Bu mala elim carpmis istekte atmış olabilirdim, buna ne oluyor anlayan var mı
Bu mala elim carpmis istekte atmış olabilirdim, buna ne oluyor anlayan var mı
Bence gayet güzel yaklaşmış. Mal diye arkadaşı yaftalamanda yakışmamış. Hoşuna gitmiş çocuğun efendi efendi yürümüş. Reddet geç. Neden Mal diye ifşalıyorsun. Aradan belli bir zaman geçiyor sonra dökülüyorsunuz buraya eee insan bir daha size yazar mı? Yapmayın böyle şeyler. Sonra ben neden yalnızım. Çünkü doğanın etki tepki gücü vardır ne ekersen bu hayatta her zaman biçersin. Doğanın adaletidir bu.
Oğlum isteği ben attım ben, çocuk da bana böyle yazmis
Simdi elle tl kağıt mı bozuk mu yazınca yürümüş mü oldu
Kendine göre yaratıcı olmak istemiş işte. Konu açmak istemiş. Sen eklemişsin oda iletişime geçmiş. Belki de olay çok farklı. Belki de ava giderken avlandın farkında değilsin. Belki de seni tanıyan biri ki sana böyle öğüt veriyor. Yok ya tanımıyor diyeceksin belki e sağlam bir fake hesap.
Sence bunu anlamanın bir yolu var mı ben kesinlikle tanıştığımizi düşünmüyorum
Tanıdıklarını ýonel deyince ne anlamamız lazim
Sende yoruma nasıl başlasın nasıl bitirdin, senden demi süphelenelim yani.
Çevremde yok ben onu alakasız bir yerden buldum ya, bana böyle yazmasına şaşırdım. Devamında bende şey dedim. Benim tanımadığıma istek atmam anormal sizin bana mesaj atmanız mi normal. Büyük çelişki yazdım. Belki sen beni tanıyorsun yazdi
Kendine gelen isteğe neden böyle anlam yükler insan
Ne anladın len büyücü bana da söyle
Çocuk da saf mı zeki mi anlamadin
Cevap
6Cevap
knk malın birine istek atmışın. eleman galiba hayatında bi kızdan istek almayınca havalara uçmuş mutluluktan birazda saçmalamış
Çocuğa umut vermişsin işte 😂😂
Sanki evlenme teklifi ettik, devamında şey yazdım. icinde kalmış keşke kabul etseydin ama gecti bi daha istesen de atmam
Yokluktadir normal olabilir senin de böyle zamanlarin olmuştur
Sana öylesi denk gelmiş
Ne demek istemiş
Düz mantık yazmış
İşte tanı erkekleri bu kadaar mal 😃
Heyecanlanmis olsa gerek 😂
Heyecanlansa böyle mi yazar bence hayatın uçlarda yaşayan biri
Ahahah bence aksine hayatında hiç kıza yurumemis olabilir acemice olmuş 😂
Simdi 50 tele bozuk mu kağıt mı yazınca yürümüş mu oluyor
Kendince öyle düşünmüş olsa gerek
Ne mal erkekler ya
Mal olmasa düzgün şeyler yazardı zaten üstünde durma bence