Ahlakli ve efendi biri olmaya çabalıyorum hayatta, dis görünüşüm de normal. Bu yuzden resmi koyuyorum. Tanıştığım kadınlar oldu, ya onlar belirli bir his besleyemedi ya da ben. Sonuç olarak kimseyle el ele tutuşmadim, bir kadın bana dokunmadı, öpmedi. Bazen düşündüğümde bana bunlar fazla geliyor. Gordukce etrafimda ciddi manada üzülüyorum. Aski fiziksel temasta aramiyorum yalnizca. Ams bu bile fazla geliyor. Yani bu zamana kadar neden olmadı diye kızıp üzülüyorum. Anormal durum mu? Ne olabilir sebebi? Hiç çözemedim bunu ben
24 yaşıma kadar hiçbir kadınla el ele bile tutuşmadım. Bu anormal mi? Flörtüm olursa bunu ona söylemeli miyim?
Anormal bir durum değil bence. Ne istediğini bilen birisin emin ol çok güzel bir ilişki yaşayacaksın günün birinde. Kafana takma dostum hayatını yaşamaya devam et sadece. 🙂
Doğru yoldasın o yoldan hiç ayrılma emin ol biz temas ettik de ne oldu öyle daha çok bağlanıyorsun sonra seni bırakıyorlar mal gibi ortada kalıyorsun yani olan sana oluyor ha
İstedim aslında. Özellikle kimseyle bir şey yaşamayayım diye çabalamadım. Bu beni üzüyor. Aşk insanıyım biraz da. Anlamıyorum bazen. Kimseyle mi hiçbir şey olmaz. Tanıştığım, hoşlandığım kimse istemedi beni. Anlamıyorum bazen
Olabilir. Aşk insanıyım.. severim aşkı. Kitaplarda aşk satırları okumayı da seviyorum. Beklentim olduğu içindir. Bazılarının umrunda değil. Yakın arkadaşım var. 8 senelik felan. Adamın da olmadı hayatında biri. Ama umrunda değil. Beklentisi yok. Olursa olur diyor. Ama beni bu kadar tanışıp da olmaması ozguven olarak sarsti
Yok yani tanışıyorum. Sosyal bir insanım epey. Konuşmayı sohbet etmeyi seviyorum. Çok oldu flört ettiğim kadın. Ama yok. Anlamıyorum işte. Birisi de tamam ben de hoşlandım demedi. Böyle olunca el ele bile tutusmadim. Çok fazla isteğim yok. Cinsel arzular anlamında söylemiyorum. Ellerimi tutup yüzümü oksasin isterdim sevdiğim bir kadının. Aradığım ve beklentim bunlar. Anlamıyorum bunu ya iste
Benimde çevremde pek erkek yok tanısma fırsatı yakalayamıyorum sen nerden tanısıyosun kızlarla? Benimde hiç sevgilim olmadı buarada bence normal bi durum illa olsun diye yapmıyoruz doğru olan bu bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Herkesin hayatta istediği ve mutlu olduğu alan farklidir. Belki sen farkli bir alanda mutlulugu buldun ve onla devam ettin. Farkli ve ozgunsun.
İnanıp inanmamak ona kalmış tabi. İnan bana anormal geliyor. Çünkü epey insanla tanıştım. Şunun da farkındayım; herkes sevmek zorunda değil. Beğenmeyenler olabilir. Normal. Ama birisi yani😄 birisi deseydi keşke. Bi insn seni seviyorum lafını duymaz mi ya. Asla kişilik karakter olduğunu düşünmüyorum. Kimseye ne bi ayıbım ne bi saygısızlığım oldu. Kadınların çoğunun 180 üzere ve esmer sevdiğini düşünüyorum
Bunun esmer sarışınla alakası yok ki. İnan bir tane bile esmer sevgilim olmadı. 😂 Biraz nasip işleri bunlar sanırım. Her şeyin bir zamanı oluyor. Genellikle beklemediği bir anda çıkıyor insanın karşısına. Ayrıca insan sevmek sevilmek istiyor ama genelde baya sağlam bir kazık yiyor. Ondan doğru insandan sevgi lafı duymak güzel olur bence. Diğerleri lüzumsuz sadece zaman kaybı oluyor.
Benim görüştüğüm çoğu kızın bu şekilde beğenileri oldu ve bende de böyle bir onyargi oldu. Sağlam kazık yemeden insan olgunlaşamaz evet. Benim de senelerce sevdiğim ve başkasını sevişine şahit olduğum biri vardı. Bu da yaratmıştı beni. Hayatta başımıza gelen her şeyin bir sebebi var. O yüzden amenna. Bu felsefeye sahibim. Yıllarca olmaması beni üzüyor sadece. Beklemek.. kendimde bir şey aradım bu sefer.
En İyi Cevap