Ses tonu sizce ne kadar etkileyicidir?

Benim için fazlasıyla etkileyicidir, hatta şunu söyleyebilirim ki eski sevgilimin sesine aşık olmuştum her şeyinden önce, müsait olmadığım zamanlarda bile ne yapar eder kendime zaman yaratırdım onunla telefonda konuşup sesini duyayım diye. Ve gerçekten zor ses tonu çok iyi olan karşı cinse denk gelmek, kendi adıma çok nadiren denk geldim.
Fiziksel özelliklerinin hepsi etkilidir tabi. Tok bir ses, heybetli bir vücut, maskülen bir surat. Bunlar önemli. Ama etkisi %50 yi geçmez. Hele hele sanaldan birilerine yürüyorsan, paran olduğunu hissettirmelisin. Fotoğrafların bangır bangır ben de para var demeli. Reel biraz daha fiziksel özelliklerine bakıyor,
sanalda iletişimin devamı için fotoğraflarının arka planı iyi olmalı. Araba fotoğrafı villa fotoğrafı, yurt dışı fotoğrafı vs vs iyi iş yapar.
O kadar çok etkili ki çok akıllı şaşar Ben bazen böyle Yalnızlık hissediyorum Ağlama krizleri geçiriyorum iş özeti işte olduğun zaman bir kadının o kadar etkili konuştum ya ben ne var diye soruyor
Baya etkileyici ama her şey de değil. Mesela birinin sesini duydum çok hoşuma kaçtı diyelim. Ama yaşça baya büyükse ya da sevmediğim bir özelliği varsa gözümden düşer yani her şey değildir ‽
Cevap
23Cevap
Beni istemsizce çok etkiliyor güzel ve karizmatik ses. Tabii bu akıcı bir konuşma üslubu, iyi bir hitabet becerisi de desteklerse tadından yenmez.
Koku ve ses benim duygu ve mantıktan bağımsız iki hassas noktam sanırım.
Hımm ulaşırım sana o zaman
Yok artık.
Konuştuk ya
Böyle sese sahip olmak isterdim
Ses tonu ve diksiyon düzgün vurgular ile etkileyici olabilir ama çok önemli bir kriter mi bence değil ses tonu için söylüyorum bunu bu arada yoksa diksiyon bence önemli.
Biz seninle bir yerde denk gelmiş olabiliriz nickin yabancı değil
https://voca.ro/1eI9GA95RjNK Bıraktım buraya dinleyen olursa 😂
Evtt sesin birazcik kalin seni seven kisi seni herseyin ile sever o yüzdn boş ver 🙃 ama bn erkekler de birazcik daha ince ve hoş bir ses oluyor ya nasil anlatsam.. belki anlamissindir 🙃
Teşekkürler anladım anladım 😉
Sesten ziyade sesin içindeki enerji veren mutluluk etkiler ses tonumu sevenler var şükür ama karşı cinste ses enerjisine bakarım
Kimin olduğuna bağlı.
Birçok kadının bayıldığı ses tonundan hiç etkilenmem mesela.
Beni etkileyen tek ses tonu sevgiliminki. :)
Önemli bence. Ton ve diksiyon. İnce sesli erkekleri beğenmem köy ağzıyla konuşanları da beğenmem itici
Sesime çok iyi diyorlar diksiyonum da baya iyi zaten sesime hatta şarkı veya şiir söyle diyen oldu
Seviyorsan zaten sesi güzel gelir. Ama sevdiğin birisi yoksa birinin sesini duyduysan etkileyici gelebilir. Fakat sadece sese bakan insanlar genelde sevgi bakımından bir tık eksik oluyorlar. Bir yerde araştırmıştım.
Öfff diyorum ses yakışıklılığı diye bir
Şey var ölürrümmm ölürürmmm😋
Ses tonu benim için çok önemli. Yüz güzelliğinden önce gelir. Ses tonu ne kadar hoşsa karşındaki kişinin tipi senlik bile olmasa bir anda çekici geliverir
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Ses tonu oldukça önemlidir. Gülüş ve ellerde tamamlayıcıdır.
İstemsizce etkiliyor beni, tek başına anlam ifade etmiyor ama yakışıklı, ilgi çekici birinin etkileyici de bir ses tonu varsa dönüp dönüp bakabilirim 🤭
radyoculari düşünürsek çokta şey yapmamak lazım dbdh
Yeterli olacaksa çok önemli hele tanımadığın kişilere karşı.
Bir oyuncunun sesini beğendiğim için oynadığı her şeyi izledim, söyleyeceklerim bu kadar.
İlk etkilerde sonrasi için karakterle devam eder
Sen tonu etkileyici
ama diksiyon var ise Yok ise neye yarar
Buyurun
Ya bende bilmiyorum hesabını kapattı haberde vermedi
Of of of derim hele bir de güzel bir diksiyon ile bütünleşmiş ise bu ses 🔥🔥🔥
Yuzde 90 diyebilirim. Gorunusteki cok kusuru kapatir. Mesela keldir sesi guzeldir cekici gorunur. Yakisiklidir sesi kiz gibodir itici olur. Onemli yani.
En İyi Cevap