Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncel2
kova burcu canı istiyorsa kendisi mesajını atıyor saatlerce konuştuğumuz oluyor bazen de benim mesajıma cevap yazmıyor anında görüyor ama cevap yazmadığı oluyor ben çözemiyorum napıcam arkadaşlar nasıl ilerleticem hoşlanıyorum galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kova burcu erkeği zor bağlanır ve çok flörtöz olur, üzülmek istemiyosan yol yakınken vazgeç..
Görüldü atıp geçene deli oluyorum tamam o an işin olabilir bari 24 saat sonra yaz iki gün sonra yaz o yok bu yok demi
Kova burcuyum yol yakınken vazgeç çok can yakariz eheh
biz darlanmayı pek sevmiyoruz kova olarak sana ilgisi varsa mesaj atar
darlamamaya çalışıyorum bi kaç zaman sonra kendi atıyor
Burcla alakalı değil durum bunu bilesin😄
var var
Seni umursamıyor burcla ilgili olduğunu düşünmüyorum önceliği sen değilsin hepsi bundan ibaret ya da müsait değildir bilemicem. Nedeni sorabilirsin insanlar konuşa konuşa anlaşır😄
olabilir
burçla ilgili değil bence bu
aga sıkma adamı biz çleyiz bekle o atar
tamam teşekkür ederim
Hoşlan diye yapılan taktik bacim
o hoşlansaydı bunu yapmazdı sanırım🤷🏼♀️
Sen nasıl yaklaşıyorsun?
ikimizin aynı ilgi alanı olan şeyler
Açık açık konuş, yani rahatsız olduğun şeyleri, olmuyorsa ikiniz de yolunuza bakın.
ben yazmazsam kendi yazıyor bir süre sonra zaten
Tamam da senin tavrın sebep olabiliyor bu duruma belki
mesaj atarsa sıcak davranıyorum, öyle üst üste mesaj attığım bile yok o yüzenden tavırlarına şaşırıyorun zaten. İletişimde olmak istemiyorsan hiç bir zaman yazmazsın olur biter ama bi yazıp saatlerce konuşuyor bi bakıyorum mesaja cevap yok
Nasıl tanıştınız? birbirinizi ne kadardır tanıyorsunuz? belki daha iyi tanımak gerekebişir
tam tanımıyoruz aslında ben gereksiz duygusal yaklaştım belki de
Şaka mı bu
Burçla alakası yok