyük ihtimalle
Bakım dışında olan durumlar normal hayat rutine dönüşüyor
mutsuzluktan bir de yorgunluktan olduğunu düşünüyorum biraz da tükenmişlik sendromu
cunku iki taraf da sevdigini artik cepte hissediyor ve umursamıyor nasıl olsa gitmez diye
Cep de görüldüğü için şekil a
Klasik türk zihniyeti. Elde ettim diyorlar.
Sanıyorlarki halayı bırakmazlar evlenince
Alan almış satan satmış ne gerek var
Aldatma oluyo
Aldatma karakter ile ilgili bir şey. Dünyanın en güzel kadını da aldatılabilir
Kim begensin onlari artik bitmisler
Sen de mi öylesin
Bekarim
Keyfini çıkar
Yok ben zımba gibiyim 🙃🙃🙃
İstek arzu şevk
Alan almış diyorlar
Herkes öyle değil