Kişilik & Karakter Ses Tonundan etkileniyor musun? Zafer0758 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ses tonuna yükselen var mı? Ses Tonundan etkileniyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. etkilenmem 0 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Bazı insanların sesi çok derindir ne anlattığını önemi olmaz dalıp gidersin dinlerken bile. Etkilenirim 0 2 Yorumla Zafer0758 1 yıl O kadar yani Yorumla KayıpTanrılarÜlkesi 1 yıl Şiir okusam. sesimi yprimlar misin acaba Yorumla
TuTS2YanCheqツ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Etkileyici olabiliyor tabi ki, uyandırıcı ve heyecan verici bir etkisi oluyor. 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Yükselmiyorum da etkileniyorum 0 0 Yorumla
Şevvaallws Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Ses yakisikliligi diye bisi var bence 0 1 Yorumla Zafer0758 1 yıl Bencede yaa kesin bilgi Yorumla
hdayan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Hangi kız etkilenmez 0 1 Yorumla Zafer0758 1 yıl Çok fazla olduğunu düşünmüyordum açıkçası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
etkilenmem
Bazı insanların sesi çok derindir ne anlattığını önemi olmaz dalıp gidersin dinlerken bile. Etkilenirim
O kadar yani
Şiir okusam. sesimi yprimlar misin acaba
Etkileyici olabiliyor tabi ki, uyandırıcı ve heyecan verici bir etkisi oluyor.
evet bir sefer etkilenmistim
Yükselmiyorum da etkileniyorum
Ses yakisikliligi diye bisi var bence
Bencede yaa kesin bilgi
Bazen
Hangi kız etkilenmez
Çok fazla olduğunu düşünmüyordum açıkçası