Okurken yasadiklariniza hakikaten son derece fazla uzulup bu durumunuza ziyadesinden çok içerledim adeta bende bizzat bu durumlari yasiyormusum gibi hissettim. Öncelikle seninle aynı hayatı paylaşan eşine zor zamanlarda bu şekilde davranman hiç insancıl ve doğru değil. Biraz daha alttan alıp hosgorulu yaklassan bu surec hem senin hem esin icin daha çekilebilir olacaktir inan bana. Daha detaylı konusmak gerekirse; lütfen onu anlamaya çalış yaşam sartlari evlilik, deprem, çocuk, geçim derdi, issizlik korkusu ve daha fazlasi.. Bunlari kaldirmak ve mucadele etmek öyle siradan basit meseler degil hayatın en buyuk gercekligi dahası onunda ta kendisi, ayrica tum surec icerisinde seninde onunla adeta esini azarlarcasına konusman şartlari ikiniz icinde tamamen zorlastirip kendinizi cikmaz sokağa sürüklemeye neden olur ve bu ikinizi de mahveder bu yüzden lütfen daha ılımlı ve sakin kalmaya çalış.. Birbirinize iyi kotu, hastalıkta, saglikta, sıkıntılı, refah zaman ve kosullarda evlenme ve hayatiniza eslik etme sozu vermediniz mi? Bunu daima hatirinda tut ve hem kocana hemde kendine her acidan mukayyet ol gerek psikolojik gerek ruh gerek beden gerekse fizyolojik acidan artik dahası aklina ne geliyosa ve nasil isimlendiriyosan.. tum bir yasam labirenti icindeki her durumda ve kosulda bu dediklerime dikkat et ve ettirt. Vurgulanmasi gereken diger nokta da şu : Sizler hayat arkadasiysaniz eğer, ikiniz artik 'BİR'sinizdir onun derdi, acisi, tatlisi, sorunlari, huznu, nesesi, uzuntusu, huzuru yani her seyi seni de bağlayıp seninde bir parcan adeta uzvun haline donusuyor, senin oluyor, en net tabiriyle SENLEŞİYOR.. ne olursa olsun ne yasanirsa yasansin asla hicbir seyi tek basina kaldirma durumunuz birak bunun olasılığı dahi olmamalı, olmaz, olamazz!! Çünkü siz kari kocasiniz hayat bilmecesi icindeki her seyi paylasip yasami beraber gogusleyerek onu 'BİR'likte birbirinize karsi beslediginiz yogun sevgiden, birbirinize dayanarak ve birbirinize sahip olmaniz mutluguyla, askinizdan ve onun biricik MEYVESİNDEN ilham, sevgi, güc alip hepsinden beslenerek o yasami daha da anlamli hale getiriyorsunuz ve o bilmeceyi beraber cozmek icin savaşiyorsunuz omuz omuza.. Zorluklarin sizi aklina gelebilecek her cepheden kusattigi bir mücadele de o bilmeceyi aynı yaşam seruvenindeki sorunlara ve hayatin her kosul ve halindeki sıkintılı sureclerinde doğru yaklasmak sizin elinizde. Tum bunlara karsi dimdik durarak, sevginizin ve aile ruhunuzun rehberliginde onlari doğru bakış açılarıyla karşilayabileceğinize yürekten inaniyorum yalnızca birbirinize tutunun... Daha da fazla konusmak istesemde simdilik bu kadarı yeterli. Dertleşip kendini anlatmak benide bir nebze dinlemek istersen hep buradayım. Kendinize çok dikkat edin ve hep aşkla bağlı kalın.
İyı geceler 😊
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocana acıdım şu an. Madem uzaktan zorlanıyorsun ama eşinin yanına gelmesini istemiyorsun sen onun yanına git. Asker insanın psikolojisi normal insanların ki gibi değildir. Onlar oralarda çok farkı şeyler yaşayıp görüyorlar. Adamın zorlandığı belli sende ona ılımlı yaklaşmak, güzel bir şekilde konuşmak yerine bir dövmediğin kalmış. Çocuğun geleceğini düşünmek zorundaysan sende işe gir o zaman. Neden bütün yükü eşinin üzerine yıkıyorsun. Adamın zaten orada psikolojisi alt üst olmuş sende böyle saçma sapan konuşarak daha kötü hale getirmişsin.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten çok olumsuz olmuş, aile olmak yan yana olmak değilse neyleyim o evliliği, eşin çok haklı bir de onun penceresinden bak evine gelip çocuğunu sevmek, kapısını açan bir eş görmek, karısıyla vakit geçirmek onun da hakkı. Sen haksızsın demiyorum lakin böyle konuşmak yerine burada bir iş ayarla sonra gel hallederiz canım, az daha dişini sık vs diyebilirdin sonuçta o senin eşin ve yükünü birlikte sırtladığınız koca bir hayat var. Yine de sizin bileceğiniz iş ben sadece fikrimi söyledim.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok olumsuz yaklaşmışsın hem de. Onun daha çok sorumluluğu var. Hem oradakiler ile uğraşıyor, hem aklı sizde. Yani seni de anlamaya çalışıyorum. Her şey almış başını gitmiş. Bütün her şey sana kalınca patlamışsın. Onun yanında olmaya bak, ona moral ver inan onun çok ihtiyacı var. Boşanırım gibi kelimeler söylemek yerine biraz motivasyon ver bence.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey dicem sen insan misin? Çok merak ettim kalb ve vicdan sahibi bir insanmisin o adam orada şehit olsa vicdanini nasil rahat tutacaksın nasil rahat uyuyacaksın Şahsen ben bu adami sevdiginden şüphe duydum ikinizde birbirinize uzaksiniz güzel güzel konuşmak sohbet etmek birbirinizle dertleşmeniz gereken yerde adama yaptigina bak tü sana Sanki pavyona karilarla para yemeye gitmis gibi davranmissin adama birkereikinizde yetiskin oldugunuzu dusundum oyuzden boyle diyorum yetiskin misin sen? Çocuk askerde neler demissin kalbini kirmadan sana tutanaktutuldugunu sürekli tel elinde olamayacagini vs herseyi anlatmis adami dövmedigin kalmiş yani ki çocuguda işimizim oldugu zamanda dusunup yaptikdemen asiri sacma rahatsız edici ki ve mantiksizdı, gözünü yumusssun cocuga agzina gelen herşeyi söylemissin o orada asker tonlarca kişinin yaninda umarim arayip azarlamiyorsundur adami ayip degil mi bu yaptigin o asker yoruluyo , nöbet tutuyo hergun sabah 5 kalkiyorlar aksama egitim kadar ne yaptiklarini dusunuyorsun acaba ki sana mesaj attigini veya telefonu elinde gördugunde bir üstünün nasil azarladigini laf söyledigini haberin yok ki askerde telefon kullanmak yasak yinede zar zor yaziyo nekadar anlayissiz ve rahatsiz edici bir kadinsin yemin ederim cocugun haline acidim sanki sana cocuk yapmasaydik boyle cok agir kelimeler kullanmis gibi davranmissin yuh , gerçekten utanma duygun var mı madem öyle askere gittikten sonra evlenseydin car car konusmussun anca cocugun pskolojisinide bozmussun yazik gercekten
42 Yorumla
Soran+1 yılSen de orspu musun? Bi sttir ol git sana mı kaldı benim evliliğim, insanlığım defol hadi yallah işine.
Soran+1 yılSanki kocamı benden çok düşünüyor gibi yorum yapmış bir de olmayan beynini skeyim senin ben. Herkese adam gibi cevap verdim ama seni adam yerine koymak bile hakaret olur. Otur evinde gtünü büyüt sen. Bacak kadar boyunla, ergen yaşınla da bana akıl vermeye kalkma.
Rütbeli askerlik zor bir meslek. Dünya kadar insanla uğraşmanın yanı sıra üstündekiler de sana beter davranıyor. Normal askerliğini yapan biri olarak bunu gördüm.
O zaten seni ve kızınızı düşündüğünden oldukça sineye çekip işini yapıyordur ama dediklerin ağır kaçmış gerçekten. Biz ne kadar yorumlarız doğrusunu bilemiyorum ama zaten hem arada şu an mesafe olmasına rağmen "dönersen boşanırım" falan demen uygun olmamış.
Evlenmişsiniz, bir çocuğunuz var ne güzel.. Allah bağışlasın.. Adam o duruma gelse de elbet bir işin ucundan tutup parasını kazanır.
72 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o dediğin olmuyor işte. Evlendik bir buçuk sene kaç tane işe girdi çıktı ve bir senesinde de full evdeydi. Tek maaşla geçim zor. Bir de çocuklar imkansız gibi..
+1 yılErkeği haklı bulanlar var. Gerçekten çok yazık. Benim babam 50 yaşında 5 çocuğu var boyu kadar ve haftada 2 3 gün eve geliyor. Fabrikada yatıp kalkıyor. Asgari ücretli olmasına rağmen bazen 3 asgari ücret kazanıyor ayda. Ha yanlış anlamayın 4-5 5 milyon liralık gayrimenkulü var kira da alıyor o halde böyle calisiyor. Keza bende evli değilim bekarım özel güvenlik olarak çalışıyorum. Çoğu zaman ayda 28 29 gün çalışıyorum. Ek mesailerle 2 asgari ücrete denk getiriyorum. Şimdiden miras kaldığı halde doğmamış çocuğumun universite masraflarını duusunuyorum. Bu arkadaş istedigi kadar iyi kalpli olsun. İstediği kadar iyi nigetli olsun. Yeterli değil. Üşeniyorum bikiyorum tarzı cümleler kuruyor. Çok ayıp. Bı insan kendisi için değil de başkası için yaşarsa hayat güzelleşiyor. Dediğim giibi ben daha doğmamış çocuklarımın geleceğini düşünüyorum ki çok şükür milyonluk miras kaldığı halde. Beyler çalışın. Kimseyi mağdur etmeyin. Hele ki ailenizi sevdiklerinizi. Gerekirse 2 iş 3 iş de çalışın. Erkek olun. Adam olun. Sağlıcakla.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yanlış kişiyle evlenmişsiniz yanlışı görüp boşanmak yerine çocuk yapmışsınız şimdi bir yanlış daha yapıp boşanmayı düşünüyorsunuz sizin mesleğiniz ne bilmiyorum ama eşinizin askerlik değil ticaret yapması lazım askerliği herkes yapamaz olmuyorsa dönecekse boşanmak yerine doğru bir işe yönlendirin yapabileceği bir işe yönlendirin çünkü boşanır ve yeni biriyle evlenirseniz kızınız belli bir yaşa geldiğin de üvey baba ile aynı evde çok sorun yaşayabilir bunun olmaması için adam akıllı iş bulmaya çalışın tavsiyem ticaret yapması
26 Yorumla
Soran+1 yılAskerlik tam ona göre aslında ama apar topar Hatay'a gittikleri için strese girdi. İki aydır orada, şartları da çok kötü zaten. Yani bilmiyorum bir şekilde düze çıkacağız insallah. Bu arada onu çok seviyorum, bebeği de çok istedim. Kendim hemşireyim. Bakabilirim diye düşündüm ama Türkiye'de her geçen gün ekonomi daha da boka batıyor.
- +1 yıl
Benim size tavsiyem boşanma lafını gözünü korkutmak için bile söylemeyin ya da boşanmayı mantıklı bir şey gibi düşünmeyin boşanmak hepsin den daha kötü senden boşansa işi olmadığı için nafaka veremeyecek çocuk sende kalacak yine tek başına tüm masrafları sen ödeyeceksin ama Allah korusun işsiz kalsa bile evli olsanız evde çocuğa bakar yemek yapar ev işiyle ilgilenir iş bulana kadar yani boşanmak bence mantıklı değil
Soran+1 yılEvet haklısın doğru 😌
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılZor. Sizi anlıyorum diyemem. Ben böyle tepki verir miydim bilemem. Ama siz de çok dolmuşsunuz patlamaya dertlerinizi dökmeye ihtiyacınız var ve bu eşiniz olmuş. Üstünüzde geçim çocuk gibi yükler var. Ama karşı taraf da çok çaresiz gibi geldi bana. Ne yapmasi gerektiğini bilmiyor. Küçük, yürümeyi bilmeyen bir çocuk gibi düşünün. Onu ayağa kaldırıp yürümesine yardımcı olacak kişi sizsiniz bir başkası değil. Onun yanında olduğunuzu göstermelisiniz bence. Her kötü şeyin mutlaja bir sonu olur. Ya daha kötüsü boşanmak gibi ya da daha iyisi bu durumdan kurtulmanız gibi. Sabredin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAsker psikolojisini hiç bilmiyorum elbette zorlanıyordur kolay bir iş yok ancak tek çaresinin de bu olduğunu bilirken işini düzgünce yerine getirmeyip gönderilebilirim tarzında şeyler söylemesi hoş değil.
Sen de isterdin eşinin yanında olmasını, bebeğini birlikte büyütmeyi, akşam ağladığında bir kere de onun bakmasını. Sen de keyfinden orada çalışmasını istemiyorsun.
Şu an zorluk çekilmesi gereken bir dönemden geçiyorsunuz açıkça belli bu. İnsan böyle durumlarda hayallerine ve eşine tutunur. Sen de eşine bol bol hayal kurdurabilirsin, varlığını hissetmesi kendini güvende hissettirir. Sen de bu sırada onu bol bol gözlemle.
Gerçekten çok zorlanıyorsa düzelecek gibi değilse de bırakıp gelsin insanın kaderinde bir şey varsa o gelir sizi bulur. Psikolojisini bozmasından önemli değil hiçbir para miktarı10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu yok ya atma falan olmaz, o kadar insan eksildi bir de bu halde iken keyfe keder kimseyi çıkarmazlar. İyi tarafından bak, en en kötü her ay asgarî ücretin iki katı bilemedin kim bilir 2,5-3 katı gelir elde edebilmek. İşsiz kalma derdin yok, memuriyet sonuçta
22 Yorumla
Soran+1 yılBen de sanmıyorum orada en basit bir şeyden atacaklarını. Umarım şu stresimiz biter de düze çıkarız bir an önce
Cevap sahibi+1 yılAskerlik herkesin katlanabileceği bir yaşam tarzı değil evet, ama baştan bulaşmamak lazım ki emek verip sonra emeğe yazık olmasın. Anneler babalar çok kabahatli, zorla olmaz, ille asker olacaksın falan kesinlikle yanlış. Tabii bilmiyorum o zorunluluk nedeniyle mi askerliği seçti yani zorunda kaldı.. Yine de hayat ne getirir bilemez insan, evlilik iyi günde kötü günde diye birbirine söz vererek başlıyor. Benim birçok arkadaşım bilmiyorum gerçekten suçlu muydular yoksa kurunun yanında yanan yaş mı idiler, ansızın atıldı falan ve kim bilir sonrasında ne perişanlık yaşadılar ailecek. Görüşmüyoruz yıllardır, ama bildiğim kadarıyla evliliklerini bitirmediler, özellikle eşleri büyük sabır göstermiştir. Kötü günde evlilik birliğini ayakta tutabilmek başarı, rızık mutlaka vardır; arayıp bulabildikçe. Milyonlarca insan asgarî ücretle belki de altında rakamlarla yaşamaya çalışıyor, orada burada yatan insanlıktan çıkmış ama sabreden insanlar tanıyorum görüyorum. Mücadeleyi bırakmayın, elbet zorlukların ardında rahatlık vardır
+1 yılBirazcik daha tatlı dille söyleseydin keşke. Tabii ki senin durumunu bilemeyiz aynı şeyleri yaşamadığımız için. Belki de sabrın taşımıştır artık. Ama ne olursa olsun o senin hayat arkadaşın inişli çıkışlı dönemler tabii ki olacak. Ama birbirinize sahip çıkmazsanız zaten evlenmenin bir mantığı kalmıyor. Bazen sadece ana odaklanıyoruz ve o an sanki kıyameti yaşıyormuşuz gibi gelebiliyor. Bunu çok yaşadım. Ama biliyorum ki nasıl 1 ay önce yaşadığım zorlukları unuttuysam, geçtiyse bunlar da geçecek. Siz de böyle düşünün her zorluk elbet geçecek. Geriye yaşadığımız iyi anlar kalacak. Kötü anılar biriktirmek yerine iyi anılar biriktirmeye bakalım bu süreçte. ❤️❤️❤️
00 Yorumla
+1 yılMesajlarda duygusallık iki taraflı sıfır en dikkat çekici konu bu.
Eşine hata yaparsan ben yokum ile işine tutunmasını ve başka yolunun olmadığını göstermen, onu iyi. tanıdığın için diye düşünüyorum.
Bunun dışında ise uzman veya sözleşmeli. asker sanırım, evet güneydoğu da ise işi zor olabilir. Burada manevi desteğin çok önemli.
İş disiplini olmayan bir arkadaşa benziyor, bu yapıda kişiler genelde meslek farketmeksizin iş hayatında hep sorunlarla karşılaşır. Burada karakterini ve yapısını gözden geçirmesi lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Adama üzüldüm. Küfür etsen hiç bu kadar zoruma gitmezdi. Çok ağır konuşmuşsun. Umarım maddi olarak düzelirsiniz.
63 Yorumla
Soran+1 yılHep fevriliğimden zaten. Yarın gönlünü alacağım 😭
- +1 yıl
Herkes mutlu huzurlu yaşam ister. Kaliteli ve güzel şeyler yaşamak ister. Karşındaki kişi varlık içindeydi sana onları mı vaadetti bilemem. Ancak evlilikte iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye biz söz var. Allah korusun askerliğin zaten çok başka psikolojisi varken yaralansa ne yapacaksın? Kör kurşun geldi vurdu hiç çalışamaz hale geldi ne yapacaksın? Neyin ne olacağı hiç belli değil sonuçta değil mi? Hayat maalesef toz pembe değil dizilerdeki gibi hiç değil. Boş yere birbrinize vicdan yaptırmayın kırmayın.
Soran+1 yılAllah korusun... Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
+1 yılHanımefendi öncelikle ağır konuştuğunuzu düşünmüyorum net ve açık olmuşsunuz. Ama Ben adamı da anlıyorum askerlik en zor meslek. Eğer eşiniz onun elinde olmayan sebepten ötürü yanınıza gelmek zorunda kalıyorsa boşanmayın cunku emınım isteyerek olmaz. Kimse eşi coxugu rızıksız kalsın istemez. anlayışlı olun cunku mesleği çok zor. Ben dayanamam yapamam. Son olarak da Asker bir insanla evlenmeden önce bunları düşünmüş olmanız gerekirdi.
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarda gördüm de eşinizin başta işsiz olduğunu bile bile onunla evlendiyseniz, biraz iğneyi kendinize de batırmalısınız üzgünüm. Bence gönlünü almalısınız ağır konuşmamışsınız ama biraz ağır.
Soran+1 yılBaşta işsiz değildi. Düzgün de bir işi vardı ama ben memur olduğum için yaşadığım şehre gelmek zorunda kaldı. Burada iş bulur diye umut ettik, maalesef kalıcı bir iş bulamadı. Buradakilerin şerefsizliğinden kaynaklanıyor.
+1 yılBence ağır konuşmuşsun ya, yani işsiz olabilir kalabilirsiniz zor zamanlarınız olabilir ama öyle hemen boşanacağım demek olmaz ya diğer dediklerinde bence ağır. Gönlünü almalısın, seviyorsan kıymetini bil.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa üzüldüm her ikinize de ama çok ağır konuşmuşsun. Kafam dalgın falan diyo bence o da çaresiz. Ya beni yanlış anlama ama askerlerin psikolojisi çok farklı oluyor, stres falan yapıp geri dönülmez şeyler yapıyorlar. Benim uzaktan bir akrabam askerdeyken intihar etti. Sebebi neydi bilmiyorum sanırım onun da eşiyle problemleri vardı. Lütfen gönlünü al , sonra üzülen sen olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen askerde er olarak bitirdim. Ve stresten en ufak uzucu sozu kaldiramayacak hale geldim. Lutfen ona bunu yapma. Onun sorumlulugu daha fazla. Lutfen onun iyi hissetmesi icin elinden geleni yap abla.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılStresten dolayı biraz sert çıkmışsın ama onunda orada işini iyi yapması lazım senin o kadar ayrı kaldığınıza değsin ayrılsa dediğin gibi kim o paraya işe alır
217 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsker eşi olmak zor derlerdi haklılarmış
Soran+1 yılZor evet maalesef gerçekten zor. Bir de şu depremler yaşanmasa bu durumda olmayacaktık. Hatay'da olduğu için bu kadar zorluk yaşıyoruz ikimiz de...
Cevap sahibi+1 yılBilmediğim için soruyorum deprem bölgesinde olduğu için nedem zorluk yaşıyorsunuz görüşme açısından mı
Cevap sahibi+1 yılBu arada sonuna kadar haklısın burada seni anlamadan yazan insanları umursama sen en başta çocuğun için iyi bir gelecek istiyorsun alttaki yorumda gördüm anladığım kadarıyla normal işte tutunan biride değil ve sen istemez misin diğer eşler gibi kocanı yanında senin içinde çok zor
Soran+1 yılEvet görüşemiyoruz orada olduğundan dolayı ve ne zaman oradan dönecekleri de belli değil. İkimiz de bu yüzden daha fazla zorlanıyoruz. Oranın şartları hepten zor. Günde bir kere su veriyorlar, yiyecekleri yok. Tek öğün yiyor her gün. Haline çok üzülüyorum ama dön diyemiyorum. Dersem geleceğimiz karanlık...
Cevap sahibi+1 yılBirazda senin sinirin stresin görüşememenizden görüşebilseniz bu kadar sert olmazdın evet şu an için şartları zor idare etmek zorunda yoksa hayatının geri kalanında o zor şartlar altında yaşamak zorunda kalacak bence hiç dön deme en ufak bir şey demenle hemen dönecek gibi
Soran+1 yılAynen kesinlikle katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğinizden beri böyle uzun görüşemediğiniz zamanlar oluyor muydu
Cevap sahibi+1 yılBazen birinin sert olup acı gerçekleri söylemesi gerekiyor burdakiler saçma saçma yargılamışlar seni empati kurmak bu kadar zor onlar için
Soran+1 yılHayır evlendiğimizden beri hiç ayrılmadık. Bu ilk oldu bizim için. Anlamayan insanlara da aldırış etmiyorum. Herkes yaşadığını bilir.
Cevap sahibi+1 yılEşin dönerse peki cidden boşanır mısın öyle demişsin ya
Soran+1 yılHayır ondan kopamam...
Cevap sahibi+1 yılTahmin etmiştim o an birden sinirlenmişsiniz sizin tek ihtiyacınız eşinizle vakit geçirmek bence
Soran+1 yılHem de nasıl...
Cevap sahibi+1 yılBu arada yanlış anlamamışsınızdır umarım cinsel olarak kastetmedim sarılmak öpmek gibi romantik anları kastettim tabi diğeride iyi gelirde
Cevap sahibi+1 yılBen subay olmak istiyordum sevdiğim kız asker olursan evlenmem senle dedi vakit getiremedikten sonra evlenmenin ne anlamı var dedi sence haklı mıydı
Cevap sahibi+1 yılGönlünü aldın mı eşinin
+1 yılErkekler içinde hayat zor. Eşiniz. Siz. Doğal ihtiyaçlar. yanlış anlama sakın ne olur. ama seninde canın sevişmek istediğinde ne kadar sabredeceksin. Ki eşin bu durum konusunda hiç bir şey yapamayacak. Ayrıca eşinin konumuna transfer olma ihtimalin yok mu? görev süresi ne kadar sürecek.
00 Yorumla
+1 yılBak adamın uzerine fazla gitme. haklisin ama başka bı yol vardır muhakkak
Askeriye çok zor bı yer zor bı meslek. adami saf görüp eziyorlar sanırım. olusabilexek bı durumda bunun vicdan azabıyla yasayamazsin10 Yorumla
+1 yılAbla eşinin ne kadar stresli olduğunu burdan biz anladık. Ona anlayışla yaklaşsan çok daha iyi olur. Eminim o da sizi çok düşünüyordur
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın doğru konuşmuşsun ama adam psikolojik olarak bunalımda bence en iyisi ara onu veya güzel mesajlar at kafasını dağıt ya da izin alabiliyorsa gelsin. Sen de haklısın ama bu konuları o şu an bu psikolojideyken konuşmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence erkeklik gururu diye bi şey var ve boşarım seni, duydun mu beni böyle şeyler baya kaba kaçmış biri bana söylese bişeyler eskisi gibi olmazdı
11 Yorumla
Soran+1 yılBekara eş boşamak kolay derler. Erkeklik gururu ne ayrıca, erkeğin gururu var da kadının yok mu? Bu kafayla devam edin
+1 yılSize bu gün lazım olan sadece birbirinize iyi davranmak. Hatıralarınız güzel bağlarınız sıcak ve kuvvetli kalabilsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir tane sevgi sözcüğü bile yok ikinizde de hayat çok kısa nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın bence
00 Yorumla
+1 yılkolay değil hem askerlik psikolojisi hem de özlem birikince. Fazla üstüne gitmişsin adamın. Yaklaşımın doğru değil
10 Yorumla
+1 yılBoşanmayı mı düşünüyor musun gerçekten
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki düşünmüyorum ama işsiz kalırsa nereye kadar devam eder ki. Bunu ancak evli olanlar anlar yani
- +1 yıl
Ama ömür boyu işsiz kalacak değil ki kalsa bile bi işe girer çalışır böyle deme bence adama
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAskerde ki bı insana bu kadar negatiflik yüklenmez.
00 Yorumla
+1 yılAdamın yerine ben üzüldüm (
Ağır konuşmuşsun eşimden böyle bir şey duysam %100 soğurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok acimasizsiniz meslek öğretmenlik se siz kimbilir nasıl dayak atarsınız çocuklara
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla olumsuzluk var
12 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım off... 😓
- +1 yıl
Yanlış ilerlemissin öfkeni seninle sorunu paylaşan birine kusman doğru olmamış
Doğru bir yaklaşım olmamış bence biraz daha motive edici konuşabilirsin maddiyat ağırlıklı bir konuşma olmuş üzücü
00 Yorumla
+1 yılKanki çocuk zaten askerde moral bozup durma
00 Yorumla
+1 yılAh be üzüldüm adama
20 YorumlaAdamın aklı sende çocuğunda ağır konuşmuşsun
10 YorumlaDibine kadar haklısın yumuşama
00 YorumlaÖyle gibi
00 Yorumla
+1 yılYok gayet iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzman mi
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAskerliğini ne olarak yapmış
Soran+1 yılAstsubay
Cevap sahibi+1 yılZor meslek askerlik bende asteğmen olarak yaptım istediğin kadar rütbe tak emreden birisi çıkar çocuğun üstüne gitme zaten zor bir meslek yapıyor siz kadınlar askere gitmediniz için bilmezsiniz
Soran+1 yılEvet doğru ama pes edip dönmesini istemiyorum bu yüzden böyle söylendim ben de 😓
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyler elinde değil gardasim çocuğun stres yapmasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi demişsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bosarim ne demek ya
00 YorumlaDerdiniz ne
00 Yorumlakamerada oluyomu hiç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem