Benim şimdi düşman olduğum bir kadın bir de erkek vardı. Bunlar benden 10 yaş büyük. Şimdi bunların evlilikleri tamamen oraya dayanıyor iki taraf da birbirini sevmiyor zorlama evlilikleri var hep zaten şikayet kavga ediyorlardı hem önümde hem de anlatıyorlardı neyse şimdi ben bu kişilerle kavga ettiğimde onları sayıp sövdüğümde bunların hiç sesi çıkıyordu hiç rahatsız olmuyorlardı ama ne zamanki ben bunların eşlerine bunları anlattım işte bu şöyle böyle senin hakkında böyle diyor seni sevmiyor kullanıyor vs abooo bunlar delirdi kudurdu böyle dava açıcaz sana bitiricez bittin sen modunda deliye döndüler. Ha bu arada dediğim şey de ortada olan işte seni gram sevmiyor para için seni kullanıyor hala eski sevgilisini hayal ediyor seni mal olarak enayi olarak görüyor filan. Ama eşleri tabii bu gerçeklerle yüzleşince sanırım ikisinde de delirdi ondan evde kıyamet koptu. Sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendisinin söylemediği şeyi başkası tarafından söylendiğinde egosu zedelenmiş.
Evet
Deseydi o zaman yüzüne. Ben diyorum insanların arkasından konuştuklarımı yüzlerine de.
İnsanoğlu işte.
Herkesden cesaret bekleyemezsin.
İnsan olmak oyuzden zor.
Hepimiz insan görünüyoruz ama karanlıkta.
Hani derler ya içi dışı bir dir.
Diye.
Kolay olmuyor.
Valla bilmiyorum beş para etmeyen insanlar beni kırıp üzüp travmalar yaratabiliyor. İnsanlardan çok tiksindim ve soğudum. Ben çok değerli iyi kaliteli bir insanım benim güzelliğim kültürüm eğitim başarı ve donanımım hayatıma giren çoğu kadın ve erkekte yok sma bu insanlar bana yaptıkları yalanlar tacizler hakaret ve aşağılamalarla sadece bana zarar verip sonra da hayatımdan çıkıyor. Bunu nasıl engellerim bilmiyorum. Hiçkimseye güvenmeyip mesafeli ve soğuk oluyorum o zaman da hiçkimse olmuyor hayatımda. Yani ilişki ve yakınlık olması şçin çünkü sınorlarını kandırman indirmen gerekiyor sma hep ben zarar görüyorum karşımdaki şerefsiz kötü insanlardan. Çünkü ben kötü değilim ben herkesin hayatına saygı sevgi getiriyorum ama onlar bana sadece kullanmak için geliyor genelde. Nasıl yararlanırım sömürürüm modunda.
Annem babam akrabalarım bile benimle doğru düzgün ilgilenmiyor sevmiyor hep başından savıyor ediyor ondan çocukluğumdan beri zorbalığa uğruyorum ve yalnızım. Hep birilerine bi şeyler iyilik yapmak zorundaymışım gibi ya da idare etmek zorundaymışım gibi bir Baskı var yoksa hep yalnız kalıyorum çünkü.
Doğru ve gerçekten vazgeçme ama bunu herkese yapma.
Mutlu olduğun şeyleri yap.
Temkinli olmayı unutma.
Kendi ailen bile olsa.
Evet öyleyim zaten anne babama bile hiç güvenmiyorum ki ikisi de çok bencil ve hep önce kendi çıkar ve paralarını düşünüyorlar.
İnsanoğlu herkes ilk önce kendisini düşünmez mi zaten.
Tamam başkasını da düşünürsün illahaki ama bazı kesim hep bana başkasına gitmesin
Ama sıkıstıgında kimse bana yardım etmiyor diye dert yanar.
Sanki kendi farklı yapıyormuş gibi
Abi tabii ki kendini düşünürsün ama tamamen kendimi düşünerek karşıya asla zarar vermem işte de ilişkide de yani kendim para kazancam diye şirkete kazık atmam ya da kendim para vs iş çözcem diye bi erkeğe yalan söyleyip duygularıyla oynamam. Bu karakter şeref meselesi. Çoğu insanda yok. Çoğu patron çalışanı sömürüp söz verdiği hak ve maaşı parayı vermiyor ya da erkek sadece seks yapmak için kadını kandırıp yalanlar söyleyip sonra da gram vicdanı sorgulamadan bırakıp gidiyor. Ben asla bu hareketleri yapmam.
İnsanlar hatalarını söyleyen kişileri sevmez çoğu zaman :)
Aynen öyle. Ama şey çok komik bunlar zaten mesela boşanma aşamasına gelmişler ya da önümde bunların kavgasını etmiş çiftler. Hani atıyorum biri aldatıyor da eşi bilmiyor ben söylemiş olsam büyük skandal okey de mesela zTen eşi aldatıyor bu da biliyor ben de diyorum ki ne eziksin eşin seni aldatıyor hala onla evlisin bi de sevdiğini düşünüyorsun dediğimde bana saldırmaları çok saçma değil mi.
Ya da kendi diyor benim eşim mal canım hiç saygı duymuyorum diyor ben de diyorum ki eşin senin hakkında böyle diyor.
Saçma tabi ki ama işte o psikoloji sağlıklı değil. Bazı kadınlarda hemen bi savunma iç güdüsü var. Sanıyorlar ki senin onların kocalarını ellerinden alacağını sanıyorlar.😅
Aman onun tipsiz mal kocasını kim ne yapsın be 😂😂😂 kocaları bana sarktı zaten onu demedim bile iyice kudurmasınlar diye de şey dedim kocan o kadar mal ki odtü hayvanat bahçesi olsa hayvan olarak bile giremez dedim hahahaha
Sence böyle dediğim bi adamı mı elinden almak isteyeceğim.
Haahahahahhaahhahah acımamışsin😅
Yooo ne acıycam mal cidden
Dedim tam birbirinizi bulmuşsunuz işte o seni pavyon kadınları ile aldatıyor sen de eski sevgilini hayal ediyorsun evliliğe bak hahaha ezikler Allah sizin belanızı vermiş zaten beter olun dedim herif kavga etmeye evimin önüne geldi 😂
İstemezsin tabi de işte bazı kadınlar öyle düşünmez 😂
Sonra babamı filan arayıp tehdit etmiş işte huzurumuzu kaçırdı da dava açıcaz. Ulan bu lafta davalık ne var. Allah uzun ömür versin diyene dava mı açılıyor 😂😂😂 babam da özür dile de dava açsalar da elimizde savunma olur zaten hiçbir bok olmaz dava açsa da hiçbir laf söz yok burada avukatı der zaten hiçbir bok alamazsınız diye. Açamadı zaten ezikler. Ama tehdit ediyoe beni yok hapse attırırım filan.
Abiiii ben taş gibi erkekler beğenmiyorum Allah’ın göbekli kel kanka yaşlı herifini ne bok yapayım.
Hiç gram düşünmüyorum karısının kıskandığını benden asıl karısı bana asılıyordu adam da hep bakıp duruyordu ikisi de benden yüz bulamayınca bozuldu.
😂😂😂😂😂 boş ver umursama bi laf var it ürür kervan yürür 😂
Nasıl ya karılı kocali sana mı yürüdüler😂
Aynen karı zaten deli gibi sarkıyordu bana hep dokunmaya bahane arayıp her saniye vücuduma güzelliğime iltifat yorum yapıyordu hep eski ilişkilerimi cinsel fantezilerimi soruyordu.
Yok artık her şeyi duydum da bunu ilk defa duyuyorum 😅
Hep sevgili gibi davranıyordu böyle bana hergün günaydın iyi geceler mesajları bel dk geç yazsam trip atıyordu hep eski aşkları ile ne çok ortak noktam olduğunu filan söylüyordu sadece benle görüştüğünü hiç arkadaşı olmadığını filan. Hep sen çok özelsin değerlisin işte eğer ayrılırsak ben uzun süre kendime gelemem sen hemen birini bulursun ama benim için. Çok büyük olay hayatıma yeni birini almak en son beş yıl önce aldım filan diyordu.
Aynen benim de ilk defa başıma geldi. Gerçi üçlü teklif eden çiftler olmuştu ama onlar zaten fiziği iyi olan herkese eden yüzeysel yurtdışnda tiplerdi bu kadın baya aylarca arkadaştık öyle yürüdü.
Ne garip insanlar var
Sonra kocasının şirkette işe girdim kocası da hep bana yavşıyordu hep süzüyor kesiyor kıyafetime makyajıma yorum yapıp daha açık giyinsene daha makyaj yapsana filan diyordu ben duymazdan geliyordum.
Bunlar sağlı sollu sana göz dikmişler uzak dur. Hiç iyi şeyler dusunmuyor bunlar
Hep böyle adam benle konuşurken oramı buramı kesiyordu memelerime bakıyordu yüzüm yerine filan ondan hep ceketimi giyiyordum filan geriliyordum adamdan irite oluyordum sapık diye.
Aynen zaten kaçtım bitirdim sonra tamamen sapıklar bence tamamen karı koca.
Çok garip gerçekten umarım hayatımda hiç öyle insanlar var olmaz.
Asla normal arkadaşla filan değillerdi tamamen benimle yatmak istiyorlardı ikisi de. Hani anlarsın ya o enerjiyi sonuçta biri sana nasıl yaklaşıyor masum mu sapıkça mı vs bunlar ilk günden beri tamamen beni kesip süzüp duruyordu hep vücuduma odaklıkardı.
Evet çok iğrençler yani madem bu kadar sapıklar gitsin parayla yapan kız tutsun yani niye böyle manyak gibi aylarca birinin peşinden koşuyorlar ki di mi.
Belli zaten hareketlerinden seninle grup veya tek seks düşünüyorlar.
Kesinlikle haklısın.
Aynen çünkü kadın her buluşmamızda seks muhabbeti açıyordu. Ben hayatımda hiçbir kız arkadaşımla böyle seks konuşmadım yani. Ha arada lafı aşılır mesela konuşuruz fa asla her hafta her buluşma değil yani.
Bunlar kudurmuslar
Bu kadın her buluşmada özellikle lafı hep sexe getiriyordu ve çok abartılı coşkulu şeyler yapıyordu böyle hani ben seks muhabbeti yaptığında böyle gülmeler kahkahalar gaz vermeler filan hani hoşuna gidio beni gaza getirmeye çalışıyordu dokunuyordu filan ben böyle elimi çekip konuyu değiştirip soğuk ilgisiz davranıyordum.
Aynen aynen ya deli gibi zenginler kumar uyuşturucu alkol ne ararsan var zaten azmışlar paradan azmışlar sapıklık yapıyorlar belli.
Birbirlerinden de sıkılmışlar işte on yıllık evlilik.
İyi ki öyle davranmışsin çünkü ufak bi yeşil ışık yaksaydin durum daha da kötü olurdu
E tabi birbirlerinden de sıkılmalarından dolayı bu tavırları
Aynen ya zaten beni ayartmak için 6 ay peşimden koştular düşünsene. 6 ay kadın sabah akşam 7/24 benle konuştu her hafta görüştü sonra adam işyerinde işe aldı hergün gördü etti. Gram yeşil ışık yakmadım kadın ondan isyan etti zaten hep.
Himm olabilir muhtemelen.
Ya ben seni işte libidolu flörtöz sanıyordum diye ve zaten öyleyim ama onlara değilim ya fa başka mal ezik kötü profillere. İyi düzgün profillere gayet azgınım ilk günden seks de yaparım hergün de yaparım. Kadına anlattım öyle ilişkilerimi kadın da işte öf bize niye olmuyor diye kuduruyordu hep ay işte çok düşüksün benim yanımda ama of pof modundaydı ben hiç cevap vermiyor konuyu değiştiriyordum.
Egocukları zedenlendi 😂😂😂
Ulan 36-40 yaşında evli çocuklu koca götlü estetikli kel göbekli mal tiplere ne diye yükseleyim çevremde manken gençler varken şakalar mı.
Muhtemelen o ilk defa Red edildi. Sanıyordu ki zenginliği için kabul edersin ama sert kayaya carptiginin farkında değildi 😅
Aynen öyle kadın anlattığına göre hayatında ilk defa biri ona teklif etmedi sarkmadı. Kadın beni tahrik etmek ve benim ona yaklaşmam için neler neler yaptı ne cilveler süslenmeler dokunmalar. Kaç kere elimi tuttu etti zaten ben çektim böyle o kadar popo gibi kaldı ki. Bi de ezik bana hep hayatında her buluştuğu erkeğin ona aşık olduğunu arzuladığını teklif ettiğini filan anlatıyordu herhalde acayip rezil olup üzülüyordu böyle bu konuları açıyordu bak ben böyle beğenilip arzulanıyorum gibi kendini teselli etmek için. Ben de hmm olabilir bana da tüm erkekler teklif etti erkekler öyle zaten nefes alsan yeter sonuçta güzel kadınsın ne var ki ilginç değil teklif etmeleri diyordum.
Ben ona güzelsin bozma moralini diyordum kocam beni beğenmiyor ince seviyor diyince olsun boş ver sen de iyisin ya filan diyordum ama ben dostça diyordum. Bu mal en son artık isyan etti bitirdi arkadaşlığı ben de iyi bye mal dedim.
Bu lafından sonra daha çok kızıyordur
Aynen baya sövdüm saydım dedim sen beni enayi mi sandın mal dedim.
Cevaplardan hakaret etme hesabin kapanabilir