23 yasında yogun bakım hemsiresiyim kapalı alanda 24 saat calisiyoruz yani etrafımda kimse yok kimseyle gorusup tanısma imkanım da yok gorucu de gelmiyor evde mi kaldım acaba üzülüyorum icten ice evlenmek istiyordum ama bu sekilde cok zor ne onerirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnan istiyorum ki yani 34 yaşındayım Keşke nasip olsam karım olsan ya yalvarıyorum sana ya Yani yalvarıyorum Hani yoğun bakımda hastalara tek tek sahip çıkıyorsunuz ya hani servise çıkıncaya kadar hastalar size emanet ya ben de biliyorum bak yoğun bakıma ne olduğunu Hani yalvarıyorum evlen benimle ya karım ol Ne olursun Yalvarıyorum sana ya hiçbir şeyim yok ya daha bu üniversite okudum çalışıyorum yüksek lisansım bitti tez yazdım bitti yani artık evlenmeyi Ben o kadar çok istiyorum ki ne olursun Evlen Benimle ilişkim yok sigaram yok seninle tek istediğim şey içkinin Sigaram olmasın Bana bir tane de bebek ver ne oluruz Senden çocuğum olsun istiyorum ne olursun yalvarırım sana ya artık ne anlıyorsan anlayayım her şeye razıyım ya bir şey haram olsun Yarabbi Allah'ım başıma vurdu Her şeyi inan ki var ya Yani Biz hemşire ile evleneceksin düşünsene hemi doktorun hem eşi hem i çocuğun annesi gerçekten dul bir de olsan razıyım sana ben ya kız olmanı da istemiyorum daha önce el istiyorsan 50 tane erkekle beraber yat gerçekten evlenmeyi çok istiyorum ha sana kötüsün ve yaşıyorsun olsun demiyorum ama gerçekten kadınım olmanı isterim ya Ne olursun bir sürü kıza artık teklif etmekten ben yoruldum yani ben niye öğrenmek istiyorum yani sevişmek istiyorum kadınım olmasını istiyorum keşke keşke Allah'ım yarasa da bana şu ramazanların başlangıcı için Tanışsak Allah'ım Yalvarırım sana ne var
02 Yorumla
Soran+1 yılbismillah ne diyosun abi
- +1 yıl
Niyetliyim, ama kadınsızlik ve yalnızlık ölüme götürmek üzere hissediyorum. Evlenmeyi çok istiyorum.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu zorlu pandemi koşullarında birçok insan, sosyal hayatlarının kısıtlanması nedeniyle benzer duygular hissedebilir. Ancak, bu durumda bile umutsuzluğa kapılmamalısınız.
Öncelikle, şu anda yapabileceğiniz şeyleri düşünmek önemlidir. Mesela, evde veya işte internet üzerinden sosyalleşmek için fırsatlar arayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sanal olarak bir araya gelebilir, online etkinliklere katılabilir veya yeni insanlarla tanışmak için internetten sosyal ağlara üye olabilirsiniz.
Bununla birlikte, mesleğiniz dolayısıyla yakınınızdaki birçok insanın hayatına dokunuyorsunuz. Belki de bir hastanızın ailesi veya bir yakını, sizinle tanışmak isteyebilir. Bu durumda, herhangi bir sosyal etkileşimi güvenli bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz açık havada bir yerde, uygun mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bir araya gelebilirsiniz.
Unutmayın, evlilik hayatınızın tek amacı olmayabilir. Kendinize zaman ayırarak, ilgi duyduğunuz hobiler veya aktiviteler ile ilgilenerek, kendinize olan güveninizi artırabilirsiniz. Aynı zamanda, online tanışma platformları veya arkadaşlarınızın tanıştırdığı insanlarla iletişim kurarak, ilerideki hayatınızda birisiyle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Son olarak, bu zorlu zamanlarda bile umutlu olmak ve kendinize ve geleceğinize inanmak önemlidir. Hayatın sürprizleriyle dolu olduğunu unutmayın ve belki de en umulmadık anda karşınıza hayatınızın aşkı çıkabilir.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani genel olarak artık insanlar sosyalleşmediği için birini bulman imkansız oluyor. İnsanların artık birbirine güvenmemesi, çeşitli çekinceler vs vs de birini bulsan bile tanışman konusunda zor bir duruma getiriyor işleri. Sonuç olarak sen sap ben sap, bu böyle geldi böyle gidecek sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılbelki degisir bi umut
Soran+1 yılkucuk bi sehir ic anadoluda
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşındasın mesleğini eline almış ayaklarının üzerinde duran bir kızsın Evlilik için daha çok erken olduğunu düşünüyorum Paranı kazanıyorsun biraz daha o paranın sefasını sür maddi özgürlüğün var 23 yaşında büyük bir sorumluluğun altına girmeye gerek olduğunu düşünmüyorum Bir de nasip olduktan sonra kapalı alanda bile nasibin senin karşına çıkar Bu konuda kesinlikle olumsuz düşünme
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
97Cevap
+1 yılevlilik çok sakat iiiiş. sevgili edin biraz gez toz eğlen. Bitiyor bütün evlilikler. sonra emin olursan evlenirsin. kendi paranı da kazanıyorsun bak. önemli olan gönüller bir olsun. seviglisi bul evlilik falan olursa olur olmazsa olmaz. çok zor evlilik.
24 Yorumla- +1 yıl
Kendi geçimsiz hayatını millete aşılama @theumbrellaacedemy
- +1 yıl
- +1 yıl
@sjsiso ben hayatımı böyle yaşamayı seçiyorsam bu benim seçimimdir. Benim kişisel tavsiyem de evlilik kovalamak yerine "bunlar olursa olur olmazsa sorun değil" diye yaklaşım hayatı yaşamak daha sağlıklı. Bu sadece benim tavsiyem kimse buna uymak zorunda değil. Ancak çevre baskısından dolayı ise biraz daha dşünülmesi bence mantıklı olur. Evlilik büyük bir iş çünkü bence. Ama kim nasıl seçim yaparsa yapsın saygı duyuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılValla benim kriterim hep sağlıkçı biriyle evlenmekti ama hepsi köpek gibi çalıştığı için onlarla tanışma imkanım olmuyor ve ben de isterdim sağlıkçı olmayı ama bu sektörde eğitim almadım ve enerji sistem mühendisi unvanim olmasına rağmen işsizim ve kimseye acilamiyorum
10 Yorumla Seni gerçekten seveni bulmadıkça evlenmek boş iş, evlenince hayatın süper mi olacak gerçekten böyle mi düşünüyorsun birazdan kendinizden zevk alın ya tamam 24 saat çalış ee sonrası yok mu hayatının bir tek sen mi hemşiresin yani dışarıda da bulursun ama cesaretin yok bence senin bu yüzden böylesin
00 Yorumla
+1 yılBen emeğinizin karsılıgını maddi olarak alabildiginizi dusunmuyorum. Hemşirelik özellikle bu devirde yapılmaz şahsen ben tercih edemem. Hem şartları zor hem de hak ettiğiniz maaşları almıyorsunuz. O yüzden bence başka bir sektöre yönelirseniz daha kolay sosyal ilişkiler kurabileceksinizdir
00 Yorumla
+1 yılKısmet farklı bişey ben ye yedi yirmi dört insan içindeyim yine de etkilendiğim bile olmadı hahshshs istersen dört duvarlı bi odada yaşa kısmetin varsa o kişi gelir seni bulur bunları düşünerek canını sıkma ama davetlere falan da git tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşta evlilik dusunulur mu diyenler kafanı celmesin arkadadim. Tam esinle hayatini dolu dolu yasayacagin zamanlar. Cunku zamanla bu is yukun sende sinir ve stres bozukluguna neden olacagi icin ileride daha zor. Daha insanlar, hayat, is yuku enerjini emmeden bir yola gir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşlarda evlilik düşünmek iyi fikir ben de 24 yaşıma yeni girdim şimdi değerlendiriyorum gelen görücü veya teklifleri bakma öyle herkesin paran var kariyerin falan bu devirde bir yaştan sonra seçici oluyorsun ve en son yorulup saçma sapan bir evlilik yapıyorsun olan sana oluyor her şey kariyer falan değil eğer böyle fikrin varsa samimi bulduğun iş arkadaşların veya diğer arkadaşlarına söyle aracı olan olur
00 Yorumla
+1 yılÇık gez dolaş illaki birine denk gelirsin kasma o kada
Beklenti içinde olmak zarar verir sana
Ama eminim güzel kadınsındır
Daha yaşın genç acele etme01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkur ederim
+1 yılÖncelikle kolay gelsin. Evet işiniz zor ve sabır gerektiriyor bu yüzden sizi takdir ediyorum. Soruya gelince tabiki evlenebilirsin. Bir insanla tanışmak ondan elektrik almak bunlar çokta planlı olan şeyler değil aslında ansızın da gelişebilir nerede ve ne zaman olacağını bilemezsin. Sosyal medya da olabilir bu eğer ters bakmıyorsan. Umarım kafana uygun birisi en kısa zamanda seni bulur bol şans.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hastalar var ya orada. Sen onlar için kurtarıcı meleksin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. saglikcisin hakkini helal et bizlere. eminim kismetin de hayirli zamanda bulacaktir seni.
10 Yorumlaİzinli olduğun günlerde evde durmaktansa kendine zaman ayırıp dışarı çıkmayı denedin mi? Sürekli aynı mekana gitmeyi? ya da boş günlerinde bir hobi edinmeyi? Bunlar en basit arkadaş bulma yöntemleri
11 Yorumla- +1 yıl
Yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bahanem saçma geldi bence sonuçta çalıştığın ortamda bir sürü doktor, erkek hemşire, tıbbi sekreter falan var onlarla tanışabilirsin zaten benim çevremde gördüğüm sağlık çalışanları hep kendi meslektaşları ile evleniyor
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaa bu arada eklemeyi unuttum daha 23 yaşındasın evlilik için çok toysun, çok küçüksün bunun için endişelenmen yersiz
+1 yılEvlilik kaygısına kapılıp hayatına yanlış kişileri alma öyle bir vibe aldım. Kendine sosyalleşecek zamanı yaratman gerek. Arkadaş çevren yoksa , aktivite edin kendine kendiliğinden oluşur böylelikle. Spora gitmek en basitinden bir aktivite mesela örnek verirsek. Böyle böyle hayatına alacağın insana denk gelirsin illa ki. Herkesi de ideal erkek gibi görme
00 Yorumla27 yaşındayım home office çalışıyorum vs arkadaş sevmiyorum ama evlenir miyim diye düşünmüyorum, aslında evlenmeyi düşünmüyorum. Saçma geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMahallede yırtık bir kadın varsa söyle görücü bulsun sana 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılaranıyor olmak da istemiyorum :(
- +1 yıl
Kanks iş yerinden falan kimse yok mu?
Soran+1 yılkoca koca adam hepsi evli ya
- +1 yıl
Hmmm sen nerde yaşıyorsun ki kanks
+1 yılbiz 26 yız sen yine gençsin bende hekimim mesela :D
22 Yorumla- +1 yıl
Yazikkkk😀🤣
Valla sosyal medyadan birileriyle tanışıp öyle sansını denemelisiniz ne kadar güvenilir olduğu tartışılır ama ne yapacaksın baska
00 Yorumla
+1 yılMerak etme , hiç sorun edilecek bir durum değil inan ki , o kadar çok kişiyle tanışırsın ki , sen bile şaşırırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl7 gün 24 saat mi çalışıyorsun boş kalan zamanlarında biraz dışarıda gez merak etme onlar seni bulur
00 Yorumla Konyaya yakınsan ben talip olurum evleniriz maaş gelirim de iyi 30 bin iyi dersen çalışmayadabilirsin evlenince :D
00 Yorumla
+1 yılRabbim yardım etsin.
Ben de 32 yaşındayım asıl ben kaldım.
Sen bulursun bir sekilde.. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılBende seninle meslektaşım. Bende tanışamiyorm. Yoğun bakım zor mu
03 Yorumla- +1 yıl
bir şey soracağım sana
Soran+1 yılcok zor
- +1 yıl
Sana birşeyler sormak istiyorum bana ulaşabilir misin lütfen. Hemşirelik hakkında soracağım
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Bende 23 yaşındayım sterilizasyon da çalışıyorm aynı durmu yaşıyoruz:)
017 Yorumla
Soran+1 yılnapcaz peki :)
Soran+1 yılkız sandım seni ondan napcaz dedim dkfnsdg bilmem ki nasip
Soran+1 yılkayseri siz
Soran+1 yılüni hastanesinde mi calisiyosun
Soran+1 yılneden maalesef dedin ki
Soran+1 yıl1 paramedikler 2 de fizyoterapistlere üzülüyorum atama puanları bu kadar yuksek olmamalıydı ama en azından mesleğin var simdi
Soran+1 yılguzel olur oyle yapan cok var
Soran+1 yılinsallah hakkında hayırlısı olsun :)
Soran+1 yılteşekkur ederim
Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Aradığın mutluluk elbet seni bulacaktır ömürlük olsun bu şekilde dua et
06 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim dua ediyorum sadece onu yapabiliyorum :(
Soran+1 yılinsallah, teşekkur ederim
Soran+1 yılederim tabii ki
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kendine ayırabileceğin zaman varsa tek başına evde oturmak yerine bir yerlerde zaman geçirebilirsin. Ya da son çare internete kalacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yıl23 yaşında evde kaldım diye korkan kızlar gerçek mi ya
00 Yorumla Kendin gibi memur birisiyle evlen bence zor degildir hastane ortaminda asker olabilir mesela
00 YorumlaSec ordan bi hasta begendigin ya yakini firsatlari sen kovalarsan firsat olur. 😅
00 YorumlaKısmet o işler öyle düşünme kim bilir belki ansızın geliverir yoldaşın olacağın kişi
00 Yorumlakapalı alanda kimle kalıyosan onunla evlencen artık
00 Yorumla
+1 yılMerak etme zamanı geldiğinde doğru insan karşına çıkar daha zamanı gelmemiş demek ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Kısmetse olur başvuru linkini atayım da kısmetini bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYeni kişileri bulabileceğin tek yer çalışma ortamımı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı alanlarda hobi edinerek farklı ortamlara girebilir burada insanlarla tanışabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBos ver evlenmek icin evlenme seni mutlu eden ve seninle mutlu olmaktan mutlu olan biriyle evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yıldaha yaşın 23 bu kadar karamsar olma.. doğru zamanda doğru yerde elbette olur düşünme bu kadar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuraya yazman yeterli Yaşım genç olsa ben bile talip olurdum😎😎
00 Yorumla
+1 yılHer şey nasipse olur. Böyle şeylerle psikolojiyi bozmamak lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir ya iki düğüne git annenlerle eminim teyzeler ogullara bakar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılVakit bulmaya çalış izin günlerin aksamlari felan boş günlerinde gez dolaş etkinliklere katil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşireler genellikle oradan bir hemşir bulur veya doktor bulur
Öyle bir şey olmuyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende tanısmadım cıddı anlamda hıc sevgılım oldu aslında senle konusabılırız bılmem ne dersın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kolaylıklar versin yoğun bakım hemşireliği baya zor. Hangi şehirdesin
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Cevap sahibi+1 yılEğer şehirler yakınsa oturur bir kahve içelim mi diyecektim
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha gençsin dert etme böyle şeyleri kolay gelsin sana
10 Yorumla
+1 yılYogun bakimdakiler ile telapati yontemi kurmayi ogren. Belki olmnlar begenir seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltiktoka iki video at nobetteyken hemen evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılBiraz boş vakte sahipseniz kurs gibi yerlerde vakit geçirebilirsiniz (örnek dil kursu) hem kendinizi geliştirir hemde sosyalleşme imkanıniz olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş ortamından tanışmak tek seçenek değil. Ayrıca yaşında genç. Hiç teklif eden olmadı mı?
00 Yorumla
+1 yılKapalı alanda çalışma iznin var mı 😁 hiç sosyal aktiviten yokmu ya 7 24 çalışıyomusun yani boş vaktim var bi kahve içebiliriz yani tanışmak için 😁 olmazmı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyoğun bakımda yatan , yaşına uygun, sağlık açısından düzelecek biri düşer elbet oraya.. ona yazıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha dur 23 yaşındasın :)) Ufak bi şehirde misin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzin günlerinde sosyalleş ya da sosyal medyadan tanışıp buluşabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOradan biriyle olursan olur ancak. Ya da sosyal medya
00 Yorumlamesleğe 1 2 sene ara ver garsonluk kasiyerlik vs yap yazan çok oluyor ya da başka bir şekilde sosyalleş kulağa saçma geliyor ama yapacak bişi yok 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende askeri personelim 24 saat çalışma saati aynı açıkçası ömürlük insanı nasıl bulcam bilmiyorum biraz şaşırdım ilk defa benim gibi aynı sorunu olan birini görmek
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumunuzu beklemiştim
Cevap sahibi+1 yılÖyle saçma sapan insanlardan sanmayın bu arada kötü bir soru değil yani utanılacak bir şey değil benim arkadaşlarım sosyal medya dan evlendi yani önemli olan insanını bulmak
Cevap sahibi+1 yılBuraya arada bir girer bakarım dün sizin sorunuzu gördüm şimdi ise arada bir girip bakıyorum yazmışmısız yorum diye
Cevap sahibi+1 yılNeden cevap yazmadınız
Cevap sahibi+1 yılMesajınızı beklemiştim halen bekliyorum
Soran+1 yılHiç görmedim yorumunuzu cok sık girmiyorum buraya afedersiniz
Soran+1 yılevet ama sosyal medya çok guvenilir olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBende her gün girip bakıyorum son bir kez daha yazayım dedim yorumum sonunda görüldü
Sosyal medya güvenilir değil hak veriyorum
Neden yazdım sizin yorumunuza gayet güzel bir soru sordunuz bende konuşmak istedim teşekkür ederim bu arada yazdığın için
Soran+1 yılben tsk ederm tekrar kusura bakma gormedim hic girmedigimden
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah kısmet bugüneymiş
Soran+1 yılyani nasipten otesi asla olmaz zaten o yuzden artık dusunmemeye caisiyorum napayım kısmet
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşabilirmiyiz
Soran+1 yılne hakkında
Cevap sahibi+1 yılNormal sohbet
Cevap sahibi+1 yılİşteyimde geç yazarsam kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılbir şey yazmadınız dilerseniz burada konuşalım eğer yok diyorsanız
Bende 25 yaşındayım ailemin maddi durumu iyi ama evlenemicem ben psikolojik sorunlarım var dış görünüşüm berbat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboy kilo kaç? yanlış anlama abla yürümüyorum sadece merak ettim. ben şu an 18 yaşındayım ama ilerde senin bir hemşire ile evlenicem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoğun bakım hemsırelıgı yapışacak meslek degıl nasıl dayanıyorsun ya
04 Yorumla
Soran+1 yıluzaktan görüldüğü kadar zor değil
Cevap sahibi+1 yılBen orada staj yaptım çok zor benc hasta altı almak o hasta kokularını çekmek yatagı degıstırmek
Soran+1 yılhastanın durumunda olmak daha zordur eminim ki, ben seviyorum tesekkurler
+1 yılIsin zor allah kolaylik versin
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yoğun bakım hemşiresiyim, 24 saat kapalı alandayız ve kimseyle tanışamıyorum. Bu gidişle evlenemez miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler